Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Nem csak magánvélemény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Napjainkban sajnos már természetes a cigányozás, a zsidózás, a niggerezés....de attól ezek még rasszista megnyilvánulások, amik sértik egyesek faji és nemzetiségi nézeteit. Cigány helyett sokkal normálisabb a roma jelzõ is akár.
Szerintem normálisan és senkit sem bántóan vagy sértõen is lehet véleményt nyilvánítani. Nem?

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tikal
<#banplz>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Az, hogy CIGÁNY???
Ha most nem egy NÉVRÖL lenne szó, akkor se lenne az baszki!
A cigánykerék is rasszista, nem?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Zephyr Retiring
A 75550-ben például.
A "veszély" elõszava is egy ilyen megnyilvánulás.

Blasta
Rasszista? Hol?

Tikal
két napon belül ez a második olyan film ami szerinted rohadt jó, közben meg mindenhol lehúzták õket 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zephyr Retiring
Már elsõ alkalommal sem volt az.
Benõ barátunkat alaposan elgyepálhatta egy roma banda, innen eredhet ez a rasszista megnyilvánulása...

Broken City (2013)

Ez is rohadt jo volt. Nem vartam ennyit a filmtol,szinte mellbevagott. Mar a film felenel ereztem,hogy ez most nem valami sablon sztori. Mark Whalberg odabaszott,ez igen! Erosen ujranezos reszemrol.

9/10

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dynamic
Elsõ alkalommal még rá lehetett fogni a vicces ez a "cigányveszély", de az ötödik trélernél azért valljuk be, k. unalmas.
TaRka0107
ANYÁÁÁÁD!😄DD
Biztos olcsón kijön a film😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

CIGÁNYVESZÉLY MÁR MEGINT ODAB@SZ ! <#wow1>

Itt a Pacific Rim - Main trailer !

Zephyr Retiring
Ez tényleg hatalmas krimi<#eljen>
VHS-en sz@rrá néztem annó<#nevetes1>

tomsolo
Káin ébredése is nagyon jó.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Nekem sem jott be a Zodiac, ellaposodott sajnos

Blasta
A Se7en-nel erosebb thriller keves van.
A Silence of the Lambs tud meg hasonloan nagyot utni.

Tyler1
Zodiákus hasonlóan jól indult, de aztán a második fele már feleslegesen elnyújtott, unalmas hülyeség lett. Mondjuk ott kötött volt a sztori, azon a vonalon kellett maradniuk, ahogy a valóságban is történtek az események, más kérdés hogy ez a vásznon baromira nem volt érdekfeszítõ.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

setuh
Most is ritka 😊
Nekem azota csak az L.A.Confidential es a Zodiac ert fel hozza ebben a mufajban,bar tulszarnyalni ezek se tudtak,szoval maradt a Seven kedvenckent.
Aki meg tud hasonloan szinvonalas, nyomozos krimiket, ne tartsa magaba.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Bercy
A legjobb krimi az en velemenyem szerint. Meghatarozo szamomra, foleg, hogy abban az idoszakban ('95) meg nem volt ennyire telitett a mozi piac es ritka volt az ilyen film.
Ja tenyleg,Viasat!

Amugy megvan itthon DVD-n,mindig csak arrebb dobaltam amikor kerestem valami mast. Hogy torne el a kezem...😄

Tyler1
Viasaton volt, én is megnéztem. Pedig rohadt késõn volt, rohadt fáradt voltam, meg rohadt sokszor láttam már. Aludtam vagy 5 órát, de nem tudtam kinyomni, hatalmas film 😊

Hetedik (1995)

Ejjel volt film+-on. OMG,hogy en ezt a filmet eddig miert nem lattam...9,5/10

setuh
Vasember 3 (3d)

A 3d-et megbantam,mert sztem semmi pluszt nem tett hozza es engem mindig is zavart a szemuveg.A film maga nezheto,bar az elso ketto sokkal jobb volt,azok igazi rock and roll feelinget adtak,viszont ez egy kicsit komolyabban vette magat(kiveve a fogonoszt).A latvany okes,de a tortenet sztem tulcifrazott,kisse unalmas.
Osszesegeben nem bantam meg,bar a vege fele mar raneztem az oramra,hogy sokat tart-e meg.

