Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nebaszki, Hulk még 1x a Thor pörölyét is megemelte vazze! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sosem értettem ezt a szuperhõsös képregénymániát, ezért pláne nem értem az Avengers sikerét.
Mintha egy farsangi bál résztvevõi ad-hoc bohóckodásba kezdenének a suli színpadán.

Pláne, az olyan viták, minthogy Hulk a keményebb, vagy Sólyomszem a gyengébb...mi vaaan? 😄
Shep
Persze, mert hogy nézett volna ki, ha mindenkit ledarál és minden képregényszéria befejezõdik egyedül Galactus marad az univerzumban max a Mindenható még kártyázott volna vele. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
ja vágom de a FF mégis legyõzte egy csomószor
Shep
Galactus meg csak pislantana egyet és még az is megsemmisülne aki a képregényt olvassa 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De én nem is mondtam ,hogy nem kell bele, csak megjegyeztem , hogy nulla hõs. Képregényben egyébként én kedveltem 😊

CalebJoe
Ember vs Szuperhõs<#boxer>
Starkot összecsomagolná Magneto egy pillanat alatt, viszont Batmanél meg mindig van egy darab zöld kriptonit amikor együtt dolgoznak Supermannel ez a rajzfilmbõl kiderült.

Sir Quno Jedi
A "szuper" képességekkel nem rendelkezõ "szuper"hõsök azért szerepelnek sokat a képregényben, hogy megmutassák a zerkölcsiésmorális mondanivalót, miszerint nem a szuperképességtõl leszel szuperhõs (hanem?). Ez alapvetõen jól hangzik, de a valóságban ez többnyire egy faszság, mert halandó emberként tizenvalahány másodperc alatt fingatnak ki a szuperképességekkel felszerelkezett ellenfelek. Mind1, ez mese, itt evvan. Igazándiból sidekick-nek jók az ilyen "hõsök", meg az ellenfél hasonló képességû halandóit le is tudják akár gyõzni némi fifikával, de kb. ennyi. A valódi szuperek nem tudnak ott lenni mindenütt (már aki), ezért jól jön számukra a mezei halandók segítsége.

Éppen emiatt a filmekbõl sem lehet kihagyni õket. Õk a power mentes szuperek, akik teszik a dolgukat, mégha olykor szalmaszálként is fújja el õket a supervillain pova... (legalább van kiket megmenteni)

Végülis Tony Stark sem szuperhõs, csak pimpelt a páncélja, nodepláne Beetmennek meg jók a játékszerei. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TaRka0107
2. és utolsó gondolatjellel egyetértek.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Shep
Hát igen Sólyomszem ugyan a képregényben is sokat szerepel de egy nulla hõs, Amerika kapitány miért gáz, mondjuk itt a szerkója tényleg az volt, nem értem miért nem hagyták meg azt ami a bemutatkozó filmjében volt, sokkal igényesebb volt? Hulk csak eleinte volt vadállat a képregényben is aztán idõvel már tudta kontrollálni a doki és ha jól emlékszem itt is volt róla szó ,hogy az alatt amíg távol volt sikerült erre a szintre eljutnia úgyhogy nincs a Hulkos dologgal semmi gond.

bexinho
The Cabin in the Woods 5/10

Nem is nagyon emlékszem, mikor tért el ennyire az IMDB átlagértékelés az én értékelésemtõl. Viszont ez a film nagyon nem jött be. Igaz, hogy nincsen alacsonyan a mérce horror filmeknél, de azért ez erõsen közepesre sikerült. Volt benne poén, gyenge cgi, klisé hegyek, Thor fõszereplõ (ezen nagyon meglepõdtem a stáblista nézésekor, bár ismerõs volt a srác, de mégsem...). A történet alapjában érdekes volt a film közepén lévõ csavarral, azonban nagyon b-kategóriás lezárása volt a 1,5 órának. Oké, hogy alacsony költségvetésû film, na de akkor miért kell erõltetni a cgi-? Amúgy 1-1 "szörny" kifejezetten ötletes volt (pl. a gömböt tartó magas kopasz).

Nekem amúgy ezek a horror filmek jöttek be (amik elsõ nézésre megfogtak történetükkel, hangulatukkal, vagy mindkettõvel):

Martyrs
The Mist
28 nappal késõbb
A Ragyogás (Jack Nicholson)
Insidious
Fûrész1
Sziklák szeme1
Eden Lake
A texasi láncfûrészes - a kezdet
Grave encounters (vége már annyira nem volt jó, de a film 3/4 nagyon ott volt)

Ami vígjáték-horror keveréke miatt kivétel, de szerintem az utóbbi évek egyik legjobb alapötletû poénos horror filmje:
Tucker and Dale vs Evil

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Totti5
Egyetértek.

