Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ne vedd a szívedre, kiveri és megnyugszik.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
JÁÁÁJDESZARVOLT😄DDD
Ilyenkor bánom, hogy nem gyerekként néztem meg😄
Jah és többet nem hiszek senkinek innen, mert valaki itt mondta, hogy milyen jó film volt és amiatt (is) néztük meg bnõmmel😄
4/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nekem tetszett. A cím mindent elárul, ez csak fantázia.
A végét nem tudom hova rakni.
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
Ennek a Kidnapped (2010)-nek hol van leírása és trailere?
Köszi!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
Én is megnéztem. Elején én is azt hittem, hogy az a kis bevezetõ majd kapcsolódni fog a történethez. De ahogy ment elõrébb a történet, már el is felejtettem, most hogy olvastam itt fórumon az értékeléseket, akkor jutott eszembe. Amúgy a film nekem is tetszett, meg hogy vágás nélkül folyt le 10 v 15 perc. Beleéltem magam én is. A kiscsaj szerintem is hiteles volt, de engem is idegesített már a nyögdölõzése, bõgése, meg mittudomén😄 Habár ilyen helyzetben lehet én is ezt csináltam volna. Én is vártam azt, hogy mikor üti már le, de a végén csak sikerült, meg azt sem hittem volna h mindenki meg fog halni. Érdekes befejezés.
9/10
Egyszerû mint egy pont. Egynek elment.
5/10
Drive Angry
Mostanában egyre jobban irritálnak a rossz filmek. Korábban soha nem fordult olyan elõ, hogy kikapcsoljak egy filmet. A múltkor a Sucker Punch- ot nyomtam ki fél óra után. Most a Drive Angry is hasonló sorsra jutott. Úgyhogy pontszámot nem adnék.
Az amerikai forgatókönyv íróknak meg üzenném, hogy erõltessék már meg a csoffadt agyukat egy icipicit legalább.
Bazinga!
Csak ajánlani tudom mindenkinek, annak is aki ellene van a dokumentum filmeknek,ezt nagyon jól összerakták. Jah és fõként ajánlom a Japán szeretõ emberkéknek is..
fry day fry day sálálálláláá
annyira nem szar, mint amire számítottam a kritikák alapján. f*szos-dugós poénok, csöcsök, ökörködés, faék sztori (parodizál, ide nem kell több), szóval semmi extra, egynek elment
6 pont
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Most láttam elõször, nem rajongok a western filmekért de nem volt olyan rossz. 8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Buried sokkal "hangulatosabb" (ha lehet egy típusú filmre ilyen mondani) volt. Jobban játszotta sztem Ryan Raynolds a szerepet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5/10
am al pacino magyar hangja tökéletes sztem
ez olyan messze van az eredeti szinkrontól, h szavakban ki sem lehet fejezni
Amúgy linkelheted a maffiózós jelenetet 3 szinkronnal, szeretem az ilyesmit.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
érdekes film, részemrõl 1x nézõs jó film kategória. Vége meg kicsit túlzás sztem...
6,5/10
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindamellett, hogy a szokásos fasz amcsi kliséket koveti (kulonos/megmagyarázhatatlan korulmenyek kozé kerult emberek kozott CSAK EGYETLEN EGY VAN aki elkezd gyanakodni, a tobbinek teljesen természetes a szitu) és elég sokáig húzzák annak bemutatását amire a nézo már jóval korábban rajon (idohurok) egy egész turheto film, csak vártam volna kicsit tobbet belole. Értem, hogy hurokba kerul, de olyan esetekben az eseményeknek kellene iranyítani a dolgokat, nem pedig ugy, hogy a szereplo ujra és ujra meghozza ugyan azokat a rossz dontéseket. Gondolok itt saját maga megolésére, a balesetre, a hajóra torténo felszállásra, stb. Egyszeruen a hurok egyetlen apró dontéssel megváltoztatható lenne, de mégsem teszi ezt. Ez pedig inkább idegesített mint tetszett ill. drámaivá tette az egész befejezést. Ráadásul jó lett volna ha a hajóról is kiderul vmi, hogy miért nem volt rajta senki, hogy mi tortént a kifutása után.
1x nézheto, de a fent leírtak miatt 5 pontnál nem adnék rá tobbet, mert amúgy érdekes volt a sztori, de semmi tobb.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Errõl kár bármit is írni, mert minden tökéletesen a helyén volt, ez egy mestermû.
10/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát ez meglepõen jó volt. Sõt, azt kell mondjam, hogy nagyon jó volt.