106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    És én szeretem a kosztümös koreai sorozataikat is.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha jó kínait akarsz nézni: White Vengeance.
  • Inquisitor
    http://www.imdb.com/title/tt0386064/
    Ez például egy nagyon jól sikerült háborús film, koreai:

Most nézem ezt írták is, de érdemes vetni rá egy pillantást.
  • Inquisitor
    "úgy tudom a Körből készült Japán változat"
    Úgy érted a Japán körből csináltak a jenkik egy gyenge másolatot?

Nem is tudom, van egy csomó marha jó romantikus vagy drámai koreai film, egy halom díjat nyertek. Valamiért csak szeretik még a "fehérek" is ezeket. Nem biztos, hogy gagyi horror meg kaszabolós filmet kell nézni. Éppen tegnap láttam életem legrosszabb kínai filmjét, simán Kung Fu Master címmel, ha valaki egy ilyet néz meg, életben nem fog normális kung fu filmet megnézni, mert azt hiszi mind ilyen rossz. Amúgy csinálnak a néha jó filmet a németek, franciák, angolok, svédek, lengyelek, de még oroszok is ... azokat sem nézi senki, mert amcsi film a menő.
  • Tyler1
    Ez is rettentő fontos volt.
  • CalebJoe
    Nem kötekedni akarok, de pont te ítélkezel az ázsiai filmek fölött aki Ezel - Bosszú mindhalálig-ot nézett, ennyi erővel mondhatnám hogy én meg nem láttam török filmet mert szarok meg nem is érdekel, pedig biztos van köztük néhány kiemelkedő is, ezért nem kell egy kalap alá venni az összes ázsiai filmet azért mert sárgák csak hülyék lehetnek meg szart csinálnak.
    Nem egy dolgot lemásoltak már tőlük az amcsik persze szarabbul megvalósítva hogy az ő kis felfogásuknak megfeleljen.

• tomsolo
    "hogy ez megint valami koreai szarság lesz..."

Hát... pedig azért van pár jó, bár lenne fele ennyi magyar film az elmúlt évtizedből):

Gonggongui jeog (2002
    A Bittersweet Life (2003)
    A Tale of Two Sisters (2003)

Vengeance "trilogy"
    Sympathy for Mr. Vengeance (2002)
    Oldboy (2003)
    Lady Vengeance (2005)

Tae Guk Gi: The Brotherhood of War (2004)
    A Bittersweet Life (2005)
    The Host (2006)

de tele írhatnám az egész oldalt akár.
  • k0trapali #71302
    Kalandférgek karácsonya (A Very Harold & Kumar 3D Christmas) 2011 - IMDb

Krva jó volt!
    Szeretem a két ökröt! NPH kicsit keveset alakított a filmben, de amúgy nagyon jó karácsonyi vígjáték! A gyerek meg hát... rötty az egész!
  • IMYke2.0.0.0
    Igen csinálják - de sok reményt nem szabad hozzáfűzni.
  • TaRka0107
    Ez tényleg jó mondjuk. Bár elkezdtem de azóta sem néztem végig, mert valami közbe jött mindig:) Csinálják a remake-t, ugye?
  • IMYke2.0.0.0
    "úgy tudom a Körből készült Japán változat is"

A "Ringu"-ból készült a "Ring" (Kőr)... és nem fordítva :) Ahogy számos japán horrort feldolgoztak már a gondolkodásra képtelen amerikaiak. De, ott az Old Boy is, amiből szintúgy amerikai műanyagot gyártanak majd.
  • SötétBarom
    28 nappal később imdb 7.6, ami egy zombis filmtől extrém magas, ha ettől eltekintünk, akkor pedig nagyon jó. Ráadásul nem 5000 voteból, hanem 170 ezerből. Egyértelműen kurva jó film. A témában pedig szerintem a legjobb.
  • IXEMGabeo
    hát igen. Elárulom, hogy egyetlen ázsiai filmet nem láttam még, mert nem érdekelnek a szamurájok kaszabolása meg mit tudom én. Na jó egyet néztem meg az volt a címe, hogy "A szem" ez egy koreai horror volt, de baromi unalmas...Megkaptam a "A halál jelét" DVD-n is, szintén koreai szar volt el se kezdtem nézni, mert láttam, hogy ez megint valami koreai szarság lesz...