6/10(RDJ legalabb 2 pontot dob rajta,meg Kingsley is egy felet)

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Thor- Sötét világ
Eredeti magyarországi premier október 31. lett volna...<#bdead>
Az új bemutató (magyar "Robin Hood" miatt) november 14. ! <#falbav>
Két hetes csúszás...f@sza.<#szomoru2>
Vajon a episode 7 mennyit fog késni ? <#ravasz1>
A Disney még mindig pipa !

Két héttel tolta el a Disney a Thor-Sötét világ magyarországi premierjét. <#szomoru2>
Így az eredeti 2013. október 31. helyett 2013. november 14. lesz nálunk bemutatva.

További magyarországi 2013/II. bemutatók itt lesznek.
Zephyr Retiring
1000 éve és 1 napja készültem megnézni egy magyar film különlegességet,
amit szinte minden filmkritikus és nézõ leszólt már.
Mondanom sem kell, engem ez sem tartott vissza<#whatever>

Durván körvonalazva: egy kivénhedt rocksztár úgy dönt (önként vagy mások segedelmével ez mellékes) hogy hazatér szülõföldjére megpihenni..
De a lánya, az önként jelölt menedzsere, és még pár pénzéhes tag ezt másként képzelte. Johnnynak még tolnia kell a rock szekerét<#vigyor>

Eleget tesz a kérésnek, de egyedül nem akar bohócot csinálni magából.
Ragaszkodik a régi bandájához, akik már részben befejezték az szakmát..

Igen, vannak jobb filmek is. És?
Láttam már sokkal, sokkal rosszabbat is. Sõt olyat is, amit nem is bírtam végignézni..

Konklúzió: a Szuperbojz szerintem megér egy misét<#eljen>
...illetve egy rock zenét, amit csak el nyomnak a végén a srácok<#nyes>

Zephyr Retiring
Megnyugodtam<#nevetes1>

Vehicle 19-et valaki vegigtudta mar nezni? 2. kiserlet utan is kinyomtam a felenel...😞

TaRka0107
Pont, hogy téged nem hittelek volna, hogy tetszeni fog. Sok mindent lefikázol az ilyen fajta akciófilmek közül😄

A Film látvány-Színvilága nekem marhára bejön.
Nyilván nem a régi Sztálingrád c. filmre fog hajazni, és nem is a Zongorista ösvényén halad.

Egy Ryan közlegény megmentése attitûdre számítok, nekem tetszõ látványvilággal...
Mostanában egyébként is elég sok Földi Pál, Kurt Rieder könyveket olvasok úgyhogy ez a Trailer most derült égbõl villámcsapásként kenegeti a fantáziám és a májam.

Várom nagyon.

Nem érzem azt hogy egy Bay féle Pearl Harbor féle giccs lesz belõle.

Die Hard 5

En nagyon jol szorakoztam,siman hozta a szokasos Die Hard szinvonalat es azt,amit elvartam. Egy szo: EPIC

9/10

zorrobomber
Nagy eséllyel nem lesz jobb mint a régi:

Persze azért kíváncsi vagyok.

Blasta
Jajj te nagyon szerencsetlen, nem fogom elmagyarazni a kulonbseget akcio es krimi kozott, legyen a kek villam akciofilm, csak nyugodjal meg. Ha rolad van szo amugysem draga az idom, legyen az barmilyen keves.

CSOCSO
Iron Man 3 IMAX 3D

vizualisan es hangilag jo volt.
sztoriilag volt egy par resz ami kevesbe jott be de azert tetszett.

lakcim bejelentese elegge baromsag volt. Megis mire gondolt? Majd besetal par gonosz az ajton? Siman elkepzeltem volna, hogy radobnak egy atomot... A fogonosz elviccelodesen nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek. Az egesz vege erdekes volt ezzel a sok ruhaval. Mindegyik olyan gyengusnak tunt ebben a reszben.

gyenge 8/10 (eros 7/10? legyen 7.5/10)

Zephyr Retiring
Nos akkor úgy vélem, ha a Kék villám nem tekinthetõ akciónak, hanem inkább helikopteres kriminek, akkor ebbõl kiindulva a Féktelenül sem akció, hanem buszos krimi és akkor a Fülke is legyen telefonfülkés krimi akció helyett...
Ja, a Halálos iramban pedig (természetesen) autós krimi lesz akciófilm helyett 😄
Ne már bakker 😊
Most tényleg ennyire fontos ez Neked, vagy csak nagyon unatkozol? 😛

TaRka0107
A Good Day To Die Hard (2013)

Hááááát, amennyire vártam annyira csalódtam én is. Tetszett végül is, de én is jobb sztory-t vártam. Így a film végén, van egy olyan érzésem, hogy valami hiányzott a filmbõl. Lehet, hogy Bruce beszólásai. Sok szövege se volt, csak az "I'm just on a vacation"-t nyomta.

