Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Bõrnyakúak

Nem volt rossz film, kicsit lehetett volna drámaibb. Az eleje jól indult, a vége is tetszett, de a kettõ között elég lagymatag volt a cselekmény.
6/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én még régebben láttam ezt a filmet (mikor annak idején Oscarra jelölték érte Ryan Goslingot), és tényleg jó! Bár nekem néhol túl lassú volt, a színészi alakítások hibátlanok. Ha tetszett ez a film, akkor ajánlom még a Hitetlen (The Believer) és a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) címû filmjeit, amik nekem jobban bejöttek, mint a Fél Nelson. Bár ez szubjektív.

Yippee-ki-yay, motherfucker

Arra legalább jól tippeltem, hogy az egész világot fogja megmenteni😄

Yippee-ki-yay, motherfucker

Jaja...köszi! Errõl kár lett volna lemaradni. 😊
kaposi1
Keresõ itt nem találta.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jim Morrison
szerintem pont ebben a topikban mutatta valaki nemreg, nem is a filmek amiket varok topikban 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ZilogR
És bár ismerem a szabályokat, meg kell h tegyem 😉

Fertõzés - Contagion (2011)
Nagyon vártam és úgy nagyjából nem is volt csalódás. Egy hétköznapi történetet mesél el (mert ez valóban az, csak mellékesen arról szól, hogy vírusfertõzés szedi az áldozatait világszerte), ennek megfelelõen nem az a pörgõs filmecske: kis katarzis, kis izgalom, kis önfeláldozás - nekem kicsit több kellett volna.

Gyenge közepesre értékelem, mert nem volt annyira kiélezett és feszültséggel teli, mint lehetett volna - és a "végepoénnal" sem tudtak ezen javítani (ez nem a Memento...)

5-6/10, de csak a sztorira és annak filmre vitélére, nem a film egészére.
-----------------

És egy kis szakbarbárkodás a KSH tagoknak: Épp az a lényeg, hogy minden internetes szavazás NEM reprezentatív! Mivelhogy a szavazatot adó részérõl önkéntes! Mint ahogy én sem írok be mindenhova, amirõl lenne véleményem, szintúgy nem pontoz mindenki az IMDB-n vagy a port.hu-n sem (pedig látta a filmet).
Akkor érnének ezek a szavazatok bármit is, ha véletlenszerûen kiválasztanának ezer-tízezer-százezer embert, megnézetnék velük a filmet és utána megkérnék õket, hogy pontozzanak!

Ennyit a statisztikáról!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

kaposi1
Nem létezik hogy ez a film még senki érdeklõdését nem keltette fel.<#wow1>
Legalább is a keresõben nem találtam róla említést.<#fejvakaras>
Valami brutális jelenetek vannak a trailer-ben.<#csodalk>
Nagyon várós.<#taps>

The Raid Movie Trailer 2011

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
film+ NOW 😊

TaRka0107
Nekem ilyen még nem volt. Pedig nekem is IPTV-m van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tommygear
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Nyavajás IPTV! Nyavajás T-Home!

Tegnap elkezdtem nézni a BANDITÁK címû filmet (Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett), erre a vége elõtt 12-14 perccel megszûnt az adás! 2001-es film, csodálom, hogy eddig kimaradt. Billy Bob karaktere óriási, a sztori tetszik...de vajon mi a vége?! áááá
Amit láttam, az eddig sima: 9/10
TaRka0107
Szalagavató (Prom night)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tipikus amcsi film, amikor mindenki meghal a csaj körül, a kigyúrt haverjai is, jó annyira azért nem voltak kigyúrtak, de egy 50 kilós csajjal nem tudott végezni. (bár lehet meg sem akarta ölni azonnal, hanem elõtte jól ...

4/10

CSOCSO
"Amugy sok sikert a csajnak. Tobb millio ember kozul akiknek nem tetszett a film vegre 1 ember aki felall es tesz vmit. lol"

hat ez aztan tenyleg felhaborito 😄 meg a lol is valszeg arra utal, hogy halalosan, veresen komolyan gondoltam az egeszet.

