Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ennyi. nem kell itt logikát keresni. ez is ugyanolyan film mint a többi, csak a körítés más és szokás szerint hemzseg a logikai bakitól, csak hogy a végkifejlet olyan legyen amilyen
Bazinga!
😄
Hogyan javította magát a TET és a dronónokat amíg ideért és nem voltak klónjai?
Mi értelme van a klónoknak egy kvázi luxustornyot építeni, valamint az igazihoz erõsen közelítõ történelemre kondicionálni, ahol aztán az elsõ kapcsolatfelvételnél kilóg a lóláb?
Sokkal egyszerûbb lett volna vmi vallási kondicionálást végrehajtani (eg. TET = god / drones = angels / Mad Max guys = heretics) aztán beépíteni Jack-éket.
Üzemzavar esetén meg ne már hogy egy külön drón kelljen (sötét színû ofkórz LOL) rendet rakni a toronyban, hanem egy gombnyomás és pukk...
Jack retro völgye is ezért volt gáz, fõleg utólag mert nincs rá normális indoka mi a pék lapátért mászkálgat arra, ez meg C64-nek is feltûnõ kellet volna, hogy legyen hogy ideje purgálni...
Az is rettenetesen gáz, hogy angol nyelven kommunikált mindenki (pl. megnéztem volna Morgan arcát ha a nagy monológja utána azt mondják neki: Siento, no hablo Inglés) a drónokban human, angol nyelvû GUI futkos (alap LOL) etc...
Egy szó mint száz, irgalmatlan egyszerû(primitív) hollywoodi klisé ez az egész.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
most ilyen dumákkal nem tudok mit kezdeni, hogy AI és nem igaz, hogy nem tudott jobbat csinálni és ez hülyeség a filmben...ez volt a filmben, hogy nem tudott és kész <#idiota>#idiota>
egy film "szabályrendszerét" amit ott felvázoltak azt sajnos el kell fogadni
ha pl: AI humaoid robot lett volna és nem 1 kocka, akkor azt mondom igazatok van
ezért is mondtam pl: hogy sztem nem AI volt, hanem egy sima "aratógép" beprogramozva ahol gyakorlatilag az egyik funkciója az volt, hogy ha alkalmazkodni kell így kell csinálnia, fog egy õslakost és klónozza
Már akkor is imádtam és faltam a filmeket, mikor még nem volt színes tévém sem csak egy öreg használt piros mûanyag házas Junosztyom, amit a fatertól kaptam. Lett még valahonnét egy használt VHS-em is, beiratkoztam a helyi VICO videókölcsönzõbe és hármasával (max ennyit lehetett egyszerre) vittem haza a filmeket...
Csóró szakmunkásként ennek is örültem és bár imádtam igazi moziba járni, kismillió filmet akkoriban sem játszottak már a mozik..
Az igazi vérbeli filmbuzit nem foglalkoztatja még az sem, ha egy filmet a wifis telóján a buszpályaudvaron is kell megnéznie (legalábbis ott elkezdenie és ahol lehet majd befejeznie) mert csak a film varázsa számít és semmi más. Hány de hány éjszakát virrasztottam át huszonéve azért, hogy egész éjjel filmeket nézhessek! Persze másnap meg majd kibuktam az iskolapadból a fáradtságtól 😊
Bizony voltak idõk, mikor még sokunknak be kellett érni ennyivel!
Természetesen mára fordult a kocka, s otthon az 50"-os 3D plazma, ami mondhatsz akármit, egy rendes házimozi erõsítõvel nagyon is odab@sz és igencsak vetekszik egy nagymozis élménnyel 😊
Filmkérdésekbe most inkább nem folynék bele (hogy a Transformers 3D vagy az Avatar3D sz@r filmek e vagy sem) mert ennek meg aztán az égvilágon semmi értelme sincs.
Mind különbözõ emberek vagyunk egyéni és személyes ízléssel, s így bármikor elõfordulhat, hogy amelyik filmtõl Neked az állad leesik én (vagy bárki más) csupán egy harmatgyenge 2-esre fogja értékelni azon a képzeletbeli 10-es listán...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Amúgy errõl beszélek. Mind a Transformers, mind az Avatar szar filmek. Lehet jó a CGI, meg fasza a 3D, meg látványos, de ettõl függetlenül szar filmek maradnak, ha moziban nézem õket, ha itthon.
Amúgy meg az igazi filmbuzik nem stereo hanggal, és nem egy kis tv-n élvezik a filmeket, hanem adnak a hobbijukra, és kiépítenek otthon egy olyan rendszert, ami ténylegesen hozzátesz a filmélményhez.
Persze, a mozit egyelõre semmi sem tudja felülmúlni...
