Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X-Men Az elsõk
Szerintem ez az eddigi legjobb X-men film, jól összerakott, kellõen pörgõs az akciók közötti részek sem unalmasak. Számomra kellemes csalódás volt a film.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És akkor még "kerekesszék"...ehh...
mov ah,4ch int 21h end
Az SR71 Blackbird? 64-ben már repült a valóságban... 😉
mov ah,4ch int 21h end
(hajtsd hátra a képernyõd, vagy ahogy szoktad)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem volt sokkal rosszabb, mint bármelyik X-men film. Számomra inkább az olyan dolgok rontották el az élményt, mint a Prof hiper-szuper kerekesszéke, ahhoz képest, hogy csak a '60-as években jártunk. Meg a hiper-szuper repülõ. Ez egy kicsit sok volt. Nem azt mondom, hogy ne legyen valamelyest a korát meghaladó, de hogy ennyire? Szerintem sokkal hitelesebb lett volna, ha a Profot csak egy sima tolókocsiba ültetik.
mov ah,4ch int 21h end
8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Korrekt 2 órás japó scifi ( idegenek leigázzák a földet és terraformálják, s az utolsó földi csatahajó a Yamato a galaxis egy másik szegletébe indul hogy megtalálja a kiutat ) , jól össze rakva, igényes CGIvel, tipikus japós beütésekkel és hangyányi BSG utóérzéssel.
7/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
WOW 7/10 Vámpírok,vérfarkasok,zombik kellemes meglepetés a mûfaj szerelmeseinek csak ajánlani tudom!😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nekem nagyon tetszett. szerintem az eddigi legjobb x-men volt. egyedül a prof lebénulásának körülménye sántított de amúgy ok.
8,5/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ez a Film Unalmas volt, de nagyon.
Rég nevettem ennyit Adam Sandlerön. Jenifer Anistonnal pedig egyszerûen remek párost alkottak. Szerintem baromi jó volt.
7.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nikita vajon mi? 😉
Dumb és dumbertõl az Apádra ütök-ig típusúakat. : D
Kumiho #2179
Árad a tömény értelem a mondataidból. Pár mondatban annyi baromságot hoztál össze, amit másoknak oldalakon át sikerül csak.
Ehhez csak annyit fûznék, hogy nem véletlenül kapja a jó kritikákat, de biztos Te mindenkinél jobban értesz hozzá és látod ezt, én barátommal néztem, aki kifejezetten rühelli az x-men témát, plusz a hasonló kategóriájú képregény adaptáció vagy szuperhõs filmeket, de az X-men First Class kifejezetten tetszett neki, persze mondta, hogy ettõl még nem lesz a kedvence, de elismerte, hogy jó film.
Nálam mondjuk 8-9/10 simán, de én alapból szeretem a sorozatot, ezért az ellentábor ízlésével nem tudok szólni, de azért kicsit átestél a ló túloldalára a jellemzésekkel, az egy dolog , hogy Neked nem tetszett, de akkor ne írj róla objektíven.
Másnaposok 2
2/10
és akkor le is írtam, hányzsor nevettem fel halkan a filmen. Szomorú vagyok, hogy 2011-ben sokan ezt nevezik jó vígjátéknak, igencsak alábbhagytak az igények. Szerintem nem szórakoztató egyáltalán, és hgoy volt pofájuk teljesen ugyanazt a sztorit elénk rakni ezer pénzé. Egyszer végignéztem (moziban kénytelen az ember : D, mivel nem adták a Karib tengert eredeti nyelven), nem azt mondom, de egyáltalán nem voltam oda érte.
Kumiho #2179
Nem volt rossz,egy egyszer nézõs vígjáték.Volt pár jó poén benne,de igazából semmi extra.Nem bántam meg,egynek elment,bár tetszett a mondanivalója.Valami,hogy használd ki a lehetõségeket és csapj le mindenre.
