Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(btw nem is tudtam, hogy James Franco ocsikeje a srac)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na ez egy eszmeletlen nagy butasag! Miert voltak megis erre kepesek olyan nagyon sokan a filmtortenetben???
Es ez a hozzaallas szepen peldazza, hogy draga Hollywood es a media milyen hozzaallasra osztokeli az embereket.
"Latvanyon kivul ne is szamits semmi jora, mert mi mar nem vagyunk kepesek tobbet nyujtani"
Bakker, ha részletesen kidolgozott karaktereket, történetet, háttéreseményeket szeretnék, akkor elolvasok egy könyvet... SZERINTEM, a filmekben nincs mindenre idõ, hely, lehetõség, ezért csak szegezzen oda képernyõhöz, de ne próbáljon világot megváltani!
Azzal kapcsolatban, hogy Te ítélsz meg nyilvánosan másokat az ízlésük alapján, hááát... <#levele>#levele> (habár, ez a topik errõl szól)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Why so serious?
Tetszik ez a moslék? Ám legyen, de akkor kurva szar az ílésed.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik legnagyobb hibája a filmnek pont abban mutatkozik meg, ami a legnagyobb erõssége is lehetne: a szerelmi vonzalom erejében.
Aki volt már szerelmes (de nem felszínesen: jó veled.) hanem igazán, perzselõen, az tudja milyen is az: külvilág alig alig létezik csupán, mindig minden gondolat a másik körül forog. Ilyenkor nincs hobbi, nincsenek igazán haverok sem, csak Õ.
Valahogy úgy, mint ahogy a végefelé a kibékülõs ágyjelenetnél, amikor már a "francia" sem segít 😊
Persze ez vicces és részben igaz is, de nem egy olyan nõvel, akivel elõtte 5 évig cuccol az ember 😄
Minden pasi tudja, hogy ilyen eset a valóságban sosem történhet meg, vagy ha mégis, az nem lelki, hanem szervi probléma. Mi pasik vizuálisan éljük meg a párkapcsolatainkat (az esetek döntõ többségében) és nem érzelmi alapon, mint a legtöbb nõ.
Ezt leszámítva a sztori jó és vicces is, és igen: ilyesmi az új szerelem.
Amikor újra nincs más, csak a nagy Õ. Még az exünk sem foglalkoztat.
Tényleg ilyesmi, csak éppen nem 4 nap után. Ez azért egy hosszabb folyamat eredménye.
Kikapcsolódás gyanánt, egyszer elmegy. Talán kétszer is 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Why so serious?
Lehet hogy más is észrevette a jeleket, a film sehol sem beszél arról hogy õ vette észre elõször... egyszerûen csak feltûnt neki, ahogy másoknak is feltûnhetett akiket Brad nem ismert és talán soha nem is látott... viszont õ volt az elsõ aki rájött hogy miért kerülnek el néhány embert a zombik és hogy hogyan válhat ez a javukra.
Nem szabad elfelejteni, itt még épphogy elkezdõdött az apokalipszis, nem teltek el hosszú hónapok vagy évek... Brad a kezdettõl részese volt a történéseknek.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
I spit on your grave 2
Szerintem az elsõ rész is rémfos volt - bugyuta sztori, pick and pack bosszúval ami értelmetlen. Ez még olyanabb minden téren. Az baj ezekkel a filmekkel, hogy semmi emóció nincs bennük csak üres pozõrség. Peddig vannak jó (durva) bosszúállós filmek, de ez kb Motel szint v az alatti.
4/10
A jó a rossz és a furcsa
Bírom ezeket színészeket, sok filmben láttam már õket itt is jól nyomták. Furcsa volt ez az ázsiai spagetti western hangulat, de teljesen jól szórakoztam rajta. A sztori sajna elég egyszerû és a vége elég kaotikus lett ázsiai módra.
6-7/10
The Chronicles of Riddick
Újranéztem a mozi elõtt, sztem teljesen kellemes darab lett bár most nem tudom vannak alternatív befejezések ehhez de volt egy két dolog amire tök másképp emlékeztem.
7/10 megérdemli
Az Id.Thief egyértelmu szemétdomb, de ez...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Clash of the titans, Incredible Hulk, Transporter 2.
Azt a budos telibek*rt rohatt életbe, én még egy ilyen utolsó, égetnivaló, értelme SEMMI szemetet nem láttam még ebben az életben az fix.
Gyakorlatilag vég nélkul tudnám sorolni a film totális logikai bakijait (mit bakik, ezek olyan szintu értelmetlenségek, hogy bakinak hívni bók volna), az undorító "fordulatait" amikkel gyakorlatilag segghulyének nézik az osszes mozibajárót.
