Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

S nem, nem akarom tudni, hogy igaz-e!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Toro mindenesetre jól nyúlt hozzá, érezhetõ volt a filmen hogy szereti ezt a témát.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Imho nem lett annyira rossz mint vártam, és sok jelenetben éreztem Toro gondos keze nyomát és ez a gyenge szkript ellenére is jó volt. Sajna a sztori elég egyszerû és blõd, de ez van.
6/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szellemcápa , Sharknado -ezeket meg csak azért néztem meg mert kellett a hely a gépen 😄
Next PC upgrade: 2022
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajnos, még nem láttam a teljes sorozatot (sõt, emlékeim szerint, fut még).
//Épp most futottam bele egy kurva nagy spoilerbe az infó keresése közben. Rohadjon meg a Sorozatjunkie, pont az õ találatát tette az elsõk közé a Google és ott, a kiemelésben virít egy kurva nagy spoiler!
De Butler hasonlo elegge, legutobb pont par honapja adtak el az arcot kozepkoru badass kommandoskent/testorkent az Olympus has fallen-ben...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hiába szoktuk ill. kedveltük meg utóbbiakat, egy falon függeszkedõ akrobata akcióhõsnek már egyik sem való.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Clooney is öreg már.
Egyébként lesz Splinter Cell film, ha minden igaz és Tom Hardy fogja játszani Samet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
- A Now You See Me jó volt! Az én szememet odakötötte a képernyõhöz. (nem értem itt a diplomás kritikusokat, akik lehúzzák)
- Másnaposok 3: Hááát, ez nagy sz*r volt. Mi köze a másnapossághoz?
- World War Z: Ettõl sokkal többet vártam, majd elaludtam rajta.
Megnéznék egy tisztességesen elkészített WH40K filmet, de még inkább egy MutantChronicles mozit!
Önmagában ez egy rossz vígjáték, semmi köze már a Másnaposok alapszituhoz, csak az ismerõs karakterek emlékeztetnek arra, hogy ez bizony egy újabb folytatás. A sztori kidolgozatlan és buta, a poénok nagy része végtelenül egyszerû, amin egy felnõtt ember szimplán nem nevet, a karaktereket legalább próbálták visszaterelni az elsõ részben megismertekre, de a sorozat motorjának számító Alan már-már az autizmus küszöbére való ledegradálása szerintem inkább volt szomorú néhol, mintsem vicces, a kínai faszi pedig nagyjából ugyanez. Ennek ellenére jobbnak találom a borzalmas copy-paste 2. résznél, nem akartak harmadszor is a megrágott szarral etetni, amit értékelek, egy-kétszer el is mosolyodtam, de keserû utóíze ez már az elsõ résznek. Hagyják abba, nincs ebben több, hiába a post credits...
Az Avatar óta nem láttam 3Ds filmet ami ennyivel növelte volna a mozizás élményét.Akinek van lehetõsége mindenképp iMaxban nézze meg.
Másfél órás de én sokkal rövidebbnek éreztem.
Lassú de izgalmas történet aminek volt mondanivalója még ha kevés párbeszéd is hangzott el.Még egy film idén ami megérte a mozijegy árát.
8/10
Errõl ez jutott eszembe.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
De amúgy tényleg szánalmas és unalmas Underworld klónnak tûnik.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://www.youtube.com/watch?v=pxOSPfUw3qw
A téma hasonló, vagyis hogy emberek lebegnek az ûrben, de ezen felül semmi sem egyezik. A két mû nagyon eltérõ.
Vagy ha mégis ez lenne az alap, akkor nagyon, nagyon, NAGYON based-on.
Az egyik történet amit elmesél, az ez a Kaleidoszkóp. Elégé nyomasztó történet. Amúgy itt elolvasható
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
na szóval Menekülõ ember remek film
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez egy dráma, a science szinte semmi szerepet nem kap, a fiction sem többet mint bármelyik "valósághû" hálivúdi produkcióban(sõt).
A dráma önmagában talán unalmas lenne, de a látvány nagyon sokat segít abban, hogy valóban átérezd a helyzetet, amiben a szereplõk vannak, és így baromi gyorsan elrepül az a másfél óra.
Mielõtt valaki félreértené a látványt itt kifejezetten hangulatelemként említettem pozitívumként, nem pedig azért mert milyen jól megvalósították ahogy a csillámrobot szájbarúgja a gumidínót.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem rossz az eredeti írott változat sem, de a filmet nagyon jó irányba változtatták, meg "Svarcisra" igazították, némi brutalitás, némi humor, szóval tényleg jó lett.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Fenébe, mindig kedvet tudsz csinálni az ajánlásaiddal az adott mûhöz! <#nyes>#nyes>
Neked kereskedõnek kéne lenned 😊