6/10
X-men:Elsõk
Hozzáteszem sosem szeretettem az x-men trilógiát,valahogy unalmasnak találtam,egyáltalán nem keltette fel ez sem az érdeklõdésemet.Ez sem tetszett,tudom elõzmény film,de akció alig volt benne,az is csak a végén.A történetet meg hát szerintem mindenki tudja,így semmi meglepetést sem hozott.Egyszerûen untam.Nem is értem a jó kritikákat,és ráadásul lesz folytatása is,nah egyre jobb.A szereplõk viszont jól játszottak,de még így is Logan cameoja volt a legjobb.Teljesen felesleges volt megcsinálni ezt a filmet,max a fanoknak.
5/10
Pár lopott ötlet ebbõl-abból (többek között Leon, Kill-Bill), de alapvetõen tetszett, mégis valahogy gyengének találtam magyarázatokban, valamint volt egy halom jelenet, de egyik se volt kerek, viszont sok : D Lehet, ha két órára kihúzzák, és pár fölösleges részt kiszednek, a lényegesebbeket pedig jobban meghúzzák, akkor felfelé kerekedne a szám, de így
6/10
Kumiho #2179
Miután több ismerõs is ajánlotta, hogy hiperszupercsudajó, és mivel nagy ívben dübörög az amerikai remake PR-ja, betöltöttem a playlistbe.
Az elsõ 5 perc után kénytelen voltam váltani a szinkronról az eredeti svédre, mert rettenetesen rossz magyar hangokat válogattak a szereplõknek. A svéd eredeti hangsáv mindjárt nagy megkönnyebbülés volt, bármennyire is szokatlan a fülnek.
A történet jó, bár lassan csordogál, egyedül a végére gyorsul fel egy picit. Viszont végig az volt az érzésem, a nagy hype kizárólag annak köszönhetõ, hogy 'a vakok között a félszemû a király' - azaz a sok hollywoodból áradó szemét között egy, a közepesnél kicsit jobb filmet láthat a nagyérdemû. A svéd színészek mindenesetre kihozzák a maximumot a szerepükbõl, beleéléssel és jól játszanak.
Nem varázsolt el teljes mértékben a film, de jó iparosmunkának tartom - annyira mindenképp, hogy érdekeljen a folytatás.
10/6
rohadt jo kis animácio, zene, karakterek minden a helyén volt.. a félelem és reszketés las vegasban utalások nagyom voltak 😄
9/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
10/10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én sem értem hogy nem tetszhet ez valakinek😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A sztoriban tényleg van egy ovis csavar szóval ez elõrelépés. Az akciók nagyon tetszettek végre lehetett látni mindent, rengeteg lassítással hiperszuper robbantásokkal tényeg szuperjó volt, a zene szintén. Meglepetést nem okozott a film, azt kaptam amit vártam de ennek ellenére olyan béna minden benne az akción kivûl...
Ezek a ultragáz lassítások, kiszáll a kocsiból, felrobban mögötte valami, 10 éve is szar volt most egyenesen gáz, a szokásos amerikafényezés, vagányul gyalogolunk a naplementében szigorúan nézünk a messzeségbe áhh nem bírnak errõl leszokni.
Persze feltétlen kellett a filmbe egy jó modellpina, miért nem tudtak betenni egy sokkal szerethetõbb csajt, akinek az arcát még meg is jegyezné a közönség. Pontozni nem is akarom úgy éreztem magam közbe mintha véletlen valóvilágot néznék ami totál szánalmas, én érzem égõnek hogy ilyet nézek és még hülyülök is tõle. Felejthetõ.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
lehet hogy Te nyugodtan ültél volna végig világosban, de itt mindenki idegesen tekintgetett az ajtók felé, hogy mi van már, le azzal a villannyal.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Hát én is csak most vettem a fáradságot, hogy megnézzem. De ha kihagytam volna sem vesztek semmit. Nem nagyon értem hogyan is tetszhet ez a film bárkinek is. Ez úgy lett volna jó ha csak a CGI világban játszódik, azok jó részek voltak. Persze hiteltelen, meg eltúlzott, de szórakoztató. Az alap sztori borzasztó gyenge volt, ráadásul még elégtételt sem kapok a végén. Az egyetlen értékelhetõ dolog még a csajok voltak, úgy hogy van jóindulat a pontszámomban.
