Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A végsõ visszaszámlálás kapcsán találtam rá a filmre itt a topikban.
A film jó volt! viszont nagyon nem tudtam élvezni a magyar szinkron miatt. Én nem tudom ezt kik csinálták, de én jobban meg tudtam volna. A 10 fõszereplõt 5en szinkronizálták, mert 5 ember hangja direkbe rekesztõ és eltorzított volt, ami annyira nevetségesen hangzott... ráadásként 1 karakter kivételével egyik sem stimmelt, az öreg ember 30 éves hangon beszált, a 20 éves meg 60 éves hangján. Ha még nem lett volna elég a szöveget mréhetetlen amatõrön és unotsággal monsták fel. Egy poreszfilmnek igényesebb a szinkronja...
Szánalmas komolyan, az is aki ezt enegdte, az is aki ezt csinálta és azok is akik ezt csinálták.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kifejezetten kellemes, a sztori nem túl nagy durranás, a poénok mérsékeltek, a karakterek nem túl súlyosak, "dramaturgia" átlagos, ebbõl a szempontból középszerû, langyos, leült a produkció.
Képi világ viszont üt. Emberi mozgások, az animáció vérprofi, a részletek lenyûgözõek, a mozgalmasság, pörgõsség is megvan, megszerkesztett mint egy Indiana Jones film.
Kellemes vasárnapi kaland, nem rázott fel, de jól esett.
7,5/10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
The Way of the Gun -> Hullahegyek, fenegyerek
elõbbi megér egy enyhe korbácsolást, utóbbi... nem is tudnám szavakba önteni, hogy annak a fordítója milyen büntetést érdemelne...
(mindkettõ zseniális, bár ezt a magyar címbõl ember legyen a talpán aki következteti)
"The trees move. Do you not see it?"
Egyébként a "Ferris Bueller's Day Off" -> "Meglógtam a Ferrarival" anomáliát úgysem fogják soha überelni, szóval tedd magad túl rajta 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tudom, hogy ez a címe, azt kértem, hogy valaki magyarázza meg, MIÉRT ez a címe 😄
Bazinga!
HA tetszett a film akkor nezd meg a Too big to fail-t (ez frissebb darab es a penzugyminiszter szempontjabol mutatja az egeszet).
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azt hittem valami gagyi vígjáték lesz, de kellemeset csalódtam. Nekem nagyon bejött. Nagyon jókat röhögtünk rajta haverokkal. Sok niggának a beszéde benne az durva😄<#duma>#duma>
jól indul a film, majd a vége kissé sablonos és kiszámítható, többet nem mondok róla, azért nem volt rossz film...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
6/10
Tower Heist
a magyar címet valaki magyarázza már meg nekem... 😊 ugyanis rohadtul nem a felhõkarcolót akarják ellopni
5,5/10
Bazinga!
Kellemes kikapcsolódás viszont ha szinkronnal nézed meg az bizony vagy 4 pontot levon az értékébõl.
Komolyan a "németek egymás között és másokkal is röhejes német akcentussal beszélnek" dolog annyira szánalmas volt hogy arra szó sincs.
Agent Smith/Elrond ügynök rutinból hozta a fõellent és fõleg addig volt nagyon jó amíg volt arca. Utána sajnos a színészi kifejezéses nagy része elvesztek az arcbõrrel együtt.
A Thorhoz képest kifejezetten jó volt a vígjáték mert míg a Thorban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár hogy a végét úgy zárták le ahogy mert én még el bírtam volna viselni pár IIVH-s kalandot a kapitánytól.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szóval ennyit a TF sorozatról.
a Transformerseken is unatkoztam... talán kivétel az 1. rész... de a folytatások azok kritikán aluliak... a legutolsón konkrétan be is aludtam az ágyon 😄 unokatesóm úgy keltett fel, hogy hé, vége a filmnek 😊 mi lett a vége, kérdeztem 😊 az amit mondtál a film elején, hogy "fogadjunk ez lesz a vége" 😊
Bazinga!
Bazinga!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Már nem kell sokat várni, reméljük jobb lesz a Transformersnél, kicsi mass effect feeling befigyel.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Egy baromság. Nagyon is élvezhetõ, de minden egyes perce baromság. A történet:
Valahol északon egy csapat börtönviselt olajmunkást szállító gép lezuhan. Pech, pont az óriás, embervértõl megrészegülni vágyó farkas falka felség területére.
Innen meg tessék szépen túlélni. Adott 8 (kb) túlélõ, lehet szurkolni.
Egyszeri megnézésre azért merem ajánlani.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
93-ban gyakorlatilag életre keltették a vásznon a dinoszauruszokat, erre amikor a film közepén T-rex üldözi a dzsippet, Jeff Goldblum mögött premier plánban kibba gáz vetített háttér..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem ma is vannak jó filmek, sõt, csak meg kell találni õket...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sajnos nem találtam megfelelõ topicot a kérdésemnek, így elõre is elnézést!!
Egy fontos kérdésem,illetve kérésem lenne amiben remélem tudtok segíteni!
Egy film után érdeklõdöm kb 8 éve láttam a film+-on,sajnos sem címet,sem pedig fõszereplõt nem tudok mondani!
A tartalmára is homályosan emlékszem,de azt tudom, hogy megfogott a film!
Egy nõrõl szól kit az erdészeti tanulmányai végett gyakorlatra küldenek az erdõbe, hol egy magaslesrõl több hétig kell ellenõriznie,felügyelnie a hozzá tartozó területet.Messze távolból egy nõvel ki szintén a magaslesen tartózkodik felveszi a kapcsolatot cb rádion.Egy éjszaka az ismeretlen nõ(kivel felvette a kapcsolatot) sos jelzéseket ad le a zseblámpájával és cb-vel,majd a jelzések egy idõ után megszûnnek sikoltozások közepette.A fõszereplõ azon nyomban elindul, hogy segítséget nyújtson neki, de amikor odaér.......!?
Nem szeretném lelõni a poént azok kedvéért akik még nem látták a filmet és megnéznék, így nem írnám le a folytatást!Aki látta a filmet annak szerintem a fentebb leírt résztartalom alapján befog ugrani!Legalábbis remélem!
Persze nagyon nagy szerencse kell, hogy ilyen formában sikerüljön rátalálnom a filmre,de egy próbát megér!
Kérném a fórumtársakat, ha tudják melyik film is az amit keresek legyenek szívesek megosztani azt velem!
Elõre is köszönöm a segítségeteket és a türelmeteket!!!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Hobbitot várom, ennyi
és nem a régi=jó film, mert 90-es évek is tök jó volt, SÕT vagy LotR is szeretem
de pl: tök furcsa, hogy Tom Hanks lenyomott egy laza szériát, Philadelfia, Forrest Gump, Számkivetett, Green mile, Ryan, Kárhozat útja....csak lestél, hogy fantasztikus ez az ember, most meg hol van? milyen filmekkel jelentkezett az utóbbi években? teljesen érthetetlen számomra
vagy Cage akárki akármit mond letett Szikla, Con Air, Face/off akciómûfajban, most meg vállalja be a szarokat, kérdés önszántából vagy nincs más, "enni" meg kell
szóval hiányzik a 90-es évek :-)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"