Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