Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Aki elvezte a filmet lesse me.
M83 csinalta a zenet. Mar hallottam toluk zenet ket evvel ezelott is. Mar akkor is epic stilusu zeneket csinaltak. Szvsz a hangzas vmi fergeteges volt.
Akinel az Art of Flight snowboardos film tetszett annak ismernie kene M83 munkassagat.
...erre azért sok mindent lehet mondani, de hogy jellegtelen azt biztos nem.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
pl
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez meg, hogy az év OST-je... Mondták ezt már idén a Star Trek filmre, sõt, az Acélemberre is... <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Nem maradt meg bennem a zene mint az Indiana Jones, Star Wars vagy Vissza a jovobe filmzeneje de szvsz baromi jo volt az Oblivion Zeneje. Nekem tisztara olyan hangzasa volt mint a regi filmek zeneinek.
gondolom tett volna 1 próbát vele is
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Korrekt. 8/10, tetszett, de nem bonyolult, csak ezért ennyi. Olyan IGAZI bonyolult film kellene már, ami ILYEN szinten van megcsinálva.
Izland szép hely (ott forgatták egy részét) és meglepõ, milyen jó tud lenni egy film három szereplõvel. Újranézem, mert tetszett...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Az a nõ volt az ûrprogram irányítója, akit ez az inteligencia lemásolt, s az õ képében szólt a két klón asztronautához, akik berepültek abba az tárgyba. Pl amikor mindig bedopta azt hogy "egy csapat" már ott érezni lehetett, hogy itt valami van, és csak egy "buta" gép aki ezzel akarta utánozni az emberi vislekedést, csak mivel ehhez már nem volt elég kifinomult, túlzásba is vitte, mert lényegében abból élt, azt tartotta összekötõ kapcsolnak kettejük közt amit a két asztronauta beszélt mielõtt elkapta õket és "meghaltak".
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Minden tekintetben nagyon tetszett a film.A látvány nagyon korrekt úgy ahogy a kép világ is rendben van.CGI is teljesen korrekt.A film összességében tetszett.Hatalmas csavar volt a film felénél.Nabazdmeg,csak úgy néztem.Olvasgattam visszafelé és nem láttam trailert róla szal volt áll leesés rendesen.Gondolom h mit lõhettek el a trailerben.A színészek rendben voltak minden téren.Egy Tom barátunk nagyon szereti a Baseballt és a Jack nevet:)Minden filmjében van vmi baseball-os dolog:)Ami még feltûnõ h Tom nem nagyon akar öregedni,huszonévesek is megirigylik azt a felsõtestet,és mutagatja is,legyen is büszke.Visszakanyarodva a filmhez,összességében nekem nagyon bejött.Scifi---picit posztapokaliptikus.
Lenne azért kérdésem is.
Pontot nem szeretek adni de legyen egy 8/10-es,de elfogult vagyok!!!
Ajánló,ha még van aki nem látta.
Band of Brothers/Elit alakulat sorozat.KEgyetlenül jó 2vh-s sorozat.Annyira,de annyira jó,hogy már bûn.10/10-es kötelezõ darab.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az elsõ és az utolsó bõ 20 perc tetszett, azonkívül totálisan érdektelen volt számomra a sztori. Pedig reménykedtem, mert a leírás tök jónak tûnt, azt hittem egy jól átgondolt, okos, feszült filmet látok majd. Hát nem. Az egyetlen pozitív érdem amit eltudok mondani a filmrõl, hogy McAvoy színészkedett végre, és rohadt jól csinálta. Mondjuk az õ karakterében volt egyedül tartalom, mindenki más rendkívül súlytalan volt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://cinestar.hu/cikk/james-mangold-beszelt-a-farkas-stablistas-jeleneterol
hát én annyira nem csokiztam be a jelenettõl:)
Elmondom szerintem mi lett volna az amitõl minden geek letette volna az arcát.
egy Crossover ami felvezeti a túlontuli, -Titkos háború sztorit.
Pókemberrel, Hulkal, Az Avengersel (és abban ugye már benne van a Skarlát boszorkány, Hangya-darázs karaktere is), a Fantasztikus négyessel...
És a Gonoszokkal
-Fátum, Octopus, !Ultron...stb
Na ettõl valszeg pörögnék a seggemen.
Hát ez egenis jó volt, már eleve (nagyon) durván kezdik. Igen voltak benne üresjáratok, sok a dráma (ez szvsz. jó), kicsit röhejes 1-2-es osztályú mutánsok és gagyi fõellenfél. ÁMDE az egész egy igen jó Wolverine film, ami róla szól és jobban megismerhetjük õt, akárcsak az elõzõ részben (jó annál jobban). Az akciók amúgy egész jók, de nekem a többi jobban tetszett. Ez egy korrekt film. Famke Jansen még mindig hot (felõlem kétszer ennyit is baxtathatta volna Logan-t a rémálmaiban :D), Hugh Jackman meg úgy egybeforrott már a Rozsival, hogy senkit sem tudok már elképzelni helyette. Annyira jól hozza a karaktert, mint Patrick Stewart Xavier-t, vagy Ian McKellen Magneto-t! Fanomenális. Jobbak mint amit a képregényben valaha is megrajzolni tudtak, pedig ez nagy szó, hiszen élõ színészekre ültetni a dolgot úgy, hogy üssön, az szinte lehetetlen (jó Ironman-nel szintúgy nagyot alkottak még ugye). Némi japókedvelõ véna azért nem árt hozzá, de elég amerikai lett ahhoz, hogy bárki élvezni tudja.
