Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Titánok haragja

Pazar látvány, az elõzõnél érdekesebb történet, viszont a hibákat sikerült nem kijavítani. Maradt a kapkodós, szétvágott történetvezetés, a jelentéktelen karakterismeret, és a vérszegény fõellenség(akármelyik apró harc érdekesebb volt, mint az a lávadög a végén), emellett az utolsó harmad már nagyon untatós lett.
A "clash"-nél jobb, de nem sokkal.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

igazad van! Pedig józan voltam amikor néztem és amikor írtam.
Az értékelésem változatlan
ez a cimet nagyon elb..sztam
MIB3

Nem vagyok a sorozat rajongója, de elsõ részt annó moziban láttam és nem volt rossz. 2. egyszer nézõs és ez a 3.-ik is az lett sztem. Állítólag ku*va sokba került a film, ami hihetetlen de NEM látszik meg rajta sztem (lehet sok az apróbb trükk, háttérvetítés stb. ) DE az egyetlen valamire való jelenet az ûrsiklós..
Poén nem sok van, T.Lee karaktere K valami baszott unalmas lett, tiszta kínlódás volt nézni . J.Brolin már jobb eleven K ként. A fõgonosz szar megint, elsõ rész azért is jobb mint a többi mert a Bogár Edgar öltönyben fasza ellenfél lett. A 2.-ban csaj, itt meg Boris is gyenge lett. Film vége rendbe van.
De ezt se nézem meg többet, legyen 5/10, mert az idõt nem sajnáltam rá.
Wrath of the titans

Teljesen rossz, értékelhetetlen, nulla film.

Tyler1
Az nem vígjáték, bár jók a poénjai.

LoSA
Éretlenek? 😊

Az nem az a régi ezer éves film, amikor érettségire készítik fel a diákokat, akik nem akarnak tanulni? 😊

desigo
Az Életrevalók (Intouchables) volt itt dicsérve.
Nem keverted össze a két filmet?
éretlenek
nagyon dícsérték,hogy halálra röhögték magukat és milyen eredeti jó vígjáték.
Közepes humor,közepes színészi játék,közepes sztori,közepes film
5/10
Totti5
Elsõ bekezdésben minden benne van, de amúgy nem tudtam konkrétan, viszont azt igen hogy valós story alapján készült.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZilogR

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Totti5
Into the wild

Sokan mondták már hogy látni kell, mert annyira jó.

Tényleg jó, csak semmi értelme, azon kívül hogy akirõl szól az agyilag nem volt komplett. A zenék a tájak mind ütõsek voltak a hosszúságával sem volt baj, és voltak benne olyan dolgok ami tanulságos, csak pont az lett a vége amire a film második feléétõl számítottam. Pont... és ez gáz. Na nem azért mert tudtam, hanem azért mert így történt, és ez az film elsõ felére is rányomta a bélyeget.

De azért egy erõs 8/10 és tényleg látni kell.

cataflam02
Avengers

Gyerekkorom óta várok már erre a filmre! Sokszor elképzeltem már, hogy milyen lenne filmre vinni a Marvel híresebb szuperhõseit. Hát kurva jó lett! Kicsit féltem, hogy majd RDJ elnyomja a többi színészt...De! Szerencsére nem így lett. Tetszett, hogy nem próbálták halál komolyra venni a figurát.. Hatalmas poénok, igazi akció.. zúzás ezerrel!
10/10

Remélem a folytatásban, még több hõs szerepelni fog.

Prometheus

A felemás kritikák miatt, kicsit félve ültem le megnézni...
De kellemesen csalódtam... hatalmas film... végig lekötött, nem untam egy percét sem.. Az egész sztori nagyon érdekes lett! Igaz sok kérdést nyitva hagyott, de ez várható volt. Majd a folytatásban!
10/10

One more story

ZilogR
Háát, jobban csipáznák Bunuelt, ha olyanokat csinálna, mint a Blöff... Így legfeljebb 2-3/10 a Nap szépe 😄DDDDDDD

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Semmi gond a haveroddal (mondom ezt úgy, hogy a bõvített trilógiát eddig 6 kiadásban vettem meg).

Kíváncsi volt, belenézett, nem jött be, ment tovább. Jobb lett volna, ha végigszenved egy fél napot a filmekkel?

Sokan vallják, hogy igen, elejétõl a végéig, aztán meg jönnek, hogy:

Sátántangó: "5 perc után untam, de ha már belekezdtem ..." (agyhalott)

Bunuel: "A csávó összes elérhetõ filmjét megnéztem, nem értem mit esznek rajta. Semmi extra." Ezért elbszni minden estét egy hónapig ...

