Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Meg kell nézni egy Primer (Találmány) vagy az idõutazó felesége filmet (bár utóbbi kevésbé sci-fi), és átgondolni mennyi mindenen bukhat a történet. A Primer-ben a 8 (vagy 9?) idõvonal teljesen egymásra-egymásba épül és tök logikus.
sztem jó film volt, és kisebb hibái ellenére emlékezetes.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Bár részemrõl már ott szkipelõs, hogy Árpa akár egyetlen framen is szerepelhet benne.)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Mind a kettõ fantasy!!! Nem tûnt fel?
Hogy nem futotta egy rendes rendezõre?
Vártam ezt a filmet amúgy, de nagyon sok szar kritika jött ki, otthon nézõs lesz...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Cage-hez meg nem is lehet hasonlítani, ég és föld a 2 színész. Cage-nek minden 10 filmjére jutott egy értelmesebb. Neki már "kenyérért" kell melóznia. Nem mind1.
A Die Hard is igazi nézõcsalogató nagyszabású blockbuster lett volna, ha sikerül normálisan megcsinálni. Én már terveztem a mozizást, de ennyi negatív kritika után nem baszok ki rá pénzt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De, több is van:
* kora miatt kénytelen elvállalni a szerepeket, ha még képben akar maradni, és pénzt keresni
* a neki felkínált szerepek (korából adódóan) már nem izgatják fel az 1990 után születteket
* a neki szerepet felkínáló filmek pedig már nem tripla A-s produkciók, és ha mégis, akkor pancser forgatókönyvírók/rendezõk és mindenbe belekotyogó menedzserek munkáját dicsérik.
Nem az öreg színészi munkáján, és ismert arckifejezésén múlik, hanem azon, hogy milyen szekeret tesznek a segge alá.
Reszemrol ez a hozzaallas jogos, hiszen egy Asylum filmtol az ember nem var semmi egyebet mint egy ZS kategorias fos filmet, emiatt alapbol 0-rol indul az ertekeles es ha akad benne 1-2 nem ultraszar, csak enyhen szar jelenet akkor maris 1-2-3 ponttal megugrik a pontozas (igy sem lehet 3 pontosnal jobb, ami meg boven eleg szar 😄).
Jelen esetben viszont magasak az elvarasok, emiatt a tobbseg konnyen ertekeli joval gyengebbre mint kellene.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tényleg nem olyan rossz mint annak be van állítva, mint film nem annyira gáz, mint Die Hard és a nagy elõdökhöz viszonyítva tényleg pocsék. DE ezen nem tudom mit kell meglepõdni, minden mostani film gány a régiekhez képest.
Szóval a film alapsztorija és "csavarjai" sztem nem rossz, az akciók is rendben vannak, koreográfiája ok!
Ami nem ok, fényképezés egy szar, zoomolás és rengõ kamera ezerrel és nem profi módon, hanem bénán, zavaróan!
Ami hiányzott még a jó felvezetés, durr bele a közepébe, így sok minden erõtlen volt pl: McLean és fia ellenszenve és kapcsolata
4/10
Ez igaz is, meg nem is. Disney animáció, ezért nyílván kicsiknek is készült. Viszont sok poént nem fognak érteni,amiket a régi,videójátékokon felnõtt korosztály számára raktak bele, sõt,erre alapszik az egész. Még a konami kód is benne van ,azt aligha tudná értelmezni egy 10 éves vagy aki hozzá sem szagolt a konzolokhoz annakidején 😄
Kellemes kis Disney animacio, a szokasos Disney-klisekkel, de megis fogyaszthatoan csomagolva. Bar a cukor-vilag nekem neha kicsit tul sok volt, de kellemesen szorakoztam. Tetszett a vilag ami kore epult a sztori es a foszereplok is rendben voltak (Sarah Silverman-t pedig az animalt karakter alapjan beazonositottam, pedig nem tudtam ki a szinkronhangja, szuperul atvettek a szinesz vonasait a rajzolt karakterre). Egyszer erdemes megnezni, de azert klasszikus nem lesz belole, leven a megcelzott reteg azert foleg a fiatalabb korosztaly (emiatt kevesebb volt a felnottes poen is).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyértelmûen csalódás a film. Legalábbis azok után, hogy sokan sírtak a gyönyörûségtõl, hogy mennyire izgalmas. Na most a film elsõ 2/3-ában semmi olyan nem történik, amire rá lehetne fogni, hogy izgalmas, sõt inkább lassú, vontatott (nem negatív értelem, tehát nem érdektelen). A film vége felé már ott van a menekítés rész, ami izgalomra adhatna okot... Háát, nem rágtam tövig a körmömet, és akkor még enyhén fogalmaztam. Izgalmat utoljára a Fejvadászoknál éreztem, itt ez az érzés nyomokban sem jött elõ. (Bocs, hogy ezen lovagolok, de mindenhol ez volt kiemelve, mint a film egyik nagy erénye.)
