Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fraser sosem volt egy nagy szinesz,de ezekben a filmekben oke,a latvany es az "Indy" utoerzes pedig karpotol a kisebb bakikert.
7.5/10 siman
Nem értékelném. Kicsit olyan érzésem van, mint a No Country for Old Men után.. Kicsit uncsi, kicsit nem áll össze eléggé, kicsit régi is.. Majd még megnézem egyszer, aztán utána mondok valami okosat..
Mondjuk a látvány meg a hangulat az az egész filmben csillagos ötös, illetve van benne egy két nagyon emlékezetes jelenet..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon bejött, végre egy igazán elgondolkodtató film. mert ugyebár én alapból nem vagyok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fry day fry day sálálálláláá
Amúgy mindenki ezt írja, hogy hiányérzete van... a barátnõm is... pedig szerintem pont így volt jó az egész, ahogy volt😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem tudom Aylium remek e de úgy érzem igen. Egy földre zuhanó ufó összeolvad egy kiállított mamuttal és vérengzeni kezd.
Még ha vígjáték lenne de véresen komolyan veszik.
Gandalf örökbecsû szavait tudom csak mondani. Fussatok bolondok!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egyetlen rossz dolog, (vagyis inkább jó, mert hatás) hogy hiányérzetem van 😄
Annyira nyomjátok ezt az 500 days of summert most megnézem ezt is 😊
500 Days of Summer tényleg nagyon jó film, de barátnõvel nem nézném meg. 😊
A Mielõtt lemegy a nap is tetszett, fõleg a hogy real-time-ban ment, és a kevés vágás miatt.
A Változó szerelem-et és a Szerelmünk lapjai-t megpróbálom beszerezni.
Kösz szépen mégegyszer.
Az operációs rendszeren is túl...
Változó szerelem (hihetetlen jó😄)
Mielõtt felkel a nap és Mielõtt lemegy a nap
Esetleg nézd meg a Túl a barátságont <#banplz>#banplz>
Ha igen: Csak szexre kellesz
Ha nem: 500 days of Summer (KÖTELEZÕ!!!4négy), Hétmérföldes szerelem
Egy percet sem unatkoztam rajta, végig lekötött.
Nálam 8/10.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az elsõ két rész nálam közepes volt, az a sem hideg, sem meleg fajta. Gyerek fantasy filmnek jók, 10 évesen biztosan élvezetes. A harmadik rész sajnos ugyanígy járt: gondoltam, hogy végre készítenek egy élvezhetõbb részt, de ugyanolyanra, sõt talán gyengébbre sikerült, mint az elõzõ kettõ. A történet vérszegény, az eddigi fõszereplõk száma lefelezõdött, ráadásul pont a gyengébb karaktereket vették elõ.
Bár vannak benne kifejezetten élvezetes részek, fõleg a fényképezés sikerült helyenként gyönyörûre, a film összességében nem nagy durranás.
Érdekes kettõsség a mesebeli sárkány, ami annyira gagyi lett, hogy a 94'-es Sárkányszív szelíd sárkánya is megenné reggelire, és film végi víziszörny - utóbbi már-már durvább monsztafilmeket idéz, nem biztos hogy 8 éves gyerekekkel ilyet nézetnék.
10/5
Van hozzá magyar felirat.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mindenkinek látnia kell(ene).
10/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Köszi az ajánlást tetszett nekem is.
Persze a szokásos túlzásokat eltekintve.
Szerintem az elejétõl nyilvánvaló volt hogy igazat mond , és nem õ a gyilkos.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
csak hogy ott is hasonlo ürgék szaladgálnak))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
nem volt rossz)) mintha a fringe-bõl lopták volna a ötletet))
7/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
10/8
picit gyengén indult sztem de aztán eléggé jó volt...