Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mintha egy farsangi bál résztvevõi ad-hoc bohóckodásba kezdenének a suli színpadán.
Pláne, az olyan viták, minthogy Hulk a keményebb, vagy Sólyomszem a gyengébb...mi vaaan? 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Starkot összecsomagolná Magneto egy pillanat alatt, viszont Batmanél meg mindig van egy darab zöld kriptonit amikor együtt dolgoznak Supermannel ez a rajzfilmbõl kiderült.
Éppen emiatt a filmekbõl sem lehet kihagyni õket. Õk a power mentes szuperek, akik teszik a dolgukat, mégha olykor szalmaszálként is fújja el õket a supervillain pova... (legalább van kiket megmenteni)
Végülis Tony Stark sem szuperhõs, csak pimpelt a páncélja, nodepláne Beetmennek meg jók a játékszerei. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem is nagyon emlékszem, mikor tért el ennyire az IMDB átlagértékelés az én értékelésemtõl. Viszont ez a film nagyon nem jött be. Igaz, hogy nincsen alacsonyan a mérce horror filmeknél, de azért ez erõsen közepesre sikerült. Volt benne poén, gyenge cgi, klisé hegyek, Thor fõszereplõ (ezen nagyon meglepõdtem a stáblista nézésekor, bár ismerõs volt a srác, de mégsem...). A történet alapjában érdekes volt a film közepén lévõ csavarral, azonban nagyon b-kategóriás lezárása volt a 1,5 órának. Oké, hogy alacsony költségvetésû film, na de akkor miért kell erõltetni a cgi-? Amúgy 1-1 "szörny" kifejezetten ötletes volt (pl. a gömböt tartó magas kopasz).
Nekem amúgy ezek a horror filmek jöttek be (amik elsõ nézésre megfogtak történetükkel, hangulatukkal, vagy mindkettõvel):
Martyrs
The Mist
28 nappal késõbb
A Ragyogás (Jack Nicholson)
Insidious
Fûrész1
Sziklák szeme1
Eden Lake
A texasi láncfûrészes - a kezdet
Grave encounters (vége már annyira nem volt jó, de a film 3/4 nagyon ott volt)
Ami vígjáték-horror keveréke miatt kivétel, de szerintem az utóbbi évek egyik legjobb alapötletû poénos horror filmje:
Tucker and Dale vs Evil
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Meg az a vörös csaj az ki volt? látványra 10es, de úgy harcolt mint a szteroidos Amcsi Kapitány... de elvileg az egy mezei halandó ember nem? minek ide szupererõ, ha egy 40 kilós nõ ugyan azt hozza?
No meg az íjász... lol 😄
Köv részbe valami ütõsebb teamot kell felvonultatni. Iron Man, Pókember, Wolverine, Hulk, Thor + mellékszereplõnek még beférhet Amerika Kapitánya.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az ötlet jó volt, csak sajnos nincs benne annyi, hogy egy sorozatepizódnál hosszabb ideig tartó mozgóképet készítsenek belõle. el tudnám képzelni például outer limits epizódként, de filmként már a harmadától-közepétõl teljesen egyértelmû, hogy mi történik, és innentõl csak a horrorklisék parodisztikus felvonultatása marad. ebben viszont sokkal jobb például a Tucker and Dale vs Evil. (amiben Alan Tudyk zseniális, míg itt Fran Kranz hozzá nem passzoló szerepet kapott, Amy Acker meg csak azért szerepel teljesen feleslegesen, mert Joss kedvence.)
legyen 6.5/10
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nálam a film gyenge pontjai:
- Hawk-ot játszó színész iszonyú ellenszenves volt és a történet sem segít ezen.
- Loki mint fõgonosz szintén borzasztó, a Thorban is nagyon gáz volt itt meg mint egy nagy lándzsás törpe
- Amerika kapitány még mindig gáz...
