Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A zenés betétek nélkül jó lett volna.
5/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk nekem aztán hót mindegy, hogy ki meg mikor rajzolta le elõször.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
valószínû ez lesz a következõ film amit megnézek
"Warriors Of The Rainbow: Seediq Bale - Part 1: Sun Flag", és "Warriors Of The Rainbow: Seediq Bale - Part 2: Rainbow Bridge" 2011-bõl.
Összesen 275 perc, és a Wushe-incidens feldolgozása. A film japán-kínai-tajvani kooprodukció.
A japán elnyomás alól megszabadulni vágyó 'seediq'-ekrõl szóló, szinte már-már meseszerû történet, fantasztikus tájakon
Könnyû mindkét fél motivációjával azonosulni, és azon veszed észre magad, hogy nem tudod, kinek drukkolj - a vége természetesen már történelem, így tudjuk, mi lett, de a szórakozás garantált.
Aki látta az "Apocalypto"-t, az gyorsan hozzá hasonlítja ezt a filmet, de - természetesen - a kettõ ég-és-föld.
Részemrõl (mindkettõ): 10/8
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én így fordítom az általam készülõ feliratában: 'Csendes-óceáni csoda – A férfi, akit Rókának hívtak'
Youtube-trailer, kedvcsinálónak.
Megjegyzés: Az amerikaiak az "Oba, the last samurai" címet adták neki.
Valós eseményeken alapuló, japán-amerikai kooprodukcióban, két kiöregedõ amerikai sztárral, és egy komoly japán színésszel készült film, a Mariana-szigetek elfoglalásáról, és egy maroknyi japán katona helytállásáról - a saját becsületük érdekében.
Azoknak ajánlom, akiknek csömörük van az 'amerikai filmgyár' hulladékaiból, de teljesen azért nem szeretnének szabadulni a hatása alól
A japán kultúrát kevésbé ismerõk is át tudják érezni mindazt, ami történik - ráadásul az egészet jó alaposan megtámogatja a tudat, hogy valós eseményekrõl beszélünk.
Részemrõl: 10/7
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyakorlatilag 1:1-ben a "Toaru Hikuushi e no Tsuioku (The Princess and the Pilot) <2011>2011> egyik jelenete volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De vagy fél percig folyamatosan, már tök más jelenet ment, az meg még röhög mindig. Bane veri a denevércsávót, ez meg megszakad páázmeg....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
#69949: iszonyú gáz mikor valaki úgy röhög mint egy állat. Azért moziban fékezhetné magát. Az a röhej mikor a Gyûrûk ura 3-mat néztük és volt aki hatalmasakat kacagott 5 percenként. Szánalom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na, azokat tarkólövéssel le kellett volna vadászni !
Az ilyen debilek miatt járok ritkán moziba.
Magyarorszagon elemes (aktiv), sync elhetos szemcsik vannak vagy vekony keretes polarizalt passziv?
Nagyon tetszett, nagyon látványos volt, a párbeszédekkel sem volt gond. Nem vagyok fanatikus Marvel rajongó, de ha jön szuperhõsös film, azokat általában meg szoktam nézni. HD-ban néztem, a kép gyönyörû volt, a hang tökéletes. Moziban nem tudom hogy tolták, de undorodom attól, hogy évente elmegyek megnézni 2-3 nagy filmet (idén eddig batman, prometheus), és szinkronosan kell megnézni. Prometheust még megértem (3d miatt), de Batman mélynek szánt hangja szánalmas volt. Na mindegy, a lényeg, hogy eredeti hanggal érdemes minden filmet nézni... mint ahogy azt teszem is itthon.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Persze a képminõség, élesség és minden más sokkal jobb az itthoni 100 centis TVmen BR lemezen full HDban, de ez teljesen természetes dolog...
Mozi élmény ( +3D ) > otthoni TV Blu Ray
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Magyarorszagon valami baj van a mozikkal. En meg az eletemben nem hallottam SENKITOL, hogy a 3D mozi fako meg sotet lenne amerikaban.
Valaki utazzon ki es teszteljuk le😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
a szövegek zseniálisak, a villámdal kegyetlen :A?SD:?AS:?D :?AS😄
egy problémám volt 😄
10/9.5
Ted - A trailer tetszett ezért vártam a filmet.Szórakoztató volt de összességében csalódás.Egy-egy Family Guy rész sokkal viccesebb.Lassan történtek és túl kiszámíthatóak voltak az események.A moziban pár idióta visítva röhögött ezért sokszor nem is lehetett hallani egy-két mondatot.sux
6/10
The Cabin in the Woods - Ezt viszont volt szerencsém úgy megnézni,hogy semmit sem tudtam elõre róla.Okozott is meglepetést egy-két jelenet.Döbbenet,hogy megosztja ez a film a nézõket.Vagy bûn rosszként vagy nagy kedvencként írnak róla.Legutóbb talán a No Country for Old Mennél láttam hasonlót.
