Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Sade márki játékai néven futott nálunk. Ha elvonatkoztatunk a hemzsegõ hibáktól és tárgyi tévedésektõl amik szerepelnek a filmben - de hát nem csoda mert ez Dought Wright: De Sade pennájának a feldolgozása - egészen nézhetõ lett, hála a kellemes színészgárdának.
Sajnos az ilyen tárgyú filmeknél jobb lett volna ha inkább több humort sikerül belecsempészni, mintsem mindenféle torz filozofálgatást kelljen végighallgatni.
Végeredményben ez egy nem jó, de nézhetõ film, kiváló színészekkel.
6,5/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem az a gond, hogy van véleményed, bármilyen furcsa is, hanem az, hogy rá akarod erõszakolni a másikra.
Nem címzem senkinek, akinek nem inge...
De legalább megtudtuk hogy ma minden túlértékelt....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aha, Te döntesz. Értem. Köszi.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
S bármily hihetetlen, már õk vannak többen.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Most már tudom, mi az igazi érték:
Batman (1989) - iMDB 7.6
Batman Returns (1992) - iMDB 7.0
Batman Forever (1995) - iMDB 5.4
Bezzeg Nolan egy igazi lúzer:
Memento - iMDB 8.6
Batman Begins) - iMDB 8.3
The Prestige - iMDB 8.4
The Dark Knight - iMDB 9.0
Inception - iMDB 8.8
The Dark Knight Rises (2012) - iMDB 8.6
Persze, most már tudom, hogy mindenki idióta, csak mi vagyunk villamosok! <#worship>#worship>
Nem tudom, én túlcsordultam már ezektol a muanyag fosoktól. Nevettséges az egész, pláne akkor amikor még HALÁL KOMOLYARA veszik (lásd ismét: Nolan, sorry about it) és ugy tolják le az emberek torkán. Pizsamás szociopaták, akik eloélete kvázi IGAZOLJA azt, hogy onbíráskodo, farsangi jelmezekben bunvadászok lesznek. És a filmekbol sulykolt "mondanivalo, tanulság vagy uzenet" olyan szinten demagóg, hogy arra már szavak sincsenek.
A "kikapcsolom az agyam" látványfilmekkel meg ne is jojjon senki, ugyanis baromira unalmas, hogy immár 100%-ban errol kell szólnia manapság a mozinak: UBERLÁTVÁNYOS CGI.
A tokom tele vele.
Uff 😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
egyetlen reményteli dolog, h annyi ilyen szemetet nyomtak le utóbbi években a nép torkán, hogy azok egyszer csak tán tán talán magukhoz térnek, kifejezõen felemelik a vászon és stúdiók felé kicsiny kacsójukat, majd elegánsan kinyújtják középsõ ujjacskájukat, és végre leáldozik ezeknek a fosoknak. ideje lenne. <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
De a 7-est megérdemli a sok hulladék horror mellett manapság.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Annyira üres ez a Remake és amúgy az általam jó színésznek tartott Farrell egy élettelen karaktert jelenít meg és a letûnt remakek sorsára jut azzal, hogy nem teszi azt bele amit Arnold, mert egyáltalán nem izgultam a karakterért. Sokkal inkább elvonta a figyelmem a felesége, aki "meglepõ módon" nagyon sok játékidõt kapott...ehmm a rendezõ tologatja, talán azért?! Nagyon idegesítõ volt...plusz a minden percben 4x feltûnõ 3d-és fénycsík effekt, ami benne maradt a 2d-és filmben is.
A sava borsát valahogy elvették a filmnek és sajnos valahogy rossz vágányra terelték. Az új világ egyes részei bejöttek viszont.
Dredd
Azt már csak 30 percig bírtam, annyira unalmas és ingerszegény volt még akcióval is...(jó végig kéne néznem, hogy rendes véleményt alkossak tudom, de nem fogom)
olyan borzasztó, klisékkel tömött agyatlan erõszakcsomag(ha éppen erre van igényed akkor tökéletes 😉 ) hogy vá, de bármilyen esetben nevetségessé teszi Sean Penn túljátszása és nevetségessé maszkírozása...na és megint a legfõbb gengszter úgy tartja kordában embereit, hogy bárkit kinyír, aki elrontja a szalámis szendvicsét, NE!
Gosling meg a kiheréltnél is kihérltebb hangszínnel adja a puszta tekintettel bugyit nedvesítõ nõcsábászt.
Akkor már Szigorúan Bizalmas megint, ha korrupcióban akarunk élvezkedni.
De pont az lenyeg, hogy a NÉP ozonlik ezekre a pizsamás elmebetegekre, pedig a legtobb mint film ultra gáz, a lécet alulrol sem verik. Szar forg.konyv, meseszeru sztori, cukormazas latvanyvilag (no blood, no harsh talk), tehetsegtelen szineszek es klisé hegyek. WHY?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Viszont a TDK-ban nagyon bejött Harvey Dent (Aaron Eckhart). Azóta figyelem sok filmjét jó a srác
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
persze teljesen mindegy, ha nem tetszik, nem tetszik...
Direkt csak a 3 T-Rex vs. King Kong harcot vártam be (nagyjából megsaccoltam, mikor lesz, emlékezetbõl és akkor kapcsoltam át), a többi hulladék.