Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy nem értem ezeket a magyar fordításokat... miért kell minden szerelmes filmnek a nevébe belerakni a SZERELEM szót?😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

😊

Blacksheep333
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
500 Days of Summer tényleg nagyon jó film, de barátnõvel nem nézném meg. 😊
A Mielõtt lemegy a nap is tetszett, fõleg a hogy real-time-ban ment, és a kevés vágás miatt.

A Változó szerelem-et és a Szerelmünk lapjai-t megpróbálom beszerezni.
Kösz szépen mégegyszer.

Az operációs rendszeren is túl...

daver88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor 3.-4. alkalommal bemegy hozzá a férje, akkor bizonytalanodtam el...ugyanis akkor mondja neki a nõ, hogy soha nem kérdezte meg tõle, hogy õ tett-e, vagy nem. Ahogy egymásra néztek, és a nõ kirohant, ott éreztem az elbizonytalanodást. 😊

Montanosz
Harjunpää ja pahan pappi
-- jó kis finn film))
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kastil
Annó simán besírtam rajta 😄

kaposi1
+1<#szeret>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tigeroo
szerelmünk lapjai az téleg jó
Szerelmünk lapjai
Változó szerelem (hihetetlen jó😄)
Mielõtt felkel a nap és Mielõtt lemegy a nap

kastil
Ja ez #62342-re ment, bocs

kastil
Szerintem akkor már inkább Szerelem és más drogok, bár ezek mindegyike romantikus-vígjáték. (500 days of summert nem láttam)

Esetleg nézd meg a Túl a barátságont <#banplz>

ROCKnROLLA
Bocs a 3x posztért, csak most látom, hogy: "ha pároddal nézed, akkor csak szexre kellesz" 😄😄😄 Nem fogja azt hinni a film után ne félj.

ROCKnROLLA
Vagy a Felkoppintva! 😄 Végülis romantikus, meg röhögõs is! 😄

ROCKnROLLA
Pároddal akarod nézni?
Ha igen: Csak szexre kellesz
Ha nem: 500 days of Summer (KÖTELEZÕ!!!4négy), Hétmérföldes szerelem

Én is pont tegnap este néztem meg😊
Egy percet sem unatkoztam rajta, végig lekötött.

Nálam 8/10.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

tigeroo
scarface.

az alvilágnak igenis van romantikája 😄DDDdd
Blacksheep333
Tudtok ajánlani valami jó romantikus filmet? 😄

Az operációs rendszeren is túl...

kastil
Köszönjük!

The Chronicles Of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader / Narnia Krónikái: A Hajnalvándor Útja

Az elsõ két rész nálam közepes volt, az a sem hideg, sem meleg fajta. Gyerek fantasy filmnek jók, 10 évesen biztosan élvezetes. A harmadik rész sajnos ugyanígy járt: gondoltam, hogy végre készítenek egy élvezhetõbb részt, de ugyanolyanra, sõt talán gyengébbre sikerült, mint az elõzõ kettõ. A történet vérszegény, az eddigi fõszereplõk száma lefelezõdött, ráadásul pont a gyengébb karaktereket vették elõ.

Bár vannak benne kifejezetten élvezetes részek, fõleg a fényképezés sikerült helyenként gyönyörûre, a film összességében nem nagy durranás.

Érdekes kettõsség a mesebeli sárkány, ami annyira gagyi lett, hogy a 94'-es Sárkányszív szelíd sárkánya is megenné reggelire, és film végi víziszörny - utóbbi már-már durvább monsztafilmeket idéz, nem biztos hogy 8 éves gyerekekkel ilyet nézetnék.

10/5
Totti5
Ugye nem lépte át a "szabadság" határát, azért mert õ nem tud szabadon élni, annyira hozzászokott az elõzõ börtön életéhez, így inkább lesz fogoly és csinálja azt ami eddig, mint szabad ember aki nem tudja mitévõ legyen.

Van hozzá magyar felirat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kastil
jó akkor megnézem este angollal. végülis elvagyok vele, csak magyar az mégis magyar.. most a limitlessnek esek neki, trailer mocskosul kiváncsivá tett

Szabi84
huhh nemtudom nem is kerestem, direkt így akartam megnézni... ragadjon valami, de annyira nem bonyolult a történetvezetés

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kastil
És magyar még nincs? Elõbb cserkkoltam miattatok trailert. Szedném már csak nem találok magyar felriatot 😞

Szabi84
tegnap néztem meg<#eljen>

Angol felirattal néztem. Colin Farrel miért lépett le?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Totti5
The Way Back

Mindenkinek látnia kell(ene).

10/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kaposi1
The Next Three Days 7/10

Köszi az ajánlást tetszett nekem is.
Persze a szokásos túlzásokat eltekintve.

