Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryan Gosling kicsit olyan volt mint a Drive-ban,csak itt motorral.
Bradley Coopert elõször meg sem ismertem a borosta nélkül,mintha kicsit nyúl szájú lenne.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Klasszikus sablon politikai krimi, nem mutat újat, nem õrli bele a nézõt a fotelba, nem váltja meg a világot, de abszolút nézhetõ. Színészi alakítások nagyon jók, ezek adtak kis ízt az amúgy igencsak semleges sztorinak. Crowe bácsi jól adta a fõgecit, Wahlberg annyit hozott ki ebbõl a karakterbõl, amennyit kilehetett, Barry Pepper ott volt, és ahol õ ott van az jó, a szöszi pedig szimplán megnyerõ volt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
így jellemezném: AZTAROHADTÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fu baszki, mekkora ziccert hagytak ki, pedig az eleje meg egesz korrektul indult a narracioval meg 1-2 poennal, de aztan tenyleg atmentek komolyba, ami viccnek kurva rossz volt, komolynak meg megrosszabb.
Malkovich meg... ez is meghulyul ahogy oregszik mint DeNiro???
Shift+Del
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Azért az sokat elmond, hogy Momoa volt az egyik legértékelhetõbb dolog a filmben, szigorúan utána:
http://i.minus.com/ibhDlTzs0SluLk.gif
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megnézem mind a két részt. VHS és a VHS 2-t is. Nekem az elsõ sokkal jobban bejött annak ellenére, hogy többen a 2-t tartják jobbnak. Biztos sokaknak nem tetszik, hogy az elsõ rész videóin a csajok a gonoszak vagy dominánsak túlnyomó részt.
VHS 8/10
VHS 2 6/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam is megvan 9/10.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Colin Farrell és Noomi Rapace mindketten jól játszottak.
Felejthetõ. Nagyon nem tudtam hova tenni, ezt a noir-oskodó akció stílust. Sztori filléres, akciók is erõsen minõség alatt, dialógusok fúú hagyjuk is. A leginkább értékelhetõ "elem" a filmben Sarah Shahi csekély jelenléte, persze szigorúan vizuális szempontból, mert színészkednie nem kellett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
FSZ: Michael Douglas, Robert Duvall
Még mindig nagy kedvencem körülbelül 4-re láttam. Számomra Douglas leghitelesebb produkciója volt ez, ez a szemüveges, rövid, õsz forma nagyon illett rá. Robert Duvall a gyámoltalan rendõr a végére hatalmas jellem fejlõdésen ment keresztül. A fõhõs fokozatosan készült ki, de a maga kulturált módján adta elõ magát mégis az ember szemében egy dühöngõ, elmebeteg pszichopata állat volt. Elérte azt a végén, hogy a nézõ megsajnálja annak ellenére, hogy a feltüntetett családi videóban látszódott mennyire õ tolta el a dolgokat és a munkahelyi csalódások okozta frusztrációja csak egy lapáttal tett rá arra, hogy az idegrendszere felmondja a szolgálatot. Ez a film remekül példázta azt, hogy bármely intelligens embernek az élete vehet akkora fordulatot, hogy teljes mértékben ilyen szinten leépüljön. Az önkontroll hiánya és a rengeteg csalódás elfojtása kihozhat ilyeneket sok mindenkibõl.
Nálam a best ofok kategóriájában van, nem csak a 90-es évek hangulata, hanem a film okozta feszültségek és a történet mivolta miatt is.
10/10
ja és Joel Schumacher itt is bizonyított😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
csípõbõl else olvasom a sok hsz-t (szerintem más sem) neis törd magad a kisesszéiddel a topikban
További kellemes fantáziálgatást. Sajna "fütyi" ügyben nem segíthetek. Ezt a hiányodat magadnak kell orvosolnod 😄
További szép napot. Rád is férne egy ilyen nap már 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Rob Schneider-rõl eszembe jutott 😊
Muszáj volt egy kicsit jó hangulatba kerülnöm.
A film (számomra) egy erõs 8-as a 10-es skálán..
"Minden második hozzászólás a tiéd, és egyik sem érdekes. Folyamatosan trollkodsz, magyarázol, okoskodsz. Már jópáran elküldtek a búsba, de azért te csak nyomatod!"
Még egyszer megkérdezem:
"Élvezed? Erre áll fel a kis fütyid?"
Nem is kell egyet érteni velem. Ezt még én sem várom el senkitõl. De azért ellenvéleményt lehet normális hangvitellel is közölni nem pedig úgy, mint pl. Te a hajnal fél egykor írt hsz.-edben valószínüleg akkor ébredve morcosan. Nyugodtan visszaolvashatod mit írtál (fõleg a második felében) pedig az ilyen viselkedésre semmi okod sem volt.
De tudom. Ilyen az élet és fogadjam el hogy egyesek (mint néha Te is) néha homokba dugják a fejüket, ahelyett hogy gondolkoznának mielõtt cselekszenek.
Értem...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Annak is a második bekezdésében.
Köszönet az értékes hozzászólásodért.
Minden második hozzászólás a tiéd, és egyik sem érdekes. Folyamatosan tollkodsz, magyarázol, okoskodsz. Már jópáran elküldtek a búsba, de azért te csak nyomatod! Élvezed? Erre áll fel a kis fütyid?
Miért nem veszed észre, hogy ebbe a társaságba nem hiányzik egy ilyen okoskodó f*szkalap?!
Van annyi más fórum, filmes oldal, bármi. Miért nem találsz egy olyat, ahol értékelik a magadfajtát?
csak más véleményen vagyok a kategóriák terén.és akkor nem is tértünk ki az alkategekre :-D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Én meg magyar hanggal szeretek filmeket nézni, mert nekem úgyis megfelel.
