106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az 500-dik alkalom után már te is leszarnád. -
Mirk #83699 Legjobb jelenet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor már csak rezignáltam végignézi, ahogy a katonára rázuhan a gép. -
Amerikai botrány
Az első 1 óra az majdhogynem hulladék. Dögunalom volt. De aztán csak elkezdődött a film és egészen érdekesség vált. Annyira azért nem lett nagy szám a végére se, de még mindig jobb lett, mint az elején vártam. Meghát Lawrence. :D
10/6 -
Edge of tomorrow
Utobbi idok legjobb akcio filmje. Talan az egyetlen bajom vele, hogy a zenebol nem emlekszem semmire (jelentektelen film zene?)
A vege legetett volna mas. Legyen agy eros 8/10 (mar mar majdnem 9).
Oblivion is jo filmje volt Cruise bacsinak. -
Ride Along
Akciófilmnek kevés, vígjátéknak k*rva kevés. Csajra azért adok egy lájkot. -
hiába követi a könyvet ha középszer, a színészek és a megvalósítás pedig, háát.. a film pedig kurva jó, faszt se érdekli mennyire könyv hű. -
A 80-as változatnál mindenképp jobb... a természetfeletti részre nagyon rágyúrtak, van jópár gatyacserélős jelenet, és Torrance jellem(vissza)fejlődését is hitelesen mutatja be, mert itt van rá elég idő, hiszen 273 perces a film... a 3 rész ennyit tesz ki és nincsenek benne üresjáratok sem.
A kiskölyök is jobb választás volt a szerepre mint az előző. -
Prof William #83693 Nicholson tényleg jó de sajna neki olyan feje + játéka van, hogy már a film lején komplett őrültnek tűnik.
A 1998-as minisorozat közel 100%-ban követi a könyvet. De szerintem még így is csak közepes. -
Nem feltétlen procitól függ, inkább a nete lassú. -
hiper KOCKA #83691 hát ne Pentium 2-esen nézd -
dzsagon #83690 szaggat mint a kurvaisten -
Nyilvánvalóan nem méltó a topik a te einstein-i intellektusodhoz. Igaz ugyan, hogy még nagyon egy filmről sem írtál semmit, csak a heti 1-2 bepofázásra futja, de természetesen ez csak azért van mert gyűjtöd az erőt egy megagiga kritikára egy szuper filmről amit nemrég láttál, és persze mert még nem jött meg a Magyar értelmező kéziszótár amit a neten rendeltél, anélkül meg nem akarsz belekezdeni, hisz életedben nem írtál még 10 sornál többet. -
Transformers 1-3 Robot vs Robot. minden más szar kivágva :D
Azért így nézve Optimus durván kegyetlen egy vezér. Csak úgy darabolja a rossz népeket....:D
-
Az igazi fogyatékos topik, ami évek óta megbízhatóan hozza az igénytelen tiportfejű nyomorékok magabiztos faszságait :D
Vajon hányan járhatnak ide vissza röhögni? -
"És miért ezt a Kubrick féle fost nézted? "
Prózai okokból. Mert elvileg klasszikus, és az imdb-n 8.5/10-en áll. De lehet, hogy majd megpróbálom a másikat is. -
És miért ezt a Kubrick féle fost nézted? SK-nak annyira nem tetszett ez a film hogy később újraforgattatta... az 1997-es 3 részes minisorozatot nézd meg. Ragyogás I,II,III néven fut és összességében több mint 3 óra... nekem ez a sorozat sokkal jobban bejött mint a Kubrick féle, az egyszerűen semmiben nem olyan mint a könyv.
-
Végeredményben a könyv sem nagy etvasz, egyedül a redmur/killögem dobott rajta nagyott gyerek fejjel... :) -
Ragyogás (1980)
Igen, most láttam először. Már ezerszer megfogadtam, hogy nem nézek több SK thrillert, de mondom, ez mégis csak klasszik. Nicholson játéka elsőrangú, de az valami elképesztő, hogy a Stephen King művekből készült összes film kivétel nélkül egyszerűen max. közepes vagy általában ótvar szar. (A thrillerjeiről beszélek, nem a Remény rabjairól vagy a Halálsoronról.) Ezzel sincs másképp. Az alapötlet még csak-csak, aztán az egész film tele van dramaturgiai baromságokkal, egy csomó minden nincs kifejtve, amit érezhetően ki kéne, zavaros, érthetetlen, unalmas.
Nem, nem érdekel, hogy a könyv milyen. A film rossz, csak Nicholson jelenetei tetszettek.
4/10 -
Sebaj... :) -
You will be disappointed.... -
Noé - Előre jelzem, még nem láttam, de leírom, mit várok én:
Noé történetében én nem az Isteni vonalat érzem hangsúlyosnak, hanem az ember történetét: feladatot kap, amit végre akar hajtani. Az ő története, ha ki vagy választva, akkor mit kell tenned a többiekkel, akik nincsenek kiválasztva?! Ha sikerrel jársz, mi a teendőd? Én ezt várom a filmtől.
Régóta gondolkodom egy másik dolgon: a régebbi korokban (őskor, ókor) élt emberek ábrázolása: állandóan a természetben éltek, termesztett növényeket és tenyésztett állatokat fogyasztottak, az átlag életkor alacsonyabb volt, mint ma, nem volt pl.: cukor, édesítőszerek, stb... Értettek az orvosláshoz, a művészetük letisztult, absztrakt ábrázolásokat lehet látni minden falfestményen, szobrokon. Eszközöket készítettek kőből, később fémekből, természetes anyagokból, amik magas technológiai tudást feltételez (pl. olyan kőeszközök, amit ma szikének lehetne használni).
