Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Into the Wild

Ez a film Christopher Johnson McCandless igaz történetét meséli el, aki szakított a világ hívságaival és amerika vadonjai bejárása közben megtalálta a lét igazi lényegét.

10/10
batman
Nézd meg a Faun labirintusát, szerintem az kiváló film, és spanyol

[...] Te romboló állat! Te sátán!

már azóta kiderült, hogy az az Intacto, amirõl beszéltem...Nem tudom miért Memento ugrott be.

Salma Hayek és Penelopé Cruz esetében nem filmet mondtam, hanem, hogy az õ bohóckodásuk nem tetszett akármit láttam tõlük. Teljesen mind1, hogy a Las Bandidast amerikaiak csinálták õk spanyol ajkúak és csak 1 pl volt.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
Egy film miotA lesz spanyol csak azert mert játszik benne egy spanyol színésznõ 😊) akkor a terminator osztrák film?😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A memento es a vanilla sky sem spanyol film.... Az eredetijuk az 😉 szoval ne a remake alapján ítéld el a spanyol filmeket...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jaja, kösz, az Eden Lake azért keményebb volt sokkal.
azaz, pont erre gondoltam...

a sztorija alapból nem lett volna rossz, de a filmbe nem tudtam magam beleélni halálra untam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

stargatelost
Én ajánlottam, örülök, hogy tetszett, szerintem is jó volt. 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tomsolo
Az Intacto volt, spanyol és sztem kurva jó film.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Itt írták, hogy aki látta az Eden laket, annak muszáj megnézni a Hegyek királyát is. Hát sok a hasonlóság, fasza kis horror, 7/10.
Salma Hayek mexikói, de nyilván spanyol anyanyelvet használ elsõsorban, Cruz viszont spanyol, de a nyelv, amit beszélnek és a származásuk miatt egy kalap alá vettem õket hiába tértek be a Hollywoodi paradicsomba😊

sajnos a címekkel olykor gondban vagyok a Sziklák szemét is elnéztem, a film amit Mementoként címeztem (ami tényleg nem az, most utánanéztem) az valami iszonyú unalmas darab volt egy jelenetet tudnék idézni-> bekötött szemmel szaladgáltak az erdõben és az nyert, aki el tudta kerülni a fákat így. Memento ugrott be címként, de akkor ezt elvétettem az 1000%, hogy spanyol film volt, de már vagy 5 éve láttam utoljára és mivel nem élveztem, nem is hagyott bennem maradandó nyomot. Látod a címére sem emlékszem...

A Memento meg a 'Cruz-Hayek film' mióta spanyol film? 😊

http://videodrome.freeblog.hu/

Tyler1
Midnight in Paris

Nem vagyok egy Woody Allen rajongó, sokáig nem is akartam megnézni, de kifejezetten tetszett. Bájos, humoros, könnyed film, nem csöpögõs, sablonos romantikázással. Korabeli Párizs, lágy harmonika dallamokkal aláfestve, az ember szinte odaképzeli magát, tényleg van valami varázsa. Jó sztori, remek alakítások - fõleg Wilsoné -, és még egy kis morális mondanivaló is odafért a végére. Volt azért ami nem tetszett, és számomra túlzónak tûnt, de összességében remek film.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mondj igent! -spanyol vígjáték, romantikus hülyeség😊

Talán eddig jó spanyol filmet Torrente személyében láttam, a Memento se tetszett meg amikor Salma Hayek és Penelopé Cruz is bohóckodtak együtt áá nem köszi elég volt.

Ez viszont kellemes meglepetés volt, a célját elérte. A maga kis bugyuta szereplõkkel engem szórakoztatott ez a film, a mozijegy szedõ pali bárgyú arca és a beszólásai ütöttek. Páz Vega pedig gyönyörû volt, ha más nem már ezért megéri megnézni a filmet😄

A filmben feltûnik az olasz származású Ornella Muti és természetesen a Torrente sztárja Santiago Segura is.

Végre nem egy amerikai bugyuta szarságot, hanem egy európai vígjátékot tálaltak elém, ami kellemes kikapcsolódást is tudott nyújtani számomra.

Ezért én a filmre adok egy 10/8-at úgy mindennel együtt

Jim Morrison
azt hogy ratyi nem mondanám. Tudtommal nem luxusvillában él amúgy is (megtehetné), hanem visszament egy farmra és állatokat tenyészt vagy mit csinál 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Végsõ menedék - Shelter

Az elsõ 15 percben azt hittem, hogy tudom mirõl szól (majd) a film, de késõbb annyira összekuszálták, hogy a végére épphogy ki sikerült bogozni a szálakat! Azt hiszem 😊

Szeretem az ilyen filmeket, ez pedig kifejezetten tetszett!
Chuck Norris nem öregszik, a föld fiatalodik.

