Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A Rust and Bone után ezt csak Matthias Schoenaerts miatt néztem meg, és hát...ebben döbbeneteset alakított, ha felfedezik ezt az embert a tengerentúlon, akkor az egyik legjobb drámai színész lehet. Ez az alakítás magában ért volna egy aranyszobrot, kár hogy az Akadémia egy kategóriával letudja az idegen nyelvû filmeket. Magával a filmmel már volt 1-2 kifogásolható dolog, a sztori alapjául szolgáló bûnügyi/maffia szál pl. totál másodlagos és érdektelen. Sokszor ide-oda ugrál két eltérõ jelenet, néha az idõsíkok sem egyértelmûen váltakoznak, és jó pár dolog számomra magyarázat nélkül maradt. Ezek betudhatóak az elsõ filmes rendezõnek, bár azért így is összehozott egy Oscar-jelölést. Viszont Schoenaerts karakterének morbid és egyben szívbemaró, különálló drámája fantasztikus lett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Na ez tényleg jó volt. Kicsit gyanakvóan ültem le elé, mert nekem az Inglorious Basterds nem tetszett különösebben, de ez sokkal jobban sikerült.
A történet persze nem tartogat nagy meglepetéseket, de ezt bõven ellensúlyozzák a remek karakterek, a színészi játék és a hangulat. A benne levõ kisebb-nagyobb értelmetlenségek felett szemet lehet hunyni a "rule of cool" jegyében. (Na jó, azért Jankó napszemüvegénél sûrûn pislogtam elssõre 😊)
Talán az egyetlen ami nem tetszett annyira az a befejezés. A "ja ne, már megint találatot kapott a paradicsomraktár" jelenetek sok helyen nagyon debilül néznek ki (Igen, tudom, hogy tarantino film, ettõl még gagyi, pl. a kill billben ugyanez jóval stílusosabban van megcsinálva) és nem igazán értem a végén lévõ vargabetû minek kellett bele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ettõl függetlenül minden más a helyén volt, kap is tõlem egy szép 8/10 -et.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ami poén van a Tedben az jó, csak nem elég, ráadásul egy borzalmasan tipikus romantikus film köntösbe van csomagolva, amiben nagyítóval sem lehet semmi eredetiséget felfedezni.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
a mondandóm többi része még fennáll azért 😊
Bazinga!
akkor ez nem tudom micsoda...
még mindig tartom ahhoz, hogy a MacFarlane féle humor nekem nem jön be, a poénok 99% -a fing, drog, pia, szex, zsidók, négerek, melegek...stb. és hasonló értelmes dolgokról szólnak a Tedben 😊 és akkor jössz azzal, hogy problémáim lehetnek az életben, meg nem irigyelsz mert nem tartom viccesnek a Tedet 😊
gratulálok.
na mind1, fejezzük is be 😊 neked pedig jó szórakozást az x+1 -edik fingós és altesti poénhoz 😊
Bazinga!
Azt hittem nem láttam, de igen szerintem vagy 2x, csak már elfelejtettem a cselekményeket. Még mindig jó film, de a személyes kedvencem az elsõ és a negyedik rész marad.😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Next PC upgrade: 2022
Kivancsi voltam miert kapott ennyire magas pontszamokat,igy belekezdtem.Nem rossz film,egyaltalan nem.Viszont a szereplok egyike masika elegge el van tulozva,irrealisan viselkednek sokszor.Ez zavaro,es elveszi a dramai jelenetek elet,komolysagat.Bar lehet hogy ez volt a cel.A ket foszereplo jol tolja,ebbol a lanybol meg lehet szineszno is,ugyes es csinos is.Orulok hogy hozza hasonlok is vannak,nem csak Kristen Stewart fele pancserek.Bradley Cooper szinten jo,belole sem sokat neztem ki a vigjatekai utan.Osszessegeben egy kellemes esti film,nem csalodtam.
7/10
Jack Reacher:
Az igazsag az hogy amig neztem,lekotott.Viszont eltelt ket het es mar alig-alig tudnek belole visszaidezni fontos reszleteket.Ez valszeg ket dolgot jelent:oregszem,es ez egy tokeletesen tucat akciofilm.Tomkruz az egyik kedvencem,no nem szineszi jateka miatt,de valamiert nagyon csipem a filmjeit,szorakoztatnak.Ez a Rosie Pike nevu no pedig meg mindig csodaszep,feldobta ezt a filmet is.Mint rendezes,szineszkedes,drama,kosztumok,cgi stb nem tudom ertekelni,de nem is mindig muszaj talan.Vegulis meger egy masfel orat.