Tisztességesen megcsinált, hihetõ film, amit azért valószínûleg a büdös életben nem fogok újra nézni. Nem is értem mi volt ebben a nagy dobás.
6/10
hát én jól szórakoztam ezen, mókás kis film 😊 aki szerette a régi kung fu-s filmeket annak tuti bejön, RZA is imádja ezeket mint tudjuk, és most végre megcsinálta a sajátját, a zene is ennek megfelelõen van válogatva, olyan Tarantino-san ( Kill Bill zenéjének RZA volt a producere ), tehát akinek a django zenéje nem jött be annak ez se fog 😊
Hát ez nagyon jól esett. A végére lett pár hiba, de jó volt ez nagyon.
8/10
Amúgy vicc, hogy a film megnézése után pár proto náci sírva fakadt, hogy milyen gonosznak állítják be benne a nácikat ... úgy kellett nekik elmagyarázni, hogy mi az a spanyol polgárháború. És az igen csak volt olyan gonosz, mint a filmben. Sõt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MIÉRT logikátlan?
Hát köze nincs a Die Hard filmekhez, nem gondoltam volna hogy még a 4. résznél is rosszabb lesz....de mint Die Hard film, csúnya bukta...
Mint egy amerikai akciófilm, amiben véletlenül Bruce Willis a fõhõs és még Mclane-nek is hivják, ugy kb megér egy 6 pontot a 10bõl...6/10.
Én sajnálom hogy szinte semmi nem maradt már a Die Hard kultuszból....
Mctierman kellene ennek a filmnek...😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sajnalom,hogy csak most neztem meg,nagyon tetszett. Nem volt vontatott,nem volt egy percig sem unalmas,elejetol a vegeig tartogatott fordulatokat,Pierce Brosnan pedig nagyon jot alakitott (Mint ugy altalaban)
9/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Jóféle rape&vengeance film. A rosszak tényleg atomdurvák, a "jók" elég reálisan viselkednek. Jó ki esti néznivaló, kissé fura véggel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De a börtönös rész nagyon jó.A színészek 100%-san oda teszik magukat.
Smiley. 10 perc után kikapcsoltam/10
DeadHeads. ezt kb 25 perc után kikapcsoltam/10
A 0/10-es osztályzatok nevetségesek. Rosszabb lenne, mint egy Uwe Boll akció, amire meg 2-3 pontokat adnak? Tényleg nem értem egyesek pontozási metodikáját.
Látványos tucat akciófilm, nyilván költõi túlzásokkal. Objektíven ítélve, és nem a Die Hard 1. utáni várakozással szemlélve a filmet, egyszer bõven nézhetõ, még akkor is ha ostoba párbeszédek és epilepsziás kamerakezelés van jelen a filmben. Ez utóbbi tényleg idegesítõ. A kamerát akkor is rángatják amikor Willis ül egy asztalnál és melankólikusan maga elé néz. De tényleg. Agyrém!
5/10
Egész jó volt, bár szerintem aki nem ismeri a játékot annak nem biztos, hogy érdemes megnéznie.
A sztori, és a belevitt érzelmek a legerõsebb része, ez valóban visszahozza a játék hangulatát. Ezt viszont némileg lerontja, hogy a karakterek sablonosak és érdektelenek, nagyjából 99% eséllyel lehet megtippelni bármely elhangzó párbeszédet. Külön zavart, hogy Vega egyáltalán nem emlékeztetett a játékbeli önmagára, ennyi erõvel lehetett volna a fõszereplõ randommarine 345 is.
A grafikai rész nem a legjobb, különösen az animáció tûnt nehézkesnek, amit a néhol belebiggyesztett lassítások még jobban kiemelnek.
Nem bánom, hogy megnéztem, de nem hiszem, hogy bármikor is elõvenném újra.
6/10
Sooner or later all our games turn into Calvinball...