Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
Vörös Sonja,Conan,HArc az Endor bolygón,Willow

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Star wars nem érdekel????!!! FAIL😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kastil
Egyébként nem tudjátok, hogy miért nem egy rendes negyedik részt kapunk a karib tengerhez? Miért nem fejezik be a sorozatot?

kastil
Köszi már szedem!

Az arany iránytû és a Tintaszívrõl mi a véleményetek?

Seth
Szigorúan csakis az elsõ rész!

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
végtelen történet (komolyan)
kastil
Am mondhatnátok nekem fantasy filmeket, pár napja megnéztem lotr részeket, tegnap az Avatar bõvítettet, ma megnéztem a Karib-tenger kalózai trilógiát. Szal valami ilyesmi kellene 😊 Star Wars/Matrix nem érdekel 😊 Pottert se pls 😄

kastil
Nem a filmbõl hiányzik valami, hanem az életembõl/múltamból 😊
A film tökéletes

dartonita
A Mumia trilogiahoz volt kedvem az elmult napokban,ez meg mindig bejovos bar sajnaltam hogy Racheil Weiszt lecsereltek az utolsora.Es nagyot rohogtem Batiatuson(John Hannah) ahogy eljatsza itt a debil testvert 😊
Fraser sosem volt egy nagy szinesz,de ezekben a filmekben oke,a latvany es az "Indy" utoerzes pedig karpotol a kisebb bakikert.
7.5/10 siman

SötétBarom
Blade Runner - The Final Cut

Nem értékelném. Kicsit olyan érzésem van, mint a No Country for Old Men után.. Kicsit uncsi, kicsit nem áll össze eléggé, kicsit régi is.. Majd még megnézem egyszer, aztán utána mondok valami okosat..

Mondjuk a látvány meg a hangulat az az egész filmben csillagos ötös, illetve van benne egy két nagyon emlékezetes jelenet..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Megtörhetetlen
The Sunset Limited

Nagyon bejött, végre egy igazán elgondolkodtató film. mert ugyebár én alapból nem vagyok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vallásos
ellenben érdekelnek a miértek, pont ezért, és ez a film hihetetlenül jól körbejárja a témát, elképesztõ éles és elgondolkodtató párbeszédekkel. A történetrõl spoiler menetsen elég annyit tudni, hogy egy szoba 2 ember (Tommy Lee Jones és Samuel L. Jackson) másfél óra beszélgetés... Nagyon lebilincselõ, és sajnos eléggé behúzós a film hangulata, nagyon negatív ellenben megéri megnézni!!

fry day fry day sálálálláláá

Ugye-ugye?😊
Amúgy mindenki ezt írja, hogy hiányérzete van... a barátnõm is... pedig szerintem pont így volt jó az egész, ahogy volt😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ROCKnROLLA
Jaj, jó is hogy mondod! Nemrég belefutottam a tv-ben, de sajnos nem sokat láttam belõle, de az szenzációs volt! 😄

Megamamut -100000/10

Nem tudom Aylium remek e de úgy érzem igen. Egy földre zuhanó ufó összeolvad egy kiállított mamuttal és vérengzeni kezd.

Még ha vígjáték lenne de véresen komolyan veszik.

Gandalf örökbecsû szavait tudom csak mondani. Fussatok bolondok!
kaposi1
Szerelmünk lapjai fényévekkel jobb a felsoroltaknál!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
mert a Titanicnál rászoptak, mikor a hajóskapitányok visszakövetelték a jegy árát 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kastil
Hát ez a Flipped tényleg nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom 😄
Egyetlen rossz dolog, (vagyis inkább jó, mert hatás) hogy hiányérzetem van 😄

Annyira nyomjátok ezt az 500 days of summert most megnézem ezt is 😊

Amúgy nem értem ezeket a magyar fordításokat... miért kell minden szerelmes filmnek a nevébe belerakni a SZERELEM szót?😄😄

😊

Blacksheep333
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
500 Days of Summer tényleg nagyon jó film, de barátnõvel nem nézném meg. 😊
A Mielõtt lemegy a nap is tetszett, fõleg a hogy real-time-ban ment, és a kevés vágás miatt.

A Változó szerelem-et és a Szerelmünk lapjai-t megpróbálom beszerezni.
Kösz szépen mégegyszer.