"Mármár szinte elhittem, hogy tényleg a fõhõsnõnk volt a gyilkos, de a végén csattanós választ kapunk."
Szerintem az elejétõl nyilvánvaló volt hogy igazat mond , és nem õ a gyilkos.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

PetruZ
Manapság minden remake, vagy Philip K. Dick-adaptáció, vagy Dick-adaptáció remake-je. <#buck>
Montanosz
jja igen?
csak hogy ott is hasonlo ürgék szaladgálnak))

PetruZ
Onnan biztosan nem lophatták, mivelhogy az eredeti alapötletet még 1954-ben írta Dick. 😊
Montanosz
Sorsügynökség
nem volt rossz)) mintha a fringe-bõl lopták volna a ötletet))
7/10

ROCKnROLLA
Elnézést a kellemetlenségekért Maci Laci!

maci laci
10/8
picit gyengén indult sztem de aztán eléggé jó volt...
ha érdemben nem tudsz hozzászólni akkor máshogy ne tedd , thx
daver88
A következõ három nap (The Next Three Days)

Remek szereplõgárda, nagyon jól összerakott film, elejétõl a végéig lekötött. Idén talán az eddigi legjobb film, amit láttam.
Mármár szinte elhittem, hogy tényleg a fõhõsnõnk volt a gyilkos, de a végén csattanós választ kapunk.
Talán az volt kicsit túlzás, hogy hogyan lesz egy fõiskolai tanárból szabaduló/szabadítómûvész, bár 3 év alatt azért rendesen bele lehet ásni magát az embernek a dolgokba.

Nálam erõsen 8/10-es.

u.i.: A barna jobban áll Elizabeth Banks-nek, mint a szõke 😊

ROCKnROLLA
Azért, mert Call of Duty.

thx

miért pikenik kosár és nem piknik kosarat mondanak a szinkronban? 😄
ROCKnROLLA
Jogos.

Kaplan
Neki? Kizárt. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ROCKnROLLA
Ezen még gondolkodj kicsit. Hátha átér a poén.

milyen COD:LOS ANGELES ????? BATTLE: LA az te 😄

maci laci-t ma nézem meg xD
Aranyhaj és a nagy gubanc

WOW😮 Mostanság egész jó ilyen animációs filmek készülnek😄 Érdekes, hogy az ember fanyalogva ül le egy ilyen "lerágott csont elég"... amilyen a hercegnõ és a béka is volt... és mind a 2 csúcsszuper😄
9/10

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Tyler1
Koltai Robibának jön idén egy filmje, amiben elég "nagy" nevek is szerepet kaptak: Vinnie Jones, Michael Madsen, Tamer Hassan, Adrien Paul, Jamelia

hát ritkán mondok ilyet magyar filmre, de ezt kíváncsian várom<#hawaii>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

PetruZ
Up In The Air (2009): A film második felére totál mást vártam, emiatt nem is tetszett a vége, ezért csak 6/10.

The Fighter (2010): Jó, jó, de... ennyi az egész? Családi drámának túl redneck, sportfilmnek túl kevés, dokumentalista feldolgozásnak olyan semmilyen. Bale viszont mindent vitt, rettenetesen tetszett a játéka, emiatt 7/10.

Tron - Legacy (2010): Mondjuk úgy, hogy kipipálva, de semmilyen értelemben nem fogott meg, teljesen mûködésképtelennek tartom az egész alapötletet is, talán ezért nem is jött be. Ugyanebben a témában a 13th Floor klasszisokkal jobb és összeszedettebb. Jó, itt is volt egy "13", ugye, aki néha eléggé eltûnt itt-ott, meg pár kellemes bige (fõleg a szõke, a Gem nevû), de semmi több, a zenétõl sem voltam elájulva, a látványtól pláne nem. Nálam ez csak 4/10.
ROCKnROLLA
Elég szomorú, ha csak most találkoztál vele! 😄 Alapmû!

Tatyla
rég nem kuncogtam filmen ennyit mint ezen az új piránnya filmen 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
"nem elõször történik,hogy egy haverod helyett megkell ölnöd egy rivális banda fõnökének a fiát,mert oda lett a melód termeszes lett a lakásod és a csajod lefeküdt egy másik pasival!?"

mekkora filmet találtam!😊

Lucky number Slevin-Alvilági játékok 7/10

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hegi90
mennyire hiánypótló film lesz már ez???

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo
pompás lehet 3D-ben....😄SA😄,

Tyler1
The Warrior's Way

Felénél kinyomtam, 45 perc alatt a 0 gyöke nem történt, csak egy nevetséges fantasy világban, hurcol egy babát a szamuráj.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.