Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most az imax3d honnan jon ide? Leirtam , hogy vki perel emezt amazt most miert kell nekem esni? leirjam 120szorra hogy nem szaroztam le a filmet csak annyit irtam, hogy sok embernek nem tetszik?
Nem lattam a filmet. Nem szaroztam le azt mondtam sok embernek nem tetszik. Ebben mi a meglepo? Ne ugorjatok mar nekem allandoan olyanokkal amit nem irtam.
Nem tudok pontos szamokat. Ha a filmet 20 millio ember latta vagy tobb, akkor hogy ne lenne par millio akinek nem tetszett.
Nem tudok pontos szamokat. Ha a filmet 20 millio ember latta vagy tobb, akkor hogy ne lenne par millio akinek nem tetszett.
ott se az alapsztorival volt a gond.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az Indy 4-ben is hasonló dologgal próbálkoztak, aztán mi lett a vége 😞
Die Hard 5: Good Day to Die Hard
2013. feb. 14.
"Bruce Willis népszerû karaktere Oroszországban próbál segíteni tõle elhidegült fián, aki belekeveredik egy orosz maffiózó börtönbõl történõ szökésébe. A sajtóközlemény szerint ezt követõen a két McClane kénytelen összedolgozni, hogy életben maradjanak, azonban nem csak saját biztonságuk a tét, hanem a világé és a demokráciáé is."
2013. feb. 14.
"Bruce Willis népszerû karaktere Oroszországban próbál segíteni tõle elhidegült fián, aki belekeveredik egy orosz maffiózó börtönbõl történõ szökésébe. A sajtóközlemény szerint ezt követõen a két McClane kénytelen összedolgozni, hogy életben maradjanak, azonban nem csak saját biztonságuk a tét, hanem a világé és a demokráciáé is."
te még mindig nem tudsz olvasni... na mind1.
x+1 -edjére: semmi baj ha valaki nem szeret egy filmet, legyen az a Drive, vagy bármelyik más
olvass vissza, ha érdekel, hogy mi volt a gond... remélem menni fog.
x+1 -edjére: semmi baj ha valaki nem szeret egy filmet, legyen az a Drive, vagy bármelyik más
olvass vissza, ha érdekel, hogy mi volt a gond... remélem menni fog.
Bazinga!
Drive-on, NFCOM-n stb. azért van kiakadva egy csomó ember, mert csak mûfaji filmben tud gondolkodni, és a szerzõiséget nem feltétlen díjazza. Szerintem ez elég nagy baj, de ettõl még nem fogok felháborodni és másokat szidni. 😊
http://videodrome.freeblog.hu/
ha grindhouse filmekre gondolsz, akkor Hobo with a Shotgun, vagy Black Dynamite.
Az SP-ben volt egy rész, amikor a srácok Mel Gibson-tól vissza akarták kérni a "A Passio"-ra kifizetett pénzüket! 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az össze film egy rakás fos ami nem pörgõs ,és nincsenek benne óriásrobotok! 😄
Komolyan ami itt megy az márt tényleg SG színvonal!
Pár emberke kegyetlenül tudja itt a tutit,és szinte félévente visszatérõ, egy überbrutálulkibaszottjófilmszerintünk miatt! Neveket nem írok,mert úgyis tudja mindneki aki ide írogat. Jó lenne ha már normálisan,és reálisan írná le mindneki hogy esetleg amit látott miért volt jó,és ha jön egy ellenvélemény akkor nem küldené el melegebb éghajlatra,mert esetlegesen más véleményen van.
Az IQ-dologról tudjuk,hogy független faji,és helyi társadalomtól. Magyarországon is mindenki kurvaokos,bár itt az sg-n néha elõjön a tudás 😄
Komolyan ami itt megy az márt tényleg SG színvonal!
Pár emberke kegyetlenül tudja itt a tutit,és szinte félévente visszatérõ, egy überbrutálulkibaszottjófilmszerintünk miatt! Neveket nem írok,mert úgyis tudja mindneki aki ide írogat. Jó lenne ha már normálisan,és reálisan írná le mindneki hogy esetleg amit látott miért volt jó,és ha jön egy ellenvélemény akkor nem küldené el melegebb éghajlatra,mert esetlegesen más véleményen van.
