Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új Conant látta már valaki? Milyen? Eléggé harcolós-véres vagy minden jó jelenetet ellõttek a trailerben?
Amcsiban már lement, de én a 3D miatt megvárom az itthoni mozis prömiert 😊
Rash87
Ez jó volt 😄😄

Glory, Glory Man. United!

limperatore
D:SAD_AS:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tigeroo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd
Guren
fú, még jó, hogy kiemelted aláhúzással a lényeget. így nem kellett végigolvasni az egészet.

gibson9
Nyilván van forgatókönyv, fõleg, hogy egy könyv alapján készült a 4. rész.

Törõ:
Én úgy tudom, hogy még 6. rész is lesz.

dragon11
Martyrs

5/10

PetruZ
Fast Five (2011): Egész jó volt, legalábbis a 4. rész óta határozottan jobb sorozat lett, mint volt, elhagytak egy csomó rikító csicsát és sallangot, és csak a macsóskodás, meg az autók maradtak. Oké, a sztori több ponton is erõsen billeg logikailag (és fizikában 😊 ), de mindegy, szórakoztató volt, és a stáblista közbeni kis jelenet alapján jöhet a folytatás is. 7/10

Hanna (2011): A trailer szinte minden jó és izgalmas dolgot bemutat, a film ahhoz képest óriási csalódás. A sztori nem is lett volna olyan rossz, ha nem ilyen idiótáknak készült módon forgatták volna le. Lassú, körülményeskedõ, sok helyen irritálóan buta és idegesítõ (fõleg a családból a nagylány, meg a "gonosz" vörös csaj), a feszültség pedig az elsõ fél órát leszámítva jóformán alig-alig bukkan ismét a felszínre. 4/10
Malakai
Én is azt akartam mondani, hogy azért ott volt Barbossa, meg mellesleg Gibbs (Kevin McNally) is, ha régi szereplõkrõl van szó. 😊
Na meg apuci, de õ már a háromban se volt a legjobb ötlet szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mi az? Geoffrey Rush-t már senki sem csipázza?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Törölt felhasználó
Karib tenger kalózai - Ismeretlen vizeken

Hát én sem tudom mit mondjak erre. Egyszerûen az elõzõ három rész jó volt egymásra épített történet, folyamatosan ismerhettünk meg új szereplõket míg az ismerteket újból megismerjük esetleg másik oldalukról. Na ez itt nem volt meg...egyáltalán. Csak egyetlen dologgal kapcsolódik az elõzõ három részhez, az pedig Johnny Depp.
A látvány baromi szegényesre sikeredett, a történet katasztrófa. Nem tudunk meg semmit arról hogy ki hogyan merre volt azóta, meg mik hogyan történtek, baromira meg volt kavarva minden. A végérõl nem is beszélve...
(Már csak abban reménykedem, hogy lesz 5. rész és akkor minden kiderül, és folytatják normálisan a sztorit.)
Blasta
masszivan egyetertek

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ROCKnROLLA
stake land

Itt ajánlotta valaki, de hát barátom, ez bitang pusztulatosan fostos volt!!! Az elsõ 1 órában felváltva neteztem, és néztem a filmet, aztán 1 óra után már csak neteztem, a film ment a háttérben, de inkább kikapcsoltam. Az effektek rém gagyik, tudom tudom, kis költségvetés. Akkor is szar. Egy kicsit sem izgalmas a film, egy nagy rakás fos. Nem volt olyan kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar.

babinéni/10

Tyler1
Karib tenger 4

Miééééééééééért??????/10

Csináltak egy újabb, még szarabb, még unalmasabb, még értelmetlenebb részt az elõzõ 2 totál érdektelen folytatás után. Most nem térek ki minden hibájára az értelmetlen dialógusoktól kezdve, a felesleges jelenetekig, inkább összefoglalom: forgatókönyv az NINCS! Ez kérem a Beugró Johnny Deppel, és Penelopé Cruzzal.

És tényleg szomorú igazság, h senkit nem érdekel a sztori, a karakterek, vagy egyáltalán a Karib tenger, mint film, a lényeg hogy Johnny Depp szerepel benne(igen, én sem másért néztem meg). Erre a népszerûségre építik az egész franchise-t, és adnak el egy dollármilliókból összerakott kutyaszart. Vicc...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

THX

Abban már falról szaltót ugró falmászó hiperzék voltak. Sztem a következõ filmben már repülni is tudnak majd miközben lézert eregetnek a szemükbõl.

((és már rohadtúl unnom ezekben a TV adást: "ismétlem.. lõjék fejbe õket.. lõjék fejbe õket" 😄DD))

Még mindig jobb mintha a következõ Való Világ-ba toboroznák az embereket, esetleg Vágó István reklámozna hitelt.
LoSA
Mi vesztett két pontot? 😊

LoSA
Nem volt az olyan vészes, ha az ember gyilkolászásra vágyik csak! 😊

ROCKnROLLA
Mar uton van a 6 alban bergyilkosbol allo kulonitmeny feled! 😄

Kmarha
akkor csak neked küldeném ezt a számot :

La Cage Aux Folles Broadway Revival 2011

képzeld ahogy elsõ sorban ülsz rajta 😄D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Csõ! Van 1 film aminek nem jut eszembe a címe. Arról szól, hogy faszik felbérelnek 1 hivatásos csábítót aki randizik a kiszemelt nõjükkel és direkt borzalmas estét szervez, hogy a csajok kiábránduljanak és visszamenjek az eredeti pasijukhoz. 5letek?

