Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
resi franchise elsõ két része jó volt,többi tényleg felejthetõ. Ha lesz Splinter film,az elsõ rész biztos kurvanagy siker lesz,aztán majd kiderülne,hogy ha lenne egyáltalán folytatás,azok milyen minõségûek lennének.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Malakai
Ja, hogy arra írtad a sorozatgurut, hogy amaz volt a találat, félreértettem, ott lehet, azt nem olvasom.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Csak neked:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

S nem, nem akarom tudni, hogy igaz-e!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Gondolom egy cikket nyitottál meg valami késõbbi évadról, hasonlóról és nem a listázást pl, cikkben magában persze lehetnek spoilerek, ha böngészed magát a blogot ott mindig a tovább kattintás mögé rakják a spoilert.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

genndy
Engem sokkal jobban kizökkentenek az olyan következetlenségek, mint amikor a (robotoknak+szörnyeknek) bokáig érõ vízbõl kirobban a tizenötemeletes kaiju. Persze, látványos, de egyszerûen baromság. Az ilyenek sokkal jobban zavarnak, mint hogy blõd a sztori.
Toro mindenesetre jól nyúlt hozzá, érezhetõ volt a filmen hogy szereti ezt a témát.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tomsolo
Imho ne legyen sose Splinter Cell film mindenki jobban jár. A Resident Evil franchise is mekkora egy kaka lett.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Pacific Rim

Imho nem lett annyira rossz mint vártam, és sok jelenetben éreztem Toro gondos keze nyomát és ez a gyenge szkript ellenére is jó volt. Sajna a sztori elég egyszerû és blõd, de ez van.

6/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Másnaposak 3 - Hát ez félelmetes gyenge volt az elsõ kettõhöz képest
Szellemcápa , Sharknado -ezeket meg csak azért néztem meg mert kellett a hely a gépen 😄

Next PC upgrade: 2022

Tyler1
Hugh Jackman egyébként nagyon hasonlít Fisherre, életkorban is közelebb áll, fizikailag is megállná a helyét. Esélyt nem látok rá, de... 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
Sorozatguru... az, nem a junkie .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem még Richard Armitage is beleférne a Sam Fisher szerepbe - angol sorozat, "Strike Back".
Sajnos, még nem láttam a teljes sorozatot (sõt, emlékeim szerint, fut még).

//Épp most futottam bele egy kurva nagy spoilerbe az infó keresése közben. Rohadjon meg a Sorozatjunkie, pont az õ találatát tette az elsõk közé a Google és ott, a kiemelésben virít egy kurva nagy spoiler!

bakkerman
Igen,ezert is pont õt írtam,nekem õ jobban illene Fischernek mint Hardy.A kisugárzás nagyon fontos,Butlernél elhinném hogy õ Sam Fischer. Például a Batman filmekben Christian Bale nagyon beleillet a koncepcióba,azonnal megfogott a szereplése.

Blasta
Clooney mas karakter nagyon.
De Butler hasonlo elegge, legutobb pont par honapja adtak el az arcot kozepkoru badass kommandoskent/testorkent az Olympus has fallen-ben...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
Hardyt könnyebb lenne eladni egy öreg, de edzett kommandó hõsnek, mint Clooney-t, vagy Butlert.
Hiába szoktuk ill. kedveltük meg utóbbiakat, egy falon függeszkedõ akrobata akcióhõsnek már egyik sem való.

Malakai
Mondjuk a játékok nagyobbik részében Sam Fisher is elég öreg, a legújabb játék idején már 55 éves, testalkattal vannak inkább gondok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Tom Hardy szerintem jobb választás lenne.
Clooney is öreg már.

Malakai
Azért Clooney nem tud úgy badass lenni, mint Sam, meg az akrobatikusabb mozdulatokat nehezen lehetne vele elhinni. 😊
Egyébként lesz Splinter Cell film, ha minden igaz és Tom Hardy fogja játszani Samet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bakkerman
vagy éppen Clooney...

bakkerman
én meg egy Splinter Cell filmet néznék meg,Gerard Butlernek szerintem feküdne a szerep,egy kis borosta,és kiköpött Sam 😄 Persze ez csak egy példa

bakkerman
Amerikai pite szindróma...amíg visszahozza legalább a belefektetett pénzt,addig jönnek a folytatások.

