Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haha, aki nem ért egyet a többséggel, az troll 😄😄😄

a csordaszellem uralma

még soroljátok csak a kedvenceiteket, szennyformersz és társai? 😄😄😄

SPOILER

+ ja annyira komoly a sztori...hogy a fõhõs úgy találja meg az íjat, hogy elkezd sírkövet faragni az anyjának<#idiota>, jó hogy volt egy jósnõ aki kellett mindehhez

aki ezt a hatalmas fordulatot kimerte találni egy kókler
berczely
Te melyik univerzumban élsz brada? <#nemtudom><#vigyor>

tmp
<#eljen>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

stargatelost
not sure if trolling...

Immortalsban a karakterek semmilyenek, a történet vérgagyi. Minek volt súlya? Semminek. Az, hogy ideveszed az Inceptiont meg mutatja a hozzá nem értésedet.
De ha trollolsz, akkor successful...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

igen, ennek ellenére komolyan vehetõ

nem tudom feltûnt-e, hogy ez egy mese

amúgy pl a híres inceptionban jó alapsztori volt, jó ötletek, mégis az egész film és szereplõk teljesen súlytalanok, komolyan vehetetetlenek voltak - gondolom ezért is lett siker, hiszen a népnek a barátok közt szintû limonádé kell

Blasta
"Karakterek komolyan vehetõk, sztori komolyan vehetõ."

Drágafaszom...<#wilting>
Huperion azert akarja kiirtani a vilagot mert egy jarvany elvitte a családját. HIHETO es KOMOLY!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Drive

Érdekes, nem mindennapi, 80-as évek hangulatára hajazó film, kifejezetten élveztem. Bár a szófukar kaszkadõrrõl szóló történet egyszerû, mint egy faék, mégis mûködik, és jó ritmusban halad. A retro hatású, szinti-pop aláfestõ zenéket remekül eltalálták, nagyon passzol a mozi hangulatához.
A brutalitás helyenként igencsak meglepõ és eltúlzott, de a film ezzel válik mégis kerek egésszé.

10/8
Immortals

Ez nekem tetszett. Fõleg az hogy valahogy olyan "régi film" hatása volt, de úgy ötvözve a mai látványvilággal, hogy nagyon passzolt.
Karakterek komolyan vehetõk, sztori komolyan vehetõ. Volt súlya a dolgoknak, nem úgy mint a legtöbb mai hasonló témájú filmben.
Látvány is jó volt, helyszínek, kamera, stb.

Korrekt film szerintem.

Azon mondjuk elgondolkodtam, hogy mennyire röhögné ki egy korabeli ember az ilyen filmeket. Szerintem bármilyen vallás minden korban általában képmutatásból állt. Az ilyen filmek meg úgy mutatják be ezeket, mintha olyan hú de nagyon komolyan vették volna az emberek. (Nem szólom le amúgy a vallásokat, szerintem bármilyen világnézetben - materialista, ateista világnézetben is - a legtöbb "hívõ" felszínes, felületes, képmutató.)

TaRka0107
The adventures of Tintin (Tintin kalandjai)

Nagyon jó volt. Látványban is nagyon ott volt és végre egy olyan animációs film amiben nem állatok vannak. A kutyának már csak beszélnie kellett volna, de nekem nagyon tetszett.

9/10

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
The Quiet Earth (1985)

Egy nap arra ébred egy ember, hogy az egész föld kihalt, mindenki eltünt.

Jól kezdõdött, érdekes volt az alapfelvetés, de a fõszereplõnek voltak érdekes hajlamai, hogy ezek miért kellettek bele???... késõbb amikor nagyobb lett a tömeg már átment ökörségbe sajnos.

Minden esetre egy jó scifi.