5/10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Siralmas volt, egytõl-egyig, de a legsiralmasabb, hogy ezért valakik nagyon-nagyon sok pénzt kerestek, hiszen valakik(sokak) EZT IMÁDJÁK!!! Ott van mindjárt a nõvérem, aki 36 éves, értelmes, diplomás, aranyos, mûvelt, stb., és imádja ezt a szrt. <#csodalk>#csodalk>
Anyám borogass... megalapozottan csak úgy lehet fikázni, ha látjuk is az adott filmet, így megejtettem ezt a borzalmat. Az elõzõ rész is már kiverte nálam a biztosítékot a felfoghatatlan baromságokkal, lásd ez a kép:

Ez a befejezõ rész is hasonlóan bõvelkedik ezekben. Kezdjük ott, hogy mi a kurva élet ez a szuperképességes baromság? Te jó ég. Persze, nincs kõbe vésve, milyennek kell lennie egy vámpírnak, de ez már nevetséges. Van itt jövõbelátó (jó ez eddig is volt), de most már van tûz és vízhajlító(!!!), fojtogató fekete füstöt eresztõ, testével áramot képezõ, más képességek elleni pajzsként viselkedõ, látomásokat láttató és satöbbi. Hát az eszem megáll, ez nem X-Men, bassza meg! Ja és persze mindenki szupererõs, szupergyors, szuperugrásuk is van. OK.
Na aztán csak átszenvedtem az elsõ órát, jöhetett a gyakás. Ennek az elején a beállás is döbbenet volt, mennyire erõltetett az egész kompozíció. Hogy gondolták ezt komolyan? Nevetségesség a köbön.

Na mindegy, a harc azonban igen pofásan meg lett csinálva, végre elhullott egy csomó karakter, és még világosban is játszódott. Ez az egy értékelhetõ momentuma volt a filmnek, és már kezdtem is örülni, de ilyen kibaszott nagy gyáva dologra nem számítottam volna.
Ja és a vérfarkasok öregednek, nem? Akkor Jacob mi a faszt akar úgy mégis? Pedóból lesz majd szép lassan egy vén szar, egy tinivel az oldalán. LOL.
Ilyen SZART hogy lehetett megalkotni?/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2) Semmilyen vallás nem érdekel így a Sci. sem
3) Az angol humor is lehet jó. Benny Hill, Mr. Bean, Monty Phyton, Hugh Grant ...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Én vígjátékilag kicsit más poénokat kedvelek, de ezek közt is vannak jók.
Jelenlegi kreált gyors favorit listám:
(a teljesség igénye nélkül és folyton változtatva)
Holiday
Tenacious D.
Igazából szerelem
Nagyon nagy Õ
Ûrgolyhók
Idétlen idõkig
Szellemes karácsony
50 elsõ randi
Apádra ütök
10 dolog amit utálok benned
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Balfácán
Apám a hõs
Asterix & Obelix A Kleopátra küldetés
Vaklárma
Dutyi dili
...
Pedig anno én "védtelek" meg mikor jöttél a szcientológiás szarságaiddal 😛 Nem ezt vártam tõled 😛
Nézd, a kaka, pisi, fing, szex, drog, pia poénokat már kinõttem. Jobban szeretem a kifinomultabb humort. Kedvencem talán az angol humor, de nem csak az azt szeretem. MacFarlane számomra már ellaposodott.
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nick & Simon filmjei/poenjai visznek mindent nalam.
(slussz poen: egesz veletlenul pontosan ebben az utcaban lakom, innen 200 meternyire link 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tedre és hasonló filmekre viszont egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Hugyos-fingós-böfögõs filmek se mozgatnak már meg, messzire kerülöm õket. A Másnaposok 1-2 még belefért.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nincsenek, ez a harom ember kimeritette minden idok osszes filmben elhasznalhato poenjat.
Rohadt jó ütõs vígjátékok (Bud Spencer - Terence Hill és Louis De Funes kivételével) vannak még?
Mert õk ugye alapok. Sõt ikonok.
Egyet értek 😊
Amúgy miért mondod? Mi van a falnál? 😄
Kivancsi vagyok mikor kezdi el javasolni, hogy menjunk oda a falhoz es mondjuk el mi van ott 😄DD
Ideig óráig talán. De azért nem árt tudni, a problémáinkat mi magunk generáljuk önmagunknak.
Pl.: a te gondod, nem az enyém. És fordítva.
Mint pl. kollégát Louis De Funes..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.