Lost: "Az elsõ évad még érdekes volt, a többit utáltam." (szintén ah)

Egy régi kollégám: "Hallottam, hogy milyen jó a Vészhelyzet, de nem tetszett már az eleje sem." Végignézte az ÖSSZES évadot ...

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

ZilogR
Nem a hangulatoddal volt a gond...
Látszott a fõszereplõ csávóka arcán a kérdés: miért akarjátok, hogy eljátsszam Jason Bourne-t - amikor azt Matt Damon tökéletesre hozta?

Gyenge.

3/10

MrSpock
Fasza haverod van 😄 Már az is szép eredmény,hogy 10 perc alatt áttekeri e rövidke alkotást. Minek ült le elé,ha nem érdekli?
Azért kíváncsi lennék mit tart jó filmnek! 😊

Titánok haragja: meglestem ,egy szórakozásnak elment. Látvány rendben,történet meg olyan amilyen( szinte semmi) Szokásos lázadunk,kiszabadítjuk a nagyon gonoszt aztán harc. De végül lekötött,így kap egy 6/10-et😊 Tényleg mintha kicsit kivagdostak volna belõle. Küklopszok jók voltak 😊

Go Jeff Go!!!!

davidka003
Így is lehet filmet nézni, haver írta:

"leszedtem a gyûrûk ura trilógiát mondom h megnézem már milyen
hát az elsõ rész nekem olyan semmitmondó unalmas volt h tekerve is szar. 10 perc alatt áttekertem"<#guluszem1>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tommygear
nem lett nagy szám sajnos, pedig vártam
ProGabe
Safe House

Micsoda kiszámíthatatlan fordulatok, micsoda akciók... ahh, még a szarkazmust sem éri meg. Nézhetetlen tucat-szemét.
Hozzáteszem, valószínûleg nem a megfelelõ hangulatban voltam, vagy rosszul álltam a filmhez, vagy egyszerûen csak szar! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Titánok haragja

Ugyanaz mint az elsõ rész, szépen megcsinált lények, trükkök random mód felfûzve, itt egy harc ezzel, ott egy harc azzal. Darabos sztorimesélés mintha szépen itt is vagdosott volna az "olló" ua az érzés mint a Titánok harcában. Sok-sok jelenetek amik nem voltak elõkészítve, csak lett és kész
Pl: Hádész alakja, Minataur megjelenése, Végén a csók

Szigorúan elsõ rész tetszõinek ajánlott, pedig a világ, dizájn kurvára bejövõs De a film hurka, 3/10
n000rbi
Egy nagyon picit tekerj lejjebb és meglátod 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

bakkerman
Ryan Reynolds féle "Safe House"-ról mi a véleményetek? Most szedem fúhádéba,nem akarok besülni vele 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na, egy újabb csere videókaziról dévédére (és persze jó lenne, ha nem 500 darabokat nyomnának/hoznának, mert az ember véletlenül elnézi a megjelenési idõpontokat, aztán lemarad; aki pedig megvette, attól pedig csak aranyáron lehetne megvenni a kedvencet):

A tánckar (A Chorus Line) - 1985

Nem egy nagy film, de az elejét (elsõ felét) nagyon szeretem. A "maradék részét" szerintem sosem fogom megkedvelni.

Ha még nem láttad: nézz bele!

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

LoSA
Én moziban láttam, 3D-ben! Nagyon rossz film volt, nekem egyáltalán nem tetszett. Szenvedés volt! 😊

bexinho
Egyszer elmegy, de szerintem mozit nem ér. Pláne "3d"-ben.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Prometheus Imax 3D erõs 8/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

mib3 ról mi a véleményetek?
csak mert ha megéri megnézni akkor az elsõ kettõt újranézem (azt hiszem még egyszer se láttam teljes egészében a filmet)
Safe House

Denzel Washington lazán hozta kisujjból ezt a szerepet is, jó mint mindig de semmi extra. Ahogy a film is. Sztori szokásos ügynökös-menekülõs fordulatokat tartalmazza. Akció sztem nem nagy was ist das, bár nekem nem jön be ez a Bourne stílus.
kihagyható 5/10

aki unja már újra és újra nézni a Bourne-trilógiát annak javasolt e kicsit hipózott gyengébb változat.
Prometheus

