Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ezer éve készültem már erre a filmre. Most jött el az ideje.
Van viszonyítási alap, hiszen az elsõ rész (ami idehaza az év szinkronja volt abban az évben) nálam abszolút fav<#eljen>#eljen>
Próbálták ûberelni az elsõ részt. Én többet vártam.
Hallottam szakmai körökbõl, hogy mégiscsak lesz BB3. Ez remek. Remélem a Ttansformers 3 producere Michael Bay (aki a TF3-at már nem akarja folytatni) végre visszatér a gyökerekhez és megint nagyot alkot majd<#eljen>#eljen>
Talán tényleg így lesz..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nem rossz, nem rossz!
Mondjuk eszembe jutott a terminátor úgy a vége felé erõsen. Nem az a nagy dara film van benne egy kis nyugalom is. Hagyták felfogni a dolgokat és próbálta a film is elmagyarázni érthetõen, hogy akkor most ki meg mi hová stb.<#nyes>#nyes> A fejsimogatást a végén nem értettem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Itt és most megfogadom, hogy soha többet nem nézek Patrick Dempsey filmet...Jónagy hülyeség az egész film, még nagyjából volt is egykét poén, de amit az az ember csinált benne...😞 engem idegesített egy idõ után már nagyon...
Ashley Judd még mindig szép, a film többi részérõl nem nagyon van mit írni, egyszer nézhetõ, többször semmiképp...5/10
Díjak és jelölések:
Golden Globe-díj (2013) - Legjobb rendezõ jelölés: Ang Lee
Golden Globe-díj (2013) - Legjobb filmzene jelölés: Mychael Danna
Golden Globe-díj (2013) - Legjobb film - drámai kategória jelölés
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mit javasoltok érdemes 3D-ben nézni vagy felesleges? Jól emlékszem, hogy ez a film kapott valami díjat ?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
copland
isten haragja (ez sztem nagyon jó és nem annyira ismert)
egy igaz ügy
pelikán-ügyirat
sleepers
játsz/ma
halálsoron
tiszta románc
8mm
tökéletes másolat
nincs alku
ügyfél
õrület
szigoruan bizalmas
bárányok hallgatnak
ments meg uram
a rettegés foka
"The trees move. Do you not see it?"
Aki a 78-as filmet nem látta, márpedig 20 év alatti korosztályban erre nagy esély van, az vagy a SV-bõl ismeri, vagy szimplán a popkultúrából.
Nyilván a jelenlegi képregény-láz hatására kellett feltámasztani a sztorit, a profit sem hanyagolható tényezõ, de legalább igényes munkának néz ki, és az mûfajon belül is ritkaság jelenleg, Superman témában meg fõleg.
Hahaha....
+ bonus Ifjú Frankenstein
betmen annyiból más, hogy eredet sztori eddig sose volt + burton filmje is úgy kezdõdött, hogy bele a lecsóba, mûködött, "kult" lett és senkinek se volt vele baja, hogy betment készen kaptuk és nem volt eredet-sztori (itt term. kezdõdikhez hasonló kiképzést, kütyüt, jelmez stb. értem)
de mindegy nem vagyok ellene egy supi filmnek, csak feleslegesnek érzem, hogy elölrõl kezdenek mindent
A Batman Forever-nél azt se feledd hogy elõtte három évvel volt a returns, elõtte három évvel meg a mozi...
Superman (1978 )
Man of Steel (2013)
!!!!
te majd bekapcsolodsz a második résznél, így nem fogod magad elunni.
A pókembernél egyetértek, az egy teljesen értelmetlen mozi, az összes mondjuk, de ez az ujabb aztán végképp.
+ élõszereplõs mozgóképes feldolgozás szinte egyiknek se volt
+ pl: ott van a Mindörökké batman (a film minõsége más kérdés) a legjobb példa arra, hogy minek kellene itt fenn állni, simán tekinthetünk rá rebootként...a világon mindenki elfogadta, hogy val kilmer bruce wayne, teljesen más dizájn, rendezõ, hangulat etc....a film mûködik és lehetett foglalkozni a (nem túl erõs) sztorival
na most itt megint végig kell szenvedni az elsõ felét a filmnek, ahogy a csodálatos pókembernél, hogy megint a lényegnél legyünk
de igen a sorozatokra célzok (bár a rajzfilmek is lehetnek) és ha nem jött volna le, nem a megvalósításról beszélek, hanem a az eredetsztoriról...tökmindegy most a minõség, megjegyzem talán egy résztse láttam smallevillebõl, L és C lehet csak párat.
DE ezek miatt lerágott csont Supinál, hogy hogy lett Supi
nagy összegben mernék fogadni, hogy aki nincs elzárva a külvilágtól és nem 5 év alatti az tudja, hogy ment a dolog
egyébként melyik az a két mozi, nekem csak a 78-as ugrik be.
de ha nagyon akarod a man of steel sztoriját így is 2 mozifilm feldolgozta
és véleményemet továbbra is arra alapozom, hogy halivúd inkább fog 1000 "Power rangers" mozit (hasonlót) csinálni mint egy NGE mozit
tisztán racionális érv alapján megfogalmaztam a véleményem amit nem kell elfogadni persze, hogy teljesen feleslegesnek tartom, hogy újra felrobbanjon a krypton és le pottyanjon ide car-el és felnevelje a kent család így kb. 4.-5. alkalommal
racionálisan a stúdió álláspontját értem, hogy sok agyhalott meg fogja nézni ugyanazt csak más köntösben, túl sok kreativitást nem igényel csak bele kell rakni a pénzt
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
hol humoros, hol drámai, hol dragon ballos "verekedõs", a szereplõk is szerethetõk szóval szórakoztató (fõleg ha bejön a karib-tengeres, kalózos vonal)
Ma estére a Moonrise kingdom lett betervezve, el is feledkeztem már róla, hogy kijött, pedig várós film volt (imdb alapján hozza is a szintet 8.0-val).
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nem erre számítottam, ez nem lett valami jó, szerintem több volt ebben az egészben mint amit kihoztak.. szar rendezés, zenék.. volt egy két jó jelenet de összességében gyenge, túl sok jelenet szólt az öreg lány szerencsétlenkedésérõl, képzelõdéseirõl, a történelmi eseményekrõl meg nem sok semmi, azok hátterérõl stb, sokkal életrajzibb sztorit vártam 😞
a rendezõje egy nõ, szinházi rendezõ ráadásul, három filmmel a háta mögött, ez nagyon érzõdött is...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C