Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamire szükség volt az irányításhoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.29. 11:07:21
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Vállalják a halált, az értelmetlen szenvedést, a lenyomorodást vagy a börtönt, csak mert Allah akhbar... ez a joker kártya. Ezt használják fel mindenre a sokkal dörzsöltebb fejeseik, akik természetesen sohasem viszik vásárra a bőrüket, teljesen lenyomozhatatlanok, és még a telefonban is álneveket használnak... "Bika testvér"... vicc a köbön.
Én nem kétlem, hogy van az iszlámban olyan, aki tényleg hittel csinálja az ilyesmit, de ezek többnyire a feláldozható gyalogság. Az ötletgazdák nagyon is ravaszak és taktikusak... a kulisszák mögött bujkálnak, nincsenek elveik, pusztán a meggazdagodásukra és a saját hatalmuk megalapozására használják fel a vallásukat, az ilyen éretlen kölyköket meg kiküldik gyilkolni, és csak röhögnek a moszuli palotájukban, mikor nézik a híradót, hogy milyen felfordulást okoztak.
Természetesen minden parancsuk Allah akarata... ha nőket kell erőszakolni akkor az, ha egy muszlim testvérüket kell valamilyen idióta ok miatt megölniük, akkor azt is Allah akarja. Ez pl. konkrétan benne is volt a filmben.
Ezek a szerencsétlen kamaszok pedig végig azt hitték, valami szent ügyért harcolnak, mert nincs annyi sütnivalójuk hogy felfogják, csak át lettek baszva a palánkon.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Why so serious?
Igazából Timon, Pumba és Simbán kívül a többi hangváltozás annyira nem nagy dolog.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.07.28. 19:20:28
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Engem teljesen lesokkolt. Annyira átjött és szörnyű belegondolni, hogy ez bárkivel megtörténhet. Elmegy bárhova külföldre nyaralni és egyszer csak ott találja magát egy ilyen helyzetben. Nagyon ajánlom mindenkinek a megtekintését.
10/10 Év filmje nálam
----------
The Lion King 2019-ben teljesen új szinkronhangok vannak? Mert akkor részemről felejtős.
Utoljára szerkesztette: davidka003, 2019.07.28. 19:08:35
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
6/10
Az oroszlánkirály
Remek élmény, színes és élettel teli látvány világ melyben a számítógépes animáció kicsit sem rondít bele. A zseniális zenéket a nagyszerű szinkronszínészi munka és szintén remek fordítás teszi feledhetetlenné. Bár a történet egyfajta tanmese, az élet körforgásáról, a felelősség vállalásról, a múlttal való szembenézésről, a tálalása nem csak gyermekek számára teszi befogadhatóvá. Ezek mellet külön jó pont, hogy nincs túlnyújtva, rövid, gyors és velős. Sok sok ilyent még!
The Lion King
Az oroszlánkirály
<2019>2019>
Hja, hogy ez? Ezt én meg nem nézem!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A nagy erejű robbanás elhajítja Madison apját, neki egy kőtömbnek, mire ő feláll és leporolja magát. Össze kellett volna szakadnia az összes belső szervének. Hihetetlen, amik zajlanak itt némelyik jelenetben.
A habcsóktestű pufók Godzilla meg nagyon is szép görbe tükör a műanyag gyorskajákon nevelkedett koleszterinben tocsogó amerikai gyerekeknek. (Nyilván nem ez volt a szándék az imázsa mögött, de bárcsak...)
Amit hiányoltam, az Millie telekinetikus képessége, amivel elég jól oda lehetett volna verni a lényeknek. Baró lett volna, ahogy a sokfejű gyík letépett nyakával fojtogatja a lángoló varjút.
Amúgy meg zseniálisan felesleges volt ez a családi konfliktusos mellékszál, a lányáért aggódó apuka, meg az egyszemélyes mentőexpedíció, mikor bajba kerül. Tisztán látszik, hogy a készítők Roland Emmerich-től szopták az ihletet, mert a sztori annyira szolgain követi az ő filmjeit... épp csak a cuki háziállat hiányzott a repertoárból, ami az utolsó pillanatban ugrik el a leomló épületfalról, hogy aztán a nagyon kemény gazdi kérges kezében landoljon.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A film felénél még mindig nem lehetett tudni mi lesz a történet vége..
Most perpill még dunsztom sincs, hogy az eredeti 1937-es sztori jobb vagy sem mint ez volt, de majd sort kerítek rá is egyszer. Meg talán még a két másikra '54-ből és '76-ból is....utóbbit szintén jelölték Barbra Streisand és Kris Kristofferson játékával.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.27. 19:03:28
<#nyes>#nyes>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
vagy elfelejthetnék már 1-2 évtizedre godzillát, meg úgy általában a képregénymozikat! Hogy a francba lehet várni egy pókember 5-öt, halálos iramban 10-et... nem értem.
