Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Nem csodalom 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

cylonflatus
Még mindig nem vagyok meggyõzve 😉

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Blasta
Elnezest az offert a tobbiektol, plusz nem is gondolom, hogy jelen esetben "topikszabalyt" sertett az illeto.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor nezz utana megegyszer professzor ur, ugyanis SEM a tulajdonodban levo DVD/BLURAY/hanglemez/kazetta TARTALMAT nem oszthatod meg/mutathatod be nyilvanos helyen, sem pedig a media boritojat nem oszthatod meg a nagyerdemuvel, akar a tied akar nem!
A media es a boritasa amiert penzt fizettel, arra jogosit fel, hogy TE sajat magadat szorakoztasd vele es nem masokat. Sokszorosithatod DE KIZAROLAG sajat reszre.

Zephyr Retiring
Inkább így.. úgyis mindjárt kapok a pofámra, hogy trollmanó lettem<#nevetes1> szóval..az eredeti dvd borítót beszkennelve természetesen nem tölteném fel, de ez azért kicsit más. Elõször is, csak a borító hátulja van a fotón és az is a tokjában (tehát nem szkennelve) és az eleje nincs. Másodszor is a törvények magára a kép készítésére vonatkoznak (tehát fotózás) és nem haszonszerzés céjából készült, hanem információmegosztási céllal...továbbá, mivel természetesen bizonyítani is tudom a saját képkészítés tényét bármikor (hiszen fent van a Canonom sd kártyáján) és a képen nem törvénybe ütközõ cselekmény látható, hanem egy saját megvásárolt tulajdonú tárgy ezért innentõl a szerzõi jogok engem védenek és nem ellenem vannak. A nyilvános fórumokon történõ képmegosztásról pedig annyit, hogy még magának az SG-nek is van képfeltöltõ szervere elsõrorban a SAJÁT TULAJDONÚ önmagunk által készített képeink számára. Az már más tészta, hogy sokan mások képeit használják fel természetesen törvénytelenül.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tyler1
Mi illegális? A plakát promóciós anyag, önmagában szabadon terjeszthetõ. Ezért készül.

A fenti szöveg azért lett kiírva, mert valami barom minden filmes posztjához beszúrt egy 5 megapixeles posztert napi 3-4szer, ami olvashatatlanná tette a topikot. Tehát itt sem linkelésrõl beszélünk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

cylonflatus
Én a film eredeti borítójára írtam azt amit. A te maszek, saját készítésû borítód saját képekkel, grafikákkal az tényleg más tészta... lenne, ha. De az hogy te készítettél egy képet az eredeti borítóról, abban még mindig nem vagyok biztos, hogy nem problémás.

Zephyr Retiring
Utána néztem.

Zephyr Retiring

cylonflatus
Annyiszor másolod le ahányszor akarod, saját használaton belül azt csinálsz vele amit akarsz. De nem oszthatod meg nyilvános fórumon, nem mutathatod be nyilvánosan sehol. Nézz utána te...

cylonflatus
Illegális, perelhetõ -ha személyazonossága megállapítható- a feltöltõ, ellenben a blog... ilyen világban élünk. A szabályalkotókkal kell errõl vitatkozni, nem egymással.

Zephyr Retiring
Pontosan. A lemezt megvettem és a képet én készítettem tehát saját tulajdonomban van. Így a szabály rám most ebben az esetben nem vonatkozik.
Nyugodtan nézz utána a saját tulajdonú képeknek.

Fehercsoki
Nem én találtam ki, hogy nem lehet, banner alatt oda van írva...

Tyler1
Fúú bannolják, aki filmes fórumban dvd borítót mer linkelni...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Fehercsoki
Saját tulajdon? Talán megvetted a jogokat?

Zephyr Retiring
Ez SAJÁT tulajdon. Tehát EZ MOST kivétel<#nyes>

akkor lehet olvasni kellett volna a topikot, 2013 áprilisban többen is írtunk az Oblivionról értékeléseket..
Fehercsoki
Hát ennek most sok értelme volt, fõleg hogy dvd borítót tilos linkelni.

