Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyen alienhez hasonlító majmot, aki eleve nem is ismeri a Riddick filemeket, mert az elõzõeket sem látta, de még Dieselt sem szereti, azt úgy rúgnám ki a terem ajtaján, mint Leonidas a perzsa hírvivõt a kút mélyére.
Én megyek rá, az biztos. Még ha lehúzza a jóisten akkor is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
*: amit más szemétnek tart, õ meg szereti
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nálam ez úgy mûködik, hogy számít a stílusa (ne legyen túl mûvészieskedõ, ál-intelligens, üres parafrázisokat puffogtató nagyképû hülye), de ami fontosabb, hogy valamelyest egyezzen a stílusa az enyémmel. Tehát amire én is és az adott kritikus is azt mondja, hogy szar, ill. ennek az ellenkezõje, akkor egy-két kivételtõl eltekintve (mindenkinek vannak olyan filmjei, amit szemétnek tart, õ meg szereti) lehet rá hallgatni.
Az meg szerintem sosem baj, ha egy kritikus egy kicsit szõrös szívû, nem kell a 8-9-10 pontokat minden szarra rádobálni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az indexes stílus (állandó szóvirágos fogalmazás) meg egyenesen bicskanyitogató.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy meg ízlések és...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
meg itt is
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jót tett neki hogy kibõvítették olyan 7-8 perccel + jobban megmutattak olyan jelenteket amit a filmben kitakartak.
Vériszapos mészárlásra persze senki se számítson de azért jobban megmutató és véresebb lett néhány jelenet. A Izraeli kézamputáció például meglepõen jobb így hogy egy 5 centivel lentebb húzták a kamerát. 😊
A bõvített jelenetek szerintem jobbá tették a filmet. Kb minden akciójelenet kibõvül legalább 1 perccel, valamint a történet jó pár pontján beiktatott 10-20 másodperces pluszok éppen annyit adnak hozzá hogy javítsák az összképet. Pl a Philadelphia outbreak jelenet sokkal jobb azzal a kellõ helyeken be-beszúrt olyan 1 percnyi plusszal mint a filmben. A apartmanos menekülés, vagy éppen az Izraeli jelenet is SOKKAL teljesebbeken tûnik így + szinte minden olyan jelenet is visszakerült, amit anno hiányoltam, hogy a trailerben benne voltak a filmben meg nem.
Véleményem szerint jobb lett a bõvített-vágatlan film. A moziban sokkal szívesebben néztem volna ezt a verziót.
Csak mert ezen leírás alapján nem is gondolná az ember..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utana jott az Elysium, de az is csak egy kozepes akciofilm.
Ekkora koltsegvetesbol, illo lett volna valamit kesziteni is.
kb 5.5/10 amire ertekelnem.
A 3. film volt a legjobb a 2006-os, A király összes embere (All the King's Men) Az eleje kisse vontatott volt, de turheto tortenet kerekedett ki belole es velemenyem szerint Sean Penn nagyott jatszik benne,.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
XD
Az elsõ rész igen magasra tette a lécet, így sajnos a folytatások átka, miszerint a második rész gyengébb az elsõnél, itt is beigazolódott. A történet nem igazán jött be, és ahogy a stáblista végén megláttam Damon 'amihez nyúlok, elbaltázom' Lindelof nevét, máris megvilágosultam, hogy a forgatókönyvnél bizony ismét az õ keze lehet a dologban. Szerencsére teljesen elbarmolni még õ sem volt képes, mivel a keze bizonyos szinten kötött volt, több dolog is átívelt az elõzõ részbõl. A karakterek még mindig jók, kivéve a szvsz rém gyengére sikeredett fõgonoszt - Khanra, a ST univerzum egyik legkeményebb ellenfelére sikerült egy totál átlagos és jellegtelen karaktert ráhúzni.
A trükkök jók, a hangok nagyon jók, viszont az állandó becsillanások és lens flare-ekbõl kicsit visszavehettek volna.
A következõ, harmadik rész remélem hû lesz a ST régi névjegyéhez, és végre valóban elmennek új világokat felfedezni, nem csupán a földön ugrabugrálnak - ideje lenne már.
10/6
Nekem nagyon tetszett a film. Bár az ilyen bûvészkedések, közel állnak hozzám😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De azt híresztelik, hogy ez a virág bizony vágatlan és bõvített (8-10 perc) lesz.
Aki már szagolta eme ritka virágot meg tudná mondani, hogy ez igaz-e és ha igen milyen extra részek vannak benne? Spoilerben vagy PM-ben persze.
Két részletben néztem, és ez jót tett neki, mert egyébiránt valahol úgy 3 lenne.
Nem vesézem ki, még a spoilerben sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez amolyan Ghost féleség, tehát szellemekrõl, pontosabban egy õket érzékelõ fogorvosról szóló film.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Voltak egészen megdöbbentõ eseti leírások is, mikor nem tudtak elfogadható elmagyarázatot adni az eseményekre. Ismerek embereket, akik hisznek a szellemvilágban. Nekik ez nem mese.
Bár egyébként ez egy vígjáték. Egész nézhetõ darab..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Néha csak jók valamire a trailerek, például ennél minden megérzés helyesnek bizonyult ami akkor generálódótt bennem. 2013-ban nyilván kifáradt téma már a zombizás, de ekkora mértékû kínosan lapos kliséhalmazra azért nem számítottam. Ha már zombik, ilyen hülye zombikat még életemben nem láttam és a gyurmás, cgi-s rajfeeling valamint az általános macskanyávogás csak tovább rontott a helyzeten.
A Zombieland, de még a nemrég játszott Warm bodies is kb. Oscar díjas alkotás ehhez képest a 28 Days Later pedig már a filmmûvészet csúcsa.
4-5/10
Frankó kis sci-fi (bár nem vagyok nagy sci-fi fan)..
Itt Bruce Willis még utoljára megmutatta, mitõl is (volt Õ) jó színész..
(lásd: 5.elem)
a folytatást meg már mind ismerjük...(Die Hard 5.<#vigyor3>#vigyor3>)
De ez még egy erõs 7-es (s ez részemrõl nagy szó egy sci-fire)<#whatever>#whatever>
Bár, az is lehet, hogy sikerül beszereznem
Kicsit elment a kedvem mikor a a moziban rajottem, hogy ezek nem is 3D ben csinaltak a filmet 😞 Pirinyot tobbet vartam tole de nagyon jo volt igy is. Az agyatlan kamera rangatas minek kellett?????????????????????????
Legyen mondjuk 7.5/10
Tom Cruise milyen pöcsös volt még itt xDDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Véresnek véres ugyan, de nem egy átlagos horror, jól áll neki a kézi kamerás stílus, tele van jump scare-rel, amitõl majd sikongatnak a csajok, meg alapjáraton egy jó film, jó történettel.
Hatásvadász? Igen.
Csöpögõs? Kicsit.
Döcög? Néha.
Kevés pénzbõl készült? Igen.
Látni kell? Mindenkinek.
Elõzetes:
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/