Szóval aki szereti a képregényfilmeket és az X-Men-t az nem fog csalódni. AZ igazi bomba pediglen a vége feliratok után jön. Azon élve bexartam, nos ilyen felvezetéssel engem kilóra megvettek, rohannék elõrendelni a jegyemet (ha lehetne idehaza). :D Komolyan, ez a három színész keményen feldobta a napomat, alig fél perc alatt.
7.4-en áll most az IMDB-n, ami ott jónak számít, én adnék rá 8/10-et, vagy még feljebb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én lehet, hogy feladom az elveimet és elnézek a helyi moziba...
Héten tolják a Nagyfiúk 2-t...többen is dícsérik...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Regenerálódom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mostanában Te mit láttál, vagy mit tervezel megnézni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eddig csak egy film kapcsán tört rám hasonlóan nyomasztó érzés a 90-es évek fiatal generációjának lelkivilágáról. (Ez pedig a Ken Park volt.) Valami különösen furcsa módon mégis érdekesnek találtam mindkettõt..
Jó lenne, ha tanulna belõlük az eljövendõ generáció is.
Persze ez korántsem biztos, hogy így lesz. Ismerve a mai tinédzsereket és különös lelkivilágukat....
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát ez épp elég darkos volt. Szokásos idõparadoxonos sztori Flash-sel. Nagyon következetesen megoldották, nem lövök le dolgokat, mert elég látványos és pöppet akciódús. Sokmindent kiforgatnak. Mindenki benne van aki csak számít, igazi DC karakterorgia. Érdekes látni, hogy mi lett volna "HA" :D.
Erõs 9/10, vagy talán több is.
Apropó, a következõ rész a Justice League War lesz, erre is utalnak. Már alig várom.
Annak ellenére, hogy egy n+1. kínai harcmûvész filmrõl van szó, kellemesen csalódott érzéssel fejeztem be a filmet. Jó színészek, a történet is rendben van, nem laposodott el túlságosan egyszer sem. Egyedül Keanu Reeves alakításával kapcsolatban rángatódzott a szemöldököm. Bár szerintem el fogom hitetni magammal, hogy csak azért olyan amilyen mert a szerep megkívánta.
7/10
Már a trailer alapján sejteni lehetett a minõséget, így kellemes meglepetés senkit nem fog érni. A film sajnos tényleg nem olyan jó. Túlbonyolított, kusza indítékok sok szereplõvel, folyton belassuló unalmas drámázgatások, Jean Grey, mint álomkép 15 percenkénti és tök fölösleges megjelenítése, gyenge akciók, 2 új béna mutáns behozatala, amibõl az egyiknek a képessége ultra gagyi, kiszámítható fordulat.
Kb. ezek maradtak meg bennem, pozitív élmény sajnos kevesebb.
5/10
8/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sajnalom, hogy Eli Wallach nem kapott oscart, mert siman megerdemelte volna.
Említett filmet kb. 18 évesen egy haweroméknál néztük...
Azóta azért több mint 20 év eltelt már :)
Ez nem csupán vélemény, hanem tény is egyben. (lásd. a mellékelt cikket.)
A magasabb síkon gondolkodás kicsit más :)
Kiforgatod a szavaim. A néha ezért nagybetû, mert nem mindig :)
Végül pedig végtelenül leegyszerûsítve: a mai európai társadalmi normák szerint: a kannibalizmus betegség (amit a helytelen gondolkodás és a tudatlanság okoz.) ...kuru ide vagy oda tökmindegy.
Más a vélemény és más a tényekkel való dobálózás...
aki kicsit magasabb síkon gondolkozik
Amenyiben a magasabb sík a velvet böngészését jelenti üres perceimben, elismerem vannak hiányosságaim.
olyan ez, mikor átlagfelnõttként egy 7 éves gyereknek fejtegeted
Pontosan. Te azt állítod minden madár repül, még a madárpók is.
mert a kannibalizmus az emberi agyban olyan kémiai reakciókat indít el
Amirõl te hadoválsz az a Kuru nevû betegség, de nincs teljesen egyenes összefüggés az emberevés és a kuru közt vagyis kb. akkora esélyed van kuruval megfertõzõdni mint kergemarhakórt kapni a marhahústól... pl. az Andes túlélõi közül senki sem lett ilyen beteg.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az elméleted az ír esküvõrõl nem rossz, mert minden kornak meg voltak a maga társadalmi normái. Persze az emberevészet divatkorában az emberek még harmadannyit sem tudtak a világról és a tudatos gondolkodásról mint napjainkban..
A mai kor embere többé kevésbé már tisztában van azzal, amit akkor még nem tudtak: az emberhúst fogyasztók agymûködése is megváltozik. A kannibalizmust nem azért tiltották be, hogy ne egye meg egymást a mai kor embere, hanem azért mert a kannibalizmus az emberi agyban olyan kémiai reakciókat indít el, mint pl. az éber hallucináció és a skizofrénia. Ezek pedig a társadalomra veszélyt jelenthetnek...
Apropó kannibalizmus: egyik régebbi kedvencem volt a Cannibal Holocaust. Na az a film is remekül példázza, hogy mi a következménye ha valaki emberhúst fogyaszt..