Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amikor a szigetrõl távozik... nézd csak meg újra, mit is mond Pi...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A lenti, Audrey Hepburnös videó is pont ilyen. Amikor elõre mondták, hogy CGI-vel készült, egybõl jöttek az elégedetlenkedõk, hogy hát nem valami jó. És tényleg. Ha ezt is azzal a biztos tudattal nézed, hogy ez is szg-es, egybõl elõjönnek az apró természetellenességek.
Minden szubjektív. Ahhoz a történethez képest ami valóban történt, ahhoz képest cukormázas.
hahahahha!
Amerikában minden palinak tökéletes teste van még annak is akit elüt egy kocsi. A húsfeldolgozóban utcai ruhában egy kis köténykében és kötött trendi sapkában dolgoznak. A 3D-s erõltetett jelenetek halál gagyik. Hányszor fogják még ugyan azt elsütni? Fiatalok, Texas, kisváros, ház, kötsög helyiek és a bõrpofa. Aztán tudjuk mi jön. Na jó ennek kicsit más a vége sõt, de ez sem menti meg a filmet. A szõkés barna csaj sírása vagy visítása meg röhögõ görcsöt váltott ki belõlem olyan volt mintha disznóvágáson lennék 😄
Gagyi!
Na ez már a film nézése közben is elgondolkodtatott, hogy ez így nem igaz, hiszen csak meg kellett volna nézni, vizsgálni a csónakot (gondolom nem hagyták ott, vagy ha igen, akkor az ott maradt jobb esetben), és máris kiderül, volt-e tigris, vagy sem (karmolásnyomok stb.)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A vége a könyvnek és a filmnek egyaránt nyitott, bármelyik verzió igaz lehet - Pi maga mondja, hogy a rendelkezésükre álló bizonyítékok alapján senki nem tudhatja, hogy melyik verzió igaz, csak õ, aki átélte.
": Egy cukormázas, nem igaz történetet választ a valóság helyett"
Te nem tudom mit néztél, de ha neked az a cukormázas történet, amit Pi az "állatos verzióban" átél, akkor kíváncsi vagyok mi lehet a nem cukormázas.
Való igaz, a film kicsit elhálivúdiasította a tigrises sztorit, de még így is látni lehet azt az iszonyatos mértékû testi és lelki szenvedést amin Pi keresztülmegy.
A lényeg - mindkét verzióban elsüllyed a hajó, Pi egyik verzióban sem tudja miért, mindkét verzióban a tengeren hánykolódik és szenved. A végén rajta kívül senki nem állapíthatja meg soha, hogy melyik története az igaz - bárki aki meghallgatja maga döntheti el melyikben HISZ.
Pi egyértelmûen az "állatos" történetben hisz (még akkor is ha esetleg nem az az igazi), hiszen az író is látja a lakásában a három vallás kegytárgyait - mindezt jóval a hajótörés után.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
En direkt megneztem most, mert en nem ereztem lassabbnak a Gyuru szovetsegenel, Bilbo ebben a reszben a 40. percben szalad a torpok utan, a Gyu.Szov-ben a fiuk szinten a 40. perc kornyeken indulnak el a megyebol 😊))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mondjuk egy balrog-szerû vmit hiányoltam a végérõl - legalább jól megijesztené õket és akkor 1/1 lenne az átirat 😊 - erre benyomták az irgalmatlan közhelyes sárkány szemespillogást...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
(Arról nem is beszélve, hogy ez nem bizonyíték semmire Istennel kapcsolatban sem pro, sem kontra.)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ehhez képest a Pi életében, ha láttad a vágó képeket, nagyjából a csónakon és a srácon kívül minden CGI volt, a felhõk, a víz, minden ... Gondolom az elefánt azért volt CGI, mert így tudták megoldani 3D-ben normálisan.
Ha meg a tigirs szerinted gáz volt, akkor én biztos másik filmet láttam ...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szamomra hihetetlen, hogy csinaltak ujra egy filmet a LOTR univerzumban, aminek lenyegeben minden reszletet lathattuk mar az elozo 3 LOTR filmben, csak mas szereplokkel (de akar ugyan azokkal a szereplokkel sem lenne lehetetlen). Az egesz film ive, a sztori felepitese, a szereplok cselekedetei centire megegyeznek valamelyik LOTR film reszletevel, szereplojevel.
