Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Azt hittem ezt a Schumaher-es témát már megbeszéltük, erre most megint azt mondod jó filmek voltak azok? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

75408#

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Millió tini zabálja, de nem csak õk, hanem tömérdek egyetemista is, ami elõtt értetlenül állok. Egyértelmûen a fiatalok a fõ célközönség, de, hogy ennyire bejön nekik lelkük rajta. Harry Potter még érthetõ is, mert azt legalább minõségileg meg tudták filmesíteni és a maga fantázia dús világa bõven lekörözi a Twighlight féle vámpíros marhaságot...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
Tényleg az, 5.2 az IMDB-n…. TDK mennyi is? 😊

persze teljesen mindegy, ha nem tetszik, nem tetszik...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Tegnap, a tévében volt a "King Kong" (2005)
Direkt csak a 3 T-Rex vs. King Kong harcot vártam be (nagyjából megsaccoltam, mikor lesz, emlékezetbõl és akkor kapcsoltam át), a többi hulladék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Twilight messze nem ért el olyan sikereseket, minõségben nagyon messze van a Batmantõl. Azt hogy valami sikeres ( kritikusok körében, minõségi skálán, kicsit is filmnézõ ember is el tudja dönteni hogy ez nem fércmunka ) vagy népszerû ( gyengébb könyv, film, zene is lehet népszerû ami minõségi skálán max csak közepes szintet ér el ) két különbözõ dolog.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egyébként senkit nem izgat, hogy millióknak tetszik, ha bizonyos embereknek nem jön be. Attól még kulturáltan kifejtheti a véleményét miért nem. Divat lett a Másnaposok és egyéb ilyen bugyuta vígjátékok bálványozása is. Hiába szeretik tömegek attól még engem nem érdekel. Nolan féle Batmanre én pl nem mondtam, hogy szar, csak jobbnak tartom a Schumacheres és a Burton által készített mûveket.

a.carkey
The Lion in Winter (1968)
9/10

Zseniális szereposztás, zseniális film (és darab).

A medve nem játék.

Twilightot is milliók zabálják mégis egy minõsíthetetlen szar...bocs

sb1
Bocsi hogy beleszólok, de attól még, hogy itt pár embernek nem tetszenek a Nolan féle batmanak, attól még a legjobbak lettek. Nem véletlenül van a sötét lovag szinte midennhol ott a toplista top10be..jha tudom, azokat alistákat nem szabad nézni, az a sok millió ember mind buta, mind agymosott, mind propaganda áldozat...csak az a 4-5 emberke itt a tuti, aki megmondja, hogy nem jók, mert nem és kész 😄 😄 Persze a jót divat szidni, ez ez mindig így volt, és így is lesz, szal peace, hajrá, csak így tovább, így biztosan jobb lesz aludni (és igen, nekem is, hogy ezt leírtam ide 😄 )

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Tikal
nem kell Uwe Boll.ig menni ahhoz hogy sokkal szarabb filmeket hozzunk fel példának, tavaly is született jó pár...

Tikal
nem sgyakran nézel fimeket ezek szerint...

Totti5
Nem tudom hogy sikerült eljutni az egyik legdrágább, legnépszerûbb, legjobbra értékelt filmtõl a budget Boll-ig. Ugytünik a fika nem szab határokat.

Ams
Gyorsan eljutottatok a flémig.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Dede. Mondjuk aki ilyet mond azzal nézetnék Uwe Boll életmûvet...

Why so serious?

Totti5
Nem kell a hülyeséget egymásra licitálni.

a filmtörténelem legszarabb filmjei a nolan-féle batman-ek

Tikal

Guren
nem maradt pénz hangtorzítóra

cylonflatus
Nekem konkrétan röhögnöm kell amikor meghallom beszélni b-mant. Az eredeti vagy szinkronos, nálam egy kutya, nem Bale miatt nem tetszik, a szinkronos hangja se tetszett, ugyanazt a "mindjárt összeszarja magát" érzést kelti bennem. De ez semmi, nem ettõl nem tetszik a film maga. Meg ez tényleg ízlés dolga, kinek mi.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Totti5
Bírom Bale hörgését, aki nem annak ott a szinkron. Összevágott videóval meg mit akarsz "bizonyítani"?

precision
mit nem értesz ezen? Puzsér baja az a Batmannel, hogy túl komoly akar lenni, maga a film... Nolan miatt lett ilyen, õ nyúlt hozzá ilyen módon
egyszerûbben nem tudom megfogalmazni

Bazinga!

tomsolo
"Ha van elég pénzem lehetek F1-es pilóta is, ezt sugalja a Forma 1."

