Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiváló gengszterfilm ez is De Palma kezei alól. A rendezés, a forgatókönyv, a fényképezés, az aláfestõ zenék, minden nagyon eltalált, egyszerûen a hangulata magával ragadó, közel scarface-i magasságokban. Az alakítások parádésak, Pacino egy isten az nem késég, de Sean Penn amit lehozott, az valami fenomenális, és a mellékszereplõk is mind tökéletesek voltak. Az utolsó 20 percet meg olyan feszültem ültem végig, ahogy csak nagyon kevés alkalommal sikerült egy filmnél. Bár ha nem a végével kezdik(sosem értettem miért jó, hogy a legnagyobb csattanót lelövik a film legelején), akkor nagyobb ütött volna az állomásos jelenet.
Aki nem látta, az mindenképpen pótolja, szigorúan eredeti nyelven!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Esetleg tudja valaki hogy melyik filmbõl lettek alávágva a részletek a zene alá?
Elõre is köszi.<#worship>#worship>
http://youtu.be/SnXnAZBFq9g
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ghost Story-ba oltott M.I.B. lett sajnos nagyon bugyuta sztorival. Pedig a szereplõgárda nagyon jó volt, néhány flash is jó lett - bár láttam már jobbat is - de a forgatókönyv kinyírta az egészet.
6/10 - Nagyon nagy jó indulattal.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az nem volt világos miért csontváros, mivel kb. pár percet játszódott ott a film (és szín mellékes dolog benne), de gondolom ilyesmin kár is elmélkedni. Egyszernézõs tini alkonyatklón (nagyrabecsült barátom szerint). Nekem tetszett, másoknak kevésbé. 16-os karika, szal. ez nem olyan kedélyes, mint egy háripottõ 1, kisgyereket ne vigyünk rá. Tinilányoknak beztos jó, mert van benne szerelmi szál, más se nagyon. Azé a démonok/vámpírok/vérfarkalók pofásak trükk szempontból, csak igazándiból erõsen másodlagos szerepük van. A kiscsaj anyja Lena Headey kedvencünk, de alig szerepl benne (többnyire csak a teste 😄).
A fõszereplõ csaj kicsit málészájú, nem néznénk ki belõle, amiket mûvel, de ugye ezeket senkibõl sem néznék ki... 😄DDD
Csak saját felelõsségre nézzük, mert van akinek tetszeni fog, van aki meg morgolódni fog tõle... 😄DD Én azé kíváncsi vagyok a folytatásra, mert végülis ez sem volt rosszabb, mint a Percy Jackson és azt is kibírtam élve, ez meg azért legalább sötétebb kicsit.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elõre is köszi ! <#wave>#wave>
Nemrég értünk haza a kertmozis elõadásról a párommal.
Röviden összefoglalva:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lényeg: vannak azért szerencsére jobb filmek is. Nekem (nekünk a párommal) egyszer nézõs darab marad csupán.
Ami tetszett benne, azok a megírandó könyvek alapsztorijai. Aki majd megnézi, az megérti mirõl is van szó 😊 Többieknek: nem vesztetek semmit, ha kihagyjátok. Semmi lényegeset...
Na jó, sok szónak is sok az alja, asszony már félig alszik is, tehát én is elteszem magam holnapra....mielõtt még......éjfélt üt az óra 😄
Ennyi.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Na, ilyen lehet, amikor az operatõr, a zeneszerzõ és a vágó kap egy marék speed-et, csinálnak egy négy órás filmet 2 órába és a rendezõ (aki minimum éppen trippel) ezt még telinyomja cfx-el.
Harsány.
Pont arról szól, ami: annyira sok az effekt, hogy csak bazsalyogsz: nem hiszed el, mert ez csak trükk. Sajnos.
Nekem nagyon tetszett volna, ha az operatõr nem ült volna körhintán, a zeneszerzõ nem 160-as tempón nyomta volna két órán át, a vágó nem fél másodperces vágásokkal operált volna, és a rendezõ nem rakta volna bele a buta effekteket, ami miatt nem hiszed el, az amúgy beszippantós sztorit - ami nem is olyan nagy szám és még zagyvaság is, utólag meggondolva...