Totti5
Lehet benne van valami amcsi szektás közösségbe... ki tudja. Minden esetre ez vicces. Én belezést várok a filmtõl és várt és erõszakot nem pedig estiemsét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
72 évesen gondolom már nem szeret ugrabugrálni

PSN ID.: Beegabor

Tyler1
errõl eszembe jut az egyik Igen, Drágám epizód amiben Norris vendégszerepel és saját magát alakítja. mindenki felnéz rá, hogy mekkora akciósztár, közben meg egyszerû mintaapa, aki gyerekdalokkal, meg pelenka márkákkal szarakodik csak 😄

lehet tényleg ekkora "ratyi" a valóságban? 😄

tommygear
hát... elvileg miatta lesz pg13, bár remélem ez csak vmi hülye pletyka, de ha nem húzhat a francba norris
tigeroo
nemtudom mi olyan nagy szám benne, ha valóban tudna-

hopsz várj, csengetett valaki
Majd csak lesel, amikor az a ló elnyihogja a zOszkár gálán, hogy "köszönöm Stevennek, ... ja és Világbéke!"

ZilogR
Ludovik - Ludovik mackó történetei

Sztori: Ludovik maci történetei annyira szívhez szólóak, hogy az egész család, gyerekek, szülõk, nagyszülõk boldogan fognak leülni a képernyõ elé. A gyûjtemény négy bábfilmet tartalmaz, mindegyik fõszereplõje Ludovik, a kis szeretnivaló medvebocs, aki egy kisgyerek szemével fedezi fel az õt körülvevõ világot. Az átélt kalandok olyan érzékenységgel jelennek meg a filmekben, hogy a kisgyerekek fantáziája boldogan szárnyal majd együtt Ludovik történeteivel.

Videó link

A leírásban különösen az utolsó mondat erõs. Volt szerencsém 3 éves gyerkõcökkel együtt megnézni, nos, vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban: tetszik, adagolva van benne a hétköznapok "fájdalma", mint Weöres Sándor verseiben megjelenõ borzalom (pl.:

Föléje nõtt a bodzafa,
oly apró volt a ház.
Körötte csalán ringatózott,
mint mezõn a kalász.

Az ablakban egy nyurga lány
kosár fölé hajolt:
Amint mozdult, láttam: a karja
könyöktõl csonka volt.

), de néha olyan érzésem volt, hogy klasszikus horror elemeket is felvonultat, amit nem tudok már a gyermeki fantázia világába sorolni (mint pl.: a halott nagypapa alakja a lebbenõ függöny mögött vagy a hóban talált báb életre kelése - ez utóbbi még el is megy...)

Nekem ez utóbbi dolgok miatt erõsen korhatáros bábfilm, javaslom minden szülõnek, elõször nézze végig egyedül és utána gyerekkel KÖZÖSEN.
Emos gyereket akaróknak kötelezõ darab, a lassú vontatott sztori, a mesélés, a képek miatt én is öngyi hangulatba keveredtem párszor...

5/10, ellenben pozitívum, nem a Nickelodeon és Disney-channel féle giccs.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Lehet hogy már ezekben a percekben is halott vagy de ha még nem üzenem hogy menekülj mert Norris apánk már biztos közeledben járhat. 😊
tigeroo
CSOCSO
Tinker Tailor Soldier Spy

20 percet birtam. SEMMI nem tortent ami a tv ele kotott volna.

Kikapcsoltam es meglestem a Killer Elite filmet.
TTSS teljesen elvette a kedvemet mert ez a film se jott be annyira. Kozepes.
Ugye ebben szerepel Novak Djokovic is?
Szabi84
azaz egy szó nem nagy veszteség, remélem vérrel kompenzálják bár kétlem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DeerHunter01
meg a ....szom

\"Erről van szó!\"

Shep
2 perces trailer alapján te megmondtad a frankót, hát nem vagy semmi 😊 Neked már nem is nagyon kell filmnézéssel töltened a szabadidõdet, elég ha trailereket nézel. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Értelek, de Spielbergtõl függetlenül ajánlom, hogy nézd meg, rengeteg jó jelenet van benne.
Mint látod, itt sokan olyan magasan járnak film kritikusi pályájukon, hogy simán, nem hogy trailerbõl de egyetlen képbõl megmondják neked a frankót.
Tyler1
nem láttam, de 2 perces trailer el is meséli a történetet 😄 elhiszem, hogy szép, és jó, mert ez a téma eleve érzelemvadász, állat és ember viszontagságos kapcsolata, tuti siker minden állatbarátnak. azt nem értem ebben egy Spielberg kvalitású rendezõnek mi a kihívás? ilyet telefonon keresztül megtud rendezni. és hogy 2012-ben ez Oscar esélyes(meg mi az hogy a ló? 😮 legjobb mellékszereplõ vagy fõszereplõ?), az meg nevetséges. mondom, 600 millió tök ugyanilyen film ugrik be, csak nem I.VH, hanem amcsi polgárháború, vagy indián háború, vagy csak egyszerû családi viszály közepette. ez nem jelenti, hogy rossz, hanem a legõsibb sablonfilm, amit már a tv2 délutáni matinéban is gáz vetíteni.

