Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Másnaposok 3

+1

Abszolút egyetértek. A sztori erõltetett a poénok gyengék és tényleg a karakterek viszik a hátán a filmet, de még Allan is kicsit visszafogottabb az elsõ részhez képest (amelyiknek egyébként közelébe nem ér a film). Egyébként nem rossz, de eléggé elmarad még a 2. résztõl is.

Szerintem is a zárójelenet a legjobb, azt kellett volna továbbfûzni. Számomra csalódás a film.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Davidus
Sinister

a közepéig még para de a végére már facepalm kategória

4/10 lenne de a végén a gagyi ijesztés miatt csak 3/10

V9ykn8_TZL0

Másnaposak 3

2* nevettem el magam az egész film alatt,poénok alig vannak benne,a történet nagyon gyenge.A karakterek szerintem még mindig jók,de ez nagyon unalmas volt így.Sokkal jobb lett volna,ha megismétlik inkább megint az elsõ két rész "történetét".Van + jelenet,ami talán a legviccesebb rész az egész filmben,jobb lett volna,ha úgy kezdõdött volna a film,és ezt is vitte volna tovább.Jah és semmi másnaposság nincs benne.Nagyon csalódott vagyok,ennek így sok értelme volt...
4/10

Azt én is tapasztalom, hogy egyre kevesebb a feliratos film, de legalább elkezdtem rendszeresen beülni Original Voice-os filmekre. Die Hard 5, Oblivion, Fast 6, stb.

10 percig az ember még várja a feliratot, de aztán olyan szinten áll át az agy, hogy teljesen mindegy. Persze, egy Robert Downey Jr-t, vagy Mickey Rourke-ot nem néznék felirat nélkül, mert valami rettentõen artikulálnak. 😊
Riddick21
Nem értem. Hol írtam, hogy most döbbentem rá?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tomsolo
...és erre most 2013-ban döbbensz rá?

Egyébként külföldön néhány helyen még rosszabb a helyzet, kérdezd meg CSOCSO-t mennyire szeret moziba járni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Riddick21
Már megválaszolták helyettem a kérdést, de szeret az ember néha hosszabb távban gondolkodni. Tavaly még megnézhettem az adott filmet felirattal, jövõre már lehet, hogy nem hozzák be a hasonlókat, mert bukta. Pl. kíváncsi leszek, hány helyen játsszák majd az Only God Forgives-t, mert nem hiszem, hogy a Drive nagy siker lett volna itthon.

A Side Effects-en pl. 5-en voltunk összesen. Egy mozi(hálózat) ebbõl levonja a tanulságot: feliratos, dráma-krimi-thriller, nem 3D -> kutyát nem érdekli. És igyekszik inkább behozni helyette az éppen aktuális Másnaposokat vagy Nagyfiúkat vagy a faszom tudja, hogy mit néz a tömeg. De ezeket imádják, és bár külföldön sem rózsás a helyzet, itthon még rosszabb!

Malakai
Pl azért, mert csak idõ kérdése, hogy a még a maradék mozik is teljesen levegyék mûsorról a feliratos filmeket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tomsolo
"megfigyelni egyébként a mindent átható ürességet a nézõtéren, amikor feliratos film megy"

Az miért is baj, hogy nyugodtan tudod nézni a filmet?

Riddick21
Ezzel csak az a baj, hogy a filmet szinkronnal játsszák a mozikban, legalábbis vidéken mindenképpen. Úgyhogy kénytelen az ember így nézni.
Érdemes megfigyelni egyébként a mindent átható ürességet a nézõtéren, amikor feliratos film megy 😊 Mint egy gyászjelentés.

IMYke2.0.0.0
+i

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem akartam beléd kötni, csak árnyaltam a megfogalmazást - mondhatjuk úgy, hogy unverzálissá tettem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Én nem is nagyon erõltetem a szinkront, fõleg ezekkel a színészekkel.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

TaRka0107
Igen, ha nagyon bele akarunk kötni, akkor rosszul fogalmaztam...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tigeroo
aki azért nem nézi eredeti hanggal mert szerinte szar a felirat annak tökmindegy a moslék szinkron sztem
IMYke2.0.0.0
Nem kell... csak jó, ha úgy nézi az ember (ha teheti).

TaRka0107
Ezért kell eredeti hanggal nézni filmeket!

Tyler1
Rocknak nincs is állandó szinkronhangja, rohadt idegesítõ, hogy minden filmjében más hanggal szólal meg.

tutituti
megnéztem Stallone filmjét.

Bullet to the Head

Jó volt látni az öreget de ez nem elég már.
A country prüttyögés mint zenei aláfestés egy ideig jó lenne de nem az egész film alatt.Folyamatosan.
Aztán a ez a rasszista szöveg amit mondd szerintem elég negatívba csap át mint poén,így a végére már irritáló volt.
Az akciójelenetek szintén kritikán alul vannak.mindenki mindenkit lelõ egy golyóval,de ha stallone-t lövik akkor egy se talál.na de kérem...

