Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A media es a boritasa amiert penzt fizettel, arra jogosit fel, hogy TE sajat magadat szorakoztasd vele es nem masokat. Sokszorosithatod DE KIZAROLAG sajat reszre.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A fenti szöveg azért lett kiírva, mert valami barom minden filmes posztjához beszúrt egy 5 megapixeles posztert napi 3-4szer, ami olvashatatlanná tette a topikot. Tehát itt sem linkelésrõl beszélünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nyugodtan nézz utána a saját tulajdonú képeknek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Runaways egy létezõ csajos rockbanda volt, akiknek a világon elsõként sikerült csak csajokként megállni a helyüket egy férfias közegben.
Ezáltal, ne várjunk vígjátékot, sem kemény akciófilmet<#vigyor>#vigyor>
Magát a megfilmesített sztorit élhetjük át mégpedig úgy, hogy akkor és ott jelen sem voltunk<#nyes>#nyes>
Nem pontozhatom. Hiszen akkor magát a történelmet kellene pontoznom..bocsi<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
magasan az idei év legjobb blockbuster-filmje, okos és intelligens forgatókönyvvel (ami egy filmtõl telik)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oblivion 9/10
Miért nem írta senki hogy ez ennyire jó film, már rég megnéztem volna.
9/10
Ez a film nagyon bejott! Tetszett az elejetol a vegeig. Karakterek, latvany, zene es sztori is nagyon toppon volt.
talan azert nem 10/10 mert egy pirinyot kiszamithato volt.
Mivel kevés az igazi sci-fi film ezért alapból dicséretet érdemel. Jópár dologra ügyeltek, pl. egy-két helyen cseszték csak, hogy az ûrben nincs hang.
A történet viszont sajnos elég sablonos lett, és a tudósok itt is elég hülyék lettek - vicces, hogy ezért a film végén meg is dicsérik õket.
A találkozás az ismeretlennel kérdéskört itt is a szokásos szart se lehet látni, de fú mingyá következik valami (lényegében semmi) klisékkel oldottál meg.
Egyszer meg lehet nézni és örülni, de nem lesz róla emlék - a Prometheusnál azért jó egy ponttal jobb. 😛
Szóval egy 7-est megszavaztam neki, de objektívan olyan 6 körül van.
Ps. Végül is nem pontoztam le - bár megérdemelte volna - hogy a filmben szereplõ FUID - fictional graphical user interface design- egy az egyben Homeworld nyúlás, csak sajnos ami a játékban megfelelt az a filmen irgalmatlanul szembõkõ lett.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://blog.web4.hu/mobilweb4/index.php?domain=cinestar&article_html=comiccon-2013-videon-a-godzilla-iroda&p=1
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=76655
2012ben nem is rendezett egy filmet sem, elotte-utana viszont 3-4 cim tartozik a nevehez minden evben.
Sajnos idenre is 4 cimet vallalt be a Mester. Tovabbra sincs nekem sem lovesem, honnan a rakbol szerez penzt ennyi filmre.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát szegény Uwe Boll csak nem fejlõdik. Irgalmatlan egysíkú klisés történet, erõltetett dráma szállal - kb. egy óra után kezdõdik az akció rész, de tök feleslegesen röhejes befejezéssel a végén.
Ritkán nézek Boll filmeket erre kb. azért fanyalodtam rá mert sok helyen olvastam, hogy majdnem olyan jó mint a Rampage. Hát nem. (A Rampage se lett jó film mert ugye azt is elcseszte, de még abban volt a legtöbb kraft, hála a színésznek meg az egycsavaros sztorinak.)
Azt nem tudom, hogy az a Boll betegség egyik jele ahogy a kamerával bánnak a filmjeiben de itt sikerült olyan idegesítõ közelieket csinálni Purcellrõl, hogy végig azt gondoltam Fekete Laci a fõszereplõ és hogy igazán használhatna vmi bõrfeszesítõt az orrára. ;P
Szóval Boll = No hope továbbra is kérdés az, hogy honnan pékbõl szerez ennyi pénzt, hogy tud egyáltalán forgatni.
3-4/10
Pacific Rim:
Haaat az ujabb latvanyfilmrol mit is lehetne mondani?Elegedjunk meg a latvannyal,es ne assunk melyebbre,akkor egy egeszen elvezheto alkotasnak tunik.Ellenkezo esetben hamar kiderulnek a gyermekbetegsegei.A leghitelesebb alakitast szamomra a 9 eves kinai kislany hozta,ami azert eleg sokat elmond a tobbiekrol.Ron Perlman mondjuk meg mindig jo arc 😊
Lehetett volna ez a film sokkal de sokkal jobb,volt benne potencial.Ez viszont igy eleg keveske.
5/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát ööö... felesleges brit keménykedés irtó gyenge forgatókönyvvel. Viszont szépen volt fényképezve - már ahol - ezért megérdemelten kapja:
4/10
Fötelem, unalmas, legalább a magyar hangok és a nevek lettek volna a rajzfilmbõl ill. a képregénybõl.
Gyerekek szerint nagyon jó volt, én kimentem az utolsó harmadnál, így tudtam fél órát szundítani a kanapén. Garfield is ezt csinálta volna...
2/10
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Danny Boyle nem tud hibázni. Olyan atmoszférákat teremt a filmjeivel, az igen stílusos aláfestõ képekkel és zenékkel, amiért a finomságokra fogékonyabb nézõ igencsak hálás lehet. Amellett hogy a Trance az év eddigi legokosabb filmje,
a szereplõk is jók, nem csupán egydimenziós sablonok.
Kellett már végre egy ilyen, megcsavaró film is a sok gyenge, faék egyszerûségû forgatókönyvvel bíró celluloidhulladék mellé. Nem mellesleg az év talán eddigi legjobb filmes lezárását láthatjuk, amiért külön köszönet Mr. Boyle: sok ilyet kérünk még!
10/8