Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
CinemaCity Gyõr
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Harry Potter 7/2 vagy mi.
Nálunk kicsit késve vetítették de megérte kivárni.Zseniális hangulata van a filmnek visszahozza régi gyermekkori emlékeket amikor még vhs-en néztem ezredjére a Kincsvadászokat vagy akár az E.T.😄
9/10
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Még délelõtt szépen ellátogattam a mozi honlapjára, hogy foglalok helyet (nem tudom miért, de jobban szeretem elõre lefoglalni a helyeket, mert anélkül lutri), minden csodásan ment, semmi gond. Igazából a sima, nem 3d s verziót akartuk megnézni, de a 3d-s fél ötre volt kiírva, amiért is végül választottuk, mert akkor elõbb is van vége. Odamegyek, mondom foglaltam erre a névre két jegyet erre. Hát sajnos a mozivászon elromlott (!), de átették a másik terembe (kb fele vagy harmadakkorába) a foglalást ami fél hatkor kezdõdik. Jól van mondom, jó lesz az és az ülõ helyek? Kitették szélre, hát még jó hogy középre tetettem. Jól van, semmi gáz, van másfél óra addig eszünk pizzát. Aztán szépen bementünk a terembe mindenki elfoglalta a helyét, ráadásul már el kellett volna kezdeni a vetítést. Villany le, vetítés kezdõdik, a HP 7/1 végét mutatjáj, már 3D-ben. Hú nem jó a szemüveg, nem ad 3D-s képet, meg fura is volt, hogy nincsenek reklámok. Ugye elkezdõdött maga a film is, szemüvegben nem lehetett nézni, valami rosszul volt belõve, kettõt láttunk mindenbõl. Mindenki elkezdett hümmögni hogy mi a fene van már, többen ki is mentek szólni, kb 3perc után miután már mindenki teljesen kivolt, hogy mi a franc van, látszott hogy valaki elkezdte babrálni a gépet, mert hol jó volt a kép hol nem... aztán sikerült belõnie, kb 5-6 perc ment el a filmbõl és utána mindenki azt kérdezte mitörtént... hát tényleg, tekerték volna vissza, lehet ott volt egy fontos párbeszéd vagy mit tudom én... Na mindegy, ráadásul még a Nachos is rossz volt, bár lehet azért mert fûszereset kértem...
És akkor most maga a film.
Maga a film nem volt rossz 😄 Igazából fura érzés hogy lezárult ez is. Megnéznék még pár részt 😊 Watson jó, Daniel nem 😄 mikor mutogat vagy magyaráz akkor sosem tudja mit csináljon a kezeivel, tényleg nem jó színész, bár lehet ezt azért mondom mert mindenki ezt mondja és beleivódott az agyamba. Ez már tényleg izgibb rész volt, pörgõsebb, nem annyira gyerekes, mert ugye gyerekek kezdték el nézni akik mostanra mind felnõttek (én is :p) és ez teljesen rendben volt. Volt mellettem egy furcsa srác annál a résznél, amikor (SPOILER)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De szó se róla jó volt az egész, a legvége meg hát... (NAGY SPOILER)
Összességében jó volt én élveztem, kár hogy vége. Ha pontozni kell, akkor 10/10 adok, így az egészre (összes részre) is.
de mint mondtam, a látvány nem minden... 😊 egyszerûen fos a sztori, szerintem.
Bazinga!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
jobbat vartam. Eros kozepes film.
5.5/10
PetruZ???? 2/10???? peewee kalandjait pontoznam annyira, ne viccelj mar.
2005. november 19. Irak – valahol a harctéren. Robbantásos merénylet éri az Irakban állomásozó amerikai konvojt, melynek következtében meghal az egyik tiszt. A felbõszült tengerészgyalogosok ezt követõen megtámadtak egy iraki falut, név szerint Haditha-t és lemészároltak 24 civilt köztük nõket és gyerekeket. A film ezen tragikus események hátterét és következményeit vizsgálja – mindkét oldalról.
A film elsõ része unalmas és vontatott, érdekessé onnan válik, mikor beindul a bonyodalom. Egy jó forgatókönyvvel nagyon jó kis film lehetett volna, mert elég érdekes témát feszeget, és vitatható szemszögbõl vizsgája a 2 fél felelõsségét. Így kissé gagyi, de nézhetõ.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
8/10
Kellemes meglepetés, sokkal rosszabbra számítottam, látványos akciók, kiszámítható story, igazából kellemes két óra, de azt nem mondom hogy maradandó nyomokat fog hagyni....
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ez valóban szuper volt, de nem csak egy 8-as, hanem laza 9-es. És ha már ilyen bénán álltam neki a mondandómnak, valamint lelõttem a 'poént', az értékelést, akkor inkább kihagyom az ömlengést, és csak a legnagyobb pozitívumokat említem meg. Elsõ és legfontosabb: a hangulat brutálisan erõs, és manapság azt hiszem ez a legfontosabb nekem a filmekbe. Egy jól eltalált atmoszférával nagyon meg tudnak venni, és itt ez abszolút megvolt végig a maga retro-jával. A gyerekszínészek egytõl egyig kitûnõek, különösen Elle Fanning , hihetetlen, hogy mennyi tehetség szorult belé, illetve nõvérébe is... Remélem, nem kallódnak el. A vonat kicsúszása az egyik legjobb jelenet az évben, de a film amúgy is bõvelkedik a remek pillanatokban: remekül mûködnek az érzelmes részek, és jól áll a filmnek a szentimentalizmusa. Kellemes családi mozi-thriller keverék, igazából két bajom volt vele: túl egyszerû a megoldás, és pont ehhez kapcsolódóan ezt a szálat egy kicsivel jobban illet volna kidolgozni. Megvett a film, na, mûködött nálam nagyon, a gyerekek zombifilmje meg az egyik legkellemesebb extra 'poén', amit valaha láttam. Szép munka, Mr.Abrams. happy.gif (dejó, hogy megvártam, amíg moziban nézhetem meg...)