Zephyr Retiring
The Runaways (A rocker csajok) ****eredeti vágatlan saját verzió!! katt 😊****

A Runaways egy létezõ csajos rockbanda volt, akiknek a világon elsõként sikerült csak csajokként megállni a helyüket egy férfias közegben.
Ezáltal, ne várjunk vígjátékot, sem kemény akciófilmet<#vigyor>
Magát a megfilmesített sztorit élhetjük át mégpedig úgy, hogy akkor és ott jelen sem voltunk<#nyes>
A lemezt kemény 600 magyar pénzért vettem, ami gyakorlatilag kevesebb, mint egy mozijegy ára manapság.

Nem pontozhatom. Hiszen akkor magát a történelmet kellene pontoznom..bocsi<#worship><#nevetes1>

precision
hm, ez nem is láttam... gyorsan le is tö... ki is kölcsönzöm 😄

Bazinga!

genndy
Oblivion.2013.1080p.BluRay.x264-SPARKS ?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

én írtam régebben, hogy jó film (8/10) :-D
magasan az idei év legjobb blockbuster-filmje, okos és intelligens forgatókönyvvel (ami egy filmtõl telik)
precision
hát, nem nevezném annyira jónak... 😄

Bazinga!

genndy
Mert csak most jött ki belõle jó minõségû release <#vigyor1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nekem is bejött!
Oblivion 9/10
Miért nem írta senki hogy ez ennyire jó film, már rég megnéztem volna.
CSOCSO
Lehet kovezni de a Matrix ota nem tetszett ennyire egy sci fi film sem.
CSOCSO
Oblivion

9/10
Ez a film nagyon bejott! Tetszett az elejetol a vegeig. Karakterek, latvany, zene es sztori is nagyon toppon volt.
talan azert nem 10/10 mert egy pirinyot kiszamithato volt.
Amíg a német állam hozzávág évi 20 millió eurót támogatás címén, mint "német" filmmûvészet egyik képviselõje (LOL), addig hülye lesz abbahagyni.

tomsolo
Europa report

Mivel kevés az igazi sci-fi film ezért alapból dicséretet érdemel. Jópár dologra ügyeltek, pl. egy-két helyen cseszték csak, hogy az ûrben nincs hang.

A történet viszont sajnos elég sablonos lett, és a tudósok itt is elég hülyék lettek - vicces, hogy ezért a film végén meg is dicsérik õket.

A találkozás az ismeretlennel kérdéskört itt is a szokásos szart se lehet látni, de fú mingyá következik valami (lényegében semmi) klisékkel oldottál meg.

Egyszer meg lehet nézni és örülni, de nem lesz róla emlék - a Prometheusnál azért jó egy ponttal jobb. 😛

Szóval egy 7-est megszavaztam neki, de objektívan olyan 6 körül van.

Ps. Végül is nem pontoztam le - bár megérdemelte volna - hogy a filmben szereplõ FUID - fictional graphical user interface design- egy az egyben Homeworld nyúlás, csak sajnos ami a játékban megfelelt az a filmen irgalmatlanul szembõkõ lett.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Azta
http://blog.web4.hu/mobilweb4/index.php?domain=cinestar&article_html=comiccon-2013-videon-a-godzilla-iroda&p=1

Blasta
En meg mar azt remeltem, hogy feladta, visszavonult, mert mar regota nem hallottam a nevet emlegetni.
2012ben nem is rendezett egy filmet sem, elotte-utana viszont 3-4 cim tartozik a nevehez minden evben.
Sajnos idenre is 4 cimet vallalt be a Mester. Tovabbra sincs nekem sem lovesem, honnan a rakbol szerez penzt ennyi filmre.

tomsolo
Assault on Wall Street (2013)

Hát szegény Uwe Boll csak nem fejlõdik. Irgalmatlan egysíkú klisés történet, erõltetett dráma szállal - kb. egy óra után kezdõdik az akció rész, de tök feleslegesen röhejes befejezéssel a végén.

