Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

extra sensory
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert nem hittek Jor El-nek hogy a Krypton magja destabilizálódott, Jor El tudta és ezért küldte el még idõben a fiát... Zod-ékat pedig a Tanács számûzte, de nem azért hogy megmeneküljenek a pusztulástól, hiszen ezt akkor még õk sem hitték el hogy vége lesz a bolygónak... a számûzetésük büntetés volt.

Senki nem halt meg sztem a bunyó közben, mert amikor a formáló gépezet leszállt és elkezdett dolgozni addigra a legtöbben elhagyták a magas épületeket és a föld alá menekültek... csatornákba/metróalagutakba stb... a végén mutatja is hogy onnan jönnek elõ az emberek.

A verekedés csak látványelem volt a filmben, ha izgalmas filmet akarsz nézni akkor a Smaragd románcát ajánlom, vagy a Fegyverek szavát... muszáj volt bunyózniuk, sakkjátszmával nem dönthetik el a Föld sorsát, de amúgy én nem gondolom úgy hogy tét nélküli lett volna a bunyó, elvégre Zod meghalt. Amúgy nem lehetett volna Zod-ot elcsalni, mivel meg is mondta hogy az embereken fogja kitölteni a bosszúját, Ha Clark elrepül lehet ottmaradt volna irtogatni, és randalírozni.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Blasta
Man of steel - 5/10

Nem tudom jobbra értékelni. Nem volt ez rossz, de nem is volt jó. Még mindig a legkevésbé irritáló szuperhõs film az idén, de azért nem kiemelkedõ.
Kent karaktere különösebben nem volt nekem szimpatikus, Lois pedig ismét az a fajta nõ akibe csodálom, hogy Kent beleszeret. Poén egyáltalán nincs, nuku, zéró.
A sztorival volt a legkevesebb bajom, piros pont, hogy sok logikátlan butaságot nem fedeztem fel,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár azt tényleg nem értem, hogy Krypton megsemmisülése elõtt pár perccel miért csak pár elitéltet és egy csecsemõt képes egy ilyen hightech faj evakuálni.
Unalmas volt viszont a sok kriptoni vs. ember harcokat nézni. A két szuperarc végsõ párbaja pedig már tényleg idegesített. Egyrészt a bolygó megmentéséért vívott harcban Superman miatt valószínûleg több ember leli halálát mint egy "szimpla" 9/11 után. Nem gondolom, hogy az emberiség megtudna bocsátani egy IDEGENNEK ebben az setben.
Másrészt akövetkezõt Mátrix 3-ban is rühelltem, amikor két kvázi sebezhetetlen arcot kell perceken keresztül nézni amint csépelik egymást illetve épületeket bontanak le a bunyójuk alatt. Tét nélküli idohuzas, semmi izgalmas nincs benne. Arról nem is beszélve ismét, hogy hány ártatlan városlako murdált meg közben... Superman igazán elcsalhatta volna Zod-ot kevésbé lakott területre (persze, az nem lenne látványos).
Egyébként Zod karaktere korrekt volt. Radikális de érthetõ célok által vezérelt fogonosz.

Ajánlani a filmet nem tudom, de a legelsõ Superman film óta nem is készült olyan adaptáció ami érdemes lenne erre. Mar a trailert látva az merült fel bennem, hogy ez a karakter már régen kifujt, 21. századra nem igazán adaptálhato, igazán elfeleljthetnék már. És láss csodát...
A következõt már le sem töltöm.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gravity.
Csodálatos volt! Csak az index cinemtarixot tudom idézni:
"Izgulni úgy, ahogy filmen régen izgultunk. Észrevenni a stáblistánál, hogy megmaradt a popcornunk. Örülni annak, hogy az év filmjét nem szinkronizálták!"