Aztán biztos vannak frenetikus műremekeik úgy tudom a Körből készült Japán változat is, de az sem érdekel megmondom őszintén, ahogy Imikét sem a zombi téma:D
  • IXEMGabeo
    Más az ízlésünk. Dráma van benne dögivel...nem tipikus hentelős zombis azért jön be
  • Shep
    Van azért pedig vagy 2 de hogy tényleg unalmas már a sok zombis film/játék azt én is aláírom.
  • IMYke2.0.0.0

Hát, jó zombis filmet eddig még nem láttam :)
  • Shep
    De attól ,hogy nem összetett valami még lehet jó, csak te eleve úgy indítasz ,hogy ami zombis az mind szar, ami mondjuk majdnem igaz is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egy 28 nappal később "összetettsége" nem ér fel még egy olyan "közepes" ázsiai filmhez sem, mint az egyik kedvencem: "Old Boy"
  • Shep
    *azokról
  • Shep
    Hát kimatekoztam :) De én most arról beszélek amiket olyan jónak tartasz. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem nézek meg minden ázsiai filmet - azt azért jó ha tudod :)
  • Shep
    Hát a te atomjó ázsiai filmjeid is leredukálhatóak ennyire vagy akár még kevesebbre is. :)
  • IMYke2.0.0.0
    :))))
    Ha nem gyűlölném a zombi-témát is értetetlenül állnék a magasztalása előtt.
    Zanza: hősünk felébred, nincs világ - üres város, üres tér - aztán menedék, kis rinya, támadások, nappal repülőgép, és túlélik. Bamm.
    Tényleg kurva jó film.
  • wesker24
    Vajon miért nem lepődök meg ezen ? xD

Naná hogy azért mert az is fertözött/zombis film ! xD
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom mit esztek a "28 nappal később"-ön - szerintem az egy középszar film.
  • CSOCSO
    That's My Boy

Nem is tudtam, hogy Adam Sandlernek van uj filmje.
    Akkora baromsag volt a film, hogy egyenesen zsir volt az egesz! :)
    Egy-ket pisi-kaki szintu poentol eltekintve nagyon sulyos volt az egesz!
    Vanilla Ice tok jol illett a filmbe. Nagyon tuti volt az egesz:)

9/10
  • CSOCSO
    Brave
    Turheto film volt. Maga a sztori lenyege egesz jo volt ( a mackos reszre gondolok) csak nem volt azon a szinten, hogy emlekezetes maradjon. A bemutato jobb filmnek mutatta be a filmet.
    6/10 jo szivvel.

The Watch
    Korrekt vigjatek. Nekem tetszett. Mindenki hozta a formajat. Legyen 8/10
    Szerintem a TED nel jobb volt.
  • Tikal #71282
    Hal istennek h nem o volt a macskanő, en nem tudom mit esznek azon a csajon de a legutobbi underworldben is eleg bena volt :)
  • sandor8206
    elvileg pg13 lesz
  • IXEMGabeo
    "túlélő" horror na:)
  • IXEMGabeo
    hmm nem tudtam, hogy van róla könyv. Akkor viszont mi más lesz majd, mint hentelős horror
  • tomsolo
    Mivel a könyv tökre nem olyan mint a 28 Days later erre vajmi kevés esélyt látok.
  • IXEMGabeo
    Brad Pitt filmjeiért nem vagyok oda különösképp, de a Zombiháború c. filmjére nagyon kíváncsi leszek. Remélem olyasféle drámai elemek lesznek benne, mint a 28 nappal későbben
  • CalebJoe
    Total Recall

Ha nem lett volna benne a három mellű nő meg se ismerem hogy ez az emlékmás.

6/10 a CG látványvilág, az érintőképernyős hűtő, világítós tetkó, az a gravity gun féle fegyver, Kate Beckinsale (faszért nem ő volt a macskanő) nem lett maradandó alkotás, ellenben a régit mai napig bármikor megnézem akár milyen régi szar trükkök meg 0 színészi játék van benne.
  • xido
    Total Recall 2012

korrekt iparos munka,egyáltalán nem is jutott eszembe az első adaptációhoz hasonlítatni,annyira magával ragadott már az elején a Bladerunneres látvány..mondjuk egysíkú,lineáris,ezért kap egy erős 7/10-et
  • PetruZ
    Ice Age 4 (2012): Egynek elment, de azért remélem, ez volt az utolsó, eléggé kifacsarták már a témát. 6/10

Belekezdtem még a Madagascar 3-ba, de ezt a sorozatot mindig is utáltam, nem bírom egyben megnézni, majd befejezem máskor. :)
  • Susarc
    Del Toro Istencsászár volt megint!
  • Police88
    azért*
  • Police88
    Benicio Del Toro azárt odatette magát megint
    A végét én se értettem, hogy ezt hogy gondolják pedig addig minden frankó volt.
  • IXEMGabeo
    Egyik nő sem az:D

Hmm pedig csinos latin csajszi:D

Bár biztosan 50 felett van, de én Geena Davist kaptam volna el:D