Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Valószínûleg az áll a dolog mögött hogy a befektetett pénzt visszahozzák, még akkor is ha nem jó filmek szerintünk, de sokakat érdekel, mint látjuk...sok vizet nem zavarnak, mondjuk még nem láttam a Hangover-t lehet pótolni kéne már 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
IMDB 7.8 biztos azért mert senkinek nem tetszet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
...és Jeffrey Tambor-t miért kellett kiírni ? <#confused>#confused>
Nem kötözködés ez, mint irtam, csodálkozás a véleményeden, remélem ezt még szabad....
Ami nekem nagyon bejött -annak ellenére, hogy romantikus- a Szenvedélyek viharában, ha esetleg nem láttad azt nézzétek meg, mert jó!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem dobálozok semmivel, csak csodálkozom hogy egy B kategoriás filmre ennyit dobsz...
Megnezted az egyik filmet es kijelentetted melyik a jobb meg pontosabb.
Jol latom a helyzet jelenlegi allasat?
Es meg mindig okoskodsz meg kotoszkodsz.
egyébként mint film szar az argo, mint megtörtént sztori érdekes - kérdés persze mit lehet nekik lassan elhinni
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Biztos velem van a baj, de nekem nagyon nem jött be ez a film. Konkrétan abba hagytam tegnap és ma fejeztem be. Kb. soha nem csináltam még ilyet 😊 Mondjuk láttam már ettõl rosszabb filmet is ez tény, ez még is untatott.
Át tudtam érezni a drámát, de még sem kötött le a dolog. Ez a politikai téma nem izgat, még akkor sem ha megtörtént eset. Az sem zavar, hogy Oscar díjakat kapott... tipikusan arra készült a film, hogy díjakat kapjon. Nem ez az elsõ ilyen eset 😊 Patriotizmus és annyi, meg van a szobor. 😊
5/10
Bazinga!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Angyalok városa is jó amúgy
Õrült, dilis, szerelem - kicsit nyálas, helyenként sírva röhögõs.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
legalább nem 2004-eseket ajánlottam mint a többiek
Míg a világvége el nem választ (2012)
Lazacfogás Jemenben (2011)
Õrült, dilis, szerelem. (2011)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A ZDT-n is azon nevettem, hogy ilyen hûde veszedelmes helyzetre vágták az "eksönt" ami abból állt, hogy amerikai katonák splinter cellt játszva lemészároltak egy fegyveretelen pakisztán családot - mer onnan fenyegetették az államokat whoohooo!- és alles kla.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ez a csávó rendezte. Az elõzõ filmjei azt sugallják, az osamas filmje csúcs jó lehet
Differences from actual event
The Sikorsky UH-60 Black Hawk helicopters in the film were not modified for stealth.
The courier was killed inside the guest house when the Navy SEALs returned fire, not by a Navy SEAL in the courtyard.
None of the compound's children wandered outside as the Black Hawks arrived at the scene.
Osama bin Laden did not even touch his AK-47 or prepare to use it in defense. When the Navy SEALs checked it, they found an empty magazine.
Osama bin Laden was shot in the head when he ducked his head out the doorway to see what was going on. He stumbled back into the room and was shot several more times in the chest.
The wife of the courier's brother was killed when she shielded her husband.
One of Bin Laden's wives was wounded in the leg by shrapnel.
The raid was conducted in pure darkness as the city was going through a blackout.
The Navy SEALs were using Night Vision goggles called "NODs", not helmet cameras.
The Navy SEALs were using suppressors on their weapons and generally being more quiet than they were portrayed in the film.
De köszi, hogy leírtad miért is jó egy B kategoriás TV film 😄