Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltunt belole a Heath Ledger altal krealt zsenialis karakteralkotas, a tortenetben elrejtett kettosseg a jo es rossz elkepzelesrol, ahol szinten zsenialisan volt megalkotva az, hogy minden emberben ott bujkal mindket lehetoseg es nem csak a feher ill. fekete letezik eteren, hanem azok atmenete is, valamint olyan moralis kerdeseket is feszeget, hogy mikor kell atlepni azt a hatart, amikor inkabb rossza kell valnunk, hogy jok lehessunk.
Nagyszeru tortenet, mondanivalo es a rendezes egymasra talalt a maga dark es rideg vilagaval,amelyet a rendezo megalkotott, nem beszelve a szinten eltalalt zenei vilagrol.
A Felemelkedés, mar egy sokkal gyengebb folytatas lett.
Valahogy elvesztette a misztikumat a tortenet, az uj ellenseg is valahogy nem hozta az a sotet karaktert, amit a filmben a tortenet alapjan elvart volna a nezo es a tortenet leragadt nagyon a fogsag szalnal.
A vege meg kifejezetten profan lett es itt nem a meglebegtetett lehetosegre gondolok, hogy Batman tulelhette a robbanast.
Hanem a vegkifejletre, a varos elfoglalasara es felszabaditasara, illetve pontosabban annak a vegletekig egyszeru es jellegtelen megvalositasara.
Tompa volt az egesz, mu es gepies es ez sok helyen jellemzo volt a filmre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Acélember témában lenne egy kérdésem azokhoz aki már látta.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jakuza1: Szerencsére, az Amerikai szépséget (1999) még moziban sikerült látnom abban az évben, és utána számolatlanul egyedül és másokkal az avis korszak elejétõl. Imádom azt a filmet.
Nyiri: A "Watchmen" egy ipari hulladék. Bocsánat minden rajongótól, de ez szigorúan a magánvéleményem.
Nolan: szimplán csak jó anyagokat kap(ott). Nem mondom rossz rendezõnek, de az alumíniumemberért minimum sóbánya neki.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem is volt ez olyan rossz, volt benne egy két butaság, de azért elnéztem 😊
De, amit nem értek, gondolom nem volt olcsó a film, és mégis, szörnyû volt a sok CGI, szinte minden külsõ felvétel CGI volt, autok, repülõk, helikopterek, tankok, háttér, steril volt minden, és nagyon gagyi volt ettõl az egész.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor mennyi volt elsõ nézéskor? 3 pont? Egy Nolan-féle Batman szerintem ennél többet ér.
Számomra pl. a Batman és Robin volt a mélypont. Schumacher egy Gyõzike show szintjére lebutított ripacskodást csinált azzal a résszel. Ebbõl kellett Nolannak újjáépíteni a Batman imázst és a körülményekhez képest nagyjából jól teljesített.
Szerintem egy Sötét Lovag: Felemelkedés a hibái ellenére is többre taksálható 5 pontnál.
De szép bauxit, honnan van?
Nolan: Azért mert egy film nem olyan lett mint vártad, azért kurva jó rendezõ.
Újranéztem és valahogy jobban tetszett mint elsõ nézéskor.
Tetszett: sztori jó, csavar jó, kút jó, zene már Begins óta bejövõs pedig jobban odavagyok a "klasszikus" témákért.
Színészek ok
Nem jött be elsõre se, se most: sok felesleges karakter (fiatal rendõr csóka, másik rendõr), hatásvadász jelenetek (hidas rész, tûzbetmen jel), jó fél órával hosszabb feleslegesen, de ezeken már "túlléptem" lehet ez miatt már nem idegesített annyira a film
5/10
Kettõs érzés, film nézése közben gondolkoztam, hogy elkapcsoljak, mert tökre érdektelen jelenetek, karakterek és történések történtek egymás után. Aztán a film végére csak kikerekedett egy kisebb történet és mese.
Aranyos kis történet, olyan Disney-s, kis drámával megfûszerezve.
Kicsit kevesebb karakterrel és feszesebb történet meséléssel egy jó kis matiné jött volna ki, így egyszer nézõs mert többször nem "szenvedném" végig.
Sok Oscar-jelölés inkább minõsíti a mostani Oscart, mint a filmet.
6/10
Ez Scorsesétõl nagyon gyenge eresztés
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagy kár hogy befejezték---
Egy patront megért, 1x még röhögtem is. Nomeg Sheen az ász.
Akkor már legyen ott a Kurtzman, Orci kettõs is. Emiatt a 3 ember miatt olyanok a blockbusterek, amilyenek. Remélhetõleg leáldozóban van a csillaguk.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindenhol dicsérik, Joon-ho Bong-ot pedig egyébként is bírom sok jó filmje van.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Man of Steel" (2013) - soha-a-büdös-életben-nem-akarok-ilyet-látni/10
Emberi nyelven: 3/10.
Sem Russel Crowe, sem Kevin Costner nem segített ezen a filmen.
Christopher Nolannek és David S. Goyernek csákányt a fejébe ezért a fosért, és Zack Snyder hagyja abba a rendezést, hogy helyreálljon a világbéke!
