Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A 3.-at meg nem láttam, egyelõre bizakodó vagyok...
A Chronicles of Riddick-el az a baj hogy szinte fantasy-t csináltak belõle. És ez nagyon nem áll jól Riddick-nek. Ez nálam nagyon lehúzta a filmet, de azért vannak ennek is pozitívumai. Az elsõ résszel ellentétben, itt már van egy konkrét történet, ami egész korrekt egy ilyen filmhez. Több volt a helyszín is, ami mellesleg ki voltak dolgozva rendesen. Ezzel a résszel felépítettek egy rendes univerzumot amivel lehet kezdeni valamit. Az akció jelenetek teljesen rendben voltak. A film vége nem tetszett az említett fantasy maszlag miatt. Ettõl eltekintve ez számomra egy 7/10-es.
És most itt vagyunk a 3. résznél. Te jó ég. Na de kezdjük az elején. Az elsõ 20-30 perc egész kellemes volt, nekem nagyon bejött. De aztán megjöttek a trailer-ben látható zsoldosok és õk onnantól rohadtul elrontják az egészet. Itt hoznám fel azt, hogy az elõzõ részekben voltak karakterek. Na itt nincsenek. Üres karakter mind és egy darab könnyet nem ejtünk egyikükért sem halálukkor....sõt, én némelyiknek a halálát is kívántam. Az egyikkel szépen el is bántak, az mondjuk stílusos volt. A másik fontos dolog, a poénkodás. Az elsõ és második részben nem nagyon volt poénkodás, maximum ilyen megmosolyogtató részek, de azok stílusosak voltak. Itt a viccek 70-80%-a egyenesen gáz. Néha már én éreztem magam kellemetlenül. 1-2 vicc volt ami tényleg ütött, de ennyi. Nem azt mondom hogy ne legyen poénkodás, mert egy effajta filmnél simán lehetne poénkodni, de ennél a filmnél nagyon eltúlozták. Az egészet kizárólag az akció jelenetek mentik meg, azok korrektek lettek, némelyik elég egyedi is. Ez bár nem a film hibája, de megjegyezném hogy a szinkron borzalmas. A szereplõk már így is nagyon gyerekesek, ez a szinkron rátesz egy lapáttal. Nagyon zavaró. A jó szívem miatt 6/10-es. Csak vérbeli Riddick-fanoknak ajánlanám maximum. De még nekik is inkább azt javasolnám hogy maradjanak az elõzõ két résznél.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Kis kitérõnek most megnéztem a Loopert, de nekem annyira nem tetszett. Jó indulattal is 5/10. Nem erre számítottam, ami nem is lenne baj alapból, de az érdekes kezdés után teljesen leült és átment valami olyanba a sztori ami nekem nem jött be. Meg nem azt mondom, hogy nem értettem meg, de azért voltak jelenetek amiket nem tudtam sehová sem tenni. Egyedül a kisgyerek jelenetein kaptam fel a fejem, mert azon nagyon jók voltak.
REAL MADRID
Mondjuk nekem Magneto, Xavier, Wolverine és Ironman a nagy kedvencek a színészek miatt (esetleg még Jean Grey, meg Pepper, vagy Cyclone és Mystic a nõi szakaszból).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Zero Dark Thirty (2012) 8/10
Argo (2012) 8/10
Tinker Tailor Soldier Spy (2011) 7/10
Spy Game (2001) 9/10 - még mindig megunhatatlan, zseniális film.
Three Days of the Condor (1975) 7/10
REAL MADRID
Ati
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amikor meg bruce willis badass volt.
A bay gyerek szépen megcsinálta, utólag visszgondolva más nem is rendezhette volna a transformers filmeket, logikus lépés volt bayt választani.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Röviden: a legjobb rész. Az, hogy visszatértek az elsõ rész sémájához szerintem mindenképpen jó húzás volt, a 2. rész egy teljesen felesleges univerzumot kreált a franchise-nak, teljesen más mûfaj volt, teljesen eltérõ központi karakterrel. Itt végre visszatér az igazi Riddick, aki nem király, hanem ugyanaz a hidegvérû elítélt, akire fejvadászok lesnek az univerzum bármely pontján.
Lehetett volna kicsit pörgõsebb, kicsit több akció benne, de ettõl eltekintve mindenben felülmúlta a korábbi részeket.
Aki szereti Riddicket annak mindenképpen tetszeni fog, a többiek kihagyhatják.
S nem is offolok tovább 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Milyen világot élünk, hogy ez már baj lett volna? <#nevetes1>#nevetes1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A trend az akcio sci-fi f*s, ami a CGI-n kivul nem sok mindenbol all.
Van vmi kapcsolódási pont az elsõ filmel, vagy attól független darab?
Még durvább, mint az elsõ rész; kegyetlenebb, mocskosabb, és undorítóbb. Aki szereti a rape and revenge filmeket, azoknak kötelezõ darab.
" Az eddigi legjobb Vasember ! " Írja a BD borító. <#szomoru2>#szomoru2>
EZ EGY NAGY HÜLYESÉG !
VIGYÁZAT, SPOILER VESZÉLY !
A film 2 órás vígjáték, a kisgyerek minek kellett bele ?, az irritáló Happy Hogan meghalhatott volna.Keresztbe szalmát nem csinált. Amúgy hogy élte túl a kínai mozis robbanást ? <#wow1>#wow1>
A lávaemberek minek mennek el a kisvárosba a bizonyítékokat, a halott katona papírjait eltüntetni, ha Úgyis túlélnek mindent és nincs aki szembeszállna velük ?