6/10

Calver
elsõ rész korrekt, második talán még jobb is. harmadik tényleg szarcsi-foscsi.

"The trees move. Do you not see it?"

Tyler1
A film lehet jó, szépen fényképezett, látványos háborús love storynak tûnik, de hogy ez a trailer valami kriminálisan gagyi, az is biztos.

tomsolo
A trailert nézve vegyesek az érzelmeim a kiváló <a href="http://1.bp.blogspot.com/-m6VAByxwLkA/TV-8985pgZI/AAAAAAAADa4/RwMpGC8wl4k/s1600/stalingrad-original.jpg" NÉMET </a> Salingrad után...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A Mátyás Pincével szembeni pizzériát azért lehet sokan felismerik a filmben, még ciril betûs cégtáblával is. 😄

Ha már oroszok...

Blasta
Pedig a Kek villam pont nem egy akkor hude akciofilm, inkabb vmi akciokrimi vagy helikopteres krimi 😊

Zephyr Retiring
Kék villám.
Na gyerekek, ilyen egy igazi akciófilm.
30 éve tudták, mitõl döglik a légy 😊
Aki még nem látta, feltélen pótolja! 😊

oké azt vágom,hogy nem a realisztikus helyszín a lényeg csak mint mondtam ugyanaz a Kék merci furgon megy a Bajcsyn mint ami 2 vágókép múlva szágúld a Moszkvai sugárúton😛 de akkor ahogy Lantee mondta mikor látszanak a szereplõk akkor nálunk vannak mikor meg csak a jármûvek az meg sokszor Moszkva😛 okks!
Tényleg csak nekünk fura meg a Moszkvaiaknak akkor😊)

A filmet teljes egészében Budapesten forgatták, Moszkvába csak a second unit ment. Ha valakinek nem lenne világos:
- Ahol látszanak a szereplõk, az Budapest
- Ahol nem, de látszik Moszkva, az a second unit
Elvileg úgy volt, hogy forgatnak 2 hetet Moszkvában is, de a stúdió nem engedte, mert már így is teljesen elszálltak a költségek.

Amúgy a magyar - azon belül is a budapesti - nézõkön kívül senkinek sem tûnik fel. Nekünk is csak azért, mert naponta megyünk el az érintett helyszínek mellett, és a legkevésbé sem Moszkva. 😄
zorrobomber
nem utolsósorban:
"vagy a Bajcsyn olcsóbb volt forgatni mind a Dnyeper sugárúton?"
feltehetõen igen!

IMYke2.0.0.0
Gondolkozz ennél egyszerûbben: a forgatókönyv/történet diktálta és nem a valóságot követték, hanem a látványosságra mentek rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gyerekek aki látta a nevetségesen szar az elõdökhöz képest legújabb Dia Hard-ot az árúlja már el /vagy aki ért hozzá😛/ hogy mi értelme van annak,hogy elkezdõdik pl. az autós üldözés a blahánál majd befordulnak a Bajcsyra /ez még oké😛/ ,de baszki a következõ kanyar után már Moszkvában suhannak a Kitayogordsky sugárúton aztán vágókép bamm a pesti alsórakpart majd az alsó rakpartból a Moszkva folyó melletti rakparton zúznak....nem lett volna egyszerûbb az egészet Moszkvában felvenni ha ott is forgattak?? vagy a Bajcsyn olcsóbb volt forgatni mind a Dnyeper sugárúton?😛 viszont az Andrásyn meg drágább mint a Moszkvai fehér ház elõt??!! WTF?😊

zorrobomber
Zoolander 2/10

Rég utáltam valamit ennyire. Asszem sokat elmond hogy a legértékelhetõbb "színészi teljesítmény" a filmben Ben Stiller-é.

IMYke2.0.0.0
-egyik

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Famke az egyik legszebb színésznõk egyike amcsiban. A Természet bizony rámosolygott.