Az IQ-dologról tudjuk,hogy független faji,és helyi társadalomtól. Magyarországon is mindenki kurvaokos,bár itt az sg-n néha elõjön a tudás 😄
Go Jeff Go!!!!
fogd már fel, hogy nincs olyan film ami mindenki tetszését elnyerné, sose lesz ilyen film, neked tetszett oké, de unalmas már állandóan azt olvasni ahogy véded a Drive-ot mert valaki be merte írni, hogy nem tetszett neki
Half Nelson
Biztos ez is szar, mert Ryan Gosling játszik benne és lassú, illetve nincsenek benne óriásrobotok, de hatalmas élmény volt. 2 hihetetlen jó alakítás és rengeteg zseniálisan elkapott momentum van ebben a - végülis - drámában, ami egy drogos tanár és egy 13 éves tanítványa - NEM szexuális - kapcsolatát mutatja be. Összebarátkoznak és ez mindkettõjük életében változást hoz... többet nem írok, megfogalmazni is nehéz lenne így frissen az élmény után, de nagyon szuggesztív film, és még annál is õszintébb.
2006-os amúgy, szóval biztos többen látták már.
Biztos ez is szar, mert Ryan Gosling játszik benne és lassú, illetve nincsenek benne óriásrobotok, de hatalmas élmény volt. 2 hihetetlen jó alakítás és rengeteg zseniálisan elkapott momentum van ebben a - végülis - drámában, ami egy drogos tanár és egy 13 éves tanítványa - NEM szexuális - kapcsolatát mutatja be. Összebarátkoznak és ez mindkettõjük életében változást hoz... többet nem írok, megfogalmazni is nehéz lenne így frissen az élmény után, de nagyon szuggesztív film, és még annál is õszintébb.
2006-os amúgy, szóval biztos többen látták már.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
TROLL out.
szerintem meg a Dark Knight Rises egy fos, haverom is azt mondta, szóval neki hiszek. olyan mint a NCFOM, csak denevérekkel...
fel is vettem egy ügyvéddel a kapcsolatot, hogy visszapereljem a 1,5 percet az életembõl, amivel félrevezetett a trailer.
<#puszis>#puszis>
fel is vettem egy ügyvéddel a kapcsolatot, hogy visszapereljem a 1,5 percet az életembõl, amivel félrevezetett a trailer.
<#puszis>#puszis>
Don't Be Afraid of the Dark
Az imbd 6.1 pontja eléggé lehúzza az értékelést, pedig ez a film van egy 8 as szerintem. Jó kis horror, a befejezést nem értem, a faszi eladja a házat, pedig lett volna lehetõsége egy kis gyújtóbombás vagy tnt-s tisztogatásra.
Az imbd 6.1 pontja eléggé lehúzza az értékelést, pedig ez a film van egy 8 as szerintem. Jó kis horror, a befejezést nem értem, a faszi eladja a házat, pedig lett volna lehetõsége egy kis gyújtóbombás vagy tnt-s tisztogatásra.
Azért riddick kolléga néha elég elvakult tud lenni, lásd "Ízlések és pofonok, mi? Utóbbiból ki kellene osztani párat."
Troll??? Az mi?
Minden nap elolvasom az új hsz-eket, vagy mi a baj?
Minden nap elolvasom az új hsz-eket, vagy mi a baj?
te amúgy el is olvastad az elõzményeket, vagy csak jöttél trollkodni? 😊
semmi gondja nincs senkinek azzal, hogy ha valakinek nem tetszik a Drive (vagy akármilyen film)
semmi gondja nincs senkinek azzal, hogy ha valakinek nem tetszik a Drive (vagy akármilyen film)
Bazinga!
CSOCSO meg nézze már meg ezt a nyavajás filmet! 😄
Vagy rossz szót ("jó") használtam?
az akciófilmek halmazába is belefér amúgy, csak nem a megszokott (elkényelmesedett) módon, kb. egy tarantino film, ott is hasonlóan van adagolva az akció.
"ha nem tanultál statisztikát akkor elmondom, hogy ezt úgy nevezik, hogy reprezentatív minta"
Statiszikusi végzettségem (is) van, szóval beletrafáltál. Az elõzõ kommentet mindössze azon "társaim" védelmére írtam, akiknek nem tetszett a film, de szerintetek mi teljesen hülyék vagyunk, hiszen MINDENKINEK tetszik, még az iMDB-n is milyen jól áll.