Meg az a vörös csaj az ki volt? látványra 10es, de úgy harcolt mint a szteroidos Amcsi Kapitány... de elvileg az egy mezei halandó ember nem? minek ide szupererõ, ha egy 40 kilós nõ ugyan azt hozza?

No meg az íjász... lol 😄

Köv részbe valami ütõsebb teamot kell felvonultatni. Iron Man, Pókember, Wolverine, Hulk, Thor + mellékszereplõnek még beférhet Amerika Kapitánya.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

QuippeR
The Cabin in the Woods

az ötlet jó volt, csak sajnos nincs benne annyi, hogy egy sorozatepizódnál hosszabb ideig tartó mozgóképet készítsenek belõle. el tudnám képzelni például outer limits epizódként, de filmként már a harmadától-közepétõl teljesen egyértelmû, hogy mi történik, és innentõl csak a horrorklisék parodisztikus felvonultatása marad. ebben viszont sokkal jobb például a Tucker and Dale vs Evil. (amiben Alan Tudyk zseniális, míg itt Fran Kranz hozzá nem passzoló szerepet kapott, Amy Acker meg csak azért szerepel teljesen feleslegesen, mert Joss kedvence.)

legyen 6.5/10

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tomsolo
Avangersben volt végre valami igazi Hulk féle hangulat.

Nálam a film gyenge pontjai:
- Hawk-ot játszó színész iszonyú ellenszenves volt és a történet sem segít ezen.
- Loki mint fõgonosz szintén borzasztó, a Thorban is nagyon gáz volt itt meg mint egy nagy lándzsás törpe
- Amerika kapitány még mindig gáz...
- A végén Hulk mitõl lett kezesbárány? Nem jellemzõ rá, kicsit sem...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
Nana azon a betmenen én közel bealudtam, szal. a moziból kifordulva nem fordultam vón vissza, ha nem muszáj... 😄

keresztapa elsõ részében 31:25 percnél egy oscar díj van az éjjeli szekrényen 😄

Totti5
Avangers

Jó volt jó volt. Az eddigi felvezetõ filmek kiteljesedése. Újat nem mutatott, csak a szokásost. Bitang látványos volt az utolsó 1 óra és a végsõ harc. S lám lehet kamerarángatás nélkül is látványt produkálni... számomra mint ahogy a felvezetõk közt is Iron Man vitte el az egészet + Hulk itt jól nyomta, ami nem véletlen hiszen õk voltak ketten a poéngyárosok.

Hogy többször nézõs e? ez azért nem egy Nolan féle Batman, amit a moziból kijövet sarkon fordulva azonnal újranézne az ember...

Viszont profi minden téren és szórakoztató.

10/9

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
Miert, az avangers többször nézõs?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem csak az nem tetszett amikor már meg kellett volna halnia a fószernek és õ úgy ugrabugrált mintha hozzá se értek volna 😄DD

felirat: köszi!

bosszúállók:
az elõzetesek alapján picit pörgõsebb filmre számítottam, ahogy a többiek írták az elsõ felébe néhol bele lehet aludni de a végére az utolsó fél órára azért beindul a gépezet elég rendesen 😄
filmnézés elõtt 10/10-re számítottam ám megnézés után kb. 8/10

warrior (végsõ menet):
8//10
egyszer nézõs film, legalábbis én a közeljövõben tuti nem fogom elõvenni. Jó kis film melynek bõven van mondanivalója...
öregharcsa
Bármit lehet csak akarni kell, és elgondolkoztam rajta,(már akkor is) na az már nem horror hanem inkább fantasy lenne 😄

http://pspfilez.extra.hu/

tomsolo
Én már ázsia filmeket sem szeretek eredeti szinkron nélkül nézni. Angolosítva meg aztán pláne nem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RiCSi1234
Hallod, fel vagyok iratkozva az illetõ oldalára, mikor feltöltötte, még én meg tudtam nézni.. Most már nekem is azt írja!

GTA V (*.*)

davidka003
"
Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
Sajnáljuk."