Az olyan nyilvanvalo marhasagokat mar emliteni sem merem, melyek miatt mar kapott a LOTR trillogia is
Azog meg konkretan idegesitett mar a vegen, egyik pillanatban meg teljesen kikeszulve utasitja a csapatat, hogy a fo torpe az ove, aztan amikor mar az halalra serulve fekszik elotte, hirtelen megelegszik azzal is ha egyszeruen odakuldi az egyik orkjat lefejezni… mert Azoggal mar nem birna el Bilbo a csucsjelenetben… awww come on…
A goblinos resznel is fogtam a fejem, miert nem lehet ugy megcsinalni, hogy ne ugy tunjon, mintha hoseink nem buborekbol vagy habszivacsbol levo goblinokat, hanem hus-ver elolenyeket kaszabolnanak le??? Senem torpannak meg, senem keszulnek ki vagy faradnak el, a kardok ugy mennek at az ellenfeleken mint kes a vajon. Plane rohanas kozben. Annyira nevetsegesen nez ki es teljesen kizokkent a film elvezetebol.
Amugy nem lenne rossz, csak kar, hogy a LOTR trillogiat mar lattam.
5/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az, ami vele történt arra ébresztette rá, hogy az apjának volt igaza és ezért meséli el a történetét a tigrises változatban, ez egy hasonlat, amivel felnyitja az újságíró szemét a vallásról: Egy cukormázas, nem igaz történetet választ a valóság helyett, akárcsak az emberek milliói, amikor elhiszik azt - vallásuktól függetlenül - hogy létezik bármiféle Isten. Az az õ története, hogy ráébredjen, Isten nem létezik, ezért sajnálja, hogy nem volt lehetõsége az apjának ezt elmondania. Õ, aki három vallásban is hitt, kimondja, hogy az egész istenhit egy színes kép, ami sokkal tetszetõsebb, mint a szürke valóság.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Meg ez megint olyan sablon szöveg "ellõttek mindent a trailerben", nagy szart lõttek el mindent, annyira volt spoileres amennyi elkerülhetetlen volt a történet ismertetéséhez. Mit kellett volna, random képeket összeválogatni, meg teljesen jelentéktelen eseményeket bemutatni, hogy véletlenül se spoilerezzenek el semmit? Arra biztos vevõ lett volna közönség...
Készítsen már elõzetest ehhez olyan ember, aki látta a filmet és ezen fanyalog, vagy csak gondolkozzon el kicsit, hogy 2 és fél percben hogy mutatná be a Pi életét.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Anthony Hopkins remekül játszotta a karaktert!
Nem lehetett rossz a 50-s évek Hollywoodja 😊
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nagyon jó, és hihetetlenül látványos film lett kitartásról, bátorságról, barátságról, de mégse nyálas. A fõszereplõ jó (a fiatal és az idõs is), a tigris meg fantasztikus lett. De az összes állat is nagyon jó és hihetõ. A vallás/hit vonal is illik ehhez a helyzethez, külön jó a néha poénos tálalása (persze inkább a film elején). Tetszik a film kétértelmû vége. De én is inkább a tigrises verziót akarnám elhinni 😊
9/10
u.i.: megnézném ugyanezt Tarsem Singh rendezésében is. Na ott lenne aztán látványorgia 😊
PSN ID.: Beegabor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért néztek még mindig trailereket? Fõleg az ilyen nagyszabású filmeknél, aminél szinte 100%, hogy megnézed majd, akkor meg minek? Nem szabad, csak ront az élményen.
Hát egyszer meg tudtam nézni, de nem ájultam el tõle. Trailerben kb. mindent lelõttek a végét kivéve. Nem estem hasra a CGI megvalósítástól! Miért kellett egy CGI elefántot a pofámba tolni az elején aminek annyi volt a dolga, hogy elsétál a kamera elõtt és még nem is nézett ki jól! A hiéna szvsz sokkal jobban meg volt csinálva mint a tigris! Számomra még mindig nem az igazi ez a CGI technika... nagyon tudja szúrni a szemem! 😞 Több részlet és aprólékosabb kidolgozottság ami hiányzik! Füstöt és szõrt és vizet se nagyon tudnak még 99% valóságosra csinálni! Meg lehet kövezni.
Hamár CGI:
Emlékezz, mit is olvas el az író a jegyzõkönyvbõl.
Azt is lehet kétféleképp értelmezni. Ugye.
De, ezzel nem mondtam újat, remélem, senkinek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként még az új Majmok bolygója kapcsán írta itt valaki, hogy a CGI soha sem lesz 100% élethû, hát kérem szépen 2013 van, és ennél valósághûbb dolog még nem született számítógéppel.