Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt rossz film, kicsit lehetett volna drámaibb. Az eleje jól indult, a vége is tetszett, de a kettõ között elég lagymatag volt a cselekmény.
6/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Yippee-ki-yay, motherfucker
Yippee-ki-yay, motherfucker
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Fertõzés - Contagion (2011)
Nagyon vártam és úgy nagyjából nem is volt csalódás. Egy hétköznapi történetet mesél el (mert ez valóban az, csak mellékesen arról szól, hogy vírusfertõzés szedi az áldozatait világszerte), ennek megfelelõen nem az a pörgõs filmecske: kis katarzis, kis izgalom, kis önfeláldozás - nekem kicsit több kellett volna.
Gyenge közepesre értékelem, mert nem volt annyira kiélezett és feszültséggel teli, mint lehetett volna - és a "végepoénnal" sem tudtak ezen javítani (ez nem a Memento...)
5-6/10, de csak a sztorira és annak filmre vitélére, nem a film egészére.
-----------------
És egy kis szakbarbárkodás a KSH tagoknak: Épp az a lényeg, hogy minden internetes szavazás NEM reprezentatív! Mivelhogy a szavazatot adó részérõl önkéntes! Mint ahogy én sem írok be mindenhova, amirõl lenne véleményem, szintúgy nem pontoz mindenki az IMDB-n vagy a port.hu-n sem (pedig látta a filmet).
Akkor érnének ezek a szavazatok bármit is, ha véletlenszerûen kiválasztanának ezer-tízezer-százezer embert, megnézetnék velük a filmet és utána megkérnék õket, hogy pontozzanak!
Ennyit a statisztikáról!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Legalább is a keresõben nem találtam róla említést.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Valami brutális jelenetek vannak a trailer-ben.<#csodalk>#csodalk>
Nagyon várós.<#taps>#taps>
The Raid Movie Trailer 2011
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Tegnap elkezdtem nézni a BANDITÁK címû filmet (Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett), erre a vége elõtt 12-14 perccel megszûnt az adás! 2001-es film, csodálom, hogy eddig kimaradt. Billy Bob karaktere óriási, a sztori tetszik...de vajon mi a vége?! áááá
Amit láttam, az eddig sima: 9/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4/10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
hat ez aztan tenyleg felhaborito 😄 meg a lol is valszeg arra utal, hogy halalosan, veresen komolyan gondoltam az egeszet.
Nem lovagolok a filmen. Nem jovok be minden nap, hogy a filmet amit ma lattam az tuti jobb mint a Drive lesz. Sot a kave amit ittam ma is jobb mint a Drive.
Nem szolok be senkinek mikor pontozzak, hogy nem erdekel, hogy neked tetszett nekem ugysefog.
Ne kelljen mar ujraszuletnem jocika neven, hogy betehessek egy ilyen nevetseges hirt egy filmes topikba.
eddig volt hír, ami ezután jött az keltette a flémhullámot. mert hogy megint állást foglaltál a Drive ellen, pedig nem is láttad. nem tudhatod, hogy a trailer félrevezetõ-e, hogy hány milliónak nem tetszik a film, vagy hogy van-e alapja, hogy egy idióta picsa ezzel akarja felhívni magára a figyelmet. és ez megy az elsõ Drive vélemény beírása óta, te mindig próbálod a pozitív kritikákat valamivel ellensúlyozni LÁTATLANBA, és feltûnõen sokszor. nézd meg, utána lesz súlya az általad leírtaknak, de addig semmi.
ez olyan, mintha én folyamatosan húznám itt a Keresztapát, pedig még nem is láttam egyik részét sem.
nem érdekelnek a lefutott körök? mégis beszólsz már sokadjára, úgy, hogy nem látsz csak nézel... gyakorlatilag fingod nincs a témáról, 2 -nél több hsz -t nem olvasol vissza, és ugatsz...
mondom, tanuld meg értelmezni a szavakat, utána trollkodj
részemrõl a flame/off vége 😊
Bazinga!
Beirtam egy hirt es mar megint ott tartunk, hogy en vagyok a paraszt es EZEN LOVAGOLOK EGYFOLYTABAN??!?!?!?!?!?!!?!?!?
szvsz FAIL/LOL hir de mar megint ott tartunk, hogy en en en.
Nem tudok pontos szamokat. Ha a filmet 20 millio ember latta vagy tobb, akkor hogy ne lenne par millio akinek nem tetszett.
2013. feb. 14.
"Bruce Willis népszerû karaktere Oroszországban próbál segíteni tõle elhidegült fián, aki belekeveredik egy orosz maffiózó börtönbõl történõ szökésébe. A sajtóközlemény szerint ezt követõen a két McClane kénytelen összedolgozni, hogy életben maradjanak, azonban nem csak saját biztonságuk a tét, hanem a világé és a demokráciáé is."
x+1 -edjére: semmi baj ha valaki nem szeret egy filmet, legyen az a Drive, vagy bármelyik más
olvass vissza, ha érdekel, hogy mi volt a gond... remélem menni fog.
Bazinga!
http://videodrome.freeblog.hu/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Komolyan ami itt megy az márt tényleg SG színvonal!
Pár emberke kegyetlenül tudja itt a tutit,és szinte félévente visszatérõ, egy überbrutálulkibaszottjófilmszerintünk miatt! Neveket nem írok,mert úgyis tudja mindneki aki ide írogat. Jó lenne ha már normálisan,és reálisan írná le mindneki hogy esetleg amit látott miért volt jó,és ha jön egy ellenvélemény akkor nem küldené el melegebb éghajlatra,mert esetlegesen más véleményen van.
Az IQ-dologról tudjuk,hogy független faji,és helyi társadalomtól. Magyarországon is mindenki kurvaokos,bár itt az sg-n néha elõjön a tudás 😄
Go Jeff Go!!!!
Biztos ez is szar, mert Ryan Gosling játszik benne és lassú, illetve nincsenek benne óriásrobotok, de hatalmas élmény volt. 2 hihetetlen jó alakítás és rengeteg zseniálisan elkapott momentum van ebben a - végülis - drámában, ami egy drogos tanár és egy 13 éves tanítványa - NEM szexuális - kapcsolatát mutatja be. Összebarátkoznak és ez mindkettõjük életében változást hoz... többet nem írok, megfogalmazni is nehéz lenne így frissen az élmény után, de nagyon szuggesztív film, és még annál is õszintébb.
2006-os amúgy, szóval biztos többen látták már.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
fel is vettem egy ügyvéddel a kapcsolatot, hogy visszapereljem a 1,5 percet az életembõl, amivel félrevezetett a trailer.
<#puszis>#puszis>
Az imbd 6.1 pontja eléggé lehúzza az értékelést, pedig ez a film van egy 8 as szerintem. Jó kis horror, a befejezést nem értem, a faszi eladja a házat, pedig lett volna lehetõsége egy kis gyújtóbombás vagy tnt-s tisztogatásra.