Ezt kötelezõen szinkronosan újranézem, hogy oda tudjak figyelni - bár lesz benne egy jelenet, amit könnyen el tudnak majd cseszni a szinkronnal (aki látta, tudja melyik lesz az...)
7/10
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nekem bejönnek a Paranormal Activity és társai.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Zephyr Retiring 77796
cöhh hát nem konkrétan azért írtam mert egy hullámhosszon járnánk vagy azonos vonalkódot nyomtak volna a tarkónkra klónozás után csupáncsak röhejesnek tartottam hogy rögtön bannhamer lett kilátásba helyezve csak mert irritál valakit egy amúgy képen is spoilerbe rakott hsz egy gyakran kommentelt topikban.
end story lapozunk.
És hogy nálam se legyen off:
Jug Face: kurva szar és igénytelen horrorszerûség, nem ajánlom senkinek.
Százszor többre tartom az ördögûzõs filmeket, mint a "hentelõs" horrorokat, így ezt is kötelezõ darabnak éreztem, és egyáltalán nem csalódtam. SÕT!!!
Nem tudom, hogy olvasod e bármelyik hozzászólásomat is egyébként, de mindenképpen szeretném megköszönni, hogy ha nem is tudatosan, de azért elfogadod, hogy lehet másnak is más, különvéleménye egy egy filmrõl. Szép estét és jó fórumozást Neked, bárki is vagy 😊
Köszönöm.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Megnézel egy filmet, nem írsz kb róla semmit - még annyit se hogy dráma, vígjáték whatever - ellenben arra mindig van idõ, hogy egy méretes spoilert megtölts ilyen hülyeségekkel. (Ami különösen irritál, ez az állandó többes szám elsõ személy mintha egy lelkes hallgatóság elõtt kéne szerepelned és pont arra lennénk kiváncsiak szerinted mit kéne tennünk pedig hát.)
"Nem késõ megvalósítani a megvalósulatlant. "
Valóban, mert egyszer ban lesz a vége.
Hétvégi könnyedségre félre van rakva 😊 (amúgy a legjobb mindegyik közül)
Már kezdtem azt hinni, manapság nincsenek is jó filmek...
Mindenkinek vannak gyerekkori (vagy késõbbi) tervei, álmai. De aztán ahogy telik, múlik az idõ s mind bekerülünk a termelõi és fogyasztói társadalmunk mókuskerekébe, ezek a fontos álmok elõbb utóbb a feledés homályába vesznek. Aztán valamivel késõbb életünk egy egy újabb állomásán szembesülünk újra régi vágyainkkal. Csak hát a legtöbben addigra beletörõdünk sorsunkba, gondolatban szembe köpjük saját magunkat gyávaságunkért, amiért hagytuk elfeledni azokat a fontos álmokat. Pedig a helyzet az, hogy még olyankor sem késõ meglépni a meg nem lépettet. Nem késõ megvalósítani a megvalósulatlant. Nem késõ, hiszen még életben vagyunk. Ez a film, a régi önmagamról mutatott nekem görbe tükröt. Igen, bizony nagyon hasonló ember voltam jómagam is, pont mint a "fõhõsünk".
De egy nap újra megcsaphat minket a remény szele a tökéletes élet ösvényérõl, s mi igen is megragadhatjuk ezt a szelet, szárnyra kaphatunk általa, s beteljesíthetjük régi régi gyermekkori álmainkat.
Honnan tudom? Onnan, hogy én is így tettem. Mertem változtatni az addigi életemen egy jobb élet felé, és el is értem amit akartam.
Persze ez az út nem könnyû. De mindig akad egy barát, vagy egy társ, néha mindkettõ, aki(k) segítenek ha megakadunk.
Bár jómagamnak más álmaim voltak mint ennek a könyvelõnek a filmben természetesen, de a céljaink végül is ugyanazok: barátokra lelni, társra lelni és közösen együtt hajtani azt a képzeletbeli szekeret a helyes úton. Azon az úton, amit gyerekkorában mindenki kijelöl saját magának.
Ha valaki úgy dönt, ad egy esélyt ennek a filmnek is, nem fogja megbánni. Kategóriájában: 10/10.
