Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"The trees move. Do you not see it?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sin City
Star Wars III.
Batman: Beggins
The Island
Green Street Hooligans
War of the Worlds
Jarhead
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Ezeket bármikor berakom és újra nézem.
Rendszerváltás elõtti példákat úgy általánosságban nem szerencsés összehasonlítani rendszerváltás utániakkal. Más világ.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
M.o.-n pl. 60 éve több mint 2000 mozi volt az országban, 20 éve kb. 500, jelenleg kb. 70(kevesebb mint 100 éve!!!). És évrõl évre csökken az érdeklõdés és a jegyvásárlás.
A Tim Burtonos Batman minden rosszasága ellenére mégis sokkal több mélységgel rendelekezik mint a Nolan féle kikockázzuk a storyt. (Pl. emlékszem a fõszereplõk nevére :D )Ezzel nem azt mondom, hogy az jobb mint a mostani, csak emlékezetesebb. Nálam a Nolan féle cuccok már teljesen egybemosódtak.
Ez mostani egy elég szar évtized kezdetének tûnik, fõleg a reboot tenger miatt - amire majd a korona a RoboCop lesz hehe - ráadásul van egy csomó téma amire annyira rászalltak a sorozatosok, hogy nagy kockázat lenne hasonlót csinálni filmben.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Semmivel nem maradnak el a mai filmek a régiektõl, csak a klasszikusokhoz jobban kötõdnek az emberek, mint az újhoz...
Azt mindenesetre kétlem, hogy az elmúlt 20 évbõl nem fog fennmaradni egyetlen film sem.
Lord of the War viszont tényleg emlékezetes marad.
btw olyan listát, mind #71414 simán össze lehet rakni késõbbi évekrõl is, szóval nem volt ott olyan hihetetlen minõségugrás. (2007 csak kisujjból: Gone Baby Gone, No Country for Old Men, Stardust)
#71430: Batman-t lehet h divat utálni, nekem a Pszichopata Árva Pizsamában: Kezdõdik! akkor is életem egyik legrosszabb filmélménye marad, szóval ebben teljesen egyetértek SQJ-vel <#gonosz1>#gonosz1>
2005-ben a Sin City mellet nekem megmaradt a Capote (Seymour rox!), Lord of the war (Cage egyik értékelhetõ filmje), Madagascar (:P), Syriana (nehéz film éppen ezért volt jó), és hát ne hagyjuk ki umpalumpát a Charlie and the Chocolate factoryból se. :)
Az Aviátor meg nekem tetszett, nem mondom hogy kábrió legjobb alakítás de fasza film lett.
Kétségtelen a listán a Sin City viszi a pálmát, inkább tekintem maradandó alkotásnak mint a Vendettát.
kedvenc epic kick<#nevetes1>#nevetes1>

Minden szubjektív.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De ha az én értékrendszerem szerint kellett volna listát írnom, akkor simán ide írhattam volna a Világok harcát, vagy a Mr.&Mrs. Smith-t, mert pl. utóbbit többször láttam, mint innen akármelyiket :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- Sin City
- King Kong
- Star Wars III.
- V, mint vérbosszú
- Túl a barátságon
- Aviátor
- Batman: Kezdõdik
Ezek ugyanolyan értékõrzõ filmek, amik 20 év múlva is ugyanolyan minõséget képviselnek majd, mint akkor. Vannak manapság is olyan idõszakok, mikor megindul egy ilyen minõségi hullám Hollywoodban, de a mozikultúra változik, idén a legnépszerûbb film, brutális bevétel mellett a Bosszúállók lett, bele is írta magát a filmipar történelemkönyvébe. Jogosan? Szerintem nem. De hát erre van igény jelenleg.
Ettõl függetlenül nekem tetszett a film, az atmoszféra elég ijesztõ. Úgy gondolom, hogy a pozitívumai miatt egy 7/10-et megérdemel.
pl: csak nézd meg, hogy 82-es évben milyen filmek jöttek ki, szinte mindegyik zsánerteremtõ volt
Unalmas, gagyi és hiteltelen.
director's cutot néztem. ez teljesen rendben volt, látvány-scifi akció. egyszerûen emészthetõ, nem váltja meg a világot, de van benne két jó nõ meg sok robbanás, nem tudom miért várt valaki ennél többet.
egyszer simán megnézhetõ/10
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Elég sok ismerõs nem tudja hova tenni.
"Most akkor ez jó volt vagy nem"
wtf
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ott lesz pl. a Cloud Atlas, olyat sem sokat látott még a közönség szerintem. Csak a sztorihoz 5 perces trailer kellett. De tuti azt is leszarja majd mindenki, mert inkább elmennek valamelyik bugyogós szuperhõs legújabb adaptációjára.