5/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Zene nélkül mit érek én?
A multiplexnek majdnem sikerült elrontani a szórakozásunk, ugyanis a film elsõ 5 percében égve felejtették a teremben villanyt. Már azon filóztam, ha ez végig így lesz, visszakérem a jegy árát, annyira zavaró volt.
A roppant gyenge, óvodás sztorival és shakycammel telezsúfolt elsõ, és a látványosabb, ám totál agyatlan második rész után végre sikerült egy közepesnél jobb filmet összehozni Bay-nek. Nem is értettem, eddig miért nem tudta legalább ilyen színvonalon forgatni a franchise-t, korábban voltak neki azért ütõs filmjei is (Szikla, Con Air, A Sziget).
Itt az eddigi legkomolyabb látvány mellett a történeten is agyalt végre valaki egy kicsit, mert bár egyszerû, de azért sötétebb és jobb mint az eddigiek. A 3D-t sokan istenítették, mint az Avatar mellett az eddigi legjobb: nos sztem kb semmit nem tett a látványhoz, 8-10 jelenetben láttam értelmét, amikor jól nézett ki, de egyébként sehol máshol. Nem voltam egyedül ezzel a véleménnyel, többen néztük, de senkinek nem tetszett a 3D benne, sehol nem volt az eddigi látott legjobbakhoz, az Avatarhoz vagy az Õrzõk Legendájához képest.
A szinkront (itt is) elrontották, Megatron hangján konkrétan azt hittem besírok. Volt, hogy 3-4 robotnak _ugyanaz_ adta a szinkronhangját, csak picit máshogyan torzítva. Az eredeti rajzfilmben is így volt, de a 80-as évek Amerikájában meg tudták oldani, amit a 21. századi Magyarországon nem, hogy ez ne legyen feltûnõ.
Az új lány jobban tetszett, mint a régi, bár sok szerepe neki sem volt.
A soundtrack ismét kiváló, de Steve Jablonskyban ritkán csalódik az ember, még otthon is dúdoltam 1-2 fõmotívumot.
A film összességében az eddigi legjobb TF rész, de már az elsõnek is ilyennek kellett volna lennie - kár hogy csak a harmadikra ért be. Megalátványos popcornmozi, kellemes nyári szórakozás, viszont amekkorát durran, olyan könnyen felejthetõ is.
10/7
Jó film volt.Kissé lassan indul,de a végére nagyon is begyorsul.Nekem nagyon nehéz volt követni ki kicsoda a filmben,mindenki ugyanúgy néz ki 😊 A csata a végén kb 1 órás és nagyon izgalmas és látványos.Rengeteg kard,sok vér,nagy harcok.Nehéz volt rávenni magam,hogy elkezdjem,de megérte nagyon is.
8/10
Trust
David Schwimmer rendezte dráma.Itt bebizonyította,hogy tényleg tud rendezni.Nem sok filmjét láttam,talán egyet,de az nem tetszett.Ez viszont,le a kalappal,jó rendezés.A történet elég egyszerû,mégis egy percét sem untam.Egy lányt megerõszakol egy idõs férfi,de a lány szereti,az apja (Clive Owen) elakarja kapni a pedofil ürgét,közben meg minden összeomlik körülötte. Egy vérbeli dráma,nem egy bosszúfilm.Az apa szerepét nagyon áttudtam érezni,Clive Owen jó színész,leginkább az õ lelki folyamatait láthatjuk.Kissé felidegesített,hogy tényleg mennyi beteg állat rohangálhat a világban...
7/10
Most ment a Viasaton, sajna csak a 2. felét kaptam el, de nagyon megérte!
