Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Quills (2000)

De Sade márki játékai néven futott nálunk. Ha elvonatkoztatunk a hemzsegõ hibáktól és tárgyi tévedésektõl amik szerepelnek a filmben - de hát nem csoda mert ez Dought Wright: De Sade pennájának a feldolgozása - egészen nézhetõ lett, hála a kellemes színészgárdának.

Sajnos az ilyen tárgyú filmeknél jobb lett volna ha inkább több humort sikerül belecsempészni, mintsem mindenféle torz filozofálgatást kelljen végighallgatni.

Végeredményben ez egy nem jó, de nézhetõ film, kiváló színészekkel.

6,5/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem az a baj, hogy valakinek valami nem tetszik. Ízlés dolga! Elhiszem (bár nehezen), hogy itt egyeseknek rettenetes filmélményt jelent Nolan Batman trilógiája. Ez az õ dolguk. De NEHOGYMÁR ÉN (meg a többi sok-sok millió) legyek a hülye, igénytelen barom, mert nekem meg tetszik!!

Nem az a gond, hogy van véleményed, bármilyen furcsa is, hanem az, hogy rá akarod erõszakolni a másikra.

Nem címzem senkinek, akinek nem inge...
Tikal
Az idõsebb generáció már nem vitázik másképp értékeli a világot 😄

De legalább megtudtuk hogy ma minden túlértékelt....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Hagylak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
a 80-as 70-es évek tinijei is biztos máshogy értékelnek... most akkor jó film a Taxi Driver vagy szar?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
"A 90-es évek internet-, tévé- és mobilfüggõ tini generációja egészen másként értékel filmeket,

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Ezt hogy érted? A 90es évek értékeléseit ne vegyük alapul? Adjunk hozzá kettõt vagy vegyünk el belõle hármat? 😊

Tikal
Elõször tényleg azt írta, hogy nem arra gondolt, aztán leírta mégegyszer hogy milyen jó film a Batman Forever, mert jók benne a színészek ( kedvencei voltak benne )

Tikal
nem akalak meggyõzni, hiszen már leírtad hogy nem szereted ezeket a filmeket, alapból nem jönnek be ezek a filmek, de mint látod van rá közönség, szóval gyártani is fogják õket... ezek többnyire blockbusterek, nem kell ezekben az idõtálloságot meg a mély mondanivalot keresni....

Totti5
Ha ez a formula úgy igaz lenne akkor a Twlilight nem 5 ponton állna IMDB-n. Igen nehéz ügy egy 8-9 pontos all time is nagyon elpkelõen szereplõ trilógiát ledegradálni. Kb lehetetlen dolog.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"Hogy igaz e? nem."

Aha, Te döntesz. Értem. Köszi.

Totti5
Ezzel is lehet terelni, levédeni azt ami nem tetszik. Mindenre alkalmazható formula. Hogy igaz e? nem.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, '30+ évesek, akár mi, 40+ évesek'.

Blasta
Egyetlen arc irta véletlenul, hogy a Batman Forever tetszett neki legjobban, ráadásul be is vallotta, hogy rosszra gondolt, Te meg egy ilyen kommentet áldozol rá. Well done my boy! <#taps>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
A 90-es évek internet-, tévé- és mobilfüggõ tini generációja egészen másként értékel filmeket, mint az akár 20+ évesek, akár mi, 30+ évesek.
S bármily hihetetlen, már õk vannak többen.

Blasta
Lehet. Esetleg megpróbálhatsz meggyozni, hogy a felsorolt hiányosságok, értéktelenségek és egyebek ellenére ezek igazából jó, idotálló és szórakoztató filmek és csak én megyek szembe az autopályán 😊

Azért ez a Dark Knight igencsak túl van értékelve...9-et nem ér meg a film, de lényegtelen. Vannak olyan filmek, amiket meg indokolatlanul húzott le az IMDB...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
Csak azért mert neked már eleged van ezekbõl a filmekbõl, azok még nem feltétlenül rosszak, nem? ... legalábbis nekem az jön le, hogy te már unod a mûfajt, ezért szar most minden 😊

Sinister nagyon durva! Nem is a látvány, inkább a hangulata döbbenetes...beteg. Utoljára a 8MM rázott meg ennyire.
Bazz...150 hozzászólás után megtudtam, hogy Nolan egy túlértékelt, tehetségtelen rendezõ, <#taps>, Heath Ledger alakítása indokolatlanul kapott poszthumusz Oscar-t elõször a történelemben, <#bohoc>, és az összes hollywoodi sztárt felvonultató Batman Forever a legjobb Batman feldolgozás, <#crazya>. Ez igen! Tudtam én, hogy valami nincs rendben velem, és rámférne már egy kis felvilágosítás. <#fejvakaras>