Az operációs rendszeren is túl...

daver88
Amikor 3.-4. alkalommal bemegy hozzá a férje, akkor bizonytalanodtam el...ugyanis akkor mondja neki a nõ, hogy soha nem kérdezte meg tõle, hogy õ tett-e, vagy nem. Ahogy egymásra néztek, és a nõ kirohant, ott éreztem az elbizonytalanodást. 😊

Montanosz
Harjunpää ja pahan pappi
-- jó kis finn film))
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kastil
Annó simán besírtam rajta 😄

kaposi1
+1<#szeret>

tigeroo
szerelmünk lapjai az téleg jó
Szerelmünk lapjai
Változó szerelem (hihetetlen jó😄)
Mielõtt felkel a nap és Mielõtt lemegy a nap

kastil
Ja ez #62342-re ment, bocs

kastil
Szerintem akkor már inkább Szerelem és más drogok, bár ezek mindegyike romantikus-vígjáték. (500 days of summert nem láttam)

Esetleg nézd meg a Túl a barátságont <#banplz>

ROCKnROLLA
Bocs a 3x posztért, csak most látom, hogy: "ha pároddal nézed, akkor csak szexre kellesz" 😄😄😄 Nem fogja azt hinni a film után ne félj.

ROCKnROLLA
Vagy a Felkoppintva! 😄 Végülis romantikus, meg röhögõs is! 😄

ROCKnROLLA
Pároddal akarod nézni?
Ha igen: Csak szexre kellesz
Ha nem: 500 days of Summer (KÖTELEZÕ!!!4négy), Hétmérföldes szerelem

Én is pont tegnap este néztem meg😊
Egy percet sem unatkoztam rajta, végig lekötött.

Nálam 8/10.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

tigeroo
scarface.

az alvilágnak igenis van romantikája 😄DDDdd
Blacksheep333
Tudtok ajánlani valami jó romantikus filmet? 😄

Az operációs rendszeren is túl...

kastil
Köszönjük!

The Chronicles Of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader / Narnia Krónikái: A Hajnalvándor Útja

Az elsõ két rész nálam közepes volt, az a sem hideg, sem meleg fajta. Gyerek fantasy filmnek jók, 10 évesen biztosan élvezetes. A harmadik rész sajnos ugyanígy járt: gondoltam, hogy végre készítenek egy élvezhetõbb részt, de ugyanolyanra, sõt talán gyengébbre sikerült, mint az elõzõ kettõ. A történet vérszegény, az eddigi fõszereplõk száma lefelezõdött, ráadásul pont a gyengébb karaktereket vették elõ.

Bár vannak benne kifejezetten élvezetes részek, fõleg a fényképezés sikerült helyenként gyönyörûre, a film összességében nem nagy durranás.

Érdekes kettõsség a mesebeli sárkány, ami annyira gagyi lett, hogy a 94'-es Sárkányszív szelíd sárkánya is megenné reggelire, és film végi víziszörny - utóbbi már-már durvább monsztafilmeket idéz, nem biztos hogy 8 éves gyerekekkel ilyet nézetnék.

10/5
Totti5
Ugye nem lépte át a "szabadság" határát, azért mert õ nem tud szabadon élni, annyira hozzászokott az elõzõ börtön életéhez, így inkább lesz fogoly és csinálja azt ami eddig, mint szabad ember aki nem tudja mitévõ legyen.

Van hozzá magyar felirat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kastil
jó akkor megnézem este angollal. végülis elvagyok vele, csak magyar az mégis magyar.. most a limitlessnek esek neki, trailer mocskosul kiváncsivá tett

Szabi84
huhh nemtudom nem is kerestem, direkt így akartam megnézni... ragadjon valami, de annyira nem bonyolult a történetvezetés

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kastil
És magyar még nincs? Elõbb cserkkoltam miattatok trailert. Szedném már csak nem találok magyar felriatot 😞

Szabi84
tegnap néztem meg<#eljen>

Angol felirattal néztem. Colin Farrel miért lépett le?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Totti5
The Way Back

Mindenkinek látnia kell(ene).

10/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kaposi1
The Next Three Days 7/10

Köszi az ajánlást tetszett nekem is.
Persze a szokásos túlzásokat eltekintve.

"Mármár szinte elhittem, hogy tényleg a fõhõsnõnk volt a gyilkos, de a végén csattanós választ kapunk."
Szerintem az elejétõl nyilvánvaló volt hogy igazat mond , és nem õ a gyilkos.

PetruZ
Manapság minden remake, vagy Philip K. Dick-adaptáció, vagy Dick-adaptáció remake-je. <#buck>
Montanosz
jja igen?
csak hogy ott is hasonlo ürgék szaladgálnak))

PetruZ
Onnan biztosan nem lophatták, mivelhogy az eredeti alapötletet még 1954-ben írta Dick. 😊
Montanosz
Sorsügynökség
nem volt rossz)) mintha a fringe-bõl lopták volna a ötletet))
7/10

ROCKnROLLA
Elnézést a kellemetlenségekért Maci Laci!

maci laci
10/8
picit gyengén indult sztem de aztán eléggé jó volt...
ha érdemben nem tudsz hozzászólni akkor máshogy ne tedd , thx