PetruZ
In The Name Of The King 2 - Two Worlds (2011): Az a tökéletes beleéléssel elõadott színészi játék! Azok a hihetetlen kosztümök és trükkök! A vén Dolfi papa is olyan fürgén mozog, mint 50 évvel korábban! A ZS-kategória királya, Boll mester ismét lesújtott és szék nem marad szárazon a film megtekintése után - mármint, hogy mindenki beleizzad a bõrfotelbe az izgalmak láttán, az tuti. 😊
2/10
Angol verziósat néztem a "kiskalóz" videotékából.
Shep
Te hol láttad, mert ahogy néztem még csak most lesz nálunk moziban, vagy külföldiában nézted?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De láttátok is a filmet?

Egyébként a ló oscar esélyes, de komolyan! <#zavart1>
Blasta
detto. mikor meglattam a plakatot: Ló, szimpatikus kamaszgyerek, vilaghaboru, spielberg...
Koszonomdekurvaranemkerekbelole 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ja, Fincher tényleg egy irritáló köcsög, aki még nem csinált semmi normális filmet...

De most komolyan, annak ellenére, hogy nem szeretem a remake-eket, Fincher moziját már alig várom, hogy lássam: kíváncsi vagyok az õ verziójára is. (tetszett a svéd film is)

http://videodrome.freeblog.hu/

Az a fura az egészben, hogy csak a film végén láttam, hogy Spielberg rendezte, néztem is egyet. Egyébként tényleg jó film.
davidka003
Mai napig nem értem hogy bírták kihozni ezt másfél millió dollárból. 😮
Pedig a színészek sem noname-ek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

berczely
Insidious (2010)

Mostanában látott legértelmesebb horror/thriller! 1-2 helyen komolyan ledermedtem kicsit pedig nem szoktam a filmektõl félni vagy ilyesmi. A vége felé már elvitte magát a rendezõ az érdekes ötletével... 7/10

kaposi1
"– Magával ragadott a könyv, az eredeti film, és szerettem volna megcsinálni úgy, hogy tökéletes legyen. Ugyanis nem csinálok olyat, amirõl nem hiszem, hogy tökéletes, talán túl magabiztos vagyok, de így van – mondta Fincher a Telegraph címû lapnak adott interjújában a Tetovált Lányról."

Az már tökéletes volt így is te segfej!!<#duhos2><#violent><#boxer>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
valaki magyarázza el mi a picsa célja volt ezzel Spielbergnek? 600 millió film/rajzfilm készült csak lovas drámából, annyira sablon, hogy tudás nem kell egy ilyet leforgatni. mit akart ezzel Steven Spielberg? ott lenni az Oscaron? unatkozott? tõkealapozó vmi nagy produkcióhoz?

Sziklák😊*****

igazad van Sziklám szeme a címe bocsánat😊 van abból 2. része is.

ZilogR
Én azt szeretem benne, hogy nyugis. A Dustin Hoffmann-os Vírus attól nem jó, hogy valami olyat mutat meg, ami nem az emberi oldal. Amikor kakukkol a tisztifõorvos, hogy itt az influenzajárvány, akkor az emberek nem csinálnak úgy, mint az Outbreak-ban...

A többséggel pontosan ez történne: szép csendben az otthonában meghalna, vagy látná a szeretteit meghalni. Kész.

A Vírus-ban a katonai beavatkozás csak arra ment rá, hogy senki sehová nem mehet. A Contagion épp azt mutatja meg, amirõl eddig soha nem csináltak filmet: hogyan terjed és milyen kevés kell ahhoz, hogy járvány törjön ki.

Akit érdekel a téma nézze meg az Országos Epidemiológiai Központ honlapját, tanulságosak azok a doksik, amik elõírják, hogy a háziorvosoknak milyen kötelezettségeik vannak (miket kell jelenteniük, milyen formában, stb...) és a többi anyag is olvasmányos (pl.: a gyerek "lepkehimlõ" után 5-6 hónappal késõbb jönnek a tünetek ízületi gyulladás formájában felnõtteknél! OMG!)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

War Horse

Ez egy nagyon jó film, Spielberg rendezés, egy fiú és a lova történetét meséli el az I. világháború szörnyûségei közepette. Csöpögõs maszlagtól mentes, kiváló, szívbemarkoló alkotás. 10/10