Most már tudom, mi az igazi érték:

Batman (1989) - iMDB 7.6
Batman Returns (1992) - iMDB 7.0
Batman Forever (1995) - iMDB 5.4

Bezzeg Nolan egy igazi lúzer:

Memento - iMDB 8.6
Batman Begins) - iMDB 8.3
The Prestige - iMDB 8.4
The Dark Knight - iMDB 9.0
Inception - iMDB 8.8
The Dark Knight Rises (2012) - iMDB 8.6

Persze, most már tudom, hogy mindenki idióta, csak mi vagyunk villamosok! <#worship>
Blasta
"de attól még nem kell az egész szuperhõs univerzumot lehúzni"

Nem tudom, én túlcsordultam már ezektol a muanyag fosoktól. Nevettséges az egész, pláne akkor amikor még HALÁL KOMOLYARA veszik (lásd ismét: Nolan, sorry about it) és ugy tolják le az emberek torkán. Pizsamás szociopaták, akik eloélete kvázi IGAZOLJA azt, hogy onbíráskodo, farsangi jelmezekben bunvadászok lesznek. És a filmekbol sulykolt "mondanivalo, tanulság vagy uzenet" olyan szinten demagóg, hogy arra már szavak sincsenek.
A "kikapcsolom az agyam" látványfilmekkel meg ne is jojjon senki, ugyanis baromira unalmas, hogy immár 100%-ban errol kell szólnia manapság a mozinak: UBERLÁTVÁNYOS CGI.
A tokom tele vele.
Uff 😊

bexinho
Ha már horror filmekrõl megy a vita. Van valami, ami az elmúlt 2-3 évben jelent meg (akár kisköltségvetésû), és jónak mondható? Már teljesen kivagyok éhezve egy ilyen filmre.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Totti5
Ezek a horror filmek elsõre jó mókák, másodikra ugyan úgy tinik, talán a Barlang 2be még össze is kötõdik és egy túlélõ megy vissza oda ( valami ilyesmi rémlik ), nade akkor is az is ugyan arról szól. Minek 3. rész? ott is ugyan olyan barlangban, ugyan úgy menjen a hentelés? amúgy is ezeknek a minõsége részrõl részre romlik az elsõ teljesen korrekt epizódhoz képest.

stargatelost
Én nem hallottam róla, hogy készitenének egyáltalán harmadik részt. Az, hogy van cliff egy film végén, nem jelenti azt, hogy lesz folytatás is.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
/egyetért, és tényleg a faszkivan már ezekkel

egyetlen reményteli dolog, h annyi ilyen szemetet nyomtak le utóbbi években a nép torkán, hogy azok egyszer csak tán tán talán magukhoz térnek, kifejezõen felemelik a vászon és stúdiók felé kicsiny kacsójukat, majd elegánsan kinyújtják középsõ ujjacskájukat, és végre leáldozik ezeknek a fosoknak. ideje lenne. <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

jaja the descent a neve, nem tudjátok mikor jön a3 rész? van már trailer? most nézem 2005-ös az elsõ film, nem gondoltam volna, hogy ilyen régi.. a második rész is lassan 4 éves....
gabe paul logan
De mivel hasonló szörnyeket én még nem láttam filmben, valami újdonságot belecsempésztek, de engem az a durva, hogy nem is a szörnyes rész fogott meg, hanem ahogy megrendezték a felvezetõt a klausztrofóbiás, stresszhelyzetekkel a barlangban. Mikor az egyik csaj beszorul valahova mert ráparázik a szûk térre, komolyan légszomjam volt nekem is.

De a 7-est megérdemli a sok hulladék horror mellett manapság.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Total Recall

Annyira üres ez a Remake és amúgy az általam jó színésznek tartott Farrell egy élettelen karaktert jelenít meg és a letûnt remakek sorsára jut azzal, hogy nem teszi azt bele amit Arnold, mert egyáltalán nem izgultam a karakterért. Sokkal inkább elvonta a figyelmem a felesége, aki "meglepõ módon" nagyon sok játékidõt kapott...ehmm a rendezõ tologatja, talán azért?! Nagyon idegesítõ volt...plusz a minden percben 4x feltûnõ 3d-és fénycsík effekt, ami benne maradt a 2d-és filmben is.
A sava borsát valahogy elvették a filmnek és sajnos valahogy rossz vágányra terelték. Az új világ egyes részei bejöttek viszont.