Wolf Creek - A haláltúra
Egész addig még tán jó is, míg a lényegi (mondjuk úgy horror, bár nem az) rész el nem kezdõdik. A fõszereplõk olyan szinten buták és illogikusan viselkednek, hogy egyszerûen kizökkentett az egészbõl. A forgatókönyvíró egy fantáziálatlan barom és ezen sem a rendezõ sem a színészi játék (már ha lenne ilyen,...talán kis jóindulattal,... a fõgeci egész érdekes alak lett) nem segít. Persze, ha ésszerûen cselekednek, akkor ott vége is a filmnek, de azért ilyen primitíven megoldani, hogy ugyan tarson még és legyen benne vér meg keménykedõ igen gonosz már-már természet feleti képeségekkel rendelkezõ fõgonosz. Én általában szurkolok a fõszereplõknek, az most fordult elõ elõször, hogy szinte az elsõ durvább jelenetük után azt mondtam "Akkor dögöljetek meg!" De aztán pár jelenet még annál is hihetetlenebre sikerült. Ha ilyen Freddy szerû fantazi akármire veszik a gonosz figurát, jobban jártunk volna (bár lehet, hogy az mert elég hihetetlen helyeken bukkan fel, vagy legalább is hihetetlen szerencséje van). Na mindegy.
kerüljétek el/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Minden, Braindead-et idézõ gagyiságával, van atmoszférája, rengetek jelenete és beszólása mely emlékezetes marad, kreatív (valakinek valószínûleg idegesítõ) kamera kezelés, és az erõltetett vontatott részekkel együtt is, néhol egész parás hangulata.
Na meg egy egész kanos erdeje.
Evil Dead II
Érdekes elõzmény/folytatás/alternatívája az elsõ résznek. Tetszett az új, bad ass Ash, jobb volt a minõsége a képnek, és talán pár trükk is egész pofásan sikeredett. Sajnos az elsõ részben megtapasztalt gagyiságból többet, a parás hangulatból kevesebbet kaptunk. Emlékezetes jelenet azért itt is volt bõven.
Evil Dead 2013
Ez már az új kor filmje. A korábbi hangulatot teljesen dobták, és igazodtak a mai kor igényeihez. Kicsit naturalistább, kicsit gusztustalanabb, és sokkal parásabb és ijesztõbb, mind elõdei. A képi világa zseniális. De a kreatív ötletek már teljesen hiányoznak, és a nosztalgikus elemeket leszámítva, egy sima tucat horror lett csak.
A kamera kezelés múltidézése fél percig se tart (az elején, mikor kocsikáznak a házig), de kellemes meglepetés volt a renget visszaköszönõ jelenet és szöveg az elsõ két részbõl (kicsit sajnáltam, hogy nem hintázott a szék az elején, nem füstölt a jobb felsõ sarokba a Hold, a magnó szalagot egy "az idióták is megértsék" könyv feliratozással és némi satírozással helyettesítették, és csak egyszer kiáltották el a "MI TÖRTÉNT A SZEMÉVEL?" szöveget, de ezektõl függetlenül tényleg dugig volt tömve visszautalásokkal)
A végén még a láncfûrész is elõkerül, de akkor már minek? Az oda vezetõ út jó volt. Megmozdulni nem mertem, nehogy valami rám támadjon a sötétbõl, annyira hatot rám a film. Aztán jött a gagyi megtisztulási "szertartás", majd a logikátlan befejezés. Amibe talán nem is kötnék bele, ha a film csak fele ennyire vette volna komolyan magát.
Végül csak hiányzott az a gagyi faktor belõle.
A végére legalább elmúlt a para, így még aludni is tudok.
Hát sajna ez is gyenge lett nagyon, dizájn, világ, trükkök jók minden más egyéb gyenge.
5/10
PSN ID.: Beegabor
http://mozi-filmek-ingyen.blogspot.hu/2013/08/elysium-zart-vilag.html
Kozel harom oras 2.vhb-s maraton egy csomo tok jo szinesszel.Egyaltalan nem rossz annak aki szereti ezt a korszakot,ugyhogy en is elveztem.