Milyennek képzelek ez alapján egy ősi időkben élt embert? Mai szemmel fiatal (mert nem lehet idős), sportos, de legalábbis jó kötésű. A nők szintén izmos testűek, javarészt szintén fiatalok mai szemmel. Sok ismerettel rendelkeznek a környezetükről, láthatóan frissek szellemileg. Jó esztétikai érzékük van. Nem esznek minden mocskot, természetesen táplálkoznak. Nincs elrohadva a fogazatuk, ahogyan sokan elvárják a filmekben (mert mitől lenne?), ápoltak (mert miért lennének ápolatlanok?) - azt gondolom, egy hibás képet sulykoltak a fejünkbe a pucér seggel földön ülő bozontos ősemberek képével. -
Amúgy a STREAM mappa tartalmazza a filmet. -
Oké, köszi!
ArcSoft TotalMedia Theatre 6 nevű programmal mappaválasztással sikerült (Open disk folder). - Beírom, hátha másnak is van ilyen gondja. -
Javaslom az almappákba való belenézést és egy értelmes lejátszót ami ismeri a BD lemezt! -
Sziasztok!
Nem a legmegfelelőbb topik, de film téma, hátha valaki tud segíteni. Ma letöltöttem egy filmet, bd 50 verzió, mert kíváncsi voltam hogy a sima 1080p-s 8-10 gigás filmekhez képest mennyivel szebb a kép. Azonban nem egy mkv fájlt vagy ilyesmit találtam, hanem két mappát, és benne sok sok file-t. Csatolom a képeket.
A bdmv -ben lévő legnagyobb méretű fájlokat kmplayerrel megtudom nyitni, de ezek csak a film extrái, meg a jogvédős cuccok. Maga a film "nincs meg".
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!
2 mappa:
Kép
1. mappa tartalma (bdmv)
Kép2
2. mappa tartalma (certificate)
Kép3 -
Az első része messze jobb volt. -
Száguldó erőd (1995)
Az egyetlen nézhető Seagal film (számomra). Lehet talán mert bírom a mozgó járműveken játszódó filmeket. Itt még a történet is rendben van úgy ahogy, van benne izgalom is. Persze nincs nagy látvány de ide nem is kell. Azt hozza ami feltétlen szükséges szóval ennyivel már elégedett vagyok ha ilyen típusú filmekről van szó.
7/10 -
nem tudom tartani ezt az intellektuális szintet a topighoz képest
-
Nekem van TV-m de még sosem ment rajta TV műsor.. :D Attól, hogy van TV-d nem muszáj TV-zni rajta. :) Nekem filmezéshez, konzolokhoz kell. -
Tudom, hogy hihetetlen, de tényleg kerülöm a szenny-médiát.
Nem olvasok semmiféle nyomtatott, és online bulvár hírforrást, tévém sincs.
Interneten fórumozok, vagy infót gyűjtök, vásárolok, de nem keresem Bódi Gusztiékat vagy Andy Vajna magánéletét. Többek között. -
Se smiley, se semmi.
Nem hiszem el hogy te sehol nem találkoztál még ezekkel az infókkal.
Nem az általános műveltség része, de nem tudom elképzelni hogy ezek a hírek téged elkerülnek.
Néha olyan dolgokra rácsodálkozol ami számomra nagyon furcsa. -
Mentol #83669 Hááát. Van benne valami... -
Zero 7th #83668 Igen, és ha már úgy belejöttünk, vonjuk meg a festőktől, zenészektől, szobrászoktól is az állami támogatást, mert minek az, attól nem lesz olcsóbb a kenyér. Sok buzi meg majd megtanul kapálni.
Ugye? -
Egyik kedvenc magyar filmem:
Ártatlan gyilkosok (1973)
Kevés pénzből készült mégis jó.
Ekkor még nem volt jellemző a ripacskodás meg Sas Tamás. -
Non Stop
Hallottam róla jót is rosszat is, nekem tetszett! Egyszer nézős. Liam Neeson mekkora akcióhős lett már így a 60-as éveire... :D Jól nyomja az öreg, de színészkedni is tud. Azt hittem unalmas lesz, hogy végig repülőn játszódik, de olyan jól adagolták a feszültséget, hogy egyszerűen nem vált unalmassá számomra.
7/10 -
legális pénzmosás, mindenki jóljár (mint most az áfamentes kaszinók, mehetnek a haverokkal "nyerni") -
Persze, 30-50-ből is lehet már tv filmet készíteni, ez csak példa volt a több száz milliós (néha milliárdos) fércmunkákkal szemben. A berni követ idei film, azért ezt hoztam fel. -
150 misi mi?
Van egy valag régebbi tévéjáték ami simán leveri és kb tizede lenne.
Mint film bőven elég ha jól van megírva és jó színészek nyomják, nem feltétlen kell effekt meg hálivúd, elég csak youtube-on visszakeresni vmelyik jobb színházi közvetítést - pl. Spiró György Csirkefej. -
Úgy beszéltek a művészfilmekről, mintha azt halandó nem nézhetné meg... 

-
A berni követ, egyszerű magyar tv film, de jó a története, jól van megírva, és jó a színészi játék. Nem 5-600 milliós alap kell hozzá, csak 150. Ezt a vonalat kéne erőltetni a magyarnak, és talán lenne sikere is a filmeknek.
Persze ezt sem látta a kutya se, mert nem valamelyik fos kereskedelmi csatorna volt a társfinanszírozó, és nem lett szarrá promotálva a műsoraikban, meg a reklámblokkokban.