- A végén Hulk mitõl lett kezesbárány? Nem jellemzõ rá, kicsit sem...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Jó volt jó volt. Az eddigi felvezetõ filmek kiteljesedése. Újat nem mutatott, csak a szokásost. Bitang látványos volt az utolsó 1 óra és a végsõ harc. S lám lehet kamerarángatás nélkül is látványt produkálni... számomra mint ahogy a felvezetõk közt is Iron Man vitte el az egészet + Hulk itt jól nyomta, ami nem véletlen hiszen õk voltak ketten a poéngyárosok.
Hogy többször nézõs e? ez azért nem egy Nolan féle Batman, amit a moziból kijövet sarkon fordulva azonnal újranézne az ember...
Viszont profi minden téren és szórakoztató.
10/9
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
felirat: köszi!
bosszúállók:
az elõzetesek alapján picit pörgõsebb filmre számítottam, ahogy a többiek írták az elsõ felébe néhol bele lehet aludni de a végére az utolsó fél órára azért beindul a gépezet elég rendesen 😄
filmnézés elõtt 10/10-re számítottam ám megnézés után kb. 8/10
warrior (végsõ menet):
8//10
egyszer nézõs film, legalábbis én a közeljövõben tuti nem fogom elõvenni. Jó kis film melynek bõven van mondanivalója...
http://pspfilez.extra.hu/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
GTA V (*.*)
Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
Sajnáljuk."
Ezt a videót még láttad mikor linkelted? Mert akkor 1 perc alatt törölték. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
GTA V (*.*)
Hát ehhez képest a TF trilógia James Cameron akadémiaminõség. Nem volt egyetlen perce sem, ami ne ázott volna az orbitális butaságban, bõ 1 órán után meg is untam.
Vallatni lehetne vele/10
Hajdú B. - Faragó azért ütött, olyan szép összefüggõen beszéltek, mint a Fifákban 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Másfél órás tömény akció film, klausztrofóbia érzéssel karöltve (az egész egy lépcsõházban játszódik). Zseniális, film nézése közben kipattan minden gyermek mellszõrzete, annyira tökös film lett 😊
Két hibát tudnék nagy hirtelen csak felróni neki: a zenéje (a fõcímdalon kívül, más nincs benne), valamint hogy a végére már-már túlzásba viszik a verekedést (a 87. szuper harcost verik le, pedig az csak egy szimpla kokain csomagolásra volt berendelve az épületbe)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
V9ykn8_TZL0
6.5/10
+0.5 pont az
V9ykn8_TZL0
Nekem ezektõl a világító kék szemektõl csak még idegesitobb volt ez a nõ és a játéka se volt jobb mint akármelyik 20 évesé ma Hollywoodban..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha az elsõ rész Amerikai Pitébe oltott trash, akkor másodikat emeljük négyzetre. Aki a két évvel ezelõtti Piranha-t is lehúzta a wc-n, ezt nagyon messze kerülje!
A történet teljesen irreális, a trükkök gyenge közepesek, a humor morbid, látvány pedig néhol már-már a Hullajó!-t idézi.
De aki szereti a trash-t, az önironikus zsékategóriát, nagyokat fog mosolyogni rajta, sõt itt-ott még élvezni is fogja. A piranhákon kívül David Hasselhoff imádnivaló cameo-kkal támad, Christopher Lloyd pedig megmutatja, hogy még mindig nagyon nagy arc. A tini fõszereplõk mindegyike egytõl egyig hal-eledelnek jó csupán, de legalább sokat nem bánkódunk, hogy a szereplõk ismét kevesebben lettek.
Felejthetõ, véres és vicces paródia, a filmgyártás legalja, de helyenként bûn nem élvezni! 😎
10/4
btw a 6/10-es értékelés és a 'harmatgyenge' jelzõ alkot némi kontrasztot az értékelésedben
Paranormal Activity 1-2-öt együttesen is alázza! Jó volt!
Next PC upgrade: 2022
Nagyon jó volt, szimpla erdõs-gyilkolós horrornak indul(már a címébõl sejteni lehet), de aztán odab@sznak ennek rendesen 😊
Mint páran írták a CGI-n lehetett volna még javítani, de nem annyira rossz.
Remélem lesz második rész, a befejezés adna rá okot 😄
8/10
http://pspfilez.extra.hu/
A medve nem játék.