Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
persze teljesen mindegy, ha nem tetszik, nem tetszik...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Direkt csak a 3 T-Rex vs. King Kong harcot vártam be (nagyjából megsaccoltam, mikor lesz, emlékezetbõl és akkor kapcsoltam át), a többi hulladék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
9/10
Zseniális szereposztás, zseniális film (és darab).
A medve nem játék.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Why so serious?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
egyszerûbben nem tudom megfogalmazni
Bazinga!
"Ha van elég pénzem lehetek F1-es pilóta is, ezt sugalja a Forma 1."
amúgy meg a Batmanen keresztül Nolant is fikázza, mert szerinte túl komolyan van véve Batman,
indokol
Nolan úgy nyúlt hozzá mint valami mély értelmû filmhez
dafuq, I just read
Nolan és Bale tényleg zseni:
vs
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Minden fillben benne van az ha lenne x,y akkor én is akkora májer lennék. A filmnek nagyon nem errõl szólnak, leglább is nem ezt mondják. Kikapcsolnak ha jó akkor beleéled magad, de nem fogsz irreális dolgokat kergetni amint kilépesz a moziból...
Maradjunk már a földön... szórakoztató ipar.
- Na ez a macskanõ elõször is... Michelle után amúgy is nehéz egy jót castingolni, de szerencsétlennek még a szerepét sem írták meg jól. Semmi titokzatos, bûnös, ám de ok nélküli szexuális elmebetegség nincs benne, ami vonzó. Helyette egy csaló nõszemélyt kapunk, aki kikéri magának, hogy bocsánatot kérjen azután is, miután romokban hever Gotham és önkényesen öldöklik az embereket ehhmmm.
- Bane...Bane....😞 Bane...Béna, komolyan ki nem tudta, hogy a mindig gonosz európai színész lesz a fõgonosz, de tényleg egy ez. Másik meg hogy a jól felépített, kegyetlen Bane karakterbõl egy szerelmes kis pincsikutyát csináltak 5 mp alatt. A fordulat amúgy is csak a Macskanõ nélkül mûködött volna, mert mindenki tudta már a film elõtt, hogy õ vele lesz Batman, nem mással, még ha dugott is mással. Azt már nem is hozom fel, hogy Bane azzal tartotta tekintélyét, hogy gyilkolta a saját embereit...jaj ne...ne, bele se kezdek, hogy ez milyen abszurd.
- Logikai baromságok.....Elkaptuk Batmant juhééé, mit csináljunk? Vessük be egy lyukba - ahonnan egy kislány is kimászott - és HAGYJUK OTT EGYEDÜL. Gotham bûnözõi beleegyeztek abba, hogy addig uralkodnak a város felett, amíg az fel nem robban...ummm, még ha ezt nem is látták a börtönben tv-ben, tán ezt az orrunkba kellett volna dörgölni, hogy meg vannak vezetve. Robin fiú Bruce Wayne szemébõl látta, hogy õ Batman, mert árva szemei vannak...NE!!!
És különben is Batman és Macskanõ velencei szerelme addig fog tartani, amíg rá nem jönnek milyen unalmasak a szadomazo bõrszerkó nélkül, MERT EZ EGY BETEG KAPCSOLAT!!!! Amit Burton tökéletesen ábrázolt, õk nem kávézgattak gyerekeket tervezgetve stb EZ SZAR, SZAR, SZAR!
Az akciók jó, a zene jó, Michael Caine, de ennyi...a három film közül a leggyengébb. Sokkal gyengébb. A Batman elsõ része, még valamennyire hajaz a képregényre, egy kis pikantériával a változásokat illetõen, amiket még el is lehet fogadni szerintem, a második pedig elég nagyvolumenû lett és ja, mivel a valóságba ültette át Nolan, nem csoda hogy az élet kibasz velünk. De ez a 3. hááát...mintha minden áron jó mederbe akarta volna terelni drága kis karaktereit, meglepõen átgondolatlanul. Azt a 8.6-ot nem is értem az imdb-én, szomorú, hogy olyan filmeket elõz meg mint az Alien, Az élet csodaszép, Vissza a Jövõbe, Amerikai Szépség, Halálsoron hogy csak párat említsek. Nolan hírneve és a korábbi Batman filmek juttathatták idáig valószínûleg, akárcsak a Hobbit esetében. Átlagos film 5/10.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
(Csak ne az legyen ma elgondolkodtató, hogy pörög-e a jojó vagy sem :'D)
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Bazinga!
nyilván nem rád/rátok céloztam ezzel, csak fura, hogy emlékeim szerint nagyon repültek rá a 8+ pontok itt... ezzel szemben már mióta csak a Nolan/Batman fika megy 😊 mondjuk engem nem érdekel különösebben, nekem tetszenek a Nolan féle Batmanek, és elfogadom, hogy másnak nem jönnek be
Bazinga!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem a regi Superman filmek nem tetszenek (es nem a megvalositas miatt).