Nem lovagolok a filmen. Nem jovok be minden nap, hogy a filmet amit ma lattam az tuti jobb mint a Drive lesz. Sot a kave amit ittam ma is jobb mint a Drive.
Nem szolok be senkinek mikor pontozzak, hogy nem erdekel, hogy neked tetszett nekem ugysefog.
Ne kelljen mar ujraszuletnem jocika neven, hogy betehessek egy ilyen nevetseges hirt egy filmes topikba.
Ez is egy vélemény.

Egy kibaszott jó film.
Tyler1
"Egy amcsi no beperelt egy mozit es a film kiadot a Drive c. film miatt. Merthogy a trailer teljesen felrevezeto volt es O visszakeri a 10 dolcsijat. Meg azt akarja, hogy tobb ilyen bait and switch tailerrel ne jojjenek ki a filmstudiok."

eddig volt hír, ami ezután jött az keltette a flémhullámot. mert hogy megint állást foglaltál a Drive ellen, pedig nem is láttad. nem tudhatod, hogy a trailer félrevezetõ-e, hogy hány milliónak nem tetszik a film, vagy hogy van-e alapja, hogy egy idióta picsa ezzel akarja felhívni magára a figyelmet. és ez megy az elsõ Drive vélemény beírása óta, te mindig próbálod a pozitív kritikákat valamivel ellensúlyozni LÁTATLANBA, és feltûnõen sokszor. nézd meg, utána lesz súlya az általad leírtaknak, de addig semmi.

ez olyan, mintha én folyamatosan húznám itt a Keresztapát, pedig még nem is láttam egyik részét sem.

precision
én többet nem reagálok az üzeneteidre tomika, csak most utoljára 😊
nem érdekelnek a lefutott körök? mégis beszólsz már sokadjára, úgy, hogy nem látsz csak nézel... gyakorlatilag fingod nincs a témáról, 2 -nél több hsz -t nem olvasol vissza, és ugatsz...
mondom, tanuld meg értelmezni a szavakat, utána trollkodj

részemrõl a flame/off vége 😊

Bazinga!

tigeroo
a bizonyos "hír" hsz utolsó mondata (ami már nem is hír csak szubjektív odaböfögés) sztem a FAIL/LOL, aztán csodálkozol hogy milyen flém kerekedett.
CSOCSO
Mas: John Woo mit csinalna galambok es belassitasok nelkul?😊 tegnap neztem meg a Mission Impossible 2-t. Amugy az MI2 zeneje nagyon hasonlitott a Rock es a Gladiator zeneire. Be is jott nem veletlenul hisz Hans Zimmer felelos erte.
CSOCSO
Ezenkivul meg joparan akiknek tetszett is mar elmondtak itt a topikban, hogy aki akcio filmet var a trailer alapjan az csalodni fog. De mar tenyleg eleg lesz ebbol

CSOCSO
Meg fogom nezni hidd el 😄
Beirtam egy hirt es mar megint ott tartunk, hogy en vagyok a paraszt es EZEN LOVAGOLOK EGYFOLYTABAN??!?!?!?!?!?!!?!?!?

szvsz FAIL/LOL hir de mar megint ott tartunk, hogy en en en.

CSOCSO
Most az imax3d honnan jon ide? Leirtam , hogy vki perel emezt amazt most miert kell nekem esni? leirjam 120szorra hogy nem szaroztam le a filmet csak annyit irtam, hogy sok embernek nem tetszik?
CSOCSO
Nem lattam a filmet. Nem szaroztam le azt mondtam sok embernek nem tetszik. Ebben mi a meglepo? Ne ugorjatok mar nekem allandoan olyanokkal amit nem irtam.

Nem tudok pontos szamokat. Ha a filmet 20 millio ember latta vagy tobb, akkor hogy ne lenne par millio akinek nem tetszett.
Tyler1
ott se az alapsztorival volt a gond.

Az Indy 4-ben is hasonló dologgal próbálkoztak, aztán mi lett a vége 😞

Tyler1
*A Good

Tyler1
Die Hard 5: Good Day to Die Hard
2013. feb. 14.

