Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
azt azert hozzatennem, hogy sok filmet lattam a moziban mar, nem volt eddig semmi gond, de ez most osszejott.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
jó, hülye vagyok, mozi nem film... 😄
CinemaCity Gyõr

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ja, csak elotte irtam le mit fogok irni mit nezek most nem 😄 bocs
Harry Potter 7/2 vagy mi.

REALista
Super 8

Nálunk kicsit késve vetítették de megérte kivárni.Zseniális hangulata van a filmnek visszahozza régi gyermekkori emlékeket amikor még vhs-en néztem ezredjére a Kincsvadászokat vagy akár az E.T.😄

9/10

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szucsy89
Melyik mozi volt ez?
Jim Morrison
Hát ez nem volt egy könnyû szülés... ha nem haragszotok akkor nem csak a filmrõl mondom el a véleményemet, hanem a moziról (is).
Még délelõtt szépen ellátogattam a mozi honlapjára, hogy foglalok helyet (nem tudom miért, de jobban szeretem elõre lefoglalni a helyeket, mert anélkül lutri), minden csodásan ment, semmi gond. Igazából a sima, nem 3d s verziót akartuk megnézni, de a 3d-s fél ötre volt kiírva, amiért is végül választottuk, mert akkor elõbb is van vége. Odamegyek, mondom foglaltam erre a névre két jegyet erre. Hát sajnos a mozivászon elromlott (!), de átették a másik terembe (kb fele vagy harmadakkorába) a foglalást ami fél hatkor kezdõdik. Jól van mondom, jó lesz az és az ülõ helyek? Kitették szélre, hát még jó hogy középre tetettem. Jól van, semmi gáz, van másfél óra addig eszünk pizzát. Aztán szépen bementünk a terembe mindenki elfoglalta a helyét, ráadásul már el kellett volna kezdeni a vetítést. Villany le, vetítés kezdõdik, a HP 7/1 végét mutatjáj, már 3D-ben. Hú nem jó a szemüveg, nem ad 3D-s képet, meg fura is volt, hogy nincsenek reklámok. Ugye elkezdõdött maga a film is, szemüvegben nem lehetett nézni, valami rosszul volt belõve, kettõt láttunk mindenbõl. Mindenki elkezdett hümmögni hogy mi a fene van már, többen ki is mentek szólni, kb 3perc után miután már mindenki teljesen kivolt, hogy mi a franc van, látszott hogy valaki elkezdte babrálni a gépet, mert hol jó volt a kép hol nem... aztán sikerült belõnie, kb 5-6 perc ment el a filmbõl és utána mindenki azt kérdezte mitörtént... hát tényleg, tekerték volna vissza, lehet ott volt egy fontos párbeszéd vagy mit tudom én... Na mindegy, ráadásul még a Nachos is rossz volt, bár lehet azért mert fûszereset kértem...
És akkor most maga a film.
Maga a film nem volt rossz 😄 Igazából fura érzés hogy lezárult ez is. Megnéznék még pár részt 😊 Watson jó, Daniel nem 😄 mikor mutogat vagy magyaráz akkor sosem tudja mit csináljon a kezeivel, tényleg nem jó színész, bár lehet ezt azért mondom mert mindenki ezt mondja és beleivódott az agyamba. Ez már tényleg izgibb rész volt, pörgõsebb, nem annyira gyerekes, mert ugye gyerekek kezdték el nézni akik mostanra mind felnõttek (én is :p) és ez teljesen rendben volt. Volt mellettem egy furcsa srác annál a résznél, amikor (SPOILER)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiderül hogy H még mindig él, felugrott a székébõl ! úgy mint a mozivásznon lévõ varázstanoncok. (úgy tûnt mindent tud, mondta a szörnyek nevét is (jajj de jó volt) de olyan dolgokat nem is tudott amiket én igen, hogy mi micsoda (háhá)

De szó se róla jó volt az egész, a legvége meg hát... (NAGY SPOILER)
miután kiírták hogy 19 évvel késõbb, már féltem elõre hogy mi lesz. H-t meg R-t kicsit megöregítették, annyira hogy azért szinte úgyanúgy nézzenekk ki(R-nak csak adtak egy nagyobb hasat 😄), de szerencsére Hermione-n nem változtattak semmit :p 😄

Összességében jó volt én élveztem, kár hogy vége. Ha pontozni kell, akkor 10/10 adok, így az egészre (összes részre) is.

precision
én is itthon néztem, fullHD -ban szintén

de mint mondtam, a látvány nem minden... 😊 egyszerûen fos a sztori, szerintem.

