Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
http://www.avsforum.com/t/1265121/the-fifth-element-sony-remaster-vs-gaumont-remaster-comparison
itt vannak a hibák,ezek kis része nekem már nem látszódott,de lehet hogy nem vettem észre
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Pl Leeloo az elején a szellõzõbõl kimászik miután rászólt a rendõr.
akkor ott a kézlenyomat a falon.nem olyan amit száz nézés után látsz,mert jó fekete ahogy a tenyere is koszos.
aztán utána már nem látszik.
na most nem is látszódott a lenyomat egyáltalán.
Valahol anno megtaláltam az összes hibát és javított részét de most sajna nincs meg.Ha rálelek linkelem.
Egy párat spoilerben, kösz!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
"The trees move. Do you not see it?"
Tegnap ismét megnéztem most már HD minõségben az Ötödik elemet,tényleg sok hibát kijavítottak benne.
illetve a másnaposok 3-at is.
Amennyire jó lett az elsõ rész, annyira süllyedt a színvonal.Félelmetes hogy Zack nevével akarták csak eladni az egész filmet.
apróságokon nem akadok fenn.
Ezt persze sokszor rosszul hasznaljak az emberek.
A lenyeg, hogy ha valakinek valahol lepontoztak a hozzaszolasait akkor az ossz pontszama leesik, es ezt te a sajat beallitasoknal be tudod allitani hogy X pontszam alatt ne mutassa a hozzaszolasokat.
hihetetlen az a film, egyszerûen tökéletes. elsõ megtekintése után percekig bambultam ki a búrámból és próbáltam benne egy pici hibát keresni, valamit ami nem tetszett, valami ami lehúzná, és... semmi. tökéletes. és teljesen megérdemli a 10/10-et.
damien/tutituti, te meg ne legyél ilyen toleráns <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ja, egy ideig még maradok, mert van jó pár tucat film a winyómon a tévémre kötve, és ha találok köztük még arra érdemeset, akkor azt még majd jelzem<#vigyor>#vigyor>
Én személy szerint elolvastam és ha nem is értek egyet néha a véleményeddel nem értem miért probléma ha valakinek más a véleménye.
(nem kell keresned másik topikot szvsz.)
Ez még mindig csont nélküli 10/10.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Osszesegeben nagyon tetszett a film, habar kicsit paranormal activity jut rola az eszembe, de ez sokkal jobban tetszik. Van benne klise boven, de nekem megis nagyon bejott, vegig paraztam.
9/10
Addig is míg nézed, legalább csendben maradsz :D
Pont az ilyen seggfejek miatt használom a spoilert mint te. Ha nem vagy kíváncsi a mondandómra, akko ne olvasd el.
Kösz és bekaphatod.
Kellemes volt,jol szorakoztam. Van benne par kozepiskolai sztorira hajazo maszlag de nem veszes,alapvetoen meg egy igy is elvezheto koncepcio. Chris Colfer nagyon jol jatszotta el a "hiperintelligens,tulerett,tenyerbemaszo kozepiskolas srac" szerepet. A vegen pedig ez megfogott:
"It doesn't matter if you're stuck in the past or if you're trying to forget the past; what matters is what you do with the present"
Aki latta es tetszett neki a "The Perks of Being a Wallflower" az ezt is dijazni fogja.
7/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szepen kerlek, hagyd abba, keress mas topikot ha mar annyira kozleskenyszered van. Koszi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Alapjában véve mi pasik örök gyerekek vagyunk. Imádunk a haverokkal lógni (bandázni) nagyjából az óvodától kezdve vén trottyos korunkig és a fejünkben ezidõ alatt végig az jár, hogy az élet milyen jó buli is és mennyi mindent nem is csináltunk még :) Ez a film tökéletesen példázza, hogy mire vágyunk mi pasik valójában és azt is, mit várnak tõlünk a nõk egy kapcsolatban. Persze pont emiatt (mert ez a dolog, hogy ki mit akar valójában) a harc szinte végtelen. És ennek ellenére mégis mûködhet jól is akár egy kapcsolat némi kompromisszum árán. De nem minden kompromisszum rossz. Néha az elõnyünkre is válhat, ha kedvére teszünk a partnerünknek valamiben, és sokszor utólag rájövünk, a fenébe: így is lehet élvezni az életet :)
A boldog és kiegyensúlyozott élethez megfelelõ partnerre, megértõ barátokra és rengeteg jókedvre van szükségünk.
A film kissé (hogy is mondjam) nem túl szép beszédûre sikeredett, de a hangulata és a mondanivalója az jó.
...talán pont emiatt is tetszett végül is annak ellenére, hogy az elejét kiszámíthatónak és sablonosnak találtam..
Legyen egy erõs 7-es a 10-bõl :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
pont minap futottam bele,bár nem néztem meg.de így hogy jó ha háromszor láttam mégis minden perce megragadt bennem.Nem a fekete kultúra hibája és szépsége miatt,csupán az a szerepek és azok megvalósítása remek benne.
A klisehegyek meg hagyjan,de ez a borzaszto operator munka teljesen tonkretette a filmet.