Pepper miért hiszi, hogy Tony Stark nem élte túl a háza felrobbantását, ha kicsivel késõbb mutatják hogy kirepül a tengerbõl ? <#confused>#confused>Háztartási kellékekbõl hogy lehet halálos fegyvereket készíteni ? Tony munkavédelmi kesztyûre drótot teker és belevezeti az áramot ? WTF ? Hogy ? <#wilting>#wilting> <#fejvakaras>#fejvakaras>
És ami a legfontosabb : Hogy lehetett ilyen követhetetlenre, kapkodóra készíteni a teherhajós finálét ? <#szomoru1>#szomoru1>
Nagy jóindulattal : 6/10 <#ejnye1>#ejnye1>
A stáblista az esetek 99%-ban tartogat meglepetéseket az ilyen "látvány" filmeknél... csak szólok.
De még a bûvészes filmnél is volt...
Why so serious?
A Hihetetlen Hulkban is feltûnt a film végén Downey Jr. ebben is lehetett volna akkor valaki még a csapatból.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nézhetõ, de az eddigi leggyengébb szvsz. Komolytalan lett az egész, de leginkább unalmas.
Szerintem nem volt olyan vészes, jó volt nézni Gwithney Paltrow hogy keménykedik, bár kicsit sok már rajta a szarkaláb. Kingsley-en jókat röhögtem, bár az elején kissé kínos volt a hangsúlyozás aztán megvilágosodtam 😊
A gyerekes rész viszont valóban kilógott, de ugyanilyen gyenge volt a testõrös erõlködés is imho meg hogy lenne még egy csomó dolog amibe bele lehetne kötni.
Egy 6,8-at megszavaztam neki, mivel sikerült az eddigi legviccesebb credits utáni részt beleerõlködni.(Ruffallo sztem egy ideális színész Hulkra, nagyon jól hozza a gondterhelt emberi karaktert - a Szemfényvesztõkben viszont végig ripacskodott :c )
Ezen felül az utolsó bekezdésben foglalt véleménye kb. bárkinek lejött a film trailerébõl. Már akkor látszott, hogy gyengébb Pitch Black utánzat lesz.
A Totten Tomatós 72% meg mióta mérvadó? A Gravity-nek volt 100%-ig is. 😊
Míg az elsõ rész egészen korrekt kis akciófilm volt, addig a 'kötelezõ' másodikat az elsõnél is sokkal nagyobb komolytalanságokkal és verejtékszaggal sikerült telepakolni. Liam Neeson nélkül sajnos a koncepció egy fabatkát sem érne, miatta viszont az ember kíváncsi a (teljesen sablonos) végkifejletre is.
De legalább a valaha gyártott talán legjobb Mercin, a lassan classic státuszba lépõ W124-esen legalább elmereng a nézõ, ahogy a fõszereplõ lánya eldriftelget vele.
10/5
Maga a film Összegzése beáldozódik a Kimért, Cizellált, Fellengzõs, Nagyvolumenû Leírásért cserébe, Mindenrõl szó van csak arról nem hogy milyen a film.
Nem bejövõs.
Ellenben a CineStar nevû oldal a Földön jár a Kritikáit olvasva.
Érthetõ, Emészthetõ, könnyedebb hangvételû Posztot fogalmaz meg.
Bejövõs.
A fétisszexshopban kapható buziruha amit a fõgonosz viselt egyenes okádék volt, nevetséges nem lehetett komolyan venni még vígjáték értelemben sem.
A filmvégi finálé mikor a sok jelmezes elmeroggyant egymásnak esik és elkezdik egymást csépelni mint valami 90-es évekbeli oldalnézetes verekedõs játékban... az volt a mélypont. Na és kikk essz vs Mutterbever párbaj... elõtte két nappal nyírta ki kikk essz apját majd miután bosszúból cipóra veri mégis megsajnálja és nehogy leessen fel akarja húzni, de Mutterbever NEM hagyja!!! Ez túl megalázó hogy kikk essz mentse meg és inkább kihúzza a kezét majd esik lefelé... DE... a levegõben MEGGONDOLJA magát, hogy "hát mégiscsak szar ötlet volt ez" és elkezd ordítani, de szerencséjére egy medencébe esik ami ott áll a terem közepén... már elkezd örülni hogy megmenekült mikor a medencébe telepített zsebcápa hímringyó jelmezestõl betolja az arcába hõsünket. Milyen befejezés ez te jó ég!!! Az elsõ rész végi "Finish him" a páncélöklös megoldás legalább akcióba illõ volt, de ez említésre sem méltó finálé volt. Az lett volna a legeslegjobb ha poénból a film végén megjelenik egy valódi szuperhõs, mondjuk az acélember és szalonnává égeti mindet "na mosmár fejezzétek be az ökörködést baszod" kiáltással... remélem nem lesz 3. rész.
3/10 ( csak a néhol jó látvány miatt kap 3-at.)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
az elsõ rész után mást sem lehetett hallani hogy hogyan lehetett/merészeltek egy minden téren ezerszer többet adó második rész kiadni, most meg megy a rinya hogy miért tértek vissza az elsõ rész alapjaihoz részben, néha agyfaszt lehet kapni ezektõl a bloggerektöl.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Az ilyen alienhez hasonlító majmot, aki eleve nem is ismeri a Riddick filemeket, mert az elõzõeket sem látta, de még Dieselt sem szereti, azt úgy rúgnám ki a terem ajtaján, mint Leonidas a perzsa hírvivõt a kút mélyére.
Én megyek rá, az biztos. Még ha lehúzza a jóisten akkor is.