Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Vagyis: most fejezzétek be :)
Amúgy Te milyen filmet láttál most?
Talán kapunk egy jó ajánlót...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

tigeroo
mostfejezzétek abba a szcientológia + vallásflémet
Flukt simán 10/8
végre nem jó, rossza vagy korrupt zsaru vagy szuperhõs (pedig az) :)
Zephyr Retiring
Engem érdekel. Igyekszem megnézni.
Aztán majd lesz valahogy..

Tikal
Egyébként ajánlom ezt a filmet: Míg végül semmid sem marad

:)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A szcientologia csapja be az embereket.. Nem, én nem csaplak be, téged már becsaptak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zephyr Retiring
Priviben hogy ne zavarjunk másokat..
Kifejthetnéd, hogy melyik része csap be kit.
Ja, már tudom is: Te most engem, hiszen végig sem nézted :D

Tikal
Érdekesnek érdekes valóban... érdekes milyen sok hülyeség van benne, érdekes, hogy egyes embereket milyen könnyû becsapni, meg sok hasonló érdekes dolog :)

Zephyr Retiring
Megússzátok :D

Zephyr Retiring
Mondjuk 5 perc nézés után ..
Megnézte pár kõkemény ateista hawer is...persze õk is fenntartásokkal..
Aztán kijelentették: ez érdekes :)
Többet nem árultak el. De nem is kell :)

precision
az ember a saját hibáiból tanul <#idiota>

Bazinga!

sz4bolcs
Õ ajánlása nyomán néztem bele eme "remekmûbe"..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

cylonflatus
Jaj, ne is emlegesd, mert megjelenik a Zephyr nevû kolléga és nem ússzuk meg 2 oldalnál kevesebbel...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cobol
Identity Thief. 3/10
Nem bírtam végig nézni,kb 40 perc után kinyomtam.Kib@szott sz@r a történet és ahogy elõadják.
és ez a Melissa McCarthy egy undormány és idegesítõ nõ<#szomoru1>

tomsolo
Lazán kapcsolódva:

Kollégám nemrég elment egy Csernus doktoros elõadásra, átlag életkor 40+, 85%-a nõ. Bármekkor hülyeséget is mondott, elégedett sóhaj a közönségben.
Egyszer csak felállt egy dagadt nõ, kezében egy Csernus könnyvel :
- Doktor úr, elolvastam a könyvét és köszönöm, köszönöm, hogy megváltoztatta az életemet!
- NE NEKEM KÖSZÖND TE HÜLYE, HANEM MAGAAAAADNAK! - mennydörögte vissza a mester.
- Aaaaaaawn - a közönség.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Hát tán csaknem?!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

sz4bolcs
Mekkora szci bullshit ez Az út a boldogsághoz...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

cylonflatus
Divide? Ez a film engem rendesen megviselt, utána még jó ideig a hatása alatt voltam.
Sajnáltam nagyon a bunkeres faszit (Michael Bien, nem emlékszem a filmben hogy hívták), bár az elején tényleg úgy tûnik, hogy egy nagy seggfej, azonban õ volt az egyetlen emberséges figura. Menedéket adott idegen embereknek, megosztotta velük a víz-, étel készleteit, stb. Nem azt érdemelte, amit...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Bokafix2
Insensibles

Gyerekek, akik olyan rendellenességgel születtek hogy nem éreznek fájdalmat és el kell különíteni õket hogy ne okozzanak kárt magukban és másokban.

1. jelenet: kislány meggyújtja a karját és vidáman nézi ahogy ég...

bizarr és kemény thriller horror és a sztori se annyira sablon

10/7

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Total Recall (az új)

Hát ez... vegyes.

+ Látvány terén egyértelmûen veri az Arnoldos változatot, még ha a nagyja CGI is.
+ Ez poszt-cyberpunk, a scifi elõzõ verzióval ellentétben.
+ A három különbözõ helyszín (Anglia, Ausztrália, meg a Zóna) képi világának különbözõsége jól el van találva.
+ Dögös nemezis
+ Nagyon tetszett, hogy ugyan vannak azok a robotok, de nincsenek a filmben túlerõltetve. Legtöbbször emberek ellen harcolnak a fõhõsök, a robotok ritkán tûnnek fel. Kevesen képesek megállni, hogy ha raknak a forgatókönyvbe ilyen cuccot, akkor azért ne váljanak kizárólagos ellenséggé.
+ Közlekedésmérnök fanservice. Nagy, bolygón keresztülzuhanó lift, lebegtetett, lógatott mágneses autó, kerekes autók, repülõ, metró, mindenfelé közlekedõ kockalift, stb...
+ Akciójelenetek tetszenek.
+ Technológia megjelenítése jópofa. Kicsit kevés az implant az ízlésemnek (van mûködõ robottestrész, van bõr alá ültetett telefon, 'igazi' kiborg viszont nincs).