3/10
Az biztos, hogy angol felirat nélkül a felét se értettem volna meg - s még így is volt, hogy lestem. mint a lukinyúl.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elsõ rész sokkal ütõsebb, pörgõsebb volt, de azért ez is lekötött. Az elsõ részhez képest 10/8.
Rango
A pofám leszakad, hogy ezt lassan két éve hanyagolom. Milyen is lehet egy kaméleon a sivatagban???
Hát sokkal sokkal jobb, mint amire számítottam. Tetszett az alaptörténet, voltak benne jó poénok, jó karakterek. Kell ennél több?
Lassan készítenem kellene egy toplistát animációs filmekbõl :) Tuti, hogy az elsõ 5-ben benne lenne :) 10/10
A ravasz, az agy és a két füstölgõ puskacsõ
Tegnap este ment a Film+on. Mivel rág láttam már, így megnéztem. Kár volt :( Valami okból újraszinkronizálták és kicsit finomítottak is a magyar szövegen. Tisztára olyan érzésem volt, mint a Beverly Hillsi zsaru esetében! Inkább nem pontozom :(
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szikla Ur nagyot nott a szememben. Barry Pepper kibaszott betegul nez ki ezzel a szakallal,helyeben megtartanam. Itt-ott kicsit unalmas volt,de alapvetoen jol szorakoztam.
7/10
De ismerem a munkásságukat.
Biztosan nem heccbõl kapták azokat a díjakat...
Mit ne mondjak érdekes volt megnézni egy ilyen filmet ebben a világban, ahol most élünk. Mert ugye mi van ma? Légy valaki. Légy nagy. Légy népszerû. Légy példakép...
Vegyél ezt, vegyél amazt....öltözz így, ne úgy...tedd ezt és ne azt...azért, hogy legyen helyed a társadalomban.
A Buddhizmus, mint minden tanok egyik legõsebbike Sziddhártától ered i.e. 500 körülrõl. Õ a monda szerint az õsi szkíták egy harcos kasztja uralkodójának a fia volt.
Felnõttként szembesül elõször az öregedéssel és a halállal. Felismeri hogy ez minden élõlény elkerülhetetlen sorsa. Ekkor mondd le minden vagyonról, kincsrõl és remetének áll, aki gondolataira összpontosít csupán. Alig eszik szinte csak vizet iszik évekig, mikor rádöbben, hogy a szenvedés itt a földön a tudatlanságból a szellemi vakságból fakad. A szenvedés fõ oka a mohó vágy. Az, ki legyõzi a tudatlanságot képes lesz megszabadulni a vágytól, ami a mohóságból fakad s ezáltal eljut a Nirvánába. Ez nem egy hely, hanem egy állapot, ahol elménk megvilágosodik s nagyon leegyszerûsítve: rádöbben, hogy egy nap saját maga is már csak por és hamu lesz és ahová lelke távozik, oda semmit sem vihet magával. Élete hátralévõ részét tanítással töltötte.
A tanítás lényege: legyõzhetsz magadban minden zavaró érzelmet ha ki tudod zárni a külvilág történéseit az elmédbõl, s ezáltal minden hatalom, minden erõ a Tiéd lesz.
Persze hatalom alatt természetesen nem a pénzt kell érteni vagy vagyont. Hatalma annak van csupán, ki minden félelemtõl képes megszabadulni és képes más életeket is jobbá és élhetõbbé tenni.
Van valami, ami majdcsak minden embernek megadatott a földön. Ez nem más, mint a tanulás. Mert a tanulás maga a változás, ami pedig maga az élet.
De minden élet egyszer véget ér...vagy mégsem?
Itt lép be a képbe a reinkarnáció. Vagyis újjászületés a halál után egy másik életbe.
Legyen az egy másik ember, egy állat, vagy épp egy növény. A Buddhisták pont emiatt hisznek az élet tiszteletében. Mert ma eltaposol egy virágot és holnap már Te lehetsz az a virág, akit valaki majd eltapos.
S mindezt egy jóval Krisztus születése elõtti ember fedezte fel elõször. Nem semmi.
Na, ez elég korrekt volt. Nagyon is nézhetõ és szórakoztató, meg látványos is.
Ismét egy teljesen érdektelen meseadaptáció. 50 percnél nyomtam ki, mikor már unalmamban nem tudtam mit kezdeni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Dwayne Johnson legjobb filmje. Nem erre számítottam...
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ezeket a hozzászólásokat úgy unom már.
Korrekt klasszikus kis Szalonna akciófilmecske. Bírom az ipsét, ezen is jól szórakoztunk. Semmi extra, de 1x gyjó volt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Erdekes,hogy akkoriban meg tudtak ugy filmet csinalni foleg feketekkel a foszerepben,hogy azt nem tereltek at valami ertelmetlen,rasszista mederbe. Akit egy kicsit is erdekel az amerikai tarsadalom es annak tortenelme,annak tetszeni fog.
Cuba Gooding Jr. szineszi jateka neha kifejezetten irritalt.
A filmet eredeti szinkronnal neztem.
Eros 8/10.