Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bradley Cooper jó volt, DeNiro rutin, na de Jennifer Lawrence valami elképesztõen brutál volt, abszolút megérdemelt az a szobor. Bár az Éhezõs filmje szvsz iszonyú fos volt, nekem már abban is szimpi volt a csaj. Chris Tucker pedig a parányi szerepében is hatalmas komédiát csinál, nem tudom, hogy miért mellõzi ennyire a filmezést, rohadt nagy karakter a csávó.
Összességében valóban jó film, de néha kicsit sok.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ez nagyon tetszett. Két fõszereplõ hihetlen jót alakított. 8/10
Django Unchained
Ez csalódás volt. Lehet túl magasak voltak az elvárosok az egekbe magasztaló kritikák után, de valahogy semmi extra nem volt számomra benne. 6/10 a színészek miatt.
nice legs. what time to open?
Remek dán film, Mads Mikkelsen fõszereplésével. Az egyik legjobban alulértékelt színész szerintem, nagyon jól hoz minden féle figurát.
Maga a film pedig nagyon életszagú, igazi dráma, nagyon jól fel van építve. Egy percig sem unatkozik az ember pedig semmi akció nincs benne... végig lekötött. Nagyon jó a zene, szépek a képek. Eredeti dán nyelven néztem, igaz egy kukkot nem értettem volna belõle a felirat nélkül, de jó volt hallani az eredeti hangokat, sokat hozzátettek.
És még a végét sem kúrták el Hollywoodi módra 😊
8/10
Bazinga!
Ez afféle nõi-férfi barátság extrákkal 😊
Megtudhatjuk belõle, hogy ez miért csak ideig óráig mûködik...
Kellemes, vidám hangulatú kis fim.
10/8.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ez a film hihetetlenül buta lett. Tudtam, hogy nem szabadott volna megnéznem. Ez olyan gagyi másolata az elsõ résznek, hogy már én szégyelltem magam. Csak egy hajszál választja el a paródiától. Unalmas lekopizott sztori, röhejes párbeszédek, röhejes és totálisan irreális cselekmények, gagyi akciók, a verekedések szó szerint ZS kategória, erõsen epilepszia veszélyes vágások.
Elsõ rész a mai napig kedvenc, de ez nem különb egy amatõr filmes csapat vizsgafilmjénél.
Bár a meztelenkedés a végén nekem szenzációhajhásznak tûnt de más problémám nem volt.
A zene csillagos ötös,Twin Peaks zeneszerzõje asszem aki a film zenéjét csinálta.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Miközben, a fõszereplõ hölgyike nekem nem jön be.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
érdekes S/M romantika és elnyomott érzések egy filmben.Furcsa és rétegfilm,nekem tetszett.
Érdemes megnézni, már csak Sigourney Weaver és Robert De Niro miatt is. Pörgést ne várjunk tõle. A hölggyel lehetne simán egy antighostbusters filmet forgatni, az király lenne!!! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem a csajos pasi jobb cím lett volna 😄
Amúgy borzasztóan tetszett.
Röhögtetõs kategória 😊
Mindketto jo sci-fi, de a Moon-nak van melysege, az Oblivion inkabb a blockbuster vonal, de ahhoz viszont nincs benne kraft
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Minden nagyon jó szinte - csak a film lett borzasztó gyenge.
5/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Teljesen korrekt, elvezheto akcio-scifi. Amiert nem tudok ra tobbet adni az a stilusahoz kepest kisse keves akcio (egy Moon-nal nyilvan ez nem von le az elvezeti faktorbol de ennel a mufajnal kicsit tobbre szamitok), illetve a kisse atlatszo sztori, ami semmikeppen nem rossz vagy egysiku (csavarok is elofordulnak) de azert a konnyedebb vonalat kepviseli. Nameg en Tomot sem tudom fenntartasok nelkul elviselni.
De mindenkeppen jo kis film, nekem megerte a mozijegyet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
nem mintha zavarna, mert tényleg zseniális volt.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
(MD miatt már eleve elõnnyel indul)
Viszont Jodie-nek jól áll a rövid haj (de az öregség nem 😛)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ez pörgõsebb akciódúsabb lett.
én örülnék egy új D9-nek is ami tovább boncolgatja a sztori témáját.
Bugatti adja a verdákat? 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azóta sikerült minden kimaradt Wes Anderson filmet pótolnom!
A csodálatos róka úrfi,az Édes Vízi élet és ma a The Darjeeling Limited.
A tenembaum a háziátok régen nem tetszett.úgylátszik fel kell nõni az õ mûveihez 😊
képzeld el Magyarország is "kis" ország 93 ezer km2, hisz ezt leírtam egy mondatban.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eredetileg a Valar (ezek kb. angyali erõk, Vala az egyes száma) küldte õket és õk is a rend szellemei, akárcsak a Valar maga, de kisebb erõvel bírnak. Õk is Maiar (egyes száma Maia), tehát alacsonyabb Ainur-ok (mintahogy a Valar magasabb Ainur-ok), akik az idõk kezdetekor érkeztek. Szóval nem emberek ezek a varázslók, még véletlenül sem, hanem õsi erõk, többnyire idõlegesen emberi formában. Azért küldték õket így, hogy segítsék majdan a Sauron elleni harcot.
Mind1, ezekrõl vannak jó leírások, hogy ki-kicsoda és micsoda, ha érdekel utánanézhetsz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem az ilyenektõl áll a hátamon a szõr a LotR témában... ÖT varázsló a világon...
Szal amikor olvastam a könyveket, már ismertem a hihetetlen hype-ot, hogy így Tolkien, meg úgy csodálatos világ felépítve, és végül csak az jött le, hogy ez a világ milyen rettentõen pici. Mint egy nagy falu, mindenki ismer mindenkit, meg az szüleit, záros idõn belül (három könyv) alatt átlóban keresztül lehet rajta gyalogolni.
Öt varázsló közül egy nem Sauron?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Semmi extra, turheto gangster film, de azert nem ér a nagyok nyomába.
Egyszer nézhetõ volt. Volt benne egy-két fosatós villanás, de semmi több. Már elég rég láttam az elsõ részt, de emlékeim szerint az sokkal sokkal jobb volt. Pláne, hogy azt Alexandre Aja rendezte! Elõ is túrom valahonnan a szekrény mélyérõl 😊
Hatalmas film volt szerintem!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Minõsíthetetlen fosch... 4/10 (jóindulattal) pedig vevõ vagyok az agyatlanságra.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha valakit bántottak valaha, az mindig következményekkel jár a jövõben..
Egy gyógymód létezik csupán: ha kiteregetjük a szennyest a múltunkból..
S ha a megfelelõ embernek tesszük, akkor jön létre a valódi lánc...ami nincs is..de mégis van.
Szívszorító dráma humorral, együttérzéssel és jó zenékkel..