-Az a telefon azért kurvára kényelmetlen lehet, és nem nagy ötlet pont jobb kézbe tenni. Most nem tudom megnézni, de nem véletlen ugyanazon a kezén volt a lõtt seb is, mint a teló?
- Hollywood fizika minõsített esete. A Fall nevû szerkezetnek miért csak a közepén nincs gravitáció, ha az egész úton szabadesésben halad? A mágneses autó amikor leesik, miért taszítja a kocsit, amire rázuhant?
- Quaid nagyon szeret hátsó kameraállásból nézve leugrani, és átzuhanni valami tetõn.
- Fehér rohamosztagos Star Wars óta nem menõ. Ha már rendõr, lehetett volna kék...
- Semmi nem maradt a régi 'na most ezt csak álmodta, vagy megtörtént?' kérdésbõl. Teljesen egyértelmû, hogy amit látunk, az a 'valóság'. A Verhoeven rendezte verzióban sosem derül ki, hogy miután bement a Recallhoz, onnantól csak az álmát látjuk, vagy a tényleges történéseket. Itt semmi ilyesmi nincs. A film elsõ jelenete az álom, amiben szerepel a csajszi, ez teljesen kizár minden minden egyéb értelmezést. A végén, a zárójelenetben megpróbálják még elhinteni a dolgot, hogy nincs ott a karján a fasztudjami, amire a nõvérke célzott az infúzióval, de ugye azt senki nem akarja bemesélni nekem, hogy tetkó volt, és ott kellett volna maradnia? Az baszna be, ha elmennék oltásra, és egy ügyetlen, vénát nem találó nõvérke bénázása miatt megbillogoznának egy életre... Dick egész életmûvének központi kérdése a 'mi a valóság?' (nem csoda, tekintve hogy súlyos skizofrén volt), ebbõl sajnos semmi nem maradt.
- Ha a zóna a tiszta levegõjû városból föld alatt metróval megközelíthetõ, és a levegõvel van baj, akkor mégis azon a pár kilométeren mi szûri meg a levegõt? Továbbá az intróban egész Nagy-Britannia ki van világítva, ránézésre a Zóna a La Manche-on túl kezdõdik, nem egy párperces metrónyira Londontól...
- Nem teljesen tiszta Cohaagen motivációja. Már úgyis az egész Colony azt csinálja, amit õ akar, minek kell, hogy oda is menjen? A hatalom már megvan, függõséget is kiépített, elnyomás már minek mindezek tetejébe? Tökfölösleges jujdegonoszezazember karaktervonás, kár, hogy ez adja a film fõ cselekményszálát.
- Szép munka, Quaid, tönkretetted az egyetlen jármûvet, ami összeköti a világ két felét, továbbá munkanélkülivé tettél néhány százezer embert. De legalább mindenki örül neki.

Összességében tetszett minden faszság ellenére. Örülök, hogy ennyire eltér az elõzõ feldolgozástól, legalább nem az volt, hogy úgyis elõre tudom, hogy megmenti a Marsot...

Óz, a Hatalmas / Oz, The Great and Powerful

Sam Raimi rendezett egy teljesen középszerû, helyenként Tim Burton Alízára emlékeztetõ mesét, csak sokkal kevésbé elvontan, és jóval több cukormázzal.

A beleölt milliók ellenére a látvány steril, túl mûanyag, a 3D átlag alatti, kevés jelenetben éreztem a térhatás jelenlétét, pedig itt aztán ki lehetett volna használni bõven.

A szereplõkrõl sokat elmond, hogy egy porcelánbaba mindenkit lejátszik a vászonról. Kedvelem James Franco-t, de itt helyenként igencsak túlripacskodja a filmet.

A gyerekek biztosan élvezni fogják ezt a néhol vicces, de inkább egysíkú filmet, viszont a felnõttek a teljesen kiszámítható történet, a vártnál gyengébb látvány, és a bárgyú karakterek miatt már kevésbé.