Bazinga!

PetruZ
Nem viccelek. Mit lehetne erre többet adni? 1 pontot ért a tûrhetõ alapsztori az elején, ami után vártam a jólesõ borzongással teli kibontakozást (nem jött el...), és még 1 pontot kapott a vámpír-boss, mint az egyetlen valamirevaló, élõ, karakteres figura ebben az egész üres, anime-sített cgi-szemétben.
davidka003
Az 1982-es TRON-t meg 3 napja néztem meg és az is bejött. Nem untam, látvány nem volt annyira gáz. 8/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Moziban nekem sem tetszett de itthon már ~10-szer megnéztem angolul FullHD-ban és úgy elég király.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Seth
Hát az rém uncsi volt, ha az tetszett,akkor ez még jobban fog. Itt már történik is valami 😄

PSN ID.: Beegabor

Jim Morrison
héten megnéztem a hp 7/1et, ma megyek megnézni moziban az utolót, remélem min olyan jo lesz mint a part1.

precision
The Next Three Days

Egynek elment. A kissé vontatott elsõ "rész" miatt 'csak' 7/10.

Bazinga!

CSOCSO
Priest

jobbat vartam. Eros kozepes film.

5.5/10

PetruZ???? 2/10???? peewee kalandjait pontoznam annyira, ne viccelj mar.
Tyler1
Battle for Haditha

2005. november 19. Irak – valahol a harctéren. Robbantásos merénylet éri az Irakban állomásozó amerikai konvojt, melynek következtében meghal az egyik tiszt. A felbõszült tengerészgyalogosok ezt követõen megtámadtak egy iraki falut, név szerint Haditha-t és lemészároltak 24 civilt köztük nõket és gyerekeket. A film ezen tragikus események hátterét és következményeit vizsgálja – mindkét oldalról.

A film elsõ része unalmas és vontatott, érdekessé onnan válik, mikor beindul a bonyodalom. Egy jó forgatókönyvvel nagyon jó kis film lehetett volna, mert elég érdekes témát feszeget, és vitatható szemszögbõl vizsgája a 2 fél felelõsségét. Így kissé gagyi, de nézhetõ.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
Köszönöm szépen!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kill3r21
Captain America - The First Avenger

8/10
Kellemes meglepetés, sokkal rosszabbra számítottam, látványos akciók, kiszámítható story, igazából kellemes két óra, de azt nem mondom hogy maradandó nyomokat fog hagyni....
persze ennyibõl jó de viszont akkor megoldhatták volna ,hogy a zsaru aki látta az egészet az belehaljon a lövésbe és ne csak súrolja a találat 😄
birdo
Meglepõen jó volt, a gyerekszínészek ellenére ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

PetruZ
Priest (2011): Rettenet rossz volt, szavakat nem találok rá... 2/10
Victor1103
A The Spirit is valami Sucker Punch-hoz hasonló agyrém állítólag. Arról tud valaki nyilatkozni?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Super 8
Ez valóban szuper volt, de nem csak egy 8-as, hanem laza 9-es. És ha már ilyen bénán álltam neki a mondandómnak, valamint lelõttem a 'poént', az értékelést, akkor inkább kihagyom az ömlengést, és csak a legnagyobb pozitívumokat említem meg. Elsõ és legfontosabb: a hangulat brutálisan erõs, és manapság azt hiszem ez a legfontosabb nekem a filmekbe. Egy jól eltalált atmoszférával nagyon meg tudnak venni, és itt ez abszolút megvolt végig a maga retro-jával. A gyerekszínészek egytõl egyig kitûnõek, különösen Elle Fanning , hihetetlen, hogy mennyi tehetség szorult belé, illetve nõvérébe is... Remélem, nem kallódnak el. A vonat kicsúszása az egyik legjobb jelenet az évben, de a film amúgy is bõvelkedik a remek pillanatokban: remekül mûködnek az érzelmes részek, és jól áll a filmnek a szentimentalizmusa. Kellemes családi mozi-thriller keverék, igazából két bajom volt vele: túl egyszerû a megoldás, és pont ehhez kapcsolódóan ezt a szálat egy kicsivel jobban illet volna kidolgozni. Megvett a film, na, mûködött nálam nagyon, a gyerekek zombifilmje meg az egyik legkellemesebb extra 'poén', amit valaha láttam. Szép munka, Mr.Abrams. happy.gif (dejó, hogy megvártam, amíg moziban nézhetem meg...)
9/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Dynamic
Sucker Punch

