Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a gengszter filmeket szóval nekem nagyon bejött fõleg, hogy igaz történet alapján készült a film. Shia Labeouf -nak meg teljesen jól állt ez a komolyabb szerep a megszokott robotos bénáskodás után. Tom Hardy is jól hozta a kemény és csendes figurát. Szinkron miatt sajnálkozok kicsit mert Hardy-nak elég kaki hangot adtak viszont a parasztos stílust elég jól érzékeltették. Boardwalk Empire fanoknak kötelezõ!
Egy jó film, de nem jó James Bond film. Bond-nak legyenek speckó kütyüi, valamint legyen pörgõsebb. Ilyen stílusban vannak más jó kém/titkosügynök filmek.
Ez biztos szakmai ártalom, de a számítógépes "mágia" nálam teljesen lerombolta a film hangulatát. Az hittem a Kardhal meg Die Hard 4 után már nem kell újra átélnem ezt a töménytelen baromságot. Hightech kütyük nincsenek, de 200"-os TV-n megy a hollywood hack...
6/10
A remek elsõ, a vállalhatatlanul szar második és gyenge közepesnek is csak nagy jóindulattal nevezhetõ harmadik rész után már nem igen reméltem semmit.
Amikor viszont megtudtam hogy Shinji Aramaki ( Halo Legend, Full Metal Alchemist) is részt vesz projectben valamint hogy CGI lesz az egész már megengedtem magamnak némi reményt.
A japánok anno már csináltak egy animációs sorozatot a ST univerzumból, (adta anno a magyarTV-is)ami nem is sikerült rosszul.
Ez a film is hasonló. Based on, vagyis NEM a filmeket veszik alapul, hanem inkább a könyveket. Pl itt nem bokorugrók harcolnak a bogarak ellen, hanem az utolsó katonának is komoly, szinte már erõdszerû páncélzata van és akkora tûzereje, hogy szinte bármit le tud szedni. Ezen kívül mechek és mindenféle durva fegyó is részt vesz a harcban.
Pár karakter (Rico, Ibanez, Carl)itt is szerepelnek de se külsõre, se belsõre nem hasonlítanak a filmbeli énjükre.
A film szinte az elejétõl a végéig jó pörgõs, szinte sosem ül le és nem spórolnak a vérrel, valamint a szereplõkkel sem.
A CGI jól sikerült, az arcok persze nem azt még nem ma fogják megoldani.
Remek, pörgõs bogármészárlós akciómozi.
Voltak benne hibák de etõl még teljesen élvezhetõ volt.
Simán hozta azt a hangulatot amit a Star 2-3 még csak meg sem tudott közelíteni.
8/10
Volt egy jeladó összesen. :)
Viszont a Skyfall az eddigi legkevésbé Bond! Mondom ezt úgy, hogy anno a CR-t is savaztam. Azt mondtam, hogy maga Bond nem Bond. Na hát ebben meg aztán tényleg nem az, semmi váratlan húzás, semmi megérzésen alapuló, logikátlannak tûnõ cselekedet. Az egymondatos beszólások visszatértek, de minek?!
Lényeg a lényeg, hogy most fejeztem be a Bond-maratonomat, vagyis végignéztem pár hónap alatt mind a 23 (+1) filmet.
A rövid verdiktem: Connery a legjobb Bond, az ausztrál csóka a legszarabb. Moore nem is olyan rossz, mint amire emlékeztem, sem Dalton. Brosnan meg egy köcsög :D
Az agyon hozsannázott Skyfallról meg annyit, hogy hihetetlenül erõltetetten használták a kütyüket, a többi visszakacsintás a régi filmekre szintén izzadság szagú volt. A vége abszolút semmittelen, és nincs benne igazi Bond-girl. Hiszen azok egyik lényege, hogy szerencsétlent végigrángatja a fõhõs a fél világon, hogy aztán a mozi végén még egyszer megkefélje :D
Úgy tudom a köv. kettõ filmet egyszerre forgatják, talán átívelõ sztorival. Remélem igazán összeszedik magukat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A 3D önmagában nem rossz a filmben, de nem menti meg a pocsék, logikátlan forgatókönyvet. Nálam ZS kategória.
Bocs mindenkitõl, akinek tetszett, abszolút saját vélemény.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
3D-ben nem lehet rosszabb, mint 2D-ben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor a szegény gazdagként, a gazdag pedig szegényként boldogul.
Már nem ugyanazt az élményt nyújtotta mint 20 éve..
De Jamie Lee Curtis még mindig dögös benne. Csak miatta 10/8<#nevetes1>#nevetes1>
erre gondoltam
a lincoln a vámpírvadász is tetszett, a Lincoln-t még nem láttam...
Tökéletes katona 3
az "öregek" hozták a formájukat.
JÓ film volt
10//8
nem tudom, hogy ezt miért kellett 2 és fél óráig húzni, annyira vontatott lett egyes részeken, hogy nagyon, viszont amikor történik valami akkor egészen jó, csak ezt kb másfél órában kellett volna elõadni
7/10
Érdemes trailer és mélyebb kritikák nélkül nekesni - mivel szinte nem lehet spoileresen írni/olvasni róla. Elég érdekes szereplõgárda nyomul a filmben, bár némelyiknek kb. egy mondata van - pl. Trejo.