amúgy meg a Batmanen keresztül Nolant is fikázza, mert szerinte túl komolyan van véve Batman,
indokol
Nolan úgy nyúlt hozzá mint valami mély értelmû filmhez

dafuq, I just read

Nolan és Bale tényleg zseni:

vs

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Totti5
Hogy mit?😊 Ha van elég pénzem akkor lehetek Vin Dízel is csuda ótókkal. Ha megcsíp egy pók akkor lehet én is szuperhõs. Ha lenne sok pénzem akkor megkapnán a legjobb csajokat. Ha van elég pénzem lehetek F1-es pilóta is, ezt sugalja a Forma 1. Ennyire nem kellene rugodsni, mert nem tetszik, ennyire beleképzelt teljesen valótlan dolgokkal.

Minden fillben benne van az ha lenne x,y akkor én is akkora májer lennék. A filmnek nagyon nem errõl szólnak, leglább is nem ezt mondják. Kikapcsolnak ha jó akkor beleéled magad, de nem fogsz irreális dolgokat kergetni amint kilépesz a moziból...

Maradjunk már a földön... szórakoztató ipar.

gabe paul logan
Senki nem utálja itt a Nolan-féle Batmant, de a 3. installáció pocsék:

- Na ez a macskanõ elõször is... Michelle után amúgy is nehéz egy jót castingolni, de szerencsétlennek még a szerepét sem írták meg jól. Semmi titokzatos, bûnös, ám de ok nélküli szexuális elmebetegség nincs benne, ami vonzó. Helyette egy csaló nõszemélyt kapunk, aki kikéri magának, hogy bocsánatot kérjen azután is, miután romokban hever Gotham és önkényesen öldöklik az embereket ehhmmm.
- Bane...Bane....😞 Bane...Béna, komolyan ki nem tudta, hogy a mindig gonosz európai színész lesz a fõgonosz, de tényleg egy ez. Másik meg hogy a jól felépített, kegyetlen Bane karakterbõl egy szerelmes kis pincsikutyát csináltak 5 mp alatt. A fordulat amúgy is csak a Macskanõ nélkül mûködött volna, mert mindenki tudta már a film elõtt, hogy õ vele lesz Batman, nem mással, még ha dugott is mással. Azt már nem is hozom fel, hogy Bane azzal tartotta tekintélyét, hogy gyilkolta a saját embereit...jaj ne...ne, bele se kezdek, hogy ez milyen abszurd.
- Logikai baromságok.....Elkaptuk Batmant juhééé, mit csináljunk? Vessük be egy lyukba - ahonnan egy kislány is kimászott - és HAGYJUK OTT EGYEDÜL. Gotham bûnözõi beleegyeztek abba, hogy addig uralkodnak a város felett, amíg az fel nem robban...ummm, még ha ezt nem is látták a börtönben tv-ben, tán ezt az orrunkba kellett volna dörgölni, hogy meg vannak vezetve. Robin fiú Bruce Wayne szemébõl látta, hogy õ Batman, mert árva szemei vannak...NE!!!

És különben is Batman és Macskanõ velencei szerelme addig fog tartani, amíg rá nem jönnek milyen unalmasak a szadomazo bõrszerkó nélkül, MERT EZ EGY BETEG KAPCSOLAT!!!! Amit Burton tökéletesen ábrázolt, õk nem kávézgattak gyerekeket tervezgetve stb EZ SZAR, SZAR, SZAR!

Az akciók jó, a zene jó, Michael Caine, de ennyi...a három film közül a leggyengébb. Sokkal gyengébb. A Batman elsõ része, még valamennyire hajaz a képregényre, egy kis pikantériával a változásokat illetõen, amiket még el is lehet fogadni szerintem, a második pedig elég nagyvolumenû lett és ja, mivel a valóságba ültette át Nolan, nem csoda hogy az élet kibasz velünk. De ez a 3. hááát...mintha minden áron jó mederbe akarta volna terelni drága kis karaktereit, meglepõen átgondolatlanul. Azt a 8.6-ot nem is értem az imdb-én, szomorú, hogy olyan filmeket elõz meg mint az Alien, Az élet csodaszép, Vissza a Jövõbe, Amerikai Szépség, Halálsoron hogy csak párat említsek. Nolan hírneve és a korábbi Batman filmek juttathatták idáig valószínûleg, akárcsak a Hobbit esetében. Átlagos film 5/10.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Ja hát ez nem elgondolkodtató film, hanem olyan ami az ember érzelmeire hat....elgondolkodtató filmnek ott a Tall Man 😉 egész jól meg fog osztani, mármint téged is.