Szeretem Snyder összes filmjét. A lassítós cgi parasztvakításokkal bármikor megvesz kilóra. Gondoltam eddig. De ekkor elcseszett értelmetlen szart régen láttam már. Egyszerûen semmi értelme és funkciója nem volt a fantasy jeleneteknek. Kb. az az érzésem volt, mint amikor gyerekkoromban jöttem fel a pincébõl és közben azt játszottam, hogy szörnyek hadán kell keresztül verekedni magam. Egy ilyen tét nélküli álomvilágban zajló események, amiben csak én lehetek a gyõztes, miért lenne bárki számára izgalmas? Legalábbis miért lenne izgalmas és érdekes, ha az elõzményeket ismered ezáltal tudod a "csaták" végkimenetelét?(most nem akarok spoilerezni, de aki látta, tudja, hogy értem) Ki a francot érdekel, hogy egy 5 perc alatt ellopott érdektelen biszbasz köré milyen degenerált dolgokat költ egy zavaros elme? Esküszöm ezek voltak a legunalmasabb részek, legszívesebben itt folyamatosan tekertem volna a filmben, csak nem egyedül néztem. Az "eggyel lentebbi valóságban" zajló eseményeket szívesebben néztem volna, de az is olyan egyszerû volt mint a faék, szót sem érdemel. Valahogy sorsszerû volt, hogy moziba nem jutottunk el korábban, pedig készültünk rá.
3/10
CSOCSO
lol... Russel*
CSOCSO
Arthur (2011)

Nagyon tetszekk. Igazabol egy ujkori valtozata a regi kiralylany/kiralyfi kenyszerbol valo hazasodas - nem akaras = masba vagyunk szerelmes tortenetnek. Amugy egy regi film lett feldolgozva, ahol egy playboy srac falja a noket es kiuriti az osszes vodkas uveget ami a kezebe kerul. Megvesz barmit, eler mindent konnyeden... koszonhetoen az anyukanak aki milliardos. Nem tudok semmit kifogasolni a filmben.

Rulles Brand pedig egyre jobb. Szerintem Will Farrel szintu a srac. Nagyon jol hozza a formajat ami elegge sajatsagos es lehet sok embernek nem fog bejonni, de en imadom, ahogy will farrelt is! Ez a szerep nagyon bejott neki.

mondanam, hogy 10/10 de mindenkihulyenek nezett.... ok legyen 9/10 : kicsit lehetett volna viccesebb.
CSOCSO
de legkozelebb ha lehet inkabb IMDB oldalt linkelj melle. koszike
CSOCSO
sajna csak egesz hsz eket tudok torolni. ugyhogy masold ki amit irtal es ird be ujra pls. amugy ekkora meretben engem sem zavar. foleg hogy olyan filmet linkeltel be amirol azt se tudtam hogy letezik es ha csak cimet irsz se neztem volna meg. ugyhogy vegulis jo latni kepeket 😊
Tyler1
nekem pont tetszett, h nem klisézték el, h a végén vki megkönyörül rajta, és elengedik 😊 annyira idegesítõ, és elcsépelt, h a legkomolyabb drámákban is a zsaruk elengedik a végén a fõszereplõt, hiába ölt embert, meg szegett meg 800 törvényt.

a vége volt a tetszetõs
ugye tony nem fogja shane-ra a fegyveert akkor simán állba verhetné de nem teszi!
Majd a csaj megy tony elõtt mikor tony megáll egy helyben a csaj elõre megy ahelyett hogy elmenekülne 😄
a legvégén meg ugye kiderül ,hogy ki a tettes a másik zsaru akit meglõttek az látta az egészet szóval kellett volna egy jelenet oda még mikor a zsaru kijön a házból és megszólal h ártatlan és tony a tettes ehelyett ez kimaradt és berakják a kocsiba shane-t
szóval ezt sztem kúrták csak el?
Kamerarángatás nem csak akció közben volt hanem mikor csak az arcukat kellett volna mutatni akkor is rángatták 😄DDD
Victor1103
Cargo.2009.DVDRip.AC3.German.XviD-PP-Elite verzióhoz tökéletes

felirat

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

A tru callingal voltam kb Ugyanígy, volt pofájuk a második évad eleje-közepén elkaszálni a sorozatot, pont mikor kezdte a szárnyait bontogatni a sorozat, a második évadtól csak néztem mi fog kisülni belõle, de engem megfõztek az egész sztorival, mi lehetett volna belõle, sose tudjuk meg..nohát akkor, lassan újra is kellene nézni.