A Superman-világ teljes torkon szarása ez a film.
Sajnálom, indulatból írok és nem érdekel senkinek az érvelése a film mellett, így senkinek sem fogok válaszolni.
Talan csak egy gyengebb szuperhosos alkotas volt rosszabb ennel, az X-men legujabb resze. Olyan szinten volt mint a G.I. Joe vagy a Badass 2.
egyik rosszabb volt mint a masik.
Meg a Vasember 3 is kenterbeveri, pedig az se volt egy maradando alkotas.
Azt pedig irtam, hogy nem az a baja a filmnek, hogy mas mint a tobbi, attol meg lehetne jo film. De nem az. Semmitmondo es jellegtelen az egesz.
Lehetett volna akar a Thor 88 is csak Superman kontosben.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ez lenne a legkevesebb, a film egy gyenge alkotas, nincs benne semmi amitol jo lenne. Itt lehet jonni ismet a CGI-vel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
/alumíniumgyerök/
Hú, máris jobb!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mert akkor megnezem megegyszer azt a jelenetet.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Engem csak Morpheus Zavart, de az nagyon.
Nagyon nem illet a képbe a Zioni.
Illetve Lois Lane megformálója sem, ha már itt tartunk. -Olyan Tmobilos Pultos kisasszony feje volt.
Zod&Superman, És a Mind2Szülõk castingját eltalálták, a Többi Meeh.
Ami Hullajó volt az Superman Köpenye.
Na az megér egy misét.
Így köpenyt lobogni én még nem láttam filmen.
Az a Köpeny...
Remélem a télapónak is renderelnek majd vmi okosságot, innentõl kezdve ez a Köpenylengés a szélben az Alap.
-Már Várom az Új Spawn film Köpenylengést, ott aztán van köpeny, lesz mit lengedezni.
És már az eleje tele van cseszve lens flare-rel...
PSN ID.: Beegabor
Soha nem voltam oda az ilyen szuperhos alkotasokert de amennyit olvastam errol a filmrol es az erosen megoszlo velemenyekrol gondoltam meger egy probat.
Tetszett,hogy folyamatosan ugral a sztori az idoben es bar eleinte 1-2 resznel osszezavarodtam es elvesztettem a fonalat,a film felere mar osszeallt a kep. A CGI rendben volt (talan a TRON-ban lattam ilyen jot utoljara),effektek es a kepi vilag nagyon tetszett. A film 2/3 reszeig nem ertettem,hogy sokaknal miert verte ez ki a biztositekot,itt meg siman megvolt a 7-8/10. De igy elbaszni a veget...nevetseges. Kozben is volt 1-2 furcsa dolog (ezeket majd spoilerben) de ez az utolso resz es a komplett befejezes...meeeh.
1. A semmibol kialakul egy tornado. Mennek az autoval es egyszercsak HOPP! Egy tornado. Jaaaj.... Oke,fut mindenki a hid ala de a neni kutyaja az autoban marad. DE MELYIKBEN???!!! Semmi gond,visszamegyek erte. Vegulis csak ~300 ember van itt,mindenki autojat ismerem.
2. Emberunk lebeg a levegoben,vele szemben a katonai szazezredes (meg a tobbi szerencsetlen) es beszelgetnek. Mikozben kb. 30m-re vannak egymastol es siman mintha 3 lepesre lennenek egymastol,beszelgetnek. Megis hogy a francba halljak egymast?
3. A vege...emberunk siman puszta kezzel megfojtja a Zuniverzum fo gonoszat,aki lerombolta a fel bolygot es atrepult 100 felhokarcolon. MEGFOJTJA!! ERTED?!
Es ugyanennel a jelenetnel amikor vilagit a csavo szeme es szegeny civileket sakkban tartja a lezer sugarral...HAT DE BMEG,FUSSANAK ARREBB!!! De neeem..allnak egyhelyben es nyivakolnak. Es akkor megfullad.
Jo lehetett volna ez,de a vegevel nagyon elcsesztek. 5/10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ott is él a recept: szinkronost ajánlom elõször, és csak utána az eredeti angolt. Ég és föld, a szinkron javára.
"Despicable Me 2" (2013) - 8/10
Remekül szórakoztam. Rettentõen hiányzott Scherer Péter hangja (angolul néztem, BD 1080), és szerintem, majd szinkronosan is meglesem, mert egyrészt kíváncsi vagyok a magyar poénokra, másrészt az 1. részt több mint fél tucatszor néztem meg, és megszoktam a szinkronhangokat - Scherer Péter, Csifó Dorina stb.
A folytatás hangulata remek volt, a poénok ültek (hangosan kacagtam) és bár a végkifejlet és néhány más esemény kiszámítható volt <írjuk ezt a gyerekeknek(?) szánt animációs létének a számlájára>írjuk ezt a gyerekeknek(?) szánt animációs létének a számlájára>, közben nagyon kellemes szórakozást nyújtott. Nekem tetszett.
A minionok
Röviden: ha még nem láttad, akkor nézd meg - szinkronosan, vagy anélkül, tök mindegy.