9/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Szeretem Snyder összes filmjét. A lassítós cgi parasztvakításokkal bármikor megvesz kilóra. Gondoltam eddig. De ekkor elcseszett értelmetlen szart régen láttam már. Egyszerûen semmi értelme és funkciója nem volt a fantasy jeleneteknek. Kb. az az érzésem volt, mint amikor gyerekkoromban jöttem fel a pincébõl és közben azt játszottam, hogy szörnyek hadán kell keresztül verekedni magam. Egy ilyen tét nélküli álomvilágban zajló események, amiben csak én lehetek a gyõztes, miért lenne bárki számára izgalmas? Legalábbis miért lenne izgalmas és érdekes, ha az elõzményeket ismered ezáltal tudod a "csaták" végkimenetelét?(most nem akarok spoilerezni, de aki látta, tudja, hogy értem) Ki a francot érdekel, hogy egy 5 perc alatt ellopott érdektelen biszbasz köré milyen degenerált dolgokat költ egy zavaros elme? Esküszöm ezek voltak a legunalmasabb részek, legszívesebben itt folyamatosan tekertem volna a filmben, csak nem egyedül néztem. Az "eggyel lentebbi valóságban" zajló eseményeket szívesebben néztem volna, de az is olyan egyszerû volt mint a faék, szót sem érdemel. Valahogy sorsszerû volt, hogy moziba nem jutottunk el korábban, pedig készültünk rá.
3/10
Nagyon tetszekk. Igazabol egy ujkori valtozata a regi kiralylany/kiralyfi kenyszerbol valo hazasodas - nem akaras = masba vagyunk szerelmes tortenetnek. Amugy egy regi film lett feldolgozva, ahol egy playboy srac falja a noket es kiuriti az osszes vodkas uveget ami a kezebe kerul. Megvesz barmit, eler mindent konnyeden... koszonhetoen az anyukanak aki milliardos. Nem tudok semmit kifogasolni a filmben.
Rulles Brand pedig egyre jobb. Szerintem Will Farrel szintu a srac. Nagyon jol hozza a formajat ami elegge sajatsagos es lehet sok embernek nem fog bejonni, de en imadom, ahogy will farrelt is! Ez a szerep nagyon bejott neki.
mondanam, hogy 10/10 de mindenkihulyenek nezett.... ok legyen 9/10 : kicsit lehetett volna viccesebb.
Majd a csaj megy tony elõtt mikor tony megáll egy helyben a csaj elõre megy ahelyett hogy elmenekülne 😄
a legvégén meg ugye kiderül ,hogy ki a tettes a másik zsaru akit meglõttek az látta az egészet szóval kellett volna egy jelenet oda még mikor a zsaru kijön a házból és megszólal h ártatlan és tony a tettes ehelyett ez kimaradt és berakják a kocsiba shane-t
Kamerarángatás nem csak akció közben volt hanem mikor csak az arcukat kellett volna mutatni akkor is rángatták 😄DDD
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
1x11,
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Fullhd, Extended version. Anime-t gyalázó harc jelenetek, agy orgazmust kiváltó zene, SMOKING HOT csajok,a film 90%-ában harisnyakötõben...
Élvezet nézni, csak néhány jelenet vontatott, kihagyható lenne(ez lehet az Extended version hibája, még utánnajárok).
9/10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Német scifi némi Pandorum + Sunshine beütéssel. Néhány helyen kilógott a CGI lóláb, de összességében egész korrekt, élvezhetõ film volt.
7.5/10
FSZ: Denzel Washington, Chris Pine
Egyszer nézhetõ. A két fõszereplõ mozdonyvezetõrõl szól az egész film kb. : Egy robbanásveszélyes löttyöt szállító vonat elszabadul és azt próbálják meg megállítani az általuk vezetett mozdony segítségével. Megtörtént esemény állítólag, mondjuk vannak benne izgis-érdekes részek. Pl. amiért elszabadul az a vonat, azon röhögtem egyet 😄...
7/10
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Kategóriában erõs 10/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a házigazdától kérnék akkor törlést, vagy részleges törlést...
köszönöm
http://pspfilez.extra.hu/
amúgy meg nem nagyobb, mint egy videóbeágyazás, akkor azt sem lehetne?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hozza az elsõ rész színvonalát, akinek az tetszett ez is fog...
A történetben csak pár óra telt el az elsõ részben karantén alá vont épület és ez között, az elején van egy kis lötyögés(felvezetik a történetet), de utána garantáltan nem fog unatkozni senki<#nyes>#nyes>.
8/10
http://pspfilez.extra.hu/