(A suhogó tûzoltóbaltát már meg se említem.)
vágások,zene,szereplõk,klisék szerint dvd-n kiadott film lehetne csak.
3/10 nagyon nagyon B kateg.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

QuippeR
falu?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

IMYke2.0.0.0
Senki eredeti és egyedi hangja nem egyszerû.

Vin Diesel-t és Rock-ot magyarul nézni eleve baromság! A két fickónak olyan orgánuma van, amit nem szabad leszinkronizálni. Michelle Rodrigez hangja sem egyszerû...
Riddick21
Ezt mondom, a teljes értelmezéshez nem árt, ha az ember nem csak egyszer látta, de betéve tudja ezeket a részeket. Ez azért nem akkora gond, mivel nem rossz filmekrõl van szó, még a 4. is bõven az elmegy kategória fölött van... Igazából a Tokyo Driftet és a 2 Fast 2 Furious-t én sem láttam évek óta, sõt, elõbbit elejétõl a végégig még nem tudtam végignézni sosem, mert annyira gáz (nem mintha a 2. rész nem az lenne, de az moziban megvolt anno).

Amúgy erõs a gyanúm, hogy sok embernél az tesz rá még egy lapáttal az utálatra ennél a sorozatnál, hogy szinkronnal nézi a részeket, az pedig mindenhol leront az értékelésbõl legalább egy 15-20%-ot, annyira erõltetetten lazáskodó és keménykedõ, hogy már fáj.

Lekaptam angol mozisban a 6. részt is, kíváncsi voltam bizonyos részeknél az eltérésre, és tényleg ég és föld. Ami jó, az angolul is jó, viszont a magyar szinkron brazil szappanoperákat kenterbe verõ szövegei angolul sokkal jobban hangoznak, arról nem beszélve, hogy a Sziklát vagy fõleg Dieselt utánozni képtelenség.

tomsolo
Braziliai fiúk (1978)

Gyerekkorom kedvenc filmje, újranézve érdekes volt - jó volt hallani a régi szinkronszínészek hangját (fõleg Sinkovits Imrét) - a dobbermanos jelenet még mindig üt. Furi a mai idõkben ilyen posztnácis filmet nézni, fõleg egy ilyen regénybõl, noha jó az ötlet az Odessa ügyirat jobban tetszett olvasva.

7/10

tomsolo
ri-mem-ba

Tyler1
Erõnek erejével

Rosszabbra számítottam, de nem volt ez olyan vészes. Gyenge B kategóriás sztori, sablon karakterek, sablon röhejes dialógusok, de esti szórakozásnak pont megfelelt. Kifejezetten örültem, hogy Schwarzi nem a 20-30 éves szövegeit mondogatta vissza, mint a legutóbbi filmjeinek többségében.

Kukoricásban Camaroval osonós jelenetnél már hangosan felröhögtem kínomban, de ebbe belefért 😊

Calver
extrém minitömb

Broken City - 7/10
itteni 5/10-es és 9/10-es kritika közé pont, szerintem kifejezetten jó lett, de könnyen lehetett volna sokkal jobb is... mindenesetre végig lekötött, ez határozottan plusz pont. Marky Mark meg amikor nem néztem oda, egész jól megtanult színészkedni <#fejvakaras>
ellenben aki ebben a filmben Russell Crowe sérójáért felelõs volt, azt minimum egy fejlövéssel jutalmaznám.

Mr. Nobody - 6/10
erm... vizuálisan nagyon toppon van, de azon kívül... maradjunk annyiban, h akinek bejött a The Fountain, annak ez is be fog. aki nem én vagyok.
Juno Temple-re meg most már figyelni fogok, eddig semmiben nem láttam, viszont itt valami elképesztõen jól játszott.

"The trees move. Do you not see it?"

Zephyr Retiring
Akkor egy kicsit most offolnék és elmesélnék egy filmet, amit most láttam😊

Leckék szerelembõl.
Ezt a filmet megtekintésre javaslom mindazoknak, akik még nem találták meg életük párját...
Azoknak pedig akik már megtalálták, azért, hogy meg is tarthassák Õt.
Jó szórakozást hozzá.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

tommygear
és az miért baj?
Calver
péniszek tele szuperhõsös filmekkel, az e!

"The trees move. Do you not see it?"

Kmarha
Warm Bodies

Értem, hogy miért tetszett sokaknak, és néhol tényleg volt olyan poén amin mosolyogtam, de amúgy egy nagyon kínos, nagyon elhúzott, nem túl jó film.

Kár hogy ott tartunk, hogy erre kell azt mondani, soha rosszabb tini filmet

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

TaRka0107
Hogymivanna?😄

tomsolo
VÁROS!!!