6/10

The Final Countdown (1980)

Egy repülõgép anyahajó visszautazik az idõben 40 évet a Pearl Harbor idejére. Végig izgalmas, érdekes story, érdekes felfedzések, HDban igen látványos jelenetek a vadászgépekrõl és a végén a csattanó is ütött.

akár 10/10 is lehetne

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atisz
Igaz, azt sem jelölték 😊
A lényeg az, hogy nevetséges ez az NC-17 kategória, sima R jelölésû horrorfilmekben keményebb jelenetek vannak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Valószínûleg az NC-17 besorolás miatt nem jelölték (ha tényleg annyira jó a film, mint ahogy egyesek állítják), bár ha belegondolunk anno a Showgirls sem volt egyáltalán durva.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Seth
Szerintem meg mindenki tudja, hogy mire gondolt, felesleges belekötni

PSN ID.: Beegabor

Atisz
Nem gond, ha leírta melyik "nézhetõ" verziót látta.
Szerintem inkább a 10/8 gáz, a 8/10 helyett 😊

Underworld Awakening

Középszar akciófilm, bár még elnéztem volna. A végén teljesen azt hittem, hogy még hátravan legalább fél óra erre egyszer csak puff vége...

5/10

Tyler1
Utódok

Sem jobb, sem rosszabb nem lett a többi "megözvegyült szülõ, problémás gyerekekkel szembekerül az élet nehézségeivel" témájú filmeknél. Azt hittem ez majd kicsit máshonnan közelíti meg a dolgot, de hát nem.
Egyszer nézhetõ, de valószínû a feledés homályába vész 1-2 hónapon belül.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tmp
lusta voltam kiszedni

desigo
A formátum miért is volt fontos nekünk?
tmp
Seeking.Justice.2011.BDRiP.XViD-bANG
Elég érdekes film volt, nekem nagyon tetszett 10/8

Elite.Squad.2.2010.DVDRip.XviD.HunSub-JM
2 óra tömény semmi, de ettõl függetlenül nekem ez is tetszett, szépen felépített történet 10/8 ez is

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Riddick21
Õõõ, nem is tudom, hogy mondjam meg. Ez egy új film. MOZIBAN adják...
(bár más kérdés, hogy vidéken - egyelõre? - nem, de te nyilván nem is ott kerested)
Moziban láttam én is 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tyler1
Tudjuk, 3d-ben +3 pont. Én amúgy a felétõl pörgettem, de a pörgetést is kinyomtam inkább a végén. Nem hogy 4 pont, hanem...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

berczely
Nem találom sehol! <#nemtudom>

a trailere is üt, várós trash movie 😄
Krezga
Idén jön a Piranha 3DD 😄
Riddick21
Shame
Az utóbbi idõk legjobb filmje, bár tessék vigyázni, nagyon rokon a Drive-val. Értelmezni kell, bár egyáltalán nem nehéz, de nem az a végigröhögõs mozi, elõre szólok. Amellett, hogy a legjobb, talán a legfontosabb film is mostanában, nagyon érzékletes képet fest a nagyvárosi, magányos emberrõl. A legnagyobbak között a helye, és önmagában több és értékesebb, mint az egész Legjobb Film kategória csapat az Oscaron.
10|10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

a piranha 3D fun film, azt hozta amit vártunk tõle

az immortals nagy csalódás, mivel a 300 óta már tudjuk, mit is lehet kihozni hasonló témából..
Blasta
Te ne viccelj csocso, az a film semmivel (tehát SEMMIVEL) nem szórakoztatóbb/jobb/értékesebb mint egy piranhas fasság.

Számomra 3/10 amugy

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
Immortals

Sokat nem vartam tole, trailert se lattam meg soha. De igy egy unalmas csutortoki estere tokeletes volt.
3D ben nagyon tetszett
7/10

4/10? csalodas vagy sem de ne vicceljetek mar. Egy piranha 3d erdemel meg ilyen 3-4 pontokat.
Bucser
lásd Bourne trilógia. Az elsõ könyv még bõven a hidegháború alatt íródótt. a 2. pedig pont a lecsengésekor játszódik. Éppen ezért változtatták meg az egész alapsztorit és lett a maga univerzumában jól mûködõ valami.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bexinho
oppá, nem ide akartam.