(Csak ne az legyen ma elgondolkodtató, hogy pörög-e a jojó vagy sem :'D)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

precision
nyilván túloztam amikor ezt mondtam 😊 amúgy meg a Batmanen keresztül Nolant is fikázza, mert szerinte túl komolyan van véve Batman, Nolan úgy nyúlt hozzá mint valami mély értelmû filmhez

Bazinga!

precision
nem szoktam tv -t nézni 😊

nyilván nem rád/rátok céloztam ezzel, csak fura, hogy emlékeim szerint nagyon repültek rá a 8+ pontok itt... ezzel szemben már mióta csak a Nolan/Batman fika megy 😊 mondjuk engem nem érdekel különösebben, nekem tetszenek a Nolan féle Batmanek, és elfogadom, hogy másnak nem jönnek be

Bazinga!

Bucser
Mondjuk nezzuk meg, hogy a Kepregeny filmek milyenek voltak elotte es azota.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mint mondottam izlesek es pofonok.

Nekem a regi Superman filmek nem tetszenek (es nem a megvalositas miatt).

Egyszeruen a Nolan fele film felepitese utemezese es megvalositasa, valamint Bruce Wayne komplexusai nagyon jol el lettek talalva. (Amik azert jo par Batman tortenet alapjai)

Ezen lehet vitazni csak felesleges.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

cylonflatus
Na közben megnéztem mit mondott a Puzsér, csak hogy tudjam mi van, ha már egyeseknek hihetetlen, hogy valakinek lehet saját véleménye.
A "Puzsér óta menõ fikázni a Nolan féle Batmant" már csak azért sem helytálló, mert Puzsér szerintem inkább fikkantotta magát Batmant és ezt a jelenséget, mint a Nolan filmet. Az meg hogy az Arkham City trailerét hitték a Nolan filmjének - priceless. (Bár lehet, hogy máshol mondott még róla valamit, de többet nem keresek rá, Puzsérból mára ennyi bõven elég volt)

cylonflatus
Attól nekem nem fog tetszeni mint FILM, hogy ez most mennyire hû de komolyan hihetõ, real Batman... bah, mert belengettek egy két kamu dumát, tekno blablát, hogy kevlárból van, meg katonai fejlesztés. És akkor mi van? Ettõl lesz jó film? A másik, hogy még mindig egy denevérnek öltözött csávó ugrál le háztetõkrõl... ha most neked ettõl lesz jó, hogy megmagyarázzák egy két kütyüjét... mint a Walking Deadnél: emberek tucatjai akadtak ki, hogy mennyire nem valóságos és nem hihetõ, mert Hershelnél volt egy szövegkiemelõ filc. A járkáló halottak senkit nem zavarnak, az full real, de az a kurva filc... 😊

tomsolo
"A Batman Begins elott milyenek voltak a kepregeny filmek?"

Hát a Superman(1978) elég jó lett.

"Ezen erdemes elgondolkozni, mert az egesz ipart alakitottak at azzzal a filmel kezdve."

Hogy mit csináltak?

Scary Movie 5 / Horrora Akadva 5

- Zsékategória? Nagyon is az.
- Vannak benne sikítva röhögõs gegek? Vannak.
- Erõltetett poénok is akadnak? Rengeteg.
- De a végén jobb hangulatban jössz ki a moziból? Úgy.

10/5.5
cylonflatus
Ezt most biztos nekem szántad? Annyit írtam, hogy tartottam magamat mindig a véleményemhez. Ebbõl hogy jött ki az, amit írtál? Ezután érdekes olvasnom az ízlések és pofonokról szóló okosságot 😊

IMYke2.0.0.0
Érdemes egy szuperembert valós alapokra helyezni?
Nem azért érdekes egy ilyen hõs, mert csak õ képes erre?

Ha van elég pénzed, akkor Te is lehetsz Batman - ezt sugallta a 3 film. Hááát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bucser
Mar megint izlesekrol es pofonokrol megy a vita.

Nekem kifejeetten tetszettek a Nolan filmek, de nem sorolnam oket egy kategoriaba egy Hid Terabithia foldjere vagy eppen Shawshank Redemption vagy eppen The Godfather vagy Ryan Kozlegeny megmentese, vagy ha friss filmekrol beszelunk a Drive.

De a maga kategoriajaban (ami a kepregeny atirat akciofilmek) teljesen egyedi. Olyan kutyuket alkalmaznak amelyek megvalosithatoak csak penz kerdese, Egy olyan traumaval elo milliardos elmebeteget mutat be aki nem tud a multjatol szabadulni. Teljesen valos hatterrel ruhaztak fel a a kepregenyhost es elrugaszkodtak a "csak kepzeletben" letezo dolgoktol.