Irónikus,komikus,egyedi.Inkább pozitívnak mondanám mint negatívnak.
Sigourney Weaver feltûnése érdekes pillanat volt.
7/10
Battleship - Pörgõs két óra Transformers módra tele kliséhegyekkel.Egyszer nézhetõ látványos propagandafilm.Idõnként a CGI minõségével is komoly gondok voltak.
Várom a tetris filmet...
4/10
Abraham Lincoln: Vampire Hunter - Itt is a jól elkészített trailer után egy pocsék filmet láttam.Szeretem az életrajzi és a történelmi filmeket de egy-egy jelenetnél erõs késztetést éreztem,hogy kimenjek a moziból.A lovakon ugrálós jelenet az mindent ütött.Ha valami akkor ez nem értem meg a mozijegy árát.
3/10
A Clockwork Orange - Sokkoló dráma Kubrick módra.Egyedi képi világ,meglepõ karakterek.A díszletek a zenék a jelmezek mind részletesen kidolgozott profi munkák.A furcsa kifejezések,szlengek is szokatlanok,meglepõk.
Elgondolkodtató mestermû.
9/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Végy néhány fiatalt, küldd el õket egy redneck vidékre, hogy a sötét erdõben vmi rettenetes dolog várjon rájuk - láttuk már néhányszor ezt az alapötletet. A film mégis az átlagnál okosabb és szórakoztatóbb tini-slasher, meglepõen önironikus, néha már már paródiába hajló, de valahogy mégsem teljesen komolytalan.
Bár meglepõen sokan emlegetik a filmet a horror megújítójaként, vagy az utóbbi évek legjobb horror/thrillerének, de annyira azért nem volt formabontó. Egy jól sikerült, élvezetes utazás, érdekes és üde egyveleg, aminek elemeit jól keverték, de mindent láttunk már valahol korábban.
Bár a szereplõk egydimenziósak (nem véletlenül), a jó forgatókönyv, a korrekt CGI és a zene adott a kellõ hangulathoz.
Kedves Hollywood, több ilyen kellene, nem csupán évente egy-kettõ!
10/7
Váo!<#wow2>#wow2>
Egyik, ha nem a legjobb skandináv film, amivel dolgom volt. Olyan akció-thrillert hoztak össze a norvégok, hogy a tengerentúlról is megirigyelnék(vagy már meg is tették).
Fõszereplõnk menõ fejvadász egy cégnél, sikeres, jól fizetett, van egy gyönyörû felesége, de bizony kissé alacsony. Termeti hibáját kompenzálva, mûkincseket rabol másodállásban, hogy a (nála jóval magasabb) feleségét minél nagyobb luxussal kápráztassa el. Munkája révén megismerkedik egy férfival, akinek tulajdonában egy meglehetõsen nagy értékû festmény van, ám a bonyodalom itt kezdõdik, ugyanis a férfi egyetlen céllal vetõdött fõhõsünk útjába, hogy megölje. És innentõl õrült, véres hajsza kezdõdik életre-halálra.
Izgalmas, fordulatos, és tempós sztori, ami garantáltan nem enged félrepislogni. A akciók rettentõen feszültek, néha azon kaptam magam, hogy nyelni is elfelejtettem. És teszi mindezt úgy, hogy a legutolsó percéig kiszámíthatatlan. Ami talán az egyetlen negatívum, hogy néhány jelenete a józan ész határait súrolja, már-már abszurd és komikus, ami talán komolytalanná is teszi az összképet, azonban így is egy remekül összerakott mûvet kapunk.
9/10
Az a Budapestes beszólás mire utalt nem tudtam rájönni?
Next PC upgrade: 2022
A többi képregényfilm miért nem ilyen?
10/10, és a DVD megvevõs lesz.
de igazából ez nem "magyar fórum tulajdonság", hanem szimplán egy (megkockáztatom: idióta) kétlábú magánvéleménye...
#69912: filmet még nem láttam, de trailer alapján kötve hiszem h Clerks elsõ részéhez kicsit is hasonlítana
"The trees move. Do you not see it?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
FSZ: Nicole Kidman, Sam Neill, Billy Zane
Régebben lehet, hogy láttam már, de ez a film maga a megtestesült izgalom az 1. perctõl az utolsóig. Nem is az a fajta izgalom van benne amikor sorra történnek az akció jelenetek, hanem a pattanásig feszült légkör nagyon jól meg lett teremtve, megspékelve a 3 színészi teljesítményrõl. Igazi klasszikus a film, ha másért nem is Nicole Kidmant jó fiatalon lehet látni benne. Billy Zane pedid a pszichopata szerepre született😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyedul a legvegen levo mermain resz volt valoban vicces
XBOX 360 Gamertag: TaRka94