Pfujj pfujj pfuuuujjjj, iszonyat ideges vagyok.
FSZ: Jennifer Anniston, Jason Sudeikis
Rég láttam ilyen szórakoztató vígjátékot rengeteg szexuális tartalmú poén volt benne, de a spontanitás miatt iszonyúan jól eltalálták a humor faktort😄DD vége kicsit giccses és szokványos lett pont ezért nem kap 10-est, de összességében kiröhögtem a vakbelem is, ami nálam ritka...Kevin fazon hatalmas volt benne nagy tehetség a srác, Jennifer Anniston mintha érezné, hogy kimenne a divatból úgyhogy a testével akarja felhívni a figyelmet úgy tûnik😊)) film közepén nagyon forró volt a csaj 40 felett van, de az ember legszívesebben leteperte volna sztrip közben😛 Brad Pitt, hogy engedhetett el ilyen gyöngyszemet. Baki parádéban természetesen a rádiós jelenetnél bevágták a Jó barátok c. sorozat zenéjét.
9/10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A 10 perces tolatós "autosuldozés" a hóban meg egyenesen WTF kategoria 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#77983 Tervben van 😊
REAL MADRID
Page Eight (2011) 6/10 - Könnyû délutáni kikapcsolódásnak tökéletes, de semmi extra. A sztori közepes, néhol erõltetett, a színészek játéka elfogadható (ja nem teljesen, mert Rachel Weisz valami borzasztó) TV film, szóval ahhoz képest korrekt.
Safe House (2012) 7/10 - Nem egy kiemelkedõ darab, de engem végig lekötött. A sztori szinte végig pörgõs, az akciójelenetek rendben voltak, Denzel meg még mindig tud 😄
REAL MADRID
Általában ha valami filmet nem láttam még itt a lap alján a keresõbe beírom a címet és remekül kilistázza ha volt valaha vélemény az adott moziról.
Na de ilyenre hogy WWZ aztán keresgélhetek ha a World War Z-t keresném akár fél év múlva.
Most még mindenki tudja mirõl van szó de késõbb nem biztos hogy ez lesz a helyzet.
Légszíves írjátok már ki a film tisztességes címét.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De szep is volt ez 😄
Vegulis elszorakoztatott 2 oran keresztul, de igazabol annyira keves es ures az egesz film, pedig elkepzeltem mennyire jo lehet az alapanyag kepregeny. Brad menekul, majd korbemegy a vilag korul es kizarolag O veszi eszre azokat az apro jeleket A LEGNAGYOBB KAOSZBAN PERSZE, amiket senki mas elotte. Bullshit. "10 percet" tolt el (a filmben) egyes helyeken de egybol felfigyel azokra a jelekre amelyek vegul a megoldashoz vezetnek.
Mint mondtam, elszorakoztatott, nem volt benne annyi gazos resz mint azt vartam volna a trailer utan, de kiabranditott, hogy a legjobb jeleneteket mar mind lattam, pedig nem nagyon nezek trailert (moziban viszont a kepembe nyomjak, kikerulhetetlen).
Brad nelkul tuti nem erne 5 pontot se.
Most komolyan: mostanában mit néztél (mármint filmet)?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Leegyszerûsítve: aki boldogtalan, az másokat is bánt miközben önmagát is marcangolja. Az emberrõl mindent elárul a viselkedése.
A lélek olyan, mint egy könyv. Csak tudni kell olvasni belõle.
Off vége, beszéljünk inkább filmekrõl...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már meg ne sértõdj, tényleg nem bántásként..
Lényegében..
Avasember
Párommal néztük sötétben összebújva, és bár nem ami világunk a film végére a szemünk is vajas lett nemcsak a kukorica. A szinkron jó volt. A film kapcsán jutott eszembe...
...egy 1988-os idõszak jutott eszembe mikor kinn álltam a diszkó elõtt, zsebemben izzadtra gyûrögetve a barna hasú Rákóczikat és vártam a Lányt, hogy végre bemehessünk. Miközben bentrõl a Pet Shop Boys dominótáncolva szenvedett felnéztem az égre és megfogalmazódott bennem a következõ kérdés ami mint tudjuk minden ember életében eljön és fontos: mi lesz velem ha nem leszek végre egyedül?
Akkor még nem tudtam ami ma már mindenki tud: sosem vagyunk egyedül az Univerzumban, csak nem vesszük észre a jeleket és a bennünk rejlõ õsi energiákat. Valami mindig körbevesz minket, és meg kell tanulnunk használni ezt, mint a Vasember a páncélját... Szal ennyit akrtam mondani, mert ez jutott eszembe.
Egyetlen ellenvélemény is nem születik 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
De hát......
Akkor ideje lesz nekem is megnéznem végre õket.. 😛
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.