IGEN!
ZilogR
Köszönöm mindenkinek a tippeket! 😊
Érdekes módon a "Az utolsó gyémántrablás"-t és a "Bolondok aranya"-t többen is bemondták ismerõsök közül, amibõl arra gondolok, h vagy jó filmek, vagy az ismerõseim nem véletlenül ismerõseim (hasonló filmeket nézünk?) vagy a kereskedelmi csatornákon annyit nyomták már, h mindenki látta már rajtam kívül és nem is voltak ezek olyan rosszak... 😊

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

mert Superman nem gyengülhet el... ajj már

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Myselor
Gyakornokok(internship)
kellemes vígjáték volt,szokásosat hozták a színészek.nekem nagyon tetszett,kellemes 2óra volt😊
A ratyi Batman mit akar majd ez ellen a csávó ellen?
Bokafix2
Lényegében a második Szupermen filmet dolgozták fel és turbózták komolyabb látvánnyal, fõbb vonalakban ugyanaz a storyline a 2 filmnél...

-> jönnek Zod és barátai
-> színre lép a katonaság
-> Szupi egy idõre elveszti az erejét
-> kisvárosi bunyó
-> nagyvárosi bunyó

Hasonló analógiára van gyúrva a kettõ... a Reeve-s hatás érzékelhetõ rajta történetileg, ráadásul a terraformáló energiasugarában C. Reeve cameója is feltûnik egy pillanatra.

De azelõtt a Superman visszatérben is azért választották Brandon Routh-ot Clark szerepére, mert hasonlít Reeve-re. Ezzel nincs is baj, Reeve jó Superman volt, de nem kellett volna egy az egyben lemásolni egy már elkészített Superman mozit.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

cylonflatus

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

genndy
Man of Steel (2013)

Amennyire akartam szeretni, annyira unalmas volt számomra 😞
Pedig nincs vele semmi komoly baj: a sztori kerek, a szereplõk jók (Zod tábornok rulez!), a trükkök látványosak. Jók a visszaemlékezések a gyerekkorra, fiatal évekre, és a fõsztori is korrekt. Semmi bonyolult, de korrekt. Érthetõ a fõszereplõ és az ellenfele motivációja is, mindkettõnek megvan a saját nézete, célja, ami mellett minden áron kitart (szerencsére pont emiatt nem az a tipikus, "azért fõgonosz, mert gonosz és kész"). Néhány logikai hiba azért van, amit nehezen emésztettem meg (Nolan bábáskodása miatt több ésszerûséget vártam).
Tehát a film tök jó, akit kicsit is érdekel nézze meg nyugodtan, de ÉN unatkoztam rajta.
Csak emiatt 6/10, de tényleg szerettem volna többet adni rá.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Myselor
hát akkor ezzel többen is így vagyunk azthiszem😊
Szörny Rt a másik kedvencem, de valahogy erre nem tudtam magam rávenni, hogy megnézzem, elõzetesek nem jöttek be
Myselor
én is így vagyok vele ,az elõzetes alapján nem jött be...én sajnos nem erre vágytam volna hogy egy elõzményt kapunk hanem egy jó kis folytatást mint a toy story esetében.az kiváló volt imádtam 😊
IMYke2.0.0.0
A Szörny Egyetemhez /Monsters University második trailer - magyarul/ még nem volt szerencsém.
Nem tudom, hogy meg merjem-e majd nézni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
értem,hát akkor mindegy is a szinkron.akkor az egész egy elcseszett lett😊
szörny egyetem az jó?régen szerettem a szörny rt-t még ezt nem láttam.
IMYke2.0.0.0
Én eredeti szinkronnal néztem meg - semmit sem dobott rajta.
Nicolase Cage sem volt egy \'vasz iszt dasz\'.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
az a baj hogy a látvány kevés ha amúgy egy 0 az egész,a karakterekkel nem azért van bajom mert ilyen elnagyolt az ábrázolásuk. a hihetetlen család nekem is bejött,de ez tökre nem.de tényleg jobban szeretem ha kicsit valóságosabbak az emberi karakterek egy animációs mesében is.
Myselor
egyszerûen erõltetett az egész és a szinkron is,pff.a látvánnyal nincs baj de ez már alap elvárás kb.de összeségében nagyon béna szerintem
végével amit írsz teljesen egyetértek, csak sztem egy mesefilmtõl kár mást várni, az összes eddigi ilyen animációs film hasonló közhelyekkel van tele (család, szeretet, barátság, otthon, természetvédelem stb.), gyerekes példabeszédként
ez egy ilyen mûfaj, ez van sajna
Ellen Page van benne kb 10 órán keresztül. 😊
Tényleg nagyon jó játék a "Beyond Two Souls" (vagy inkább interaktív mozi), de akkor is játék és szerintem nem ebbe a topikba való, ahogy a "The Wolf Among Us" se.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