Te túl komolyan veszed ezt az egészet, pedig ez csak egy film. Nem pedig egy életbevágóan fontos dolog, mint mondjuk egy szívmûtét. Azt mondod, elég sokszor félrefordítanak egy egy filmet és ez Téged zavar.
Azt mondom: akkor nézd a filmeket továbbra is angolul, én pedig maradok a magyarnál és eztán mindketten boldogan és elégedetten élünk tovább 😄
Srác (most nem ugrik be ki is) elmondta, hogy szerinte nem mese a (jól emlékszem?) Gyûrûk ura. Csak tipp, mert nem tudhatom, de szerinem valami elsõszámú "gyûrûkúra" fan lehet a csákó, hogy ezt a megjegyzésemet így a szívére vette... Az is érdekes, hogy a HP-rõl meg hallgatott 😊 (mintha azzal meg egyet értene).
Szal mesének tituláltam egy fantasy-t, ami nem mellesleg végsõ soron mások véleménye szerint is egy mese felnõtteknek 😊 (lásd: wiki) Akkor mitõl is érzed ezt flémnek? Amúgy ha nyilvános szavazásra bocsájtanánk a dolgot (mese vagy sem a Gyûrûk ura?) nagy eséllyel a mese javára dõlne el a dolog. Hívhatjuk fantasy-nek (azaz felnõtt mesének) is felõlem, ha ettõl jobban érzitek magatokat, de azért nem árt tisztában lenni a ténnyel magával, miszerint: a fantasy nem más, mint mese felnõtteknek 😄 Amúgy csendben megjegyzem (és javíts ki ha tévednék) a megjegyzésedig miszerint trollkodás amit csinálok, mindenki mosolygós smile-val szólt hozzá. Ilyennel: " 😊 " Ergó, senki sem tekintette "flémelésnek" a hsz.-emet.
Tehát én másként látom: én normálisan, érthetõen és nem kötekedve leírom a véleményemet egy egy filmrõl és a válaszreakció valamiért mindig vádaskodás, letrollozás és a hsz.-em flémnek titulálása.
Akkor tehát gondolom egyértelmû, hogy valójában itt nem is trollkodásról, hanem irigységrõl van szó. Egyeseket nem is az zavar, hogy mit írok (ez talán mellékes is) hanem hogy amit írok, arra elég sokan és sokféleképpen reagálnak. Talán túl sokan is. De hát ez egy fórum nem? Mégis mire számítottak ezek a tagok? Persze hogy sok embernek van más véleménye egy egy filmrõl (vagy szinkronról) vagy szereplõrõl. Hiszen mind más környezetben élünk, más lelkiállapotban reagálunk valamire mint a többiek. Van aki eleve idegesen jön fel a fórumra és már keresi is, hogy kibe köthet bele, kit hordhat le..stb. Ahelyett, hogy inkább szép nyugodtan reagálna és elmondaná a saját álláspontját. Talán ha így lenne, az én hsz.-eimet sem tekintenétek flémnek, hanem annak ami: véleménynek.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Semmit sem értek 😊
Á...talán mégsem....vagy mégis? 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A mesefilm gyerekeknek szóló (nem mindenféleképpen rajzolt, sõt a rajzolt sem mindenféleképpen mese) film.
😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Én maradok ennél a verziónál ha nem gond 😊
Figy a mesefilm azért mesefilm mert a célközönség az a gyerekek.
de mondom,ez az én véleményem,ezt nem kell halálos törvénynek venni 😊
Holnap elõ is szedem a Tökös csajt. Rámfér egy kis vidámság 😊
mese a gru,toy story,pocahontas stb.
Fantasy a végtelen történet,a gyûrûk ura,Final Fantasy.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jim Carrey meg a másik szomorú eset számomra, mindig ezt a gumiarcó baromságot kell játszania, hol ott õ tényleg tud színészkedni, csak pl drámáira nem igazán vevõek az emberek...ugyenez Sly esete is...what a waste..
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Háát, Steve Carell sztem Adam Sandler vakvágányainál is rosszabb ettõl függetlenül nézhetõ volt bár eléggé alsó hangon pengették a humor forrásokat, rengeteg kihagyott ziccerrel. Más eredetibb castinggal lehetett volna jobb is - legalább egy Ferell szintû vígjátékhoz fel tudna érni.
Jim Carrey viszont jól nyomta, noha a szerepébe beleraktak minden beteg dolgot - jellemzõ a filmre , hogy ezek sokkal érdekesebbeknek tûnnek mint a fõszereplõk vergõdései. Olivia Wilde viszont <#hamm>#hamm>
5,5/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
a film nem csak a történetrõl szól... egyáltalán nem mindegy a hangélmény... ha "csak" jó történetre vágyom elolvasok egy könyvet...
ha egy béna szinkronhang kizökkent a filmbõl az már régen rossz, lehet akármennyire jó a sztori... egy szinkronnál nem hallom a színész igazi hangját, igazi hanglejtését, akcentusát...stb., (egy jó szinkron SZÍNÉSZ vissza tudja adni, sõt, néha még hozzá is tud tenni...) egy béna szinkronnál pedig fennáll a fenti probléma: kizökkent és rájövök, hogy egy filmet nézek 😊 oda az élmény... és sajnos nem nagyon tudok normális szinkronszínészt mondani a mostani mezõnybõl... 1-2 talán, õk régi nagy színészek akik már évek óta nyomják az ipart 😊 nem meglepõ 😊
Bazinga!