Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötét Lovag
Sötét Lovag - Felemelkedés
Így készültek, ez a filmbeli kronológia is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Nolan-Batman-rebootok most kivételek. De, az esetleges újabb reboot... ahh...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem tudok róluk sok mindent. Történetileg milyen sorrendben érdemes nézni?
Eleg silany alkotas. Hogy Lopez kisasszony mi a francnak kellett oda azt nem tudom. Talan arra szamitottak hogy o majd emel egy kicsit a film szinvonalan de ez forditva sult el. Nem arrol van szo,dugnam...de ne szineszkedjen. Inkabb riszalja tovabb a buldoggal -vagy kivel- a szinpadon.
Egyik kedvenc szineszem,JS miatt kap 3 kemeny pontot.
A filmben levo zenekrol inkabb nem is mondok semmit.
Szal 3/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Link
Rengeteg jó film foglalkozik a novellával, az egyik leggyakoribb Parker - mindenféle neveken - téma feldolgozás a sikeres rablás, áruló társak/partnernõ (majd felépülés) és bosszú.
A két legismertebb az Point Blank és a Payback.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem ismerem Parker karateret, igy csak mint szimpla akciokrimit ultem le nezni. Eleg harmatos volt.
J'Lo vetkozese miatt kapott 1 ponttal tobbet. Amugy total felesleges volt a filmbe.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Off vége, vagy mi.
Csak a letöltõk számából következtetett arra, h. baromi sokan megnézik, ami szerintem is valószínû.
Én egyszer próbáltam camos filmet nézni, azóta nem mertem. Nagyon fájt.
Nem lett nagy eresztés sem a film, sem az élmény nagyvásznon.
Camosan vidsont semmiképp. <#vomit>#vomit>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"The trees move. Do you not see it?"
Még a Hobbit-ot sem láttam, pedig lehetett volna így is. Most meg már bevárom a 2. részt is BD-ben, és lesz Hobbit-maraton.
Nem sietek.
Ha 3. rész is lesz, akkor azt is bevárom BD 1080-ban, s ha a sors úgy hozza, akkor moziban is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ilyet sosem csináltam, még a 17"-esen sem.
A tarajos sûnt nem hozom elõ, de én sem értem, mi a jó a croppolásban, amikor ELEVE croppolt filmeket kapunk 16:9-re...
Az a 2-4 mm vastag fekete csík engem rohadtul nem zavar. Sõt! Az angol/magyar feliratot mindig oda állítom be.
De ez is, és minden ami média jelzi azt az iszonyatos igénytelenséget és butaságot ami ebben az országban mérvadó.
Én se értem miért kell erõltetni még mindig
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Agyam dobom el neha.
Közben rájöttem, hogy sokkal egyszerûbb lenne, ha a forrást korlátoznák (tehát ne millióféle formátumban vegyék fel a filmeket, hanem legyen egy max arány, amit a TV-k is tudnak).
Persze lehet fokozni: rárak egy 48 pixeles sárga feliratot és csodálatos a minõség.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Minden6ó.
Az este megnéztem újra.
Ez a Carrey mindig mosolyt csal az arcomra.
Ez most is így történt 😛
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A film üzenete: Hogy alázzon meg, és tegyen bûnbakká a társadalom egy kvázi hõst.
Értem én azt, hogy a drog rossz, de ahogy keverik a két szálat (200 embert megmentõ hõs/alkesz) az teljesen inkonzisztenssé teszi a filmet.
Legalább akkor olyan szituációt találjanak ki a film elejére, ami megosztó, ne pedig hõst csináljanak belõle, amit utána még tovább fokoznak a morálisan a béka segge alatt levõ retardáltak elítélõ viselkedésével.
Ezek a komikus jelenetek amúgy megérnek egy misét:
"-szerinted hibás voltam?
-dehogy, megmentettél 200 embert egy bravúros manõverrel, kibaszott jó pilóta vagy, amúgy meg a kurva anyád, mert alkesz vagy ezért te tehetsz róla, h. lezuhant a gép."
wtf?
Ezt nem így kellett volna megoldani...
jó kis film
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...viszont 4:3-as képarányú cuccot 16:10-es monitorra rádobni általában "korrekt", vertikálisan sosem olyan elvadultak az alkotok, és amúgy is dugjon meg egy tarajos sült aki ilyen képarányt használ.
"The trees move. Do you not see it?"
Az ugye meg van, hogy rengeteg fizikus vett részt anno a sorozatok, fõleg TNG készítésében, sõt némelykor segítettek epizódok megírásában? Ráadásul a WARP meghajtásról nemrég adott ki Dr. Whiteman pamfletett amiben leírja miért lehet nagyságrendekkel kevesebb energiából megcsinálni. Más kérdés, hogy a hajó és hajtómû alakja tök más lenne. 😄
Ennyi erõvel a Star Trek is faszság mert fizikai képtelenség ahogy a szekerek mûködnek az ûrben meg a robbanások és a többi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor nem csak én tartom röhejesnek ezt a vitát, de én nem mertem megszólalni 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elnézést az offért, de én ugy tudom, hogy a kétuléses gépeket VADÁSZBOMBÁZÓNAK hívjuk, az 1 ulésesek a szimpla vadász/elfogó gépek.
A Vadász/elfogó gépeknek azért nem kell 2 fos személyzet, mert nincs szukség bombázó tisztre, lévén foleg légiharc/elfogó szerepuk van. F-14-et sem vetették be sehol légiharcban, mert nagy es lomha, hiába az állitható szárny. Léteznek persze tobbfunkciós gépek is (pl. F-16, ami ido kozben kapott bombázási képességet), ezeknél 1 személyzet is képes légiharcra illetve bombázni is, de azok a gépek amelyek 2 ulésesek, kimondottan a bombázási képességuk miatt tobbszemélyesek, ergo vadászbombázók.