1x11,

SötétBarom
Felirat van? Trailer alapján jónak tûnik, de a németem még nem 100%-os...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ams
Ez a Sucker punch ütött.

Fullhd, Extended version. Anime-t gyalázó harc jelenetek, agy orgazmust kiváltó zene, SMOKING HOT csajok,a film 90%-ában harisnyakötõben...
Élvezet nézni, csak néhány jelenet vontatott, kihagyható lenne(ez lehet az Extended version hibája, még utánnajárok).

9/10

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Victor1103
Cargo

Német scifi némi Pandorum + Sunshine beütéssel. Néhány helyen kilógott a CGI lóláb, de összességében egész korrekt, élvezhetõ film volt.

7.5/10

Big Fish. Nagyon szép mese, szép, megható befejezéssel 😊
Száguldó Bomba (Unstoppable) 2010:

FSZ: Denzel Washington, Chris Pine

Egyszer nézhetõ. A két fõszereplõ mozdonyvezetõrõl szól az egész film kb. : Egy robbanásveszélyes löttyöt szállító vonat elszabadul és azt próbálják meg megállítani az általuk vezetett mozdony segítségével. Megtörtént esemény állítólag, mondjuk vannak benne izgis-érdekes részek. Pl. amiért elszabadul az a vonat, azon röhögtem egyet 😄...

7/10
én ezt a filmet Liam Neeson-nak szántam volna
REALista
Nah igen.Inkább nézem újra a régi kedvenceket mint az ilyen vackokat...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zoliapu
Én megkockáztatnék egy 7/10 et.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Sir Quno Jedi
Thor & Loki: Blood Brothers is a four episode motion comic from Marvel Knights Animation released in April 2011. It is based on the 2004 miniseries Loki by Esad Ribic.

Kategóriában erõs 10/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

én a felvezetésekben se szoktam unatkozni...

szucsy89
Azt nem minden poszthoz szoktak linkelni, de ez így zavaró lehet valakinek, akit érdekel a film, vagy meg akarja nézni ráguglizik és már ki is dobja a borítóját/történetét netán az elõzetest. Semmi szükség rá, nem véletlenül van banner alatt az a szöveg...
öregharcsa
ööö... bocsesz mindenkitõl... az apróbetûs részt nem olvastam...

a házigazdától kérnék akkor törlést, vagy részleges törlést...

köszönöm

http://pspfilez.extra.hu/

Tyler1
dehogy a jogok miatt, akkor lett az kiírva, mikor egy barom minden filmélményéhez akkora posztert linkelt, hogy széthúzta a topikot.

Szerintem nem a méret miatt, hanem a copyright miatt van. Youtube videóról meg ami nem tiszta, azt úgy is leszedik, ha linkeled, ha nem. Gondolom nem szeretnék ha a "jogvédõk" cseszegetnék az oldalt miatta.

Tyler1
ne linkelj 5 megapixeles posztereket, ami szétszedi a topikot. ekkora méretben sztem semmi baj nincs vele, filmes fórumban miért ne férne el.

amúgy meg nem nagyobb, mint egy videóbeágyazás, akkor azt sem lehetne?

ProGabe
"NE linkelj Posztereket, DVD boritokat. Hozzaszolasod torolve lesz."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

öregharcsa
Quarantine 2 - The terminal

Hozza az elsõ rész színvonalát, akinek az tetszett ez is fog...
A történetben csak pár óra telt el az elsõ részben karantén alá vont épület és ez között, az elején van egy kis lötyögés(felvezetik a történetet), de utána garantáltan nem fog unatkozni senki<#nyes>.

8/10

http://pspfilez.extra.hu/

zaki
aki ilyen filmeket néz az sem normális, számtalan jobbnál jobb film van, és ilyenre elb@szni az idõt... :d
nem flémelni akarok, de ilyen filmrõl messzirõl ordít, hogy egy kaki.