1 talan ket pontot siman valtoztat a vegeredmenyen. Oblivionnal kapcs: Ha vki pl 7 esre pontozza akkor azt mondom, hogy ok nem tetszett neki annyira. 6 pont??? Sok kozepes film van a piacon de ez siman veri a kozepes filmeket.
az avatar se lenne olyan jo a grafika nelkul
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
egy autoösszerakása hát persze, hogy az, de oda el kell jutni, ott már szinte minden készen van, készen jön a motor, a váltó, az elektronika, a mûszerfal, az ülések csak be kell csavarozni
de amúgy ebben dolgozol???, mert én igen a világ no.1 autoalkatrész beszállítójánál dolgoztam
és ott a jövõ a chaku chaku line, minden új sor már olyan
Korrekt volt. Nem mondom, hogy felejthetetlen, de az évi átlagban üdítõ szórakozást nyújtott. Vfx nagyon igényes lett. Cruise pedig eléggé magára talált, ezt a szintet tartsa még egy darabig. Edge of Tomorrow is faszásnak ígérkezik.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hogy nem AI, sztem NASA-s fõnökcsajos részek egyértelmûen erre utalnak
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
1; egy robot arra jó, hogy a nap 24 órájában ugyanazt egy fázist megcsinálja mert arra van beprogramozva, egy hegesztõ robot széthegeszti a kurva életet is 24 órában, de ennyi...a harci droidok szétlõnek mindent de ennyi
2; egy robot sose lesz annyira KREATÍV, ALKALMAZKODÓ és HATÉKONY mint egy ember, pl: a filmben volt is egy finom utalás...rágógumis javítás
aki dolgozott gépiparban az tudja, hogy tényleg így mûködik ...van egy hiba és old meg valahogy
3; ennek már nem sok köze van a filmhez, de az iparban nem a robotika a jövõ, hanem a "rabszolgamunka", egy robot több 100 MFt is kerülhet és sok gond van vele, nagy a meghibásodás esélye, egy ember fizetése meg tized annyi több évtizedre is és a nap 24 órájában megy egy robottal szemben, ami rengeteg szervizelést igényel (pl: a cégek automata robotnál eleve 80% hatékonysággal számolnak)+egy munkafolyamatot tud és ennyi
a 10-20 évvel ezelõtti gyártósorok sokkal automatizáltabbak mint a mostani vadi újak
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
És verhetem a fejem a falba. Ez a film moziba való. Ami igazán értékelhetõ benne, az a látvány és a hang.
A közepes (legalábbis ha jó és csavaros scifit vár az ember, akkor közepes) története, ezer más filmben látott megoldások, ötletek, hangyánit erõltetett epikussága, mind mind negatívként jön elõ, ketted magadban a szobában képernyõrõl nézve.
Moziba valószínûleg kétszer nézõs 7-8 pontosnak, így csak egy jó erõs 6-7 pontosnak ítélem.
Legközelebb hallgatok a hype hívó szavára és csak elmegyek vetítésre, nincs kifogás.
Ez egy irtó jóra sikeredett (elmebeteg) japán film - a japán szót ki kell hangsúlyozni - hogy csak a fõszereplõt említsük: egy katolikus családban nevelkedett csávó akinek kb. szuperképessége van a lányok bugyiját telefonnal megörökíteni, megpróbálja megtalálni a nagy Õt, meg is találja csak hát... és ha eddig nem volt komplex a dolog akkor majd ezután az lesz. 😊
Aki nem szereti az ázsia filmeket az ne is tegyen vele próbát, a többieknek elõre szólok, hogy: 4 ÓRÁS.
Nálam majdnem akkora kedvenc lett mint a Survive Style 5+, bár nem olyan mûvészi de jóval viccesebb.
8/10
BTW: nézhetõ ez a még életben levõ emberek oldaláról is: Õk vajon mit tudnak? CSAK Freeman "leste ki" a sok Jack érkezését, addig, míg õ nem tudott errõl, vajon az emberek mit hittek? Valszeg semmit. Mindenki, mint a jó barmok, mentek a mészárszékre.
Mellesleg az az alapsztori, hogy Jack és a társai mennek a Titánra ÉS észlelik a Tet-et. Õk kutatgatni mentek vagy már akkor is volt gebasz a Földön és amiatt mentek?
Miért jó Jack-eket küldeni, nem pedig ipari robotokat? Mert emberek emberekkel találkoznak. A földlakókat valszeg ledarálták a géppuskás repülõ gömbrobotok, a túlélõk rájöttek, hogy a kisgömböcök ellen jó a lopakodós harcisisak, a lázadók ekkor kezdtek kekeckedni és lopkodni az üzemanyagcellákat, ekkor AI azt gondolta, hogy ezek már nem hasonlítanak emberekre, kellene nekik csalinak embereket klónozni, hátha úgy jobb lesz, a klónoknak meg be kell adni, hogy azok a gonoszak. Erre ez a Freeman nem kileste, amikor megérkezett a klónsereg...?!?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ebben a percben ért véget. Kicsit elfogult vagyok ugyan, mert mindig is szerettem a Hungária zenekart, de kit érdekel?
Nekem nagyon tetszett 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Menetközben futott végig bennem - na nem "csavar" mert az mint mondtam minden 8 általánost végzett ember, eljut oda az elsõ 12 percben -
hogy mi lenne ha ezek is robotok. És dugnak meg minden. Csak nem tudják, hogy nem emberek. Mert azok már a Titánról biztatják õket.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De nem derül ki egyértelmûen, tényleg sántít ez a rész egy kicsit.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.