ROCKnROLLA
haha, nem is emlekszem, hogy ennyire mozgekonyak lettek volna a zombik benne.

Tegnap megneztem a Fuggetlenseg napjat megint, eredeti nyelven, es annyira kurva idegesito hangot, mint ennek a Harvey Fiersteinnek van, meg eletemben nem hallottam. Olyan mint Jabba amikor haldoklik, recseg ropog a hangja, mintha megevett volna 3 kobmeter halszalkat. Ocsmany, fel is cseszte az agyam. A film amugy 8/10

szucsy89
nézheted nyugodtan
davidka003
Sanctum
Nagy nulla/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kmarha
Hát elkezdtem nézni ezt az Ördög Játszóterét... de elnevezném inkább a Tornász zombik támadásának a filmet.

Komolyan, még egy falról pattanást, szaltót, bukfencet meglátok, a világá futok!

(és már rohadtúl unnom ezekben a TV adást: "ismétlem.. lõjék fejbe õket.. lõjék fejbe õket" 😄DD)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

davidka003
Release név gondolom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

mi az a crys?
CSOCSO
mert leszedted a szar CRYS verziot.. ez nem a film hibaja
Japep

Hello.
(Ha jól) Tudom, az új Majmok bolygója film elõzmény.
Ettõl függetlenül érdemes megnézni elõtte a régieket, vagy esetleg utána? Láttam már, nem is egyszer, de az már rég volt, közel sem tiszta minden. 😊

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Limitless

Eléggé tetszetõs film volt eredeti ötlettel!😊
Viszont két dolgot nem értettem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1, Az a faszi, aki a szõke csajt üldözte az ki volt? Õ is valami függõ? Mert nem tûnt azért annak és nem is volt rosszul látszatra
2, a végén mit értetlenkedett a csaj? Azt hitte már nem szedi a faszi a bogyót???

7/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

köszi, mondtál pár újat, de ezek közül láttam már sokat!

Effe88
A majmok bolygója - Lázadás

jó lett
8/10

stargatelost
Trailer Park of Terror

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ROCKnROLLA
Dead set - minisorozat
Holtak naplója
Holtak földje
Holtak hajnala
Holtak napja
Kaptár 1,2,3,4
Tébolyultak
28 nappal késõbb
28 héttel késõbb - ez, meg az elõzõ nagyon erõsen ajánlott, ezekkel kezdd!
Az ördög játszótere
, 2
Walking dead - sorozat, 1 évada van eddig
Dead snow - elég lassan indul, egy picit talán a kategória paródiája, de mindenképp érdemes megnézni
A horda

Így hirtelen ezek jutottak eszembe, lehet kiegészíteni! 😊

From Paris With Love - Párizsból szeretettel azt hiszem ez a magyar címe, nézzétek meg óriási film 😊

Sziasztok! Valami jó zombis filmet tudtok ajánlani? Azért írok ide, mert elég sokat láttam már és nem találok a témába új filmet...Szóval leírhatjátok az összeset amit ismertek 😊

tommygear
2. is nézd meg
davidka003
Elsõ részt láttam marha régen. 4.-et akkor megnézem.

Tyler1
melyik? a képen v aki Hobbs-al beszél?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõbbi Toretto nõje, utóbbi meg Brian exnõje a 2. részbõl

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

arsnl
elõzõ részeket láttad? ha igen, nézd meg újra és rájössz😄

TaRka0107
Nézd meg a 4. részt is akkor! Sõt az összeset. 3-at kihagyhatod az nem hozzá tartozik.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

😄 Igen csak most itt arról van szó , hogy mivel a film jelentõs része játszódik sötétben a camos verziókból nemigazán volt élvezhetõ release , mert semmit se láttál . A dvdrip képével , viszont semmi baj , szal vagy számítástechnikai analfabéta a srác , hogy a fényerõt se tudja belõni ,vagy és itt jön a képbe az elsõ pont camos fost nézett😊 ennyi

davidka003
Azt nem értettem a végén, hogy ki az a csaj.

Valamikor több mint 10 éve láttam életem elsõ dvd filmjét, és nagyon sötét volt a kép. Nem láttam semmit, ráadásul horror film volt, a film nagy része sötétben játszódott. Elkönyveltem, hogy ez a formátum szar... persze nem tudtam, hogy lehet a fényerõt feljebb venni a lejátszóban... <#lama>
és szerinted a dvd rip képe láthatatlanul sötét??....

ProGabe
ami rip, az veszteséges tömörítés, alacsony bitrátával. fullHD tv-hez x264-et szedj!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Van már dvd-rip...

http://videodrome.freeblog.hu/

TaRka0107
Csak gondoltam, hogy ami nem rip az a legjobb, de azok meg 20GB fölött is vannak. Köszi neked is!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94