Egyszeruen a Nolan fele film felepitese utemezese es megvalositasa, valamint Bruce Wayne komplexusai nagyon jol el lettek talalva. (Amik azert jo par Batman tortenet alapjai)
Ezen lehet vitazni csak felesleges.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A "Puzsér óta menõ fikázni a Nolan féle Batmant" már csak azért sem helytálló, mert Puzsér szerintem inkább fikkantotta magát Batmant és ezt a jelenséget, mint a Nolan filmet. Az meg hogy az Arkham City trailerét hitték a Nolan filmjének - priceless. (Bár lehet, hogy máshol mondott még róla valamit, de többet nem keresek rá, Puzsérból mára ennyi bõven elég volt)
Hát a Superman(1978) elég jó lett.
"Ezen erdemes elgondolkozni, mert az egesz ipart alakitottak at azzzal a filmel kezdve."
Hogy mit csináltak?
- Zsékategória? Nagyon is az.
- Vannak benne sikítva röhögõs gegek? Vannak.
- Erõltetett poénok is akadnak? Rengeteg.
- De a végén jobb hangulatban jössz ki a moziból? Úgy.
10/5.5
Nem azért érdekes egy ilyen hõs, mert csak õ képes erre?
Ha van elég pénzed, akkor Te is lehetsz Batman - ezt sugallta a 3 film. Hááát.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem kifejeetten tetszettek a Nolan filmek, de nem sorolnam oket egy kategoriaba egy Hid Terabithia foldjere vagy eppen Shawshank Redemption vagy eppen The Godfather vagy Ryan Kozlegeny megmentese, vagy ha friss filmekrol beszelunk a Drive.
De a maga kategoriajaban (ami a kepregeny atirat akciofilmek) teljesen egyedi. Olyan kutyuket alkalmaznak amelyek megvalosithatoak csak penz kerdese, Egy olyan traumaval elo milliardos elmebeteget mutat be aki nem tud a multjatol szabadulni. Teljesen valos hatterrel ruhaztak fel a a kepregenyhost es elrugaszkodtak a "csak kepzeletben" letezo dolgoktol.
A Batman Begins elott milyenek voltak a kepregeny filmek? Ezen erdemes elgondolkozni, mert az egesz ipart alakitottak at azzzal a filmel kezdve. (nezzuk csak meg az elotte forgatott Pokember filmet mennyire masmilyen volt)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jah csak ez megy, pedig az olvasáson lenne mit edzeni nem pedig az RTL bambulni.
Bazinga!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez kb. olyan dolog, hogy egy vámpíros vagy zombis filmet sem azért nézünk mert "mesét" akarunk látni, hanem mert 'elhisszük', hogy a valóságban is megtörténhet... ez adja pl. a zombis filmeknek a "horror" jelleget, hogy félünk tõle... egyébként csak legyintenénk rá, hogy wtf, úgy sem valós, csak egy kitalált izé, hol izgat ez engem
ugyanez van a szuperhõsökkel is, csak ott nem a "félelemre" hatnak hanem sarkosítva a bennünk lakó kisgyerekre
aki ettõl többet vár egy ilyen filmtõl az gondolja át újra 😊 nemtom mégis mit várnak itt egyesek 😄 "pow" meg ilyesmi feliratokat és szövegbuborékokat? 😄
Bazinga!
A képregények adaptációk elmesélése pedig mint valósághû / megtörtént események meg sok ember fejében félre váltotta a kiskereket, mert azóta azt hiszik, hogy ez a filmmûvészet - pedig csak egy szimpla stílusjegy.
Itt a fórumon is van pár ember akirõl lerí, hogy csak ilyen (hollywoodi) filmeket néz - másról nem beszél, más nem érdekli, de azért ott van mindig, hogy megvédje a populáris kis kedvenceit.
A probléma ott van, hogy némelyik saját mûfajában is kifejezetten szar és igénytelen lett, ellenben van benne CGI meg hasonló nyomorékságok (lásd Prometheus vagy akár a TDKR) és akkor az a plebsnek máris hû!, de jó film.
Nekem egyébként tetszett az Inception, Nolantól függetlenül di Caprio ott nagyon jól nyomta a figurát, de a 3 TDK-ban semmi emlékezetest nem láttam, sõt Bale kifejezetten fos az összesben, az erõltetett Batman hangjával.
#75368 Igen ez a rajzfilm sokkal, de sokkal jobb.
Bazinga!