A Batman Begins elott milyenek voltak a kepregeny filmek? Ezen erdemes elgondolkozni, mert az egesz ipart alakitottak at azzzal a filmel kezdve. (nezzuk csak meg az elotte forgatott Pokember filmet mennyire masmilyen volt)

Sir Quno Jedi
Nana, nekem a régi batmanok jöttek be mindég is. Azoknak murván volt hangulatuk. A Joker és a Pingvin pedig mindkettõ emlékezetes volt. Naná, legmostmégjobb színészekkel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cylonflatus
Azt se tudom mikor mit mondott a Puzsér. Én mindig tartottam magam a véleményemhez, szét is szedtek érte a Nolan hívõk.

tomsolo
Egyéb ótvaros közhely?

Jah csak ez megy, pedig az olvasáson lenne mit edzeni nem pedig az RTL bambulni.

IMYke2.0.0.0
//Én nem. A legtöbb 5 pont volt tõlem, emlékeim szerint.

precision
Puzsér óta menõ fikázni a Nolan féle Batmant... elõtte persze mindenki szórta rá a 10 pontot 😄 <#wilting>

Bazinga!

tomsolo
Ez eddig sem volt kérdés.

ProGabe
Azért szépen eljutottak oda, hogy Nolan Batmanjei szarok.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
a kitalált sztoriknak pont az a lényege, hogy bele tudd magad képzelni, azaz semmi baj nincs azzal, hogy megtörtént vagy valós eseményként vannak "elkészítve" ezek a filmek

ez kb. olyan dolog, hogy egy vámpíros vagy zombis filmet sem azért nézünk mert "mesét" akarunk látni, hanem mert 'elhisszük', hogy a valóságban is megtörténhet... ez adja pl. a zombis filmeknek a "horror" jelleget, hogy félünk tõle... egyébként csak legyintenénk rá, hogy wtf, úgy sem valós, csak egy kitalált izé, hol izgat ez engem

ugyanez van a szuperhõsökkel is, csak ott nem a "félelemre" hatnak hanem sarkosítva a bennünk lakó kisgyerekre

aki ettõl többet vár egy ilyen filmtõl az gondolja át újra 😊 nemtom mégis mit várnak itt egyesek 😄 "pow" meg ilyesmi feliratokat és szövegbuborékokat? 😄

Bazinga!

tomsolo
Blasta-nak az a baja, hogy okés, hogy vannak ilyen filmek de ezeket jó lenne a helyükön kezelni, mert nem kívánnak meg: se kiváló színészi játékot, se jó sztorit, se nyolc általánost az értelmezéshez mivel kb. ezek nagyra nõtt gyerekeknek szánt mesefilmek (pl. Sin City is az).

A képregények adaptációk elmesélése pedig mint valósághû / megtörtént események meg sok ember fejében félre váltotta a kiskereket, mert azóta azt hiszik, hogy ez a filmmûvészet - pedig csak egy szimpla stílusjegy.

Itt a fórumon is van pár ember akirõl lerí, hogy csak ilyen (hollywoodi) filmeket néz - másról nem beszél, más nem érdekli, de azért ott van mindig, hogy megvédje a populáris kis kedvenceit.

A probléma ott van, hogy némelyik saját mûfajában is kifejezetten szar és igénytelen lett, ellenben van benne CGI meg hasonló nyomorékságok (lásd Prometheus vagy akár a TDKR) és akkor az a plebsnek máris hû!, de jó film.

Nekem egyébként tetszett az Inception, Nolantól függetlenül di Caprio ott nagyon jól nyomta a figurát, de a 3 TDK-ban semmi emlékezetest nem láttam, sõt Bale kifejezetten fos az összesben, az erõltetett Batman hangjával.

#75368 Igen ez a rajzfilm sokkal, de sokkal jobb.

CalebJoe
Ezeket nézd meg ha még esetleg nem láttad, simán ráver a Nolan féle baromságra, jó most meg azzal jössz majd hogy rajzfilm na és, pedig semmi olyan nincs benne amit ne lehetne ma egy filmben megcsinálni csak egy jó rendezõ kell.

Totti5
Hát igen, 300 kötetes képergény sorozat vs 2 órás film. Ez sosem szokott sikerülni, ha valami megoldhatalan elvárásaink vannak.

precision
nem olvastál gyerek korodban képregényt? 😊 ne mint film tekints rájuk hanem mint képregény adaptáció...

Bazinga!

Totti5
Nézz siratós drámát, mûvészmozikba.