Trehány munka Scottol, közepes film, bár lehet belõle klasszikus trilógia ha lesz folytatás és az egésszé teszi a koncepciót. De addig is önmagában Scott kiböfögése.
nem is vagyok túl szõrszálhasogató, elfogadom a feltett kérdésekre adott egyszerû választ, nem is nagyon agyalok hülyeségeken, elfogadom az egyszerû "tényt" DE a filmnek semmi hangulata, lapos, unalmas. unalmas karakterek, unalmas story (ezen lepõdtem meg a legjobban), zene szar. Abszolute nem értem mit szarakodtak az R besoroláson, mert hangulata nem R-es (nem belezést hiányolok)
Betegebb, szüreálisabb megvalósítást vártam ha már ennyit küzdött Scott a filmért, hogy olyan legyen amilyet õ akart.
Középszerû film
Prométeusz

Hát ez nagyon rossz volt. OTROMBA filmes és sci(fi) hibáktól hemzsegõ, rosszul rendezett, rossz forgatókönyes, ROSSZ film.

Legalább izgalmas vagy érdekes lett volna... vagy jó színészi játék, vagy valami. De SEMMI. Totálisan rossz film.

Harcosok-bortone
a cím ismerõs (locked down) de szerintem még nem láttam, következõ film amit megnézek ez lesz.! Börtönfilm kedvelõknek ajánlom..
CSOCSO
umm... maga a bemutato vagasa es kepi vilaga nem gyengen az alienre hasonlitott. Maga a zene meg az alien 1 trailerbol van. Nem is zene az csak valami szirena hang
repvez
Én is hétfõn fogom megtekinteni IMAX3D-ben, kiváncsi vagyok mennyivel lesz másabb a hagyományos 3Dhez képest.
Avatart néztem sima3d-ben Remélem azért lesz valami kapcsolat az alien filmekkel ,mert az elözetes alapján tényleg szinte semmi utalás nem volt rájuk.
desigo
+1
Eleve úgy megyek majd be a moziba,hogy köze nem lesz az Alien filmekhez.
Totti5
Trélerekbõl nekem semmi Alien feeling nem jött át... na jó 10%nyi... Egy jó scifit várok. Ha Alien folytatás lenne akkor nem Prométeusz szerepelne a címben.

CSOCSO
ez jol hangzik. Nagyon remelem, hogy nekem is fog tetszeni. Rengetegen lehuzzak, hogy semmi koze az alienhez meg ne is varjak semmi alienest tole mert csalodni fogok.
TaRka0107
Avengers 3D

Most néztem elõször 3D-s filmet. Szerintem az a + valahányszáz forint megéri az árát. Szemüveget is hazahozhattam. Trailerekben az elején lehet több 3D-s élmény volt, de viszont az egész 3D, csak nem sokszor van az hogy szinte tényleg eléd jön valami. A film nagyon tetszett. Poénok nagyon jók voltak benne.
Ha úgy vesszük, akkor ez tényleg "tökéletes" film a szuperhõsös filmek közül tehát
10/10

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Prometheus 3D

9/10

Kurva jó film. <#eljen>
balee4
Prometheus 3D

Nekem iszonyúan tetszett. Nyilván nem ér az elsõ Alien film nyomába, akkora hatást nem gyakorol az emberre, és más is, de mint Alien rajongó oda és vissza voltam tõle, fõleg a rengeteg rejtett utalás miatt. Várom a 2. részt.

Minimum 9/10-et ér.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

morcosqtya
Inside

Francia naturalista horror, közepesen beteg témával, egész eredeti sztorival, gyors pro és kontra:
+
Zene, hangok, ambient és aláfestés 10/10, zseniális, eltalált, felteszi a pontot az i-re.
A látvány, operatõri és maszkmesteri munka igényes
színészi játék, dramaturgia igen jó

-
CGI kár volt bele, nem tett hozzá semmit viszont kizökkenti a nézõt a naturalista látásmódból
Néhol a durvulás kissé eltúlzott, picit erõltetett lett.. olykor túl sok a vér az anatómiához mérten, ill. kontinuitásbeli bakik vannak így nem tökéletes a hitelesség de így is egy jó 8/10-es egyszernézõs (a sztori miatt)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tyler1
D. Washington filmeket magyarul szoktam meg 😊 Bár ennél már szó szerint idegesítettek a magyar hangok, vissza is kellett pörgetnem pár jelenetet, mert nem is figyeltem mi történik benne, csak azon gondolkoztam miért kaptak ilyen fos orgánumokat a címszereplõk.

stargatelost
Hát miért úgy nézted? 😄 Semmit nem szabad úgy nézni. Fõleg, hogy ehhez már pár hete van magyar felirat 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
Védhetetlen

Egész jó akciófilm lehetett volna, ha valami fajsúlyosabb sztorit kap. Vannak látványos jelenetek benne, feszült részek, különbözõ pofás helyszínek, de mind vaktöltény sajnos a borzasztóan unalmas történettel. Eleve a leggagyibb akciófilm sablon, mikor esetleg valami komolyat is akarnak mondani vele, a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"negatív v pozitív fõhõs tulajdonában van egy floppy/chip/fájl/akármi amin kormányszerveket megbuktató információk vannak".
Semmi nem érdektelenebb, és kiszámíthatóbb ennél.
Egyszer érdemes megnézni, alapjában véve nem rossz, lehet valakinek talán a sztori is bejön. A szinkron pedig undorítóan szar lett.