Ritkán nézek Boll filmeket erre kb. azért fanyalodtam rá mert sok helyen olvastam, hogy majdnem olyan jó mint a Rampage. Hát nem. (A Rampage se lett jó film mert ugye azt is elcseszte, de még abban volt a legtöbb kraft, hála a színésznek meg az egycsavaros sztorinak.)

Azt nem tudom, hogy az a Boll betegség egyik jele ahogy a kamerával bánnak a filmjeiben de itt sikerült olyan idegesítõ közelieket csinálni Purcellrõl, hogy végig azt gondoltam Fekete Laci a fõszereplõ és hogy igazán használhatna vmi bõrfeszesítõt az orrára. ;P

Szóval Boll = No hope továbbra is kérdés az, hogy honnan pékbõl szerez ennyi pénzt, hogy tud egyáltalán forgatni.

3-4/10

dartonita
Nyugodjon bekeben,csiptem ezt a szineszt is :/

Pacific Rim:

Haaat az ujabb latvanyfilmrol mit is lehetne mondani?Elegedjunk meg a latvannyal,es ne assunk melyebbre,akkor egy egeszen elvezheto alkotasnak tunik.Ellenkezo esetben hamar kiderulnek a gyermekbetegsegei.A leghitelesebb alakitast szamomra a 9 eves kinai kislany hozta,ami azert eleg sokat elmond a tobbiekrol.Ron Perlman mondjuk meg mindig jo arc 😊
Lehetett volna ez a film sokkal de sokkal jobb,volt benne potencial.Ez viszont igy eleg keveske.
5/10

zaki
szép, mint valami farsangi jelmez 😄

CSOCSO
Fel evvel ezelott is ugyanigy nezett ki a kiszivargott kepeken.
Blasta
Emlékezzunk 😞

tomsolo
Batcop

Mélyhangja: Christian Bél

Tikal
szörnyû...hol a fém?! 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Get Shorty-ban volt a kedvenc 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cylonflatus
Nekem nem nagyon jön be. Mondjuk nem is úgy rossz, hogy utálom már elsõ pillantásra, hanem olyan, olyan.... olyan izé. Olyan semmilyen.

Totti5
5 tonnás vás helyett új vélhetõen erõs és könnyû anyag. Nem a páncélon fog múlni, hogy izgalmas lesz e a film. Amúgy ezen a képen egész emészhetõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomsolo
<#szomoru2>

cylonflatus
Na ilyen lesz az új RoboC.

k0trapali
Igen, én is hiányoltam õket! Helyette kaptuk azt a gyenge buszsofõrt. Összességében jól szórakoztam rajta!
tomsolo
Welcome to the Punch

Hát ööö... felesleges brit keménykedés irtó gyenge forgatókönyvvel. Viszont szépen volt fényképezve - már ahol - ezért megérdemelten kapja:

4/10

Bachstein
8/10 az, hacsak nem ténylegesen nem akartad túlpontozni. Amúgy egyezik a véleményünk.
ZilogR
Garfield, a mozifilm (2004)

Fötelem, unalmas, legalább a magyar hangok és a nevek lettek volna a rajzfilmbõl ill. a képregénybõl.

Gyerekek szerint nagyon jó volt, én kimentem az utolsó harmadnál, így tudtam fél órát szundítani a kanapén. Garfield is ezt csinálta volna...
2/10

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Nagyfiuk 2-bõl hová tûnt rob schneider karaktere és a lanyai?

TaRka0107
Nekem is nagyon tetszett, fasza film!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Trance / Transz

Danny Boyle nem tud hibázni. Olyan atmoszférákat teremt a filmjeivel, az igen stílusos aláfestõ képekkel és zenékkel, amiért a finomságokra fogékonyabb nézõ igencsak hálás lehet. Amellett hogy a Trance az év eddigi legokosabb filmje,
a szereplõk is jók, nem csupán egydimenziós sablonok.

Kellett már végre egy ilyen, megcsavaró film is a sok gyenge, faék egyszerûségû forgatókönyvvel bíró celluloidhulladék mellé. Nem mellesleg az év talán eddigi legjobb filmes lezárását láthatjuk, amiért külön köszönet Mr. Boyle: sok ilyet kérünk még!

10/8