az eleje nem nagy was ist das (kb. elsõ 30 perc), de amikor belépnek az új világba az sztem ritka gyönyörû lett
a karakterek rajzolása, az tényleg ízlés kérdése, bár sztem hasonló minden animációs-filmben ez az elnagyolt emberábrázolás, talán pont a Pixar a kivétel, ott talán a Hihetetlen család volt hasonló dizájnjú, az meg személyes kedvencem, szóval nekem azzal se volt gondom
Blasta
Detto, 20 perc utan kinyomtuk. Idegesito ubervagányság, a foszereplok mindegyike szuperhos-artista, es persze a lázado kamasz akinek az elején még nem a család/otthon a fontos, de pár orás kaland után hirtelen az lesz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Myselor
én nem bírtam megnézni,annyira nem jött át se a poén sem a karakterek rajzolása nem tetszett sajnos
tenger vadjai, bolondok aranya
de ha tutit akarsz, Baywatch :-D
Croodék

Sztori egyszerû, menni A-ból B-be, de amúgy remek kis mese, csak a Pixar 1-2 remekmûvéhez képest gyengécske. De a képi világ és grafika gyönyörû, ritka szép mese, öröm volt nézni. Remek apró kis poénokkal, de akadt pár poén ami nagyon ütött, aki látta érteni fogja
1; az apa számolja a családot
2; az apa prezentálja, hogy õ neki is vannak ötletei

7/10, remélem Pixar észbe kap
ProGabe
Nekem EZ ugrott be.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

IMYke2.0.0.0
A part (2000) - Leonardo DiCaprióval. Danny Boyle rendezése.
Hú de rég láttam ezt, még anno, az aktuális Kedves miatt 😊

genndy
Ja, még egy: a "Rumnapló" Johnny Deppel 😊

genndy
A Riviéra vadorzói 😄

IMYke2.0.0.0
A követelményeidnek nem lehet megfelelni - nézz youtube-os tengerparti amatõr filmeket -, de ez talán jó lehet más szempontból: Lepattintva (2008)

ZilogR
Hali, olyan filmet tud vki ajánlani, ami riviérás, hosszú barna combos lánnyal, izgalmas, akár rablós, de sok napon punnyadós, mert olyan életérzést akarok, mint Frei Tamás. Barnán mosolygóst.
Thnx!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Kmarha
Birtam a filmet, szó se róla. De 97-ben készült! Amikor a Titanic, az 5. elem, a Jurassic Park!!! (elõtte egy évvel a Függetlenség napja, két évvel elõtte Apolló 13) is kijött. A Spawn szidzsiáját még a három ével elõtte kijött Babylon5 sorozat is felül múlta 😊

Mindenesetre jövõre megnéznék egy Spawn - Deadpool crossovert 😊Hollywood, az ötletet ingyen adtam, lehet lopni!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kaposi1
Kedvenc képregény adaptációs filmem.<#eljen><#szeret>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Synchronous
Spawn az ivadék

Olyan rég láttam, már nem is emlékeztem csak pár jelenetre, tehát újra elõvettem... még mindig üt ez a film, a 90-es évekhez képest a szidzsiáj pazar, jók a fordulatok, szép az átalakulás, azt mondom ha idei film lenne még sokkal többet is ki lehetett volna belõle hozni.

A szörnyek kellõen durvák, fõleg a fõnök, bár sajna õ mindig a pokolban van, csak a Violátor jár fel a felszínre. Vicces volt újranézni. Hogy én mennyire utálom a dagadt bohócokat... de ez még az észt is osztja... állandóan. Öröm volt nézni ahogy Spawn megsértette személyiségi jogaiban... (értsd:kitaposta a belét) Az akciójelenetek kafák, fõleg az eleje tetszik mikor azzal a hatalmas páncélököllel bíbelõdik az egyik megbízatása közben.

Külön kitérve a pokoli lények mûködésére: jó ötlet volt ez a manifesztációs dolog... bármire gondol azonnal megvalósul, persze csak a testén belül, és így komplett fegyvert csinálhat magából. A büdösbohócot is így intézte el. Szívesen megnéznék egy folytatást. A sok pókember meg Betmen után jöhetne már egy ilyen movie is.