Tyler1
Az a baj, hogy ez is hatalmas bevételeket hozott, szóval lehetne még pénzt kicsavarni belõle, eltudom képzelni, hogy pusztán e célból tovább gyalázzák a sorozatot. Én többet nem nézek belõle, az tuti.

SZERINTEM:
- A Now You See Me jó volt! Az én szememet odakötötte a képernyõhöz. (nem értem itt a diplomás kritikusokat, akik lehúzzák)
- Másnaposok 3: Hááát, ez nagy sz*r volt. Mi köze a másnapossághoz?
- World War Z: Ettõl sokkal többet vártam, majd elaludtam rajta.

Megnéznék egy tisztességesen elkészített WH40K filmet, de még inkább egy MutantChronicles mozit!

bakkerman
sajnos jönni fog a negyedik rész is,legalábbis ahogy vége lett a filmnek erre lehet következtetni :/

Tyler1
Másnaposok 3

Önmagában ez egy rossz vígjáték, semmi köze már a Másnaposok alapszituhoz, csak az ismerõs karakterek emlékeztetnek arra, hogy ez bizony egy újabb folytatás. A sztori kidolgozatlan és buta, a poénok nagy része végtelenül egyszerû, amin egy felnõtt ember szimplán nem nevet, a karaktereket legalább próbálták visszaterelni az elsõ részben megismertekre, de a sorozat motorjának számító Alan már-már az autizmus küszöbére való ledegradálása szerintem inkább volt szomorú néhol, mintsem vicces, a kínai faszi pedig nagyjából ugyanez. Ennek ellenére jobbnak találom a borzalmas copy-paste 2. résznél, nem akartak harmadszor is a megrágott szarral etetni, amit értékelek, egy-kétszer el is mosolyodtam, de keserû utóíze ez már az elsõ résznek. Hagyják abba, nincs ebben több, hiába a post credits...

desigo
Gravity

Az Avatar óta nem láttam 3Ds filmet ami ennyivel növelte volna a mozizás élményét.Akinek van lehetõsége mindenképp iMaxban nézze meg.
Másfél órás de én sokkal rövidebbnek éreztem.
Lassú de izgalmas történet aminek volt mondanivalója még ha kevés párbeszéd is hangzott el.Még egy film idén ami megérte a mozijegy árát.

8/10
Az kb olyan mint az elég hamar elkaszált új Szépség és a Szörnyeteg sorozat, ahol a szörnyeteg egy jóképû pali volt egy sebhellyel az arcán. 😊
Bachstein
😄
Errõl ez jutott eszembe.
tigeroo
annyira ingerszegény ez a trailer hogy az valami borzalom
ProGabe
😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Cuchulainn
Mindig kacagok a hálivúdi csúnyaembereken, a lény, aki a könyv szerint annyira rút volt, hogy ránézni sem lehetett és tényleg hiszen...van egy sebhely az arcán. 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Tyler1
"Na esse kõ' megnézni" címû rovatunkat látták.

Seth
A lény felvette a nevét, miután a doki meghalt. Kész, meg van magyarázva 😊

PSN ID.: Beegabor

Meglepõ, hogy mennyire kiesett az filmgyártók/emberek tudatából az az egyszerû tény, hogy FRANKESTEIN NEM A LÉNY VOLT HANEM A DOKTOR AKI CSINÁLTA!

De amúgy tényleg szánalmas és unalmas Underworld klónnak tûnik.
Kmarha
inkább szánalmasnak mondanám, mintsem unalmasnak, bár gondolom ezzel sem emelem fényét a trailernek 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

CSak szerintem unalmas ez a trailer?
http://www.youtube.com/watch?v=pxOSPfUw3qw

A téma hasonló, vagyis hogy emberek lebegnek az ûrben, de ezen felül semmi sem egyezik. A két mû nagyon eltérõ.