"ezzel nem azt mondom, hogy az imdb pontszám az atyaúristen, volt már olyan film is ami 8.x -en állt és nekem nem tetszett, de volt már 5 pontos is ami igen"
Akkor neked pontosan értened kell, amit mondok --> Ízlések és Pofonok...
Statiszikusi végzettségem (is) van, szóval beletrafáltál. Az elõzõ kommentet mindössze azon "társaim" védelmére írtam, akiknek nem tetszett a film, de szerintetek mi teljesen hülyék vagyunk, hiszen MINDENKINEK tetszik, még az iMDB-n is milyen jól áll.
"ezzel nem azt mondom, hogy az imdb pontszám az atyaúristen, volt már olyan film is ami 8.x -en állt és nekem nem tetszett, de volt már 5 pontos is ami igen"
Akkor neked pontosan értened kell, amit mondok --> Ízlések és Pofonok...
Értem én: megállapította itt pár tõsgyökeres topiclakó, hogy SZERINTÜK a film jó. Aki szerint meg nem, az bekaphatttttya...
Ja, és még nem láttam a filmet, de a trailer, és a leírás alapján frankó akciófilmre számítok...
az a baj, hogy egyáltalán nem esik nehezemre elhinni, hogy egy IQ-fighter amerikai a bíróságra megy, mert nem tetszett neki egy film 😊
nem is ezen voltunk fennakadva amúgy...
nem is ezen voltunk fennakadva amúgy...
Bazinga!
ha nem tanultál statisztikát akkor elmondom, hogy ezt úgy nevezik, hogy reprezentatív minta
nyilván kivitelezhetetlen lenne a Föld összes lakóját megkérdezni, hogy mit gondol a filmrõl (avagy hány pontot adna rá)
az imdb -n csak regisztráció után lehet szavazni, olyan nem mindenkinek van... nekem sincs
szóval ez hogy csupa nagy betûvel írod, hogy a FÖLDÖN csak ennyien szavaztak rá, enyhén szólva ferdítés
ennyien szavaztak rá a regisztrált imdb userek, akik (jó esetben) látták a filmet
ezzel nem azt mondom, hogy az imdb pontszám az atyaúristen, volt már olyan film is ami 8.x -en állt és nekem nem tetszett, de volt már 5 pontos is ami igen
nyilván kivitelezhetetlen lenne a Föld összes lakóját megkérdezni, hogy mit gondol a filmrõl (avagy hány pontot adna rá)
az imdb -n csak regisztráció után lehet szavazni, olyan nem mindenkinek van... nekem sincs
szóval ez hogy csupa nagy betûvel írod, hogy a FÖLDÖN csak ennyien szavaztak rá, enyhén szólva ferdítés
ennyien szavaztak rá a regisztrált imdb userek, akik (jó esetben) látták a filmet
ezzel nem azt mondom, hogy az imdb pontszám az atyaúristen, volt már olyan film is ami 8.x -en állt és nekem nem tetszett, de volt már 5 pontos is ami igen
Bazinga!
Nonono: mindenki más itt topikban a Drive c.filmen pörög, nemcsak a topicgazda.
Amúgy, miért olyan nehéz elhinni, hogy volt egy amerikai nõ (ez már sejtet valamit), ami hangot adott ellenvéleményének, csak éppen nem a dedóban(SG.FÓRUM), hanem a bíróságon. Láttunk már ilyet!
Amúgy, miért olyan nehéz elhinni, hogy volt egy amerikai nõ (ez már sejtet valamit), ami hangot adott ellenvéleményének, csak éppen nem a dedóban(SG.FÓRUM), hanem a bíróságon. Láttunk már ilyet!
DRIVE (2011)
Ratings: 8.3/10 from 34,332 users.
10,433 - 30.4% - 10
9,179 - 26.7% - 9
6,489 - 18.9% - 8
3,263 - 9.5% - 7
1,615 - 4.7% - 6
849 - 2.5% - 5
538 - 1.6% - 4
397 - 1.2% - 3
364 - 1.1% - 2
1,205 - 3.5% - 1
Ebbõl mindössze annyi következik, hogy a FÖLDÖN 34,332 ember véleménye alapján a film jó. Aki ebbõl messzemenõ következtetést von le, az is nézzen magába. Illetve még annyi, hogy nem egész 2 ponttal jobb, mint a vállalhatatlan SCREAM 4.