8/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Eddig csak képregényekben tûnt fel Krypto. Nekem meg is volt egy rész amiben szerepelt, de nem Superman, hanem Superboy kutyája volt. Superboy visszajött egy alternatív jövõbõl és szembekerült Supermannel... ekkor Krypto a gazdája védelmében nekitámadt Supermannek, az meg kihajította az ûrbe. 😄

De gondolatban megjegyezte, hogy milyen jó lett volna neki is gyerekkorában egy ilyen kutya.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

CalebJoe
ja a kutya Krypto szupi háziállata😊
Mi a franc az a repülõ kutya meg macska? Volt szuperkutya meg szupermacsek is? Ez nem semmi.

Panzermeyer
A legdurvább a max 10 képkockából megrajzolt videójáték volt 😄

mov ah,4ch int 21h end

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tomsolo
Man of Steel (2013)

Popcorn mozinak egyszer elment, de semmi extra. Dolgok amik idegesítettek:
- szõrõs superman (Wolwerine hatás), ugrabugra az elején (Hulk hatás) és még egy csomó ilyen, mintha úgy rakták volna össze más filmekbõl
- szinte semmi "Kent" feeling nem volt benne, a végére beleerõlködtek ugyan egy jelenetet, de Superman szinte végig Superman volt és ez nem jó így
- óriási és felesleges zúzdák tömege, valamint pár értelmetlen harci jelenet (pl. a terraformáló ellen)
- lens effect trágyahegyek

Ami jó volt, az a Costneres jelenetek, meg tetszett pár Kriptonos cucc )pl. kijelzõk)...

6,2/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Myselor
Itt a vége (this is the end)
ne nézzétek meg...értékelhetetlen.
azthittem vicces lesz meg minden jonah hill,de egy rakás szemét.végignéztem de kár volt belekezdeni is xd
Magnum PI
Egyébként visszanézve a hozzászólásaidat, látom már, hogy ez a film neked szívügyed és gátlástalanul osztasz mindenkit aki nem a te véleményedet osztja filmmel kapcsolatban.

Magnum PI
Köszi, már láttam <#smile>

Magnum PI
Örülök, hogy itt az ember elmondhatja a véleményét anélkül, hogy ne neveznék butának vagy tájékozatlannak. írjátok ki fentre, hogy itt csak olyan értékelést szabad adni ami egybevág a tiétekkel.

Csak hogy felvegyem a kesztyût.

1. Megindokoltam miért vártam mást. Mert a témát elég jól ismerem.
2. Ez nem egy Star Wars vagy G.I. Joe. Egy komoly hangvételû film ami a valós ûrben játszódott és gravitáció hiánya központ volt, és ezt számomra teljesen lerombolta az amit az 1. pontban írtam majd a többi is, de fõleg az.
3. De ami a legfontosabb!!! Ez egy személyes kritika volt amire nyugodtan lehet ellen kritikát írni, nem pedig játszani a megmondó embert és ledegradálni a másikat.

Egyébként nem tudom

Jakuza1
Tudod mit jelent a valosaghu ?
Az pontosan a valosag hu masa. 😛 Szal itt nem ertem a magyarazatod, hogy nem lehet valosagos, csak valosaghu. 😛
Persze amugy en sem gondoltam 100%-ban valosaghuen bemutatott dologra, de az is igaz hogy egy csak egy film, nem is kell teljes mertekben a valosaghoz ragaszkodni, persze ettol meg lehet a mai ismeretek szabalyai kozott maradni, ehhez nem kell dokumentumfilmnek lennie egy mozifilmnek.

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
nem lehet egy filmben teljesen valóságosan bemutatni valamit,mert a valóság az valóság,a film meg egy film. Maximum valóságHÛ lehet,ami a Gravity esetében teljesen nyílvánvaló,szóval aki ezért becsmérli a filmet,az buta 😄 Ki kell menni az ûrbe,az valóságos lesz,de egy picit drágább is mint egy imax jegy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza1
Miert is kellene egy mozinak dokumentumfilmszerunek lenni ahhoz, hogy valamit valosagosan mutassanak be ?

Riddick21
De te most egy dokumentumfilmre ültél be? Ennyire tájékozatlan vagy?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."