Tudtok ajánlani valami új, eredeti, tartalmasabb filmet, felnőtteknek (persze nem úgy értve:)
"...és...szerintem...bizony."
Édes istenem ezt a gagyit! Én megértem, hogy vannak olyanok, akik szerint ez az "igazi-képregényhű" godzilla, és náluk betalált ez a sugárköpő dagadék, meg óriás molylepke-gorillamammut kombó. Hát... én nem tartozom közéjük :)
Visszahozhatnák a Jean Reno féle Godzillát, az sokkal emészthetőbb.
3/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De persze, tegyünk úgy, mintha a blockbustereken meg a nagyobb filmeken kívül nem létezne semmi más, amit érdemes megnézni...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.07.27. 09:37:16
Míg idén nem volt egy normális film se, csak folytatás, képregénymozi vagy remake. Ad Astra meg a Tarantino mozi lesz talán csak érdekes idén... :(
Az uj trailer jol nez ki. Remelem odabasznak a latvanynak. Csak az uj miatt neztem meg a regi filmet.
Amúgy zeneileg is ott volt a toppon: G.Moroder, H.Faltermeyer, sőt a Berlin (Take My Breath Away) is onnantól lett híres...
Ha engem a gépek érdekeltek volna, nem zenei szerkesztőnek jelentkezem, hanem gépészmérnöknek...<#nyes>#nyes>
E kettőt több szempont miatt is egy kalap alá veszem most. Fő szempont:

Mindemellett űrdoncsi nagyobb csalódás volt, mint szexi lány. Utóbbitól amúgy sem vártam Oscar-t, de lehetett volna kreatívabb is. Az edzőtermi mosdós jelenetnél inkább tűnt megzakkantnak a csaj, mint sem megvilágosodottnak, de mindegy. A lényeget értettük, s majd megpróbálunk mi is hasonló életszemléletet felvenni, több kevesebb sikerrel..<#nyes>#nyes>
Visszatérve pár szó erejéig űrdoncsira, a film eleje úgy ahogy van, egy nagy ratyi ultra cgi fostenger, amiről lerí, hogy a mesék meséjének habja, szerintem baromira rossz fényt vet a transformers filmekre. Persze az is csak mese, de legalább törekedtek az élethű-féle érzet megteremtésére. Aztán '87-től már nézhetőbbek a mozgóképkockák, de...mi a tkm-nek kellett ennyi emberi érzelmet belevinni egy robot "agyába"? Vagy én értettem félre valamit a 16-os besorolási kategória miatt, és én kérek elnézést, hogy megnéztem így bőven 40 felett..<#idiota>#idiota>
A pontszámom is közös, mindkettő 10/3.
Sajnálom, hiába tetszett mindkettő az asszonynak, most én pontozok és punktum.<#eplus2>#eplus2>

<#nevetes1>#nevetes1>
Volt egy család, akivel minden másnap találkoztam, ott 2 angolul 1 magyarul (is) beszélt.
Tesómmal voltam kint, vele ugye magyarul beszéltünk. Volt még egy ismerősünk, akivel napi szinten találkoztunk ő évtizedek óta kint él és simán elkezd egy mondatot magyarul, majd befejezi angolul és észre sem veszi <#circling>#circling>. Szóval vele egy kicsit hasonló cipőben járok.
Kojiro ergo sum.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Botrányosan rossz magyar film. Itt még a jó színészek sem alakítanak jól. Komolyan mondom Ganxsta Zolee a legjobb az egész brigádban,és ezzel el is árultam mindent. Az utolsó 20 perc akciódús,és magyar filmhez képest látványos is, de ez nem menti meg az előtte lévő majd másfél órát...
2/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Tegnap neztem meg a TOP GUN (1986) filmet. Ennek is nagyobb a fustje mint a langja. Rengetegen imadjak meg minden de egyaltalan nem nagy durranas a film. Sot! Eleg keves.
Altalaban olyanoknal talalkozok ilyennel aki egyedul koltozott ki, esetleg angolul beszelo part talalt maganak, es nem is hasznalja a magyart. Aki a parjaval koltozik ki, es tovabbra is hasznalja a magyart, annak altalaban nincs ilyen problemaja.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mikor hazajöttem, hetekig nem tudtam visszaszokni arra, hogy ne azt mondjam pl. a thirteen-hundred mintájára magyarul, hogy tizenháromszáz. Rengeteg hasonló elszólásom volt és csak bámultak bamba arccal, mi a faszomat akarok, amikor azt mondom tizenhatszáz forint <#vigyor2>#vigyor2>
Kojiro ergo sum.
A Marvel Kapitanynal voltam igy vele hogy meg akartuk nezni neten meg az Endgame elott, de nem tudtuk mert meg ment a mozikban. De ahogy levettek ugy mar tudtuk is nezni.