Így is simán 9/10es a film, meg kell néznem az elsõ felét is😄 Nagyon jó kis átverõs film, egyike Cage legjobbjainak szerintem😊
A csajszit meg én sem hittem el (ahogy ítt visszaolvasva mások sem), hogy 14... Mondom hogyne... a Pokolba taszítvára meg hirtelen nõtt egy 10 évet mi?😄D
Nah lényeg, hogy 9/10😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Most szántam el magam h megnézzem, ez a borzalmasan rossz filmet, ami Zack Snyder rendezése, 2006ban a 300at is õ rendezte, nem is értem h lett ez az Álomháború, (újabb idióta magyar cím) ennyire szar, mert az. Jó a 300 sem lett az a hû de szuper év filmje, 50% körül volt. De ehhez képest az sokkal jobb, talán maradjon a rendezésnél abban kevésbé szar mint az írásban.
Történetrõl nem akarok sokat írni, fura, de ötletnek jó, csak nem sikerült úgy áthozni mit egy Viharszigetben vagy az Inceptionben. Azokhoz hasonló. Itt teljesen kusza, vagy a vágás a rossz vagy a forgatókönyv vagy mind2õ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem nézném meg újra, soha többé. Pedig lehetett volna nézhetõ film, egy jobban átgondolt forgatókönyvvel, több pénzzel és vmi normális színészekkel. Scott Glenn, õ jó volt benne, legjobb amikor dobja ki a palackot a repülõrõl. az XD
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az igazi Grindhouse megérkezett! Tarantino és Rodriguez elbújhat, a Machete után másik kamutrailerbõl forgatott mozi fogta meg legjobban a lényeget.
Hamisítatlan a 80-as évek eleje fíling - a kamerabeállításoktól az irtózatos túlszaturáltságon át a 8 bites szintipop zenékig minden a helyén. Viszont a film ettõl még nem lett jó, csak szimplán ez fogta meg mind közül a legjobban a lényeget.
Gyenge idegzetûek meg se nézzék, ekkora darálást és hentet talán utoljára a Hullajó!-ban láttam. Nyilván szándékos az eltúlzott brutalitás, de kevesebb vérrel is kiegyeztem volna.
Rutger Hauer nyugdíjas korára érdekes mit be nem vállal, viszont a szerepet tényleg egyenesen rászabták, lubickol a bedühödött, puskás hajléktalan szerepében.
Az értékeléssel gondban vagyok, mert a filmnek vannak nagyon jó, és a (grindhouse témára erõs rájátszás miatt) rettentõ gyenge részei, úgyhogy igazából 10/2-tõl 10/8-ig bármi lehetne. Hangulattól függõen.
Ahhoz képest, hogy sem Sandlert, sem Anistont nem nagyon bírom, egész elviselhetõ volt a film. Sõt megkockáztatom, az elmúlt 1 évben nem volt olyan vígjáték, amin ennyit nevettem volna. Pozitív csalódás volt.
Brooklyn Decker pedig hááát...😊 mázlista Andy Roddick 😄
Szinkron nekem nagyon tetszett, fõleg Nick Swardson német akcentusa nagyon betalált. A kiscsaj pedig hatalmas arc volt!!
Egyedül talán Nicol Kidman nem tetszett, de csak azért, mert nem ilyen szerepekhez vagyunk hozzászokva tõle.
A lényeg, hogy aki ki akar kapcsolódni, akkor az nyugodtan üljön le, kortól, nemtõl függetlenül. 7/10
6/10
Egyszer nézhetõ, a végén ez nagyon ütött:
"Az állatok a disznókról az Emberekre, az Emberekrõl a disznókra, aztán a disznókról megint az emberekre néztek, és már nem tudták megmondani, hogy melyik az Ember és melyik a disznó."
George Orwell, Állatfarm
Sucker punch vege ehhez kepest mestermu volt! ami amugy szvsz siman 9/10 film