Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a film Christopher Johnson McCandless igaz történetét meséli el, aki szakított a világ hívságaival és amerika vadonjai bejárása közben megtalálta a lét igazi lényegét.
10/10
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Salma Hayek és Penelopé Cruz esetében nem filmet mondtam, hanem, hogy az õ bohóckodásuk nem tetszett akármit láttam tõlük. Teljesen mind1, hogy a Las Bandidast amerikaiak csinálták õk spanyol ajkúak és csak 1 pl volt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a sztorija alapból nem lett volna rossz, de a filmbe nem tudtam magam beleélni halálra untam...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
sajnos a címekkel olykor gondban vagyok a Sziklák szemét is elnéztem, a film amit Mementoként címeztem (ami tényleg nem az, most utánanéztem) az valami iszonyú unalmas darab volt egy jelenetet tudnék idézni-> bekötött szemmel szaladgáltak az erdõben és az nyert, aki el tudta kerülni a fákat így. Memento ugrott be címként, de akkor ezt elvétettem az 1000%, hogy spanyol film volt, de már vagy 5 éve láttam utoljára és mivel nem élveztem, nem is hagyott bennem maradandó nyomot. Látod a címére sem emlékszem...
http://videodrome.freeblog.hu/
Nem vagyok egy Woody Allen rajongó, sokáig nem is akartam megnézni, de kifejezetten tetszett. Bájos, humoros, könnyed film, nem csöpögõs, sablonos romantikázással. Korabeli Párizs, lágy harmonika dallamokkal aláfestve, az ember szinte odaképzeli magát, tényleg van valami varázsa. Jó sztori, remek alakítások - fõleg Wilsoné -, és még egy kis morális mondanivaló is odafért a végére. Volt azért ami nem tetszett, és számomra túlzónak tûnt, de összességében remek film.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Talán eddig jó spanyol filmet Torrente személyében láttam, a Memento se tetszett meg amikor Salma Hayek és Penelopé Cruz is bohóckodtak együtt áá nem köszi elég volt.
Ez viszont kellemes meglepetés volt, a célját elérte. A maga kis bugyuta szereplõkkel engem szórakoztatott ez a film, a mozijegy szedõ pali bárgyú arca és a beszólásai ütöttek. Páz Vega pedig gyönyörû volt, ha más nem már ezért megéri megnézni a filmet😄
A filmben feltûnik az olasz származású Ornella Muti és természetesen a Torrente sztárja Santiago Segura is.
Végre nem egy amerikai bugyuta szarságot, hanem egy európai vígjátékot tálaltak elém, ami kellemes kikapcsolódást is tudott nyújtani számomra.
Ezért én a filmre adok egy 10/8-at úgy mindennel együtt
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az elsõ 15 percben azt hittem, hogy tudom mirõl szól (majd) a film, de késõbb annyira összekuszálták, hogy a végére épphogy ki sikerült bogozni a szálakat! Azt hiszem 😊
Szeretem az ilyen filmeket, ez pedig kifejezetten tetszett!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
lehet tényleg ekkora "ratyi" a valóságban? 😄
Sztori: Ludovik maci történetei annyira szívhez szólóak, hogy az egész család, gyerekek, szülõk, nagyszülõk boldogan fognak leülni a képernyõ elé. A gyûjtemény négy bábfilmet tartalmaz, mindegyik fõszereplõje Ludovik, a kis szeretnivaló medvebocs, aki egy kisgyerek szemével fedezi fel az õt körülvevõ világot. Az átélt kalandok olyan érzékenységgel jelennek meg a filmekben, hogy a kisgyerekek fantáziája boldogan szárnyal majd együtt Ludovik történeteivel.
Videó link
A leírásban különösen az utolsó mondat erõs. Volt szerencsém 3 éves gyerkõcökkel együtt megnézni, nos, vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban: tetszik, adagolva van benne a hétköznapok "fájdalma", mint Weöres Sándor verseiben megjelenõ borzalom (pl.:
Föléje nõtt a bodzafa,
oly apró volt a ház.
Körötte csalán ringatózott,
mint mezõn a kalász.
Az ablakban egy nyurga lány
kosár fölé hajolt:
Amint mozdult, láttam: a karja
könyöktõl csonka volt.
), de néha olyan érzésem volt, hogy klasszikus horror elemeket is felvonultat, amit nem tudok már a gyermeki fantázia világába sorolni (mint pl.: a halott nagypapa alakja a lebbenõ függöny mögött vagy a hóban talált báb életre kelése - ez utóbbi még el is megy...)
Nekem ez utóbbi dolgok miatt erõsen korhatáros bábfilm, javaslom minden szülõnek, elõször nézze végig egyedül és utána gyerekkel KÖZÖSEN.
Emos gyereket akaróknak kötelezõ darab, a lassú vontatott sztori, a mesélés, a képek miatt én is öngyi hangulatba keveredtem párszor...
5/10, ellenben pozitívum, nem a Nickelodeon és Disney-channel féle giccs.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
20 percet birtam. SEMMI nem tortent ami a tv ele kotott volna.
Kikapcsoltam es meglestem a Killer Elite filmet.
TTSS teljesen elvette a kedvemet mert ez a film se jott be annyira. Kozepes.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként a ló oscar esélyes, de komolyan! <#zavart1>#zavart1>
Koszonomdekurvaranemkerekbelole 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De most komolyan, annak ellenére, hogy nem szeretem a remake-eket, Fincher moziját már alig várom, hogy lássam: kíváncsi vagyok az õ verziójára is. (tetszett a svéd film is)
http://videodrome.freeblog.hu/
Pedig a színészek sem noname-ek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mostanában látott legértelmesebb horror/thriller! 1-2 helyen komolyan ledermedtem kicsit pedig nem szoktam a filmektõl félni vagy ilyesmi. A vége felé már elvitte magát a rendezõ az érdekes ötletével... 7/10
Az már tökéletes volt így is te segfej!!<#duhos2>#duhos2><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A többséggel pontosan ez történne: szép csendben az otthonában meghalna, vagy látná a szeretteit meghalni. Kész.
A Vírus-ban a katonai beavatkozás csak arra ment rá, hogy senki sehová nem mehet. A Contagion épp azt mutatja meg, amirõl eddig soha nem csináltak filmet: hogyan terjed és milyen kevés kell ahhoz, hogy járvány törjön ki.
Akit érdekel a téma nézze meg az Országos Epidemiológiai Központ honlapját, tanulságosak azok a doksik, amik elõírják, hogy a háziorvosoknak milyen kötelezettségeik vannak (miket kell jelenteniük, milyen formában, stb...) és a többi anyag is olvasmányos (pl.: a gyerek "lepkehimlõ" után 5-6 hónappal késõbb jönnek a tünetek ízületi gyulladás formájában felnõtteknél! OMG!)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!