10/5

OFF: lehet hogy régen voltam hasonló családi filmen moziban, de mérhetetlenül zavart, hogy 1-2 család és néhány tizenéves hangosan végigp*fázta, magyarázta és vihogta a filmet. Már azon voltam (mint utóbb kiderült a feleségem is), hogy felállok és odamegyek. Régebben ezt fõvárosi mozikban tapasztaltam csak, most már bejött ez a fajta 'teszünk a többiekre' kultúra vidékre is. Hurrá.
Cuchulainn
Pontszám lemaradt - 6/10

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
Wreck-It-Ralph

Nagyjából ugyanazt éreztem mint a Hotel Transylvániánál - nem tudták eldönteni, hogy ezt most kinek készítik. A sztori teljesen az ifjabb generációra van szabva, egy kedves mese kicsit szájbarágós tanulsággal. Ezzel szemben a kikacsintások, és a más játékokra történõ utalások mind onnan származnak, amikor ez a célközönség még meg sem született. Poén nem sok van, és azok is inkább aranyosak mint viccesek. Az említett kikacsintások jópofák, de kevés van belõlük és szinte mindegyik a film elején. Szintén hiányoltam az utalásokat arra, hogy egy játékban játszódik a történet, egy-kettõ ugyan akad, de többnyire lehetne akár egy random mesevilág is a helyszín.
Összességében egy jópofa mesefilm, aki ilyesmit akar látni az vágjon bele bátran, de aki csak a retró játéktermi feelingért és/vagy a régi arcade játékok kiparodizálásáért nézné meg, az csalódni fog.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

precision
thx a tippet, utána nézek :)

Bazinga!

tommygear
vasembertõl nem nehéz jobb filmet csinálni :D
PetruZ
Ha az Ong-Bak-hoz hasonló filmet keresel, akkor nézd meg a Merantau-t, ugyanezzel a sráccal és ugyanezzel a rendezõvel. Mindjárt össze is hasonlíthatod a kettõt. :)
(Szerintem az Ong-Bak sokkal jobb rendezés, de Iko kategóriákkal jobb színész, mint Tony.)

U.i.: Amúgy lesz Raid 2. :) Két órával az elsõ film vége után fog kezdõdni, gondolom, valakik el akarják majd hallgattatni az öreg tisztet, szóval megint valami pusztítás várható. :)
Tyler1
Jaa meg projektel valamit van Damme-al, abból még jó is kisülhet, na meg készül a The Protector 2, amiben ismét Pinkaew irányítása alatt lesz, szintén bizalomgerjesztõ.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Én sem estem tõle hanyatt annyira egyébként. Történet és karakterek terén tényleg nagyon gyenge, engem is ez zavart benne leginkább, de az akció és bunyós jelenetek elég komolyan odasütnek az utóbbi évek Hollywoodi akciófilmjeinek orra alá.

LoSA
Kényszerleszállás
6/10

precision
hát én mint filmet untam... a Tom Yum Goong -nak meg az Ong Bak -nak sem volt semmi egetverõ sztorija és nem voltak Oscar díjas alakítások sem, még is sokkal jobb filmnek tartom õket a Raidnél... pedig én imádom a harcmûvész látványfilmeket, de ezt alig vártam, hogy vége legyen már :)

na mind1 :) na majd a Kung Fu Hustle 2 és a következõ Tony Jaa filmek reméljük jók lesznek :)

Bazinga!

PetruZ
Tavalyi év egyik legjobbja. Semmi színészi játékot nem vártam tõle, csak hardcore pencak silat az egész és azt rohadt jól adja. Látható az angol ürge keze, nem hétköznapi thai film. Mint ahogy Tony Jaa sem ér semmit megfelelõ rendezõ nélkül (még csak nem is színész), ezt az Ong-Bak folytatások bizonyították, amikor otthagyta Pinkaew-et és saját maga csinált mindent. Olyan is lett, ugyanolyan béna B-film gagyi, mint a többi Rittikrai-rendezés... (Én láttam párat, tudom, mit beszélek. :) )
precision
persze, nem is mondtam, hogy ott a színészi alakítások viszik el a filmet, és nincs is rá igény... csak ennél a Raidnél feltûnõen gyengék voltak a színészi alakítások... az is lehet, hogy a kritikán alul angol szinkron miatt látom így... kb. olyan mint amikor japán animet szinkronizálnak angolra

mindenki jókat ír errõl a Raid Redemption -rõl... lehet velem van akkor a baj :) bele is tekertem párszor, annyira untatott

Bazinga!