6,5/10
Napok romjai:
Itt ket kivalo szinesz jateka dominal vegig.Anthony Hopkins egeszen elkepeszto,de Emma Thompson is felno hozza.Lassu de nagyon jo film.
8/10
Ez a film elsõ pár perce ... és benne van a trailerben. 😄
Nem. A szereplõk pro-gamerek, akik annyira profik, hogy versenyre járnak, ahol szponzor fizet nekik. Az egyik versenyen kapnak valami új csapat orientált FPS játékból megjelenés elõtti verziót sok nyeremény mellett. Persze a lemez amin kapják nem is adathordozó, hanem lézerre aktiválódó erõs tudat módosító ...
És így mindent megtudnak csinálni amit a játékban. 😄
Max-bõl a konzol mániás csókából élõ Street Fighter harcos lesz, a kis csajból vérprofi sofõr, a fõszereplõk meg ugye valami CS utánzatot nyomtak ezért õk abban lesznek jók. Persze blõdli az alaptörténet, de nem jobban mint bármelyik jenki képregény film vagy akár az indiai Krrish. 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jancsónak összejött. A Szegénylegények már mutatott valamit, de azon még erõsen érzõdött, hogy másolta a nagyokat. Filmcsinálási módszeréhez (majd kitalálunk valamit forgatás közben, a forgatókönyv csak felesleges nyûg) ez a téma tökéletesen passzol. Egyszer sikerült találkoznom vele: nagyon tetszett, hogy mekkorákat röhög a kritikusokon (meg az esztétákon), hogy mennyi baromságot látnak bele a filmjeibe. Pedig õ semmiféle rejtett mondanivalóval nem vértezte fel egyik moziját sem.
A (hosszabb) werkfilm borzalmas, de az utolsó mondattal teljesen egyetértek. Ezzel szemben a rövid ragyogó.
A többi filmje (1968-2009) nézhetetlen.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
popkorn mozi, nagy durrongatásokkal 😄
ha így ül neki az ember fia, egész jó. nagyon sok helyen sajna csúnyán lehúzák, fõleg az elvetemült ST fanboiok <#szomoru1>#szomoru1>
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Jobb lett mint gondoltam bár néhol rettenetesen vérszegény a történet még Star Trekhez viszonyítva is. Ez a második nekem jobban bejött mint az elsõ bár nem fogok ezzel álmodni tény hogy nem vagyok ST rajongó se.
A csúnya logikai bakikat leszámítva és a lapos fordulatokat leszámítva egész nézhetõ lett. 6,8
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Kissé más klisék vannak benne ...
Eroltetett, ertekelhetetlen szar. 20 perc utan kinyomtam. Fel sem er az elso reszekhez.
I met God. She's black
ha belegondolsz a fõboss "kialakulásához" is õ járult hozzá a múltban mert egy faszfej volt, belátta hibáját és más irányba indult el õ maga is, pláne hogy ottvan a kissrác is, az megintcsak a múltjának egy darabkáját tükrözi vissza (amikor még tényleg csak a "hobbija" érdekelte), aztán ellszállt, leszarta az embereket-tudóstársait (killihogyishívjákot is)
szerintem a készítõk sem világmegváltó filmnek szánták, egyszerû akciófilm, ennyi, én élveztem.
Az 1. rész egy egész jó film, de nem világmegváltó. 50-50%-ban van elosztva a poénkodás és az akció. Ez végül is rendben van.
A 2. résszel rögtön már az volt a baj hogy komoly filmnek akarták beállítani. És látszott is rajta hogy a komolykodás rohadtul nem illik az Iron Man-hez.
Így el is jutottunk a 3. részig. Szerintem a készítõk okultak az elõzõ részbõl és sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a poénkodásra. És ha engem kérdeztek, jól is tették. Szerintem ez lett a legjobb rész a 3 közül.
A Mandarinos csavarról meg annyit hogy
Ez persze csak vélemény. Nem kötelezõ egyetérteni vele. Viszont vitatkozni szívesen vitatkoznék a filmrõl. Persze békés és nyugodt körülmények között (anyázás nélkül). 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Iron Man 3 - 6 / 10
A legjobb rész amikor a kisfiú elmeséli hogy hol van az apukája, jó poén.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE