Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cody1994
Üdv! Tudtok mondani ehhez haszonló animációs fimeket? Rise.of.the.Guardians,Wreck-It.Ralph

Tyler1
Megnéztem én is ezt a Silver Liningsot. Nekem néha már kicsit abszurd volt a humora, egyszer majdnem ki is nyomtam, aztán a végére már sikerült megszeretnem.
Bradley Cooper jó volt, DeNiro rutin, na de Jennifer Lawrence valami elképesztõen brutál volt, abszolút megérdemelt az a szobor. Bár az Éhezõs filmje szvsz iszonyú fos volt, nekem már abban is szimpi volt a csaj. Chris Tucker pedig a parányi szerepében is hatalmas komédiát csinál, nem tudom, hogy miért mellõzi ennyire a filmezést, rohadt nagy karakter a csávó.
Összességében valóban jó film, de néha kicsit sok.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SASboy
Silver Linings Playbook

Ez nagyon tetszett. Két fõszereplõ hihetlen jót alakított. 8/10

Django Unchained

Ez csalódás volt. Lehet túl magasak voltak az elvárosok az egekbe magasztaló kritikák után, de valahogy semmi extra nem volt számomra benne. 6/10 a színészek miatt.

nice legs. what time to open?

tommygear
öregszik csak a botox fiatalon tartja 😄
zoliii
Oblivion - Feledés Ma néztem meg. Tök jó kütyük vannak benne 😄 Tom Cruise alig öregszik! 😄 8/10 ér nálam a film. Ezt a filmet érdemes volt megnéznem moziban! Kevés a jó film! 😞

precision
Jagten - iMDB

Remek dán film, Mads Mikkelsen fõszereplésével. Az egyik legjobban alulértékelt színész szerintem, nagyon jól hoz minden féle figurát.

Maga a film pedig nagyon életszagú, igazi dráma, nagyon jól fel van építve. Egy percig sem unatkozik az ember pedig semmi akció nincs benne... végig lekötött. Nagyon jó a zene, szépek a képek. Eredeti dán nyelven néztem, igaz egy kukkot nem értettem volna belõle a felirat nélkül, de jó volt hallani az eredeti hangokat, sokat hozzátettek.

És még a végét sem kúrták el Hollywoodi módra 😊

8/10

Bazinga!

precision
Rounders - iMDB

Remek színészek, érdekes alap sztori (pókeresek elõnyben) és egy hihetetlenül huszadrangú szar forgatókönyv. Kár érte.

4,5/10

Paul Blart: Mall cop - iMDB

WTF did I just watch? 😊 Talán egyszer elmosolyodtam 😊

2,5/10

Bazinga!

Zephyr Retiring
Csak szexre kellesz.
Ez afféle nõi-férfi barátság extrákkal 😊
Megtudhatjuk belõle, hogy ez miért csak ideig óráig mûködik...
Kellemes, vidám hangulatú kis fim.
10/8.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tyler1
Taken 2

Ez a film hihetetlenül buta lett. Tudtam, hogy nem szabadott volna megnéznem. Ez olyan gagyi másolata az elsõ résznek, hogy már én szégyelltem magam. Csak egy hajszál választja el a paródiától. Unalmas lekopizott sztori, röhejes párbeszédek, röhejes és totálisan irreális cselekmények, gagyi akciók, a verekedések szó szerint ZS kategória, erõsen epilepszia veszélyes vágások.

Elsõ rész a mai napig kedvenc, de ez nem különb egy amatõr filmes csapat vizsgafilmjénél.

tutituti
Komoly,csak sokan fintorognak mikor nézik.Szerintem teljesen korrekt amit be akar mutatni.
Bár a meztelenkedés a végén nekem szenzációhajhásznak tûnt de más problémám nem volt.
A zene csillagos ötös,Twin Peaks zeneszerzõje asszem aki a film zenéjét csinálta.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Komoly film az - szerintem, a kapcsolatfüggésrõl ennél látványosabb (izgalmasabb) filmet nem is csináltak, azóta se.
Miközben, a fõszereplõ hölgyike nekem nem jön be.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
A Titkárnõ

érdekes S/M romantika és elnyomott érzések egy filmben.Furcsa és rétegfilm,nekem tetszett.

PetruZ
Sir Quno Jedi
Red Lights 2012

Érdemes megnézni, már csak Sigourney Weaver és Robert De Niro miatt is. Pörgést ne várjunk tõle. A hölggyel lehetne simán egy antighostbusters filmet forgatni, az király lenne!!! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zephyr Retiring
Tökös csaj.
Szerintem a csajos pasi jobb cím lett volna 😄
Amúgy borzasztóan tetszett.
Röhögtetõs kategória 😊

CSOCSO
szanalom hogy 20mbites internettel nem tudok egy kibaszott 720ps videot vegignezni........................
Blasta
Nem is emlitheto egy lapon a Moon-nal, az Oblivion mas kategoria, csak peldanak hoztam azt fel 😊
Mindketto jo sci-fi, de a Moon-nak van melysege, az Oblivion inkabb a blockbuster vonal, de ahhoz viszont nincs benne kraft

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tomsolo
Felhõ Atlasz

Minden nagyon jó szinte - csak a film lett borzasztó gyenge.

5/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CalebJoe
Én is így vagyok Cruise-al voltak jó alakításai, de hiába van benne a szakmában rég Rockwell mérföldekkel jobb színész és ezt már többször is bebizonyította, na de mindegy látnom kell ezt is bár kötve hinném hogy legyûrné nálam a Moon-t.
Blasta
Oblivion - 7/10

Teljesen korrekt, elvezheto akcio-scifi. Amiert nem tudok ra tobbet adni az a stilusahoz kepest kisse keves akcio (egy Moon-nal nyilvan ez nem von le az elvezeti faktorbol de ennel a mufajnal kicsit tobbre szamitok), illetve a kisse atlatszo sztori, ami semmikeppen nem rossz vagy egysiku (csavarok is elofordulnak) de azert a konnyedebb vonalat kepviseli. Nameg en Tomot sem tudom fenntartasok nelkul elviselni.
De mindenkeppen jo kis film, nekem megerte a mozijegyet.

Trailer alapján nem tûnik rossznak! Tudom, hogy meredek, de nekem kicsit a Transformers jut róla eszembe!😊 Képi világ tekintetében, a háborús rész eléggé arra hajaz! Sokszor láttam már egyébként, de pont tegnap vettem meg DVD-n a hamradik részt, mert úgy voltam vele, hogy 999 Ft-ért nem hagyok ott egy ilyen jó filmet a Media Marktban! Szóval robotok tekintetében, nálam a Transformers viszi a pálmát!
genndy
Olyan Lopott idõ-szerû lesz szerintem, de jónak néz ki, jöhet. Értelmes sci-fi akciót szeresük.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

QuippeR
vajon hány évig lesz még minden trailernek Inception-utánzat a zenéje?
nem mintha zavarna, mert tényleg zseniális volt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tyler1
Ebben is lesz annyi hangsúly a morális dolgokon, csak itt még meg is turbózzák eksönnel 😊 Számomra mindenképp érdekesebbnek tûnik a D9-nél, pedig azt is nagyon szerettem.
(MD miatt már eleve elõnnyel indul)

tomsolo
Sztem meg nem.

Viszont Jodie-nek jól áll a rövid haj (de az öregség nem 😛)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tutituti
D9-ben több volt a hangsúly szerintem a mély kérdésekben és problémákban mint sem a lövöldözésben és robbanásban.
Ez pörgõsebb akciódúsabb lett.
én örülnék egy új D9-nek is ami tovább boncolgatja a sztori témáját.

Tyler1
Pozitív értelemben, trailer alapján sokkal komolyabbnak tûnik minden tekintetben a D9-nél 😊

Tikal
milyen értelemben? 😊

Bugatti adja a verdákat? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Hát ez odabasz a D9-nek is.

tutituti
Én is így érzem.
Azóta sikerült minden kimaradt Wes Anderson filmet pótolnom!

A csodálatos róka úrfi,az Édes Vízi élet és ma a The Darjeeling Limited.
A tenembaum a háziátok régen nem tetszett.úgylátszik fel kell nõni az õ mûveihez 😊

Méltatlanul maradt ki az Oscar mókából szerintem. Bruce papa meg megint bebizonyította, hogy jó színész és tud nem akcióhõst is játszani. Persze összes fõbb szereplõ is nagyon jó volt. 😊

Miért, az elsõ Narnia moziban a több mint 2 hónapos sereggyûjtés úgy jelent meg, hogy 1-2 percet lovacskáztak keresztül egy erdõn ... persze nem csak a rövidítések miatt volt gáz. Az alacsony költségvetésû BBC sorozatban 20x jobbak voltak a színész srácok.

hát te sem vagy százas :-)
képzeld el Magyarország is "kis" ország 93 ezer km2, hisz ezt leírtam egy mondatban.
Sir Quno Jedi
Jah és Saruman pl. azért rühelli Radagastot (gyk. a barna madárkakisfejû vari), mert a Vala Yavanna (a Föld Úrnõje és Gyümölcsök hozója) ráparancsolt, hogy márpediglen a kompányionja lesz neki a barna és kuss. Erre annyira begazolt rá, hogy végül egyszerûnek és bolondnak titulálta (valljuk be a barna nem volt sértõdõs amúgy sem). Saruman meg kissé rátarti (jó nagyon az).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem, van Saruman "man of skill", Gandalf "elf of the staff", Radagast "tender of beasts", Alatar és Pallando (ez ugye Valinor, vagy más néven Morinehtar és Rómestámo, ez meg elf). Az utóbbi kettõnek Tolkien sose adott nem Valinor, vagy elf nevet, a többiek neve is emberi nyelven az, amit ismerünk (egyik rohír, másik északi, a harmadik valószínûleg westroni).

Eredetileg a Valar (ezek kb. angyali erõk, Vala az egyes száma) küldte õket és õk is a rend szellemei, akárcsak a Valar maga, de kisebb erõvel bírnak. Õk is Maiar (egyes száma Maia), tehát alacsonyabb Ainur-ok (mintahogy a Valar magasabb Ainur-ok), akik az idõk kezdetekor érkeztek. Szóval nem emberek ezek a varázslók, még véletlenül sem, hanem õsi erõk, többnyire idõlegesen emberi formában. Azért küldték õket így, hogy segítsék majdan a Sauron elleni harcot.

Mind1, ezekrõl vannak jó leírások, hogy ki-kicsoda és micsoda, ha érdekel utánanézhetsz.

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy az, amit te "záros idõn belül (három könyv) alatt átlóban keresztül lehet rajta gyalogolni"-ként aposztrofálsz, az a történetben több, mint 1 évig tartott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bocs, OFF:
Nekem az ilyenektõl áll a hátamon a szõr a LotR témában... ÖT varázsló a világon...

Szal amikor olvastam a könyveket, már ismertem a hihetetlen hype-ot, hogy így Tolkien, meg úgy csodálatos világ felépítve, és végül csak az jött le, hogy ez a világ milyen rettentõen pici. Mint egy nagy falu, mindenki ismer mindenkit, meg az szüleit, záros idõn belül (három könyv) alatt átlóban keresztül lehet rajta gyalogolni.

Öt varázsló közül egy nem Sauron?

Sir Quno Jedi
jah vólí is többszörnézõs volt.

Totti5
Wall-E óta nem láttam ilyen jót. Kösza az ajánlást, nagyon bejött!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Blasta
Gangster squad - 6/10
Semmi extra, turheto gangster film, de azert nem ér a nagyok nyomába.

Tükrök 2

Egyszer nézhetõ volt. Volt benne egy-két fosatós villanás, de semmi több. Már elég rég láttam az elsõ részt, de emlékeim szerint az sokkal sokkal jobb volt. Pláne, hogy azt Alexandre Aja rendezte! Elõ is túrom valahonnan a szekrény mélyérõl 😊
tutituti
megnéztem a Holdfény királyság-ot.
Hatalmas film volt szerintem!

Zephyr Retiring
Amint lesz zenélõ Romana (ez még létezik?) már jelentkezem is 😊

Blasta
Nem akarsz inkabb Romana fuzeteket irni? Mindenki jobban járna.

Tikal
az elsõ rész pedig klasszikus 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ZilogR
Torrente 1

Minõsíthetetlen fosch... 4/10 (jóindulattal) pedig vevõ vagyok az agyatlanságra.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

JethroHUN
Spring Breakerst van aki nézte? Véleménye róla, neten elég vegyes.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Zephyr Retiring
A lánc.
Ha valakit bántottak valaha, az mindig következményekkel jár a jövõben..
Egy gyógymód létezik csupán: ha kiteregetjük a szennyest a múltunkból..
S ha a megfelelõ embernek tesszük, akkor jön létre a valódi lánc...ami nincs is..de mégis van.
Szívszorító dráma humorral, együttérzéssel és jó zenékkel..

Na ja, de a 4 féle szinkronban is az volt a poén, hogy a szöveg is teljesen más volt mindben.

Zephyr Retiring
Vagyis BD ripben 😊
(Bluray Disc)