Snow White and The Huntsman / Hófehér és a Vadász

Az elõzetesnek bedõlve érdekelt a film, mert végre egy pörgõs, feszes, sötét hangulatú fantasynek tünt, ami nem mellesleg kiváló látványt ígért.

Nos egyedül az utóbbi volt rendben - már az esetek többségében, ugyanis a legtöbb effektet már az elõzetesbe szépen belecsempészték, így azokon túl kevés új elem bukkan fel.

Az persze már a film elõtt levágós volt, hogy a Twilight semmilyen érzelmet kiváltó Belláját szerették volna világszép Hófehérként eladni - de sajnos a rendezõn kívül valószínûleg nincs ember, aki tényleg szebbnek tartaná Charlize Theronnál, sõt az átlagnál a lányt. De sajnos nem csak a bizonytalan castingon, hanem a a forgatókönyvön, karakterábrázolásokon is elcsúszik a film. A vadász egy alkoholista lúzer, akirõl egyáltalán nem hisszük, hogy komoly szerep jutna neki bármilyen formában is, a királynõ gonosznak szánt testvérének pedig inkább vicces hajkoronája vonja magára a figyelmet. Egyedül a törpékkel voltam elégedett: a cameo-knak nagyon örültem, többségük ismerõs lesz sok filmrajongónak.

A filmet egyébként a fent említett visszásságok kivételével nem mondanám rossznak, inkább teljes középszer: egyszer megnézzük és elfelejtjük. Jó szolgálatot fog tenni egyszer a kertévéknek, akik szupermoziként beharangozhatják pár év múlva.

10/5
Dynamic
Prometheus

Teljesen értetlenül állok a lesújtó kritikák elõtt.
Hihetetlenül hangulatosnak éreztem, kifejetetten tetszett a misztikum, a filozófia és a sci-fi e furcsa elegye.
Komolyan nem értem mi volt ebben a filmben az unalmas. Engem az elsõ perctõl az utolsóig lekötött, beleéltem magam a felfedezés izgalmába, nem voltak feleslegesen túlnyújtott párbeszédek, egy bizonyos ponton túl (spoiler nélkül) meg már kellõen pörgõs is volt. Végig lélegzetvisszafojtva figyeltem. Kérdések ugyan bennem is felmerültek és egész éjszaka a filmen agyaltam, de csak az "apró kérdéseken" és egyáltalán nem volt érthetetlen zagyvaság, ami miatt sokan síránkoztak. A megválaszolatlan kérdések ellenére sem éreztem hogy szétesett volna a film. Pontosan azt kaptam, amire a trailer és az elõzetes hírek alapján számítani lehetett. Hogy sokan miért számítottak másra, pl. egy másik nyolcadik utasra, érthetetlen.
Ez egy k*rva jó film, és számomra minden fillért megért.

9/10
Guren
ugyanezt akartam írni, csak nem volt kedvem. amúgy nekem az In Bruges a kedvencem.

Calver
Horrible Bosses úgy fekete komédia ahogy én rózsaszín víziló.
fekete komédia = Grosse Pointe Blank (avagy: Otthon, véres otthon és a címfordítók iránt érzett féktelen gyûlölet), vagy, ha közelebbit akarsz akkor mondjuk Death at a Funeral (az eredeti, Chris Rock mentes verzió), vagy a zseniális és kibaszottul sötét Observe and Report.

"The trees move. Do you not see it?"

LoSA
100 éves film... 😊 De jó egyébként! 😄

Jabar
Lehet én információim voltak hiányosak/rosszak de én mást vártam a filmtõl (ill. ha lesz folytatása akkor úgy rendben van).

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Õszintén megmondom, hogy errõl a filmrõl korábban nem hallottam, de most sikerült megnéznem: Horrible Bosses (Förtelmes fõnökök 2011). Aki akar látni egy jó fekete komédiát, annak ajánlom. Nagyon jó a szereposztás, s aki tud angolul, lehetõleg az eredeti verziót nézze.