De hogy ne csak offoljak: Immortals 4/10

Nagy csalódás volt. Kevés harcjelenet, üres történet. Mickey Rourke, látványvilág és az a pár harci csata kidolgozás remek volt, de semmi több. Többet vártam.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

A tiroli réteses tejivós rész is jó volt 😊

Itt két fõ szál, amik össze is érnek, meg nem is az utolsó fejezetben, és ott (is) nagyon üt! Nem kell mindig tökugyanazt csinálni egy rendezõnek, sõt nagyon is jó, ha újít. QT ennél a filmnél több szempontból is ezt tette, zseniális mozi lett.

http://videodrome.freeblog.hu/

Még nem láttam de fogom az biztos: Project X!!!! Olyan mint a Másnaposok csak szerintem jobb, inkább az én korosztályomnak szól! 😊 https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045
batman
Nem értek egyet. Az a film a háború abszurditását (mindkét oldalról) remekül érzékelteti.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Atisz
Na igen, szerintem is nagy baklövés volt a Brigantyúk, Tarantino pont a több szálas cselekménytõl szabadult meg, ami az eddigi filmjeit naggyá tette.
Talán a kocsmás pincehelyiséges rész ha ér valamit az egész filmbõl...

Az Ál/Arc-os gif tényleg korrekt 😊

Így igen, persze, a cenzúra dolgozik, meg az emberi butaság... Én azt utálom (mármint azt is utálom), ha a kereskedelmi csatornák vagdosnak össze-vissza filmeket, csak azért, hogy 12-es karikás legyen egy film, és így sokszor megölik annak a lényegét. Szóval a 'kirohanás' erre vonatkozott, amit te mondasz, az teljesen rendben van 😊

PetruZ
"Egy festménybõl sem vágnak ki egy véres részt, vagy egy könyvbõl sem egy egész fejezetet, nem?"

Vicces, pedig de. 😊 A középkorban az ókori képeket és szobrokat alakították át, hogy ne legyen látható pl. a meztelenség. Könyv kapcsán meg az Asimov-féle "Én, a robot" ugrik be, ami itthon a cucilista idõkben csak megcsonkítva jelenthetett meg és sokáig nem is derült ki, hogy néhány novellát kivágtak belõle.
tigeroo
forrest gump, bitch please

...

száll a kakukk fészkére
Mi LOL?

tomsolo
"Egy könyvbõl sem egy egész fejezetet, nem"

LOL.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

batman
ezen a gif-en felröhögtem 😊)

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Egál. 😊

Ez teljesen más dolog. A könyv és a film két különbözõ formátum. Egy könyvet lehet szinte szóról szóra vászonra vinni ( Harry Potter 1), meg lehet csak alapként felhasználni is, és teljesen más irányba elvinni. A lényeg az, hogy ÖNÁLLÓ alkotásként hogyan mûködnek ezek a filmek: vegyünk egy példát. Ott van a Harry Potter 3. A könyvhöz képest több jelenetõs változás is van benne, mégis a film ezektõl jobban mûködik...
Persze, lehet sírni, hogy ezt-meg azt kihagyták a könyvbõl, de ezentúl ne is nézz meg olyan filmet, ami könyvbõl készült (márpedig rengeteg van, tudod😊 anélkül, hogy nem olvastad volna a könyvet, már ha ennyire véded az ALAP-ul szolgáló könyveket.
Az meg, hogy kivágnak a filmekbõl, nem fair. A rendezõ (Vagy éppen az utolsó szó jogán a producerek) úgy döntöttek, hogy így mutatják be a filmet, ahogy. Milyen jogon vágják meg ezt egy tévénél? Egy festménybõl sem vágnak ki egy véres részt, vagy egy könyvbõl sem egy egész fejezetet, nem? 😊

Guren
de

tomsolo
Értelmezhetetlen a "gyengébb" kifejezés mivel a filmre került dolog jelentõsen el lett torzítva, megvágva, herélve. (Hiába tetszik nektek nagyon a film, mert anno ezen pityeregtetek az asszonnyal.) Ráadásul a szentimalizmus oltárán beáldoztak egy csomó oltári viccess jelenetet is ami a könyvben van mint pl az ûrhajós majmos jelenetet, vagy eltorzították - pl. a rákhalászás.

Viccesnek tartom, hogy mennyit sírtok itt ha kertévék kihagynak a filmbõl egy-egy jelenetet, de ugyanez a könyv/film kapcsolatnál már nem látszik. (És itt ráadásul nem a Gyûrûk Urás kihagyott Bombadil após dologról van szó hanem hogy kompletten más a film mint a könyv.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Haywire. Az utóbbi évek egyik legeredetibb akciófilmje, de nem mindenki kenyere.
CalebJoe
na ne nevettess!
Guren
magánvélemény, de a basterds sokkal jobb film, mint a kutyaszorítóban.