Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg sztem nem Bien a foszereplo, es nem bunkerben jatszodik.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez talán még a Vasember 3.-nál is jobb lesz !<#nezze>#nezze>
Ha szubjektiven kene ertekelnem ezt a filmet,mondjuk foghuzas kozben...kapna egy 8/10-et. Merthogy erdekes volt,meg neha meg a fenekem is osszehuztam,amikor a vegen felszallt a repcsi meg kicsit okolbe is szoritottam a kezem,mondvan hogy "ezaz!"
Aztan ha objektiven kene ertekelnem a filmet,kapna egy budos nagy 0/10-et. UNCSI!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
FSZ: Michael Biehn, Lauren German
Kijött megint az emberi természet, habár néha túlzónak tartottam azokat a határokat, amiket ezek a szereplõk átfeszítettek bár részben elképzelhetõ. Hasonló téma, mint a Kísérlet c. film, csak ez egy bunkerben játszódik. Aki teheti nézze meg én végig a körmöm rágtam olyan izgalmas film volt.
8/10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Valószínûleg az áll a dolog mögött hogy a befektetett pénzt visszahozzák, még akkor is ha nem jó filmek szerintünk, de sokakat érdekel, mint látjuk...sok vizet nem zavarnak, mondjuk még nem láttam a Hangover-t lehet pótolni kéne már 😊
IMDB 7.8 biztos azért mert senkinek nem tetszet.
...és Jeffrey Tambor-t miért kellett kiírni ? <#confused>#confused>
Nem kötözködés ez, mint irtam, csodálkozás a véleményeden, remélem ezt még szabad....
Ami nekem nagyon bejött -annak ellenére, hogy romantikus- a Szenvedélyek viharában, ha esetleg nem láttad azt nézzétek meg, mert jó!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem dobálozok semmivel, csak csodálkozom hogy egy B kategoriás filmre ennyit dobsz...
Megnezted az egyik filmet es kijelentetted melyik a jobb meg pontosabb.
Jol latom a helyzet jelenlegi allasat?
Es meg mindig okoskodsz meg kotoszkodsz.
egyébként mint film szar az argo, mint megtörtént sztori érdekes - kérdés persze mit lehet nekik lassan elhinni
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Biztos velem van a baj, de nekem nagyon nem jött be ez a film. Konkrétan abba hagytam tegnap és ma fejeztem be. Kb. soha nem csináltam még ilyet 😊 Mondjuk láttam már ettõl rosszabb filmet is ez tény, ez még is untatott.
Át tudtam érezni a drámát, de még sem kötött le a dolog. Ez a politikai téma nem izgat, még akkor sem ha megtörtént eset. Az sem zavar, hogy Oscar díjakat kapott... tipikusan arra készült a film, hogy díjakat kapjon. Nem ez az elsõ ilyen eset 😊 Patriotizmus és annyi, meg van a szobor. 😊
5/10
Bazinga!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Angyalok városa is jó amúgy
Õrült, dilis, szerelem - kicsit nyálas, helyenként sírva röhögõs.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
legalább nem 2004-eseket ajánlottam mint a többiek
Míg a világvége el nem választ (2012)
Lazacfogás Jemenben (2011)
Õrült, dilis, szerelem. (2011)