Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként a ló oscar esélyes, de komolyan! <#zavart1>#zavart1>
Koszonomdekurvaranemkerekbelole 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De most komolyan, annak ellenére, hogy nem szeretem a remake-eket, Fincher moziját már alig várom, hogy lássam: kíváncsi vagyok az õ verziójára is. (tetszett a svéd film is)
http://videodrome.freeblog.hu/
Pedig a színészek sem noname-ek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mostanában látott legértelmesebb horror/thriller! 1-2 helyen komolyan ledermedtem kicsit pedig nem szoktam a filmektõl félni vagy ilyesmi. A vége felé már elvitte magát a rendezõ az érdekes ötletével... 7/10
Az már tökéletes volt így is te segfej!!<#duhos2>#duhos2><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A többséggel pontosan ez történne: szép csendben az otthonában meghalna, vagy látná a szeretteit meghalni. Kész.
A Vírus-ban a katonai beavatkozás csak arra ment rá, hogy senki sehová nem mehet. A Contagion épp azt mutatja meg, amirõl eddig soha nem csináltak filmet: hogyan terjed és milyen kevés kell ahhoz, hogy járvány törjön ki.
Akit érdekel a téma nézze meg az Országos Epidemiológiai Központ honlapját, tanulságosak azok a doksik, amik elõírják, hogy a háziorvosoknak milyen kötelezettségeik vannak (miket kell jelenteniük, milyen formában, stb...) és a többi anyag is olvasmányos (pl.: a gyerek "lepkehimlõ" után 5-6 hónappal késõbb jönnek a tünetek ízületi gyulladás formájában felnõtteknél! OMG!)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ez egy nagyon jó film, Spielberg rendezés, egy fiú és a lova történetét meséli el az I. világháború szörnyûségei közepette. Csöpögõs maszlagtól mentes, kiváló, szívbemarkoló alkotás. 10/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sziklák szeme, sziklák vére stb van, "sziklák földjén" nincs.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nem tudom tv2 verzió mennyire volt "finomítva", szétvágva, de nekem tetszett. Végét azért elbaszták, kiszámítható lett(bár levágós volt már az elején, hogy az utolsó célpontnál jön a bukta), és ilyenkor én automatikusan a rossz fiú oldalra állok, hogy ne azt várjam, ami tök egyértelmû lesz. Pedig az jött...
7/10
Már is kellene valami kis horror múvi! De ahogy elnézem, ma kezdik vetíteni az X-akták sorozatot (a legelejétõl a Viasat6-n), mit annak idején nagyon csíptem. Kíváncsi vagyok, hogy így 19 évvel késõbb milyen érzés lesz újra nézni!
Végre egy kémfilm amiben nem a szétlõjük az egész világot stílusú michael bayizmus teremti meg a hangulatot.
Visszatérünk a pillantások beszélnek momentumokhoz, a feszültséghez, a senki nem ért semmit érzéshez, a francba most lebukott valaki pillanatokhoz majd a végére az egész szépen összeáll és kiderülhet hogy a drámát talán nem is maga a kémsztori adja, hanem az emberek közötti kapcsolat.
Tetszett. Hajrá Brit filmesek így tovább.
u.i.: elõre látom, hogy sokan unalmasnak fogják találni, mert lassú és sokat beszélõ mégis keveset mondó film ahol a csendes színészi játék a lényeg.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyszer nézhetõ, sablonos norvég horror.
6/10
ok, 18 percig néztem... ez most mi?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
áá ez szar vicc volt😄
sótlan, uncsi, láttunk már ilyet.. 6/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Johnny Depp-el
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem vártam sokat imdb pontszám alapján, de egy egyszer nézhetõ filmnek megteszi. A sztori ilyen instant 2 nap alatt megírható, az akciók komolytalanok, de a legnagyobb hibája, h tele van iszonyat logikátlan dolgokkal, pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5/10
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Úristen lehet ennél lejjebb süllyedni, csak Christopher Lloyd meg a sok csaj miatt ha másért nem is érdemes megnézni.
3/10
Van a Descent amiben a csajok vannak a barlangban
Vagy a Cave amiben egy kutatócsoport van benne !
Tegnap kaptam el a Filmmúzeumon, és a címe alapján rémlett, hogy ezt már régóta meg akartam nézni. A történet elég klisés, a "szörnyek" nem valami speckók, de egyszer nézhetõ. Arra jó volt, hogy megerõsítette bennem az érzést, hogy NEM szeretem barlangokat! Szûk helyek stb...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.myduckisdead.com/2011/05/andromeda-strain-1971-robert-wise.html
(Egész jó minõség és a filesonicos linkek mennek 😊 )
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Színészekre szerintem nem lehetett panasz. Szerintem érdekes film volt, nem azt mondom, hogy életem legjobbja, amit láttam, de elment egynek...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.