Ezt a videót még láttad mikor linkelted? Mert akkor 1 perc alatt törölték. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RiCSi1234
Az "Amerikába jötte" címû Eddie Murphy film (volt) 😄

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Akkor azon szerencsés vagyok, aki látta onnan 😄

GTA V (*.*)

davidka003
A videó paramount_vfp anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzõi jogi okok miatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RiCSi1234
Ezt néztem most meg youtubeon., igaz régi, de akkor is 😄

GTA V (*.*)

Tyler1
Battleship

Hát ehhez képest a TF trilógia James Cameron akadémiaminõség. Nem volt egyetlen perce sem, ami ne ázott volna az orbitális butaságban, bõ 1 órán után meg is untam.
Vallatni lehetne vele/10

Hajdú B. - Faragó azért ütött, olyan szép összefüggõen beszéltek, mint a Fifákban 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kmarha
hja, angol szinkronnal kicsit furcsa volt, de inkább mint eredetin

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
The Raid - Redemption

Másfél órás tömény akció film, klausztrofóbia érzéssel karöltve (az egész egy lépcsõházban játszódik). Zseniális, film nézése közben kipattan minden gyermek mellszõrzete, annyira tökös film lett 😊

Két hibát tudnék nagy hirtelen csak felróni neki: a zenéje (a fõcímdalon kívül, más nincs benne), valamint hogy a végére már-már túlzásba viszik a verekedést (a 87. szuper harcost verik le, pedig az csak egy szimpla kokain csomagolásra volt berendelve az épületbe)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

daver88
A lényeg érthetõ ezzel is, bár nekem annyira nem tetszett...

Davidus
sry rossz topic😊

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
The Cabin in the Woods

6.5/10

+0.5 pont az
egyszarvú😄DDDD
miatt

V9ykn8_TZL0

Tikal
Milyen kontraszt? A hat az már elég gyenge, imdb-n is igy all kb, ez már az a kategória amit magamtól nem úlök le megnézni😊

Nekem ezektõl a világító kék szemektõl csak még idegesitobb volt ez a nõ és a játéka se volt jobb mint akármelyik 20 évesé ma Hollywoodban..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
Az ugyanaz a szar felirat. Na de nem tépem a szám többet ez ügyben, rontsátok magatoknak az élményt, ha az úgy jó 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

daver88
olvass vissza fél oldalt:

mindjárt én is nézem...😊

stargatelost
Nincs hozzá magyar felirat. Ami terjeng a neten, az egy élvezhetetlen, magyartalan fos. Én angollal néztem. Talán csinál hozzá valaki hamarosan 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

feliratot tudnál mellékelni? Nagyon sok jót hallottam errõl a filmrõl, és a trailler elsõ pár másodperce is bõven elég volt ahhoz hogy megnézzem....
TaRka0107
Nem tudom, nem olvastam utána hogy milyen költségvetésû. Ha már CGI-znek akkor rendesen kellene, de nem csak azért pontoztam le 7/10-re.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

+1
"a színésznõ volt az egyik legjobb a filmben, szerencsére nem cseszték egy el vmi gagyi 20 évessel =)"<#eljen>

Piranha 3DD

Ha az elsõ rész Amerikai Pitébe oltott trash, akkor másodikat emeljük négyzetre. Aki a két évvel ezelõtti Piranha-t is lehúzta a wc-n, ezt nagyon messze kerülje!
A történet teljesen irreális, a trükkök gyenge közepesek, a humor morbid, látvány pedig néhol már-már a Hullajó!-t idézi.

De aki szereti a trash-t, az önironikus zsékategóriát, nagyokat fog mosolyogni rajta, sõt itt-ott még élvezni is fogja. A piranhákon kívül David Hasselhoff imádnivaló cameo-kkal támad, Christopher Lloyd pedig megmutatja, hogy még mindig nagyon nagy arc. A tini fõszereplõk mindegyike egytõl egyig hal-eledelnek jó csupán, de legalább sokat nem bánkódunk, hogy a szereplõk ismét kevesebben lettek.

Felejthetõ, véres és vicces paródia, a filmgyártás legalja, de helyenként bûn nem élvezni! 😎

10/4
a színésznõ volt az egyik legjobb a filmben, szerencsére nem cseszték egy el vmi gagyi 20 évessel =)

btw a 6/10-es értékelés és a 'harmatgyenge' jelzõ alkot némi kontrasztot az értékelésedben
zaki
Azta qrva 😞
Pedig nagyon jó kis akciófilmeket csinált... 😞

2. rész nem lesz......csak gondolkozz rajta el az a lényeg

grebber
Grave Encounters

Paranormal Activity 1-2-öt együttesen is alázza! Jó volt!

Next PC upgrade: 2022

öregharcsa
The Cabin in the Woods

Nagyon jó volt, szimpla erdõs-gyilkolós horrornak indul(már a címébõl sejteni lehet), de aztán odab@sznak ennek rendesen 😊
Mint páran írták a CGI-n lehetett volna még javítani, de nem annyira rossz.

azért az komoly, hogy a Hemsworth gyereket ilyen gyorsan kinyírták benne 😄

Remélem lesz második rész, a befejezés adna rá okot 😄

8/10

http://pspfilez.extra.hu/

a.carkey

A medve nem játék.