Zephyr Retiring
Kegyetlen bánásmód.
A film, amit most láttam :)

Tyler1
Hát a Tony Jaa filmeknek sem a színészi alakítások az erõsségük :) Egyébként nézd meg az Ong-Bak 3-mat, ahhoz képest a The Raid kult.film.

precision
The Raid Redemption - iMDB

Nagyon nem értek egyet az imdb pontszámával. Faék sztori, semmi felvezetés, durr bele a közepébe. Irdatlanul pocsék színészi alakítások... oké, bunyósok és kaszkadõrök meg ilyesmi, de akkor is feltûnõen gyenge színészek. Ráadásul sikerült kifognom az angolul utószinkronizált verziót, ami rém pocsék lett.

Volt benne egy-két szép harc/akció jelenet, de ennyi. Hol áll ez egy Tony Jaa filmhez? Sehol.

3/10

Bazinga!

Egyetertek.

Tikal: Nekem sikerult! :DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Blasta
Jah, nem rossz film, de kicsit elnagyolt, eltulzott, bar sosem eltem meg tul atomcsapast.
Mellesleg sztem nem Bien a foszereplo, es nem bunkerben jatszodik.

Dynamic
Ha nem lett volna benne az az utolsó tíz perc(!), ami mellesleg csak a nagyon hosszúra nyújtott, kurva unalmas elõjátékhoz képest volt izgalmas, egyébként az sem hatott meg... szóval, ha az nem lett volna, kíváncsi lennék, hogy akkor hány pontra értékelték volna a filmet azok, akik sírtak a gyönyörûségtõl mennyire brutál jó, meg szuper izgalmas az Argo.
Tikal
sajnos objektiven nem lehet értékelni filmet :)

Itt a Sötétségben - Star Trek legújabb elõzetese :
http://www.youtube.com/v/RxZcxkFZZP0&version=3

Ez talán még a Vasember 3.-nál is jobb lesz !<#nezze>
CSOCSO
A pontozas valszeg azert aranyos mert lattam a masikat elotte. Azt se talaltam tul jol filmnek de ez meg rosszabb volt. Leginkabb azert mert unalmasabb volt es mondhatni SEMMI extrat nem nyujtott az utolso fel ora sem. Mire fel adjak neki jobbat?
Argo

Ha szubjektiven kene ertekelnem ezt a filmet,mondjuk foghuzas kozben...kapna egy 8/10-et. Merthogy erdekes volt,meg neha meg a fenekem is osszehuztam,amikor a vegen felszallt a repcsi meg kicsit okolbe is szoritottam a kezem,mondvan hogy "ezaz!"

Aztan ha objektiven kene ertekelnem a filmet,kapna egy budos nagy 0/10-et. UNCSI!

6 nyugati artatlan emberke megreked a gonosz keleten,kuldjunk erte egy helyi kabbefaszom'-at,majd az megoldja. Mindenki visszajon,seggnyalas itt-seggnyalas ott,alkalmi szupersztarunk oriasi hos,vegere egy kis kulfoldi zene-szines ego oszt joejszakat. C'mon....<#levele><#duhos2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Totti5
S azt sem jelenti hogy rossz. Na most erre varj gombot:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hasadás (2011)

FSZ: Michael Biehn, Lauren German

Kijött megint az emberi természet, habár néha túlzónak tartottam azokat a határokat, amiket ezek a szereplõk átfeszítettek bár részben elképzelhetõ. Hasonló téma, mint a Kísérlet c. film, csak ez egy bunkerben játszódik. Aki teheti nézze meg én végig a körmöm rágtam olyan izgalmas film volt.

8/10

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
igen, én nem voltam pontos, B kategoriás film 6 pont, mellette meg 3 a másiknak... így elég kontrasztos volt :)

CSOCSO
bocsanat. 6 pont volt az de szvsz ugyan az.
CSOCSO
5 pontot!!??!!
IMYke2.0.0.0
1 is, 100.000.000 légy is a lósütire száll.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ami sok embert érdekel, nem jelenti azt hogy jó is !
Blasta
A hangover elso resze egyszer siman nezheto, humor is akad, de sztem sem erdemes rá még +2 részt pazarolni