Vagy ha mégis ez lenne az alap, akkor nagyon, nagyon, NAGYON based-on.

Kmarha
Nem tudom van e külön álló regény is, de az említett novella összesen 4 oldal maximum, így ezzel még idõt se vesztes sokat, ha elolvasod 😊. Ha jól emlékszem, a Tetovált ember regény/novella gyûjteményben olvastam. Ebben az "író" találkozik egy emberrel, akinek a tetoválásai egy-egy történetet mesélnek el a jövõbõl/múltból. De ha sokáig nézed, megmutatja a halálodat is.

Az egyik történet amit elmesél, az ez a Kaleidoszkóp. Elégé nyomasztó történet. Amúgy itt elolvasható

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ZilogR
A Gravity-nek egy Ray Bradbury novella az alapja, ha minden igaz (Kaleidoszkóp). Van olyasvalaki aki látta a filmet és olvasta is és el tudja mesélni, h érdemes-e elolvasni elõtte? Vagy utána?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

+1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

naaaaa, szar SG

na szóval Menekülõ ember remek film
remek film
ezt kár volt leírnod mindjárt megjelenik Riddick és kioszt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Blasta
Hat, hogy iden az After Earth-nel csak a Now you see me szarabb (azok kozul amit lattam).

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Nem is veled van a baj, általánosságban írtam. Pl. ezt az új halley berry-s, "csoki asztonauta vagyok és teherbe esek a zûrállomáson és lejõve a földre ez komoly hatással lesz az emberiségre ésésésés" féle Spielberg maszlagot is scifinek aják el, meg kb. ma már úgy mindent. Ezek nem scifik, csak wannabe-k. Lepkefing, lóxar, semmise. Állatok!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Cuchulainn
Nem is írtam, hogy sci-fi 😛

Ez egy dráma, a science szinte semmi szerepet nem kap, a fiction sem többet mint bármelyik "valósághû" hálivúdi produkcióban(sõt).
A dráma önmagában talán unalmas lenne, de a látvány nagyon sokat segít abban, hogy valóban átérezd a helyzetet, amiben a szereplõk vannak, és így baromi gyorsan elrepül az a másfél óra.

Mielõtt valaki félreértené a látványt itt kifejezetten hangulatelemként említettem pozitívumként, nem pedig azért mert milyen jól megvalósították ahogy a csillámrobot szájbarúgja a gumidínót.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Sir Quno Jedi
Jaja, a Haven is tök jó lett (bár ez a negyedik széria már nem hiányzott feltétlen). De az Under the Dome-ot elkúrták (persze ez nem King úr hibája feltétlen, me állítólag könyvbe az is gyjó).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
És ennek a filmnek is az alapja egy Stephen King-novella <#vigyor0>
Nem rossz az eredeti írott változat sem, de a filmet nagyon jó irányba változtatták, meg "Svarcisra" igazították, némi brutalitás, némi humor, szóval tényleg jó lett.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
Nem lennék jó kereskedõ, mert én csak a jó áruhoz tudok kedvet csinálni, ami rossz, azt magam is leköpöm... 😄DD

IMYke2.0.0.0
Újra kellene néznem. Ezer éve láttam. Még a VHS-korszakban.
Fenébe, mindig kedvet tudsz csinálni az ajánlásaiddal az adott mûhöz! <#nyes>
Neked kereskedõnek kéne lenned 😊

Sir Quno Jedi
Más. Most néztem (újra) a Runnig Man-t a hétvégén, valami full vágatlan vagy mi a tököm verziót (szigorúan angolul). Hát öcsém, az faja kis film még mindig. Klasszikus, vicces, brutális, érdekes, jó benne a Svájcinéger, dögös a csajszi és hát a társadalomkritika az 17 pontos a 10-bõl. A reklámokon behalsz élve, csak úgy mint a Robotzsaruban. Svájci névjegy-beszólásai meg csillagos ötösök itt is. Ez az igazi, hamisítatlan retró fílin! Amibõl már nem maradt semmi...