TaRka0107

tomsolo
Heöá?

+ a 4.rész és 6. rész is teljesen összefügg Letty miatt
+ ne keverjük ide az ST
1; nem csak én pörgök rajta, tele van vele internet, kicsit nézzél körül külföldi fórumokon
2; pont rossz példát hozol fel, a; ST 50 éve franchise amelynek rajongótábora híres arról, hogy dilo, na ennek a franchisenak a leghíresebb fõgonosza lett elõvéve, kb. annyira a popkultúra része, hogy Q. Tarantino is idézett tõle a filmjében, na és ez a film ennek a tábornak egy részének, köztük nekem J.J szentségtörést hajtott végre
b; az emberek nagyon is jól tudták, hogy milyen lesz ez a film a reboot és az elõzetesek alapján, már a 2. résznél, nem a 6.-nál??? kevesebben is mentek el megnézni
mivel nem láttad a 3.részt így inkább hagyjuk ezt
Warm Bodies - nekem tetszett, kicsit humorosra vett zombis romantikus téma. Általában a zombis meséket ki szoktam hagyni, de ezt azt hiszem megérte megnézni 😊 8/10

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Köszönöm ezt bóknak veszem...Sajnálom, hogy meg mertem "sérteni" és véleményt mertem alkotni a 6. részrõl. Vin Dieselt abszolút nem kezdtem ki mondom ezt azért, mert látom nagy rajongója vagy (Riddick logó). 22 évente sötétség nekem is tetszett. Nem tudom mire föl volt szükség erre, hiába állítod, hogy habzó szájú mozinézõ vagyok nem ismered a filmnézési szokásaim az ízlésem még ha neked ez jött le...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Riddick21
Te nagyon ostoba vagy, ugye tudod? 😊 Tipikus tajparaszt mozinézõ, aki az ajtót alig találja meg, de azért habzó szájjal hûházik az akciókon, mert ugye ilyenavalóságbannincsis!
Szánalom.

Legjobban az baszott fel, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beletették a szállítós Stathamet a végére slusszpoénként, ahogy elintézi a kínai csávót a csapatból egy versenyen. Aztán pedig az a tipikus szöveg, hogy "majd megtudod, hogy én ki vagyok" (üzenet Dieselnek) ezzel elõrevetítve a 7. részt😄D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Hajdanán se vették be, most se veszik be, mindig is ez volt a franchise egyik jellemzõje, el lehet fogadni és élvezni, hogy ez csak film. A pontszám sem túlzás, a 6. részt, ismétlem HATODIK részt azok nézik meg és szavaznak rá, akiknek az elõzõ 5 is tetszett, tehát nem várnak Öveges professzor fizika különkiadását tõle, hanem elfogadják, hogy ez egy tesztoszteronnal felpumpált mese.

Annyira nem volt sosem kedvenc, hogy rohanjak a többit is megnézni. Volt 6. rész ez volt a filmek közt a kínálat este 21-kor meg a Tajtékos napok. Haveromnak mindig van ingyen mozi jegye persze, hogy megnézem😄

egy hasonlóan izgalmas részt, mint mondjuk, ami az 1. volt, de bizonyos határokon belül megõrizve a realitásokat

te meg minek vitatkozol értelmetlen karakter ábrázolási módokról a Star Trekkel kapcsolatban?

Jó ez mindegy...totálisan idegesítõ, gravitációnak ellentmondó jelenetek voltak, amiket hajdanán bevett az ember, de ez már már túlzás volt...

stargatelost
Na, akkor még inkább helytáll, amit írtam 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Riddick21
Hát kb. annyira összefügg, hogy a 4. rész vége és az 5. eleje között 0, azaz nulla perc telik el, illetve az 5. és 6. között is nagyjából ennyi, szóval elõbb lenne értelme egy 6 órás filmként kezelni ezt a 3 részt, mint nem megnézni valamelyik epizódot 😊

AnuluWork
Java Heat
6/10

A Black Rain butított us-indonéz változata az arcelqurt korára kb. tökéletessé vált Mickey Rourke-al.

Egy egyszer nézhetõ kategóriás film, amely jól indul, de a végére - sajnos - kifullad.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

stargatelost
Írta utána, hogy kimaradt neki a köztes 4 rész, csak az egyet látta... ami számomra teljesen érthetetlen, mert 1: ha tetszett neki az elsõ rész, miért nem nézte meg a többit?, 2: ugyan nem hiszem, hogy sorozatszintû összefüggõ sztorija lenne (hatodik részt még nem láttam, de a Rockból ítélve van rendesen összefüggés az ötödikkel), de azért mégis csak vannak történetbeli kapcsok, szóval miért nézte meg a hatodik részt ennyi kimaradt elõismeret nélkül? 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"