Dredd

Azt már csak 30 percig bírtam, annyira unalmas és ingerszegény volt még akcióval is...(jó végig kéne néznem, hogy rendes véleményt alkossak tudom, de nem fogom)

CalebJoe
Az igen 7.3 kapott annyira azért nem volt jó film.
IMYke2.0.0.0
A "Barlang"-ra gondolsz?
http://www.imdb.com/title/tt0435625/

gabe paul logan
Barlang 😄

(Descent)

nem tudjátok mi annak a horror filmnek a neve ahol 4 csaj elmegy barlangászni és a barlangba megtámadja õket olyan szörny ami csak a hangra megy? volt belõle 2. rész is, engem az érdekelne harmadik már van?? a 2 végén aszem az volt, hogy kijutott 1 csaj és az öreg meg elfedte a nyomokat... érdekelne hogy alakultak ki azok a szörnyek...
CalebJoe
Igen a filmek szarok, de attól még nem kell az egész szuperhõs univerzumot lehúzni, az meg egy dolog hogy nem képesek normálisan vászonra vinni élõ emberekkel ezeket a sztorikat mert csak a pénzre mennek, a paraszt akkor is beül a moziba mert kíváncsi rá.
gabe paul logan
Gengszterosztag

olyan borzasztó, klisékkel tömött agyatlan erõszakcsomag(ha éppen erre van igényed akkor tökéletes 😉 ) hogy vá, de bármilyen esetben nevetségessé teszi Sean Penn túljátszása és nevetségessé maszkírozása...na és megint a legfõbb gengszter úgy tartja kordában embereit, hogy bárkit kinyír, aki elrontja a szalámis szendvicsét, NE!
Gosling meg a kiheréltnél is kihérltebb hangszínnel adja a puszta tekintettel bugyit nedvesítõ nõcsábászt.

Akkor már Szigorúan Bizalmas megint, ha korrupcióban akarunk élvezkedni.

Blasta
Nemnem, nem jovok ezzel. Az elso reszt megneztem, egyszeruen csak nem jott be annyira, a masodik mar nem is erdekelt.

De pont az lenyeg, hogy a NÉP ozonlik ezekre a pizsamás elmebetegekre, pedig a legtobb mint film ultra gáz, a lécet alulrol sem verik. Szar forg.konyv, meseszeru sztori, cukormazas latvanyvilag (no blood, no harsh talk), tehetsegtelen szineszek es klisé hegyek. WHY?

Blasta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tommygear
köszi, akkor tovább se görgetek
ZilogR
120 hozzászólás/nap ebben a topicban, na gondoltam az 95% flém, 5% új film. Kiderült, h 100% flém 0% új film.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

az igaz, csak ott pont a kedvenceimet válogatták össze😊

Viszont a TDK-ban nagyon bejött Harvey Dent (Aaron Eckhart). Azóta figyelem sok filmjét jó a srác

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
hát a színészek a TDK-ban se rosszak 😉

nekem bejött a Mindörökké Batman, de valószínû azért, mert a színészeket jól válogatták össze.

Tikal
Azt hittem ezt a Schumaher-es témát már megbeszéltük, erre most megint azt mondod jó filmek voltak azok? <#fejvakaras>

75408#

Millió tini zabálja, de nem csak õk, hanem tömérdek egyetemista is, ami elõtt értetlenül állok. Egyértelmûen a fiatalok a fõ célközönség, de, hogy ennyire bejön nekik lelkük rajta. Harry Potter még érthetõ is, mert azt legalább minõségileg meg tudták filmesíteni és a maga fantázia dús világa bõven lekörözi a Twighlight féle vámpíros marhaságot...

Tikal
Tényleg az, 5.2 az IMDB-n…. TDK mennyi is? 😊

persze teljesen mindegy, ha nem tetszik, nem tetszik...

IMYke2.0.0.0
Tegnap, a tévében volt a "King Kong" (2005)
Direkt csak a 3 T-Rex vs. King Kong harcot vártam be (nagyjából megsaccoltam, mikor lesz, emlékezetbõl és akkor kapcsoltam át), a többi hulladék.

Totti5
Twilight messze nem ért el olyan sikereseket, minõségben nagyon messze van a Batmantõl. Azt hogy valami sikeres ( kritikusok körében, minõségi skálán, kicsit is filmnézõ ember is el tudja dönteni hogy ez nem fércmunka ) vagy népszerû ( gyengébb könyv, film, zene is lehet népszerû ami minõségi skálán max csak közepes szintet ér el ) két különbözõ dolog.

Egyébként senkit nem izgat, hogy millióknak tetszik, ha bizonyos embereknek nem jön be. Attól még kulturáltan kifejtheti a véleményét miért nem. Divat lett a Másnaposok és egyéb ilyen bugyuta vígjátékok bálványozása is. Hiába szeretik tömegek attól még engem nem érdekel. Nolan féle Batmanre én pl nem mondtam, hogy szar, csak jobbnak tartom a Schumacheres és a Burton által készített mûveket.

a.carkey
The Lion in Winter (1968)
9/10

Zseniális szereposztás, zseniális film (és darab).

A medve nem játék.