Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
És ez NEM SPOILER, mivel nem mondtam, hogy kirõl van szó?!
(csak, hogy ne kössön bele senki) 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem rossz film ez - amitõl meg rossz arról sajna a rendezõ tehet. Bezony.
Ezt is leszámítva mint film, problémás nézni/elfogadni mivel annyira hihetetlen/gyermekded az ötlet, hogy nagyon nehezen tudjuk elhinni ezt tényleg ilyen könnyen beszopták? Talán ezért tudott mûködni.
Persze sikerült belehányni egy valag patriotizmust, meg jó pár dolgot amit csak sikerült eltúlozni vagy feleslegessé tenni - egyébként Affleck volt az egyik legjobban kilógó szereplõ, nem kéne erõltetni magát semmilyen formában.
Legyen mondjuk 7/10 - ennél többet nem ér.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Már rögtön az elején
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Gyogyszereidet vedd be a csokisfánk elott mindenkeppen!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mega SPOILER!!!!!
Amúgy gyanús volt és újraolvastam, közben láttam, h jött egy spoileres üzenet is, akkor már szinte biztos voltam benne, erre ezt is beírtad, így mega-giga-spoiler!!!!
Amúgy én kérek elnézést, megyek inkább eszek egy jó csokisfánkot...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Én bírom a Craig-es Bondokat erre "lelövik a poént"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Lucy Liu Watson doki - ("Új" Sherlock sorozat)
Sherlock nem azért érdekes figura, mert drogos volt. Pedig az amcsik szerint igen. Ráadásul Watson dokinak van a múltjában valami, amiért sodródik Sherlock felé. Milyen izgalmas lenne, ha nõ is lenne?!? De akkor már legyen híres színész, mert igazából senki sem akar ilyen szart enni, mint amit most akarunk csinálni. Úgy nagyjából ennyi koncepció van ebben.
Bevallom, az a változata a Sherlock-dolognak, amiben Watson volt a nyomozó és felbérelt egy színészt, hogy játssza el helyette a lángeszû nyomozót, sokkal többet ért...
2/10 és jó voltam hozzá...
Mellesleg nagyon felkúrja az ember agyát ez a film, tényleg ennyi ostoba ember van...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Tipikusan olyan spoilermentes kérdés, mint: "Ha Sherlock ott állt a temetõben a sírjánál, akkor ugye nem is õ halt meg?"
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Úgy mondják: elvérzik. 😉
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem igazan jott be, kiborultam Bond es a Nö semmitmondoan utes (de macsonak/sokatmondonak beallitott) beszelgetesetol a barban, Craig nekem sose lesz Bond, egyszeruen tul randa es tusko ehhez (barmennyire is 21. szazad meg megujulas, leszarom), latvanyos nem volt, izgalmas egy kicsit, a vege osszecsapott es nyilegyenes. Rasdasul egyaltalan nem vagom, hogy aki kepes cca 1km-t setalni a lott sebevel az utana miert hal meg hirtelen??? Kar erte, de a Craig-es Bond filmek nekem amugysem jottek be eddig sem.
Nah nem is volt olyan buta, vagy béna, egész jól megoldották. Nyilván nem kell csavarokat várni, nyílegyenes és hótprimitív a sztori, de nem is lehetne másképp. A szereplõk elég jól hozzák az adott karaktert. Mondjuk nekem a lány annyira nem volt különleges, olyan semmilyen, de végülis tisztességesen eljátszotta a dolgot. Jó iparosmunka. Lehetett volna jobb is, de lényegesen ezen már nincs mit cifrázni.
Aki kíváncsi egy rape & vengeance remake-re, annak ajánlható.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Baszki nézzétek meg,ilyen nincs 😊
Ki találta ki ezt a történetet <#csodalk>#csodalk>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A film megtekintését a mûsorújságban megpillantása adta, és végül ne ma TV-s, hanem a BD-rip mellett döntöttem, angol nyelv, angol felirat körítéssel.
Sajnos, már az elsõ felbukkanásakor tudni lehetett, hogy ki az elkövetõ, aztán jött a szokásos, "talán mégis a másik az, de mégse lehetséges", és végül kiderült hogy valóban az elsõ felbukkanó volt a mániákus gyilkos.
Angelina Jolie csöcs: kipipálva
Ez utóbbi miatt kapott 5 feletti pontot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez meglepõen jó volt. Valami könnyed kikapcsolódást kerestem hétköznap estére, és messze felülmúlta a várakozásaimat.
A sztori kimerül abban, hogy a nem túl okos fõhõs felfedezi, hogy igazi thetség mások összeverésében, de mivel nagyon jószívû ezért ezt a tehetségét nem mondjuk a maffiában kamatoztatja, hanem a hokipályán.
Tetszett, hogy kihagyták a legtöbb klisét, ami a hasonló filmekben fel szokott merülni. (Nincsen megmentendõ helyisportpálya amibõl szupermarketet akarnak csinálni a rosszemberek, a fõhõs nem a régi iskolai seggfejnemezisét akarja legyõzni, nincs mély trauma a múltjában amikor kihagyta a döntõ gólt stb...)
Az egész film kellemesen életszagú, a szereplõk megjelenése is emberi, még a felbukkanó barátnõ sem nagymellû szõke szupermodell. A poénok nem túl szofisztikáltak, de lehet rajtuk mosolyogni. A karakterek csak annyira kidolgozottak amennyire egy ilyen filmhez szükséges, de ettõl függetlenül teljesen rendben vannak, talán a legjobb barát figurája sikerült csak túl idegesítõre.
Összességében egy aranyos film, mindenkinek ajánlom aki végig szeretné nézni ahogy Forrest Gump nagyon szerethethetõen szétveri sok embernek az arcát. 😊
7/10
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
XD
Ertekelhetetlenfosadekszanalom/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Amikor feldolgozzuk a feldolgozhatatlant.
Amikor megértjük a megérthetetlent.
Ez történik..
10/7.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
most már tényleg fel kell tennem a kérdést, láttad te a filmet?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The vast majority of the American Civil War (1861- 1865) was fought in the East, in states such as Pennsylvannia, Maryland and Virginia, whereas Sergio Leone's The Good, the Bad and the Ugly was, by definition of a western, set in the West. In 1862, though, there was a Civil War battle lasting one day on the Rio Grande, led
on the Confederate side by the drunken General Sibley. This battle was followed by several days of fighting in Glorieta Pass. These relatively small engagements did not escape the meticulous preproduction research of Sergio Leone and colleagues, who made numerous references to Sibley's 1862 New Mexico campaign.
A brief outline of this campaign and its “appearances”
in the The Good, the Bad and the Ugly are highlighted
in the book.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hát ez oriasi, te tenyleg klinikai eset vagy.. Az egesz kurva tortenet a polgarhaboru esemenyei kore epul!!! Hihetetlen vagy, azt hittem mar azota utananeztel legalabb de csak papolod tovabb a hulyeseget...
Most epp nem ideges vagyok, hanem fetrengek a rohogestol 😊))
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."