Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondanátok valami jó bûvésztrükkös filmet? (Tökéletes trükk-ön kívül)
Jó horror is jöhet (nem muszáj, hogy új legyen.)
Köszi elõre is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a Zack és Miri jött még be 😊
az elsõ pedig a Zack és miri.
?
tuti hogy nem az AnanászE.
Az utóbbi idõk legjobb vígjátéka, nagyon bejött. 😊 A zseniális elõzetes szerencsére nem lõtt le minden poént, viszont miatta sajnos sokszor tudni lehetett, mi következik.
Óriási szerencse, hogy a két angol fõszereplõ inkább csak statiszta az ûrlény Paul mellett, és nem követték el azt a hibát, mint mondjuk a Transformersben - ahol Baynek a harmadik részig sokkal fontosabb volt az emberi történetszál és az usa fegyverzetének bemutatása, mint maguk a robotok.
A poénok ütnek, a történet egyszerû, mégis élvezetes road movie, egyedül a káromkodásból vehettek volna vissza - az állandó cifraságok majdnem túlhaladták az ingerküszöböt. A stáblistán meglepetten vettem észre, hogy Paul hangja Seth Rogen - így megvan a második film, ami tetszett ettõl a túlsztárolt, mocskos szájú göndör 'színésztõl'. Paul for prezident!
10/8
District 9
Hold
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Ellenben a Pandorum az pont kifejezetten jó ötlet.
Source code
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
X-Men Az elsõk
Szerintem ez az eddigi legjobb X-men film, jól összerakott, kellõen pörgõs az akciók közötti részek sem unalmasak. Számomra kellemes csalódás volt a film.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És akkor még "kerekesszék"...ehh...
mov ah,4ch int 21h end
Az SR71 Blackbird? 64-ben már repült a valóságban... 😉
mov ah,4ch int 21h end
(hajtsd hátra a képernyõd, vagy ahogy szoktad)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem volt sokkal rosszabb, mint bármelyik X-men film. Számomra inkább az olyan dolgok rontották el az élményt, mint a Prof hiper-szuper kerekesszéke, ahhoz képest, hogy csak a '60-as években jártunk. Meg a hiper-szuper repülõ. Ez egy kicsit sok volt. Nem azt mondom, hogy ne legyen valamelyest a korát meghaladó, de hogy ennyire? Szerintem sokkal hitelesebb lett volna, ha a Profot csak egy sima tolókocsiba ültetik.
mov ah,4ch int 21h end
8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Korrekt 2 órás japó scifi ( idegenek leigázzák a földet és terraformálják, s az utolsó földi csatahajó a Yamato a galaxis egy másik szegletébe indul hogy megtalálja a kiutat ) , jól össze rakva, igényes CGIvel, tipikus japós beütésekkel és hangyányi BSG utóérzéssel.
7/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
WOW 7/10 Vámpírok,vérfarkasok,zombik kellemes meglepetés a mûfaj szerelmeseinek csak ajánlani tudom!😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nekem nagyon tetszett. szerintem az eddigi legjobb x-men volt. egyedül a prof lebénulásának körülménye sántított de amúgy ok.
8,5/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ez a Film Unalmas volt, de nagyon.
Rég nevettem ennyit Adam Sandlerön. Jenifer Anistonnal pedig egyszerûen remek párost alkottak. Szerintem baromi jó volt.
7.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nikita vajon mi? 😉