Mark Hamil nagyon jól nyomta a homokos/geci - öregkorára eszméletlen jó hangja lett imho - karaktert, mégha a meleg vonal zsigerbõl is jöhet nála. A többiek sem voltak rosszak, kivéve talán szusi csajt, meg a bandából a nyomoroncot. Sajna nem lett elég jól megírva a sztori és ez meg a Tarantino filmmel kapcsolatos áthallás együtt eléggé rányomja a bélyegét.
6.7/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Valamikor nagyon régen láttam, de egyáltalán nem emlékeztem rá. Most szándékosan angolul néztem, hogy minden szempontból eredeti legyen.
Hogy is mondjam, van hangulata a filmnek, azt nem lehet tagadni, de még mindig úgy gondolom, hogy túlértékelt, ahhoz képest, ami valójában..
Nem tartom egyáltalán rossznak, de nekem valahogy hiányzik belõle a mondanivaló és ahhoz képest, hogy az Imdb-n a 4. az összesített top listán, képtelen lennék összehasonlítani a Harcosok klubjával, A remény rabjaival vagy Isten városával, csak hogy néhányat említsek a lista tetejérõl.., személy szerint nekem a Django és a Becstelen B. is jobban tetszett.
Ettõl függetlenül 8/10-et megérdemel.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Elég nehezen indult be, de ha az ember türelmesen kivárja az elsõ órát, a másodikban nem fog csalódni...Izgalmas lett a vége.
Ami nagyon jó tetszett, hogy bele voltak vágva eredeti felvételek is, és amikor visszaváltott 4:3-ról 16:9-re, magára a filmre a kép, ugyanazon a helyszínen, ugyanúgy felépítve folytatódott a sztori..
Aki látta a Tolvajok városát, és tetszett neki, annak ez is tetszeni fog, Ben Affleck jó rendezõ lesz, de szerintem lesz még ennél jobb munkája is. Egyszer megpróbálhatna csak a rendezésre koncentrálni, szereplés nélkül :)
Ami az Oscart illeti, Lincoln vagy pedig ez a film fog nyerni, nem kétség..Mindkettõ a maga történelmében egy amerikai sikertörténet, amit nagyon szeretnek a közvéleménybe sulykolni.
Mellékszereplõként nálam még mindig Waltz viszi a szobrot.
Értékelésként pedig legyen egy nagyon erõs 8/10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyre jobb így, hogy összefüggõ a fõsztori. Pörgõsebb is a Jame,s mint a régiekben, ami manapság eladhatóbb, de a sztori sem rossz egyáltalán. Jó ez az irány, így sokkal jobban ki tudják dolgozni az ûber ellenfelet és van is értelme a szálakat bonyolítani (meg a sok NPC-nek).
Ma már egy klasszikus kémsztorin bealudnánk, de ez így viszont abszolúte ehetõ. A nõi karakterek is kicsit élõbbé váltak, nem puszta kellékké, mint anno. Elégedett vagyok vele.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem volt rossz egyébként, de az a haj borzalmas volt szerintem. Pedig bírom ezt az afro frizut, de nem ilyen formában, nem is állt neki jól. Egyenes ill. természetes göndör hajjal nagyon szexdög lehetett volna, bár gondolom nem ez volt a cél :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kicsit laposan indult,de a kozepetol kezdve szakadtam rendesen. Jo volt a sztori is,befejezes is rendben volt. Messze nem vartam ennyit,kellemes meglepetes volt. 9/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<#eljen>#eljen> jó ez az irány, és egyre jobb... rohadt jó volt a sok kikacsintás a régi részekre, helyszínekre, a legjobbak meg a Bond M párbeszédek :)
8/10 Eddigi legjobb rész az újak közül
Kösz az infót :)
Pár napja néztem meg újra. Nekem nagy kedvencem, teljesen jó film. 9/10
Skyfall
Most néztem meg, hát az utolsó 50 perc egész jó de az elsõ fele kicsit lapos volt. 6,5/10
Quatum csendje meg 4/10 nálam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akkor csak a könyv maradt meg bennem olyan filmszerûen.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Illetve hasonló stílusú kincskeresõs-kalandoros-világbejárós-rejtélyes-rejtvénymegfejtõs a Nemzet Aranya 1-2 is (Nicolas Cage).
Végére egész meg lehet kedvelni a baltaarcú krég gyárököt.
Jó volt. 1xnézõs, de jó.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eddig ez is kimaradt. Találó cím lehetett volna a Rejtélyek és talányok is..
Egy film tele kérdésekkel amik a válaszokat keresik.
10/8
Szóval elég ebbõl a parttalan vitából. Aki dönteni akar mások sorsa felõl csináljon gyereket.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sok sikert hozzá.
Igen, ez a képregény-játékból készített film.
Rendezõ: Duane Clark
Szereplõk: Val Kilmer
"Az elsõ nõi elnököt egy beszéde alkalmával lelövi egy merénylõ. Három hónappal késõbb egy erdõben találnak egy férfit aki semmire sem emlékszik, az egyetlen jel egy tetoválás a nyakán: XIII."
Játék: WIKI - az 1984-es belga képregény feldolgozása, 2003-ban.
Youtube: KLIKK
Nézzétek meg! :)
A film az utunkról szól, amit meg kell tennünk mindannyiunknak.
Mindenkinek ajánlott, aki nem találja a belsõ békéjét.
Azoknak meg különösen, akik most legyintettek éppen :)
Könnyen emészthetõ vígjáték.
All about my wife
Jó kis komédia fõleg az eleje-közepén,végén jön a dráma.Könnyed szórakozás,ajánlott fõleg házasoknak <#hamm>#hamm>
8/10
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\