Ratings: 6.5/10 from 35,877 users
Néhány példa:
INCEPTION (2010)
Ratings: 8.9/10 from 427,221 users
I AM LEGEND (2007)
Ratings: 7.1/10 from 193,676 users
BLADE RUNNER (1982)
Ratings: 8.3/10 from 219,145 users
GODFATHER (1972)
Ratings: 9.2/10 from 494,463 users
Még egyszer mondom: A film szubjektív mûfaj. Valakinek tetszik, valakinek nem. Attól, hogy 35-40ezer ember véleménye alapján nem rossz film, még nem biztos, hogy nekem tetszeni fog.
Ratings: 8.3/10 from 34,332 users.
10,433 - 30.4% - 10
9,179 - 26.7% - 9
6,489 - 18.9% - 8
3,263 - 9.5% - 7
1,615 - 4.7% - 6
849 - 2.5% - 5
538 - 1.6% - 4
397 - 1.2% - 3
364 - 1.1% - 2
1,205 - 3.5% - 1
Ebbõl mindössze annyi következik, hogy a FÖLDÖN 34,332 ember véleménye alapján a film jó. Aki ebbõl messzemenõ következtetést von le, az is nézzen magába. Illetve még annyi, hogy nem egész 2 ponttal jobb, mint a vállalhatatlan SCREAM 4.
Ratings: 6.5/10 from 35,877 users
Néhány példa:
INCEPTION (2010)
Ratings: 8.9/10 from 427,221 users
I AM LEGEND (2007)
Ratings: 7.1/10 from 193,676 users
BLADE RUNNER (1982)
Ratings: 8.3/10 from 219,145 users
GODFATHER (1972)
Ratings: 9.2/10 from 494,463 users
Még egyszer mondom: A film szubjektív mûfaj. Valakinek tetszik, valakinek nem. Attól, hogy 35-40ezer ember véleménye alapján nem rossz film, még nem biztos, hogy nekem tetszeni fog.
ezt láttam már. azért kösz. tudsz még valamit?
Fighting
5.2-n áll az imdb-n, de szerintem teljesen jó film, van egy hangulata, ami jóval visszafogottabb és lassabb, mint az általad említett filmeknek, szóval nem olyan bazári, nem olyan harsány. De szerintem jó film, jó színészekkel.
5.2-n áll az imdb-n, de szerintem teljesen jó film, van egy hangulata, ami jóval visszafogottabb és lassabb, mint az általad említett filmeknek, szóval nem olyan bazári, nem olyan harsány. De szerintem jó film, jó színészekkel.
jóféle bunyós filmeket mondjatok már nekem. nem ilyen van damme filmekre gondolok.. hanem olyanokra mint a vitathatatlan 2-3, sose hátrálj meg 1-2
Nem bizonyos kritikusoknak jött be, hanem a nézõk 80-90%-ának is, szóval nem kell úgy beállítani, mint valami rétegfilmet, amit 100-ból egy ember tud élvezni. Fõleg nem egy olyan ember elmondásai alapján, aki még egyáltalán nem is látta... Millióknak nem jött be? Lehet. Akkor minden ilyen millióra jut 9 millió olyan, akinek viszont igen 😊
Érdekes, én akárhány emberrel beszéltem az ismeretségi körömben, nekik sem jött be igazán a Drive.
Elhiszem, hogy bizonyos kritikusok szerint istencsászárság, de ami itt folyik, az már kicsit tényleg túlzás.
FILM = Mûvészet. Mûvészet = Szubjektív dolog. És mint szubjektív dolog, van akinek tetszik, és van akinek nem.
Fogadjuk el, és lépjünk tovább. Ennyi!
Elhiszem, hogy bizonyos kritikusok szerint istencsászárság, de ami itt folyik, az már kicsit tényleg túlzás.
FILM = Mûvészet. Mûvészet = Szubjektív dolog. És mint szubjektív dolog, van akinek tetszik, és van akinek nem.
Fogadjuk el, és lépjünk tovább. Ennyi!
kurvakemény, ahogy próbálsz az általad még nem is látott film ellen kampányolni.
ennyire bassza a csõröd, hogy a Drive tényleg jó, sikeres, és méltán elismert film? vagy az a gond, hogy nem imax 3d...
ennyire bassza a csõröd, hogy a Drive tényleg jó, sikeres, és méltán elismert film? vagy az a gond, hogy nem imax 3d...
A Battle Royal az hatalmas film. Semmi bajom az ázsiai filmekkel, de az Oldboy-nak nincs semmi értelme. A többi benne profi munka. 😊