"Bruce Willis népszerû karaktere Oroszországban próbál segíteni tõle elhidegült fián, aki belekeveredik egy orosz maffiózó börtönbõl történõ szökésébe. A sajtóközlemény szerint ezt követõen a két McClane kénytelen összedolgozni, hogy életben maradjanak, azonban nem csak saját biztonságuk a tét, hanem a világé és a demokráciáé is."

tommygear
eszem ágában nem volt érvelni, szimplán nem érdekelnek az ezerszer lefutott körök
Guren
te aztán tudsz érvelni

tommygear
nem kifejezetten érdekel a vergõdésed <#smile>
tigeroo
fogd már fel hogy #65453
precision
te még mindig nem tudsz olvasni... na mind1.

x+1 -edjére: semmi baj ha valaki nem szeret egy filmet, legyen az a Drive, vagy bármelyik más

olvass vissza, ha érdekel, hogy mi volt a gond... remélem menni fog.

Bazinga!

Drive-on, NFCOM-n stb. azért van kiakadva egy csomó ember, mert csak mûfaji filmben tud gondolkodni, és a szerzõiséget nem feltétlen díjazza. Szerintem ez elég nagy baj, de ettõl még nem fogok felháborodni és másokat szidni. 😊

http://videodrome.freeblog.hu/

TaRka0107
Hobo-t láttam, Black Dynamite-ot megnézem. Köszi.

Guren
ha grindhouse filmekre gondolsz, akkor Hobo with a Shotgun, vagy Black Dynamite.

Az SP-ben volt egy rész, amikor a srácok Mel Gibson-tól vissza akarták kérni a "A Passio"-ra kifizetett pénzüket! 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

tommygear
😄 lassan már nekem is
MrSpock
Az össze film egy rakás fos ami nem pörgõs ,és nincsenek benne óriásrobotok! 😄
Komolyan ami itt megy az márt tényleg SG színvonal!
Pár emberke kegyetlenül tudja itt a tutit,és szinte félévente visszatérõ, egy überbrutálulkibaszottjófilmszerintünk miatt! Neveket nem írok,mert úgyis tudja mindneki aki ide írogat. Jó lenne ha már normálisan,és reálisan írná le mindneki hogy esetleg amit látott miért volt jó,és ha jön egy ellenvélemény akkor nem küldené el melegebb éghajlatra,mert esetlegesen más véleményen van.
Az IQ-dologról tudjuk,hogy független faji,és helyi társadalomtól. Magyarországon is mindenki kurvaokos,bár itt az sg-n néha elõjön a tudás 😄

Go Jeff Go!!!!

TaRka0107
Akkor ezért van mindig Deja Vu-m amikor benézek ebbe a topicba?😄DD

tommygear
fogd már fel, hogy nincs olyan film ami mindenki tetszését elnyerné, sose lesz ilyen film, neked tetszett oké, de unalmas már állandóan azt olvasni ahogy véded a Drive-ot mert valaki be merte írni, hogy nem tetszett neki
Riddick21
Half Nelson
Biztos ez is szar, mert Ryan Gosling játszik benne és lassú, illetve nincsenek benne óriásrobotok, de hatalmas élmény volt. 2 hihetetlen jó alakítás és rengeteg zseniálisan elkapott momentum van ebben a - végülis - drámában, ami egy drogos tanár és egy 13 éves tanítványa - NEM szexuális - kapcsolatát mutatja be. Összebarátkoznak és ez mindkettõjük életében változást hoz... többet nem írok, megfogalmazni is nehéz lenne így frissen az élmény után, de nagyon szuggesztív film, és még annál is õszintébb.
2006-os amúgy, szóval biztos többen látták már.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

TROLL out.

TaRka0107
*Machete

TaRka0107
Macete-hez hasonló filmet tudna valaki mondani?😄

Tyler1
szerintem meg a Dark Knight Rises egy fos, haverom is azt mondta, szóval neki hiszek. olyan mint a NCFOM, csak denevérekkel...
fel is vettem egy ügyvéddel a kapcsolatot, hogy visszapereljem a 1,5 percet az életembõl, amivel félrevezetett a trailer.

<#puszis>

tigeroo
a bannerbe meg mehetne nyugodtan hogy még nem látott filmet se pontozz...
precision
jó, hát Riddicket már így "szeretjük" 😄😄

Bazinga!

Don't Be Afraid of the Dark

Az imbd 6.1 pontja eléggé lehúzza az értékelést, pedig ez a film van egy 8 as szerintem. Jó kis horror, a befejezést nem értem, a faszi eladja a házat, pedig lett volna lehetõsége egy kis gyújtóbombás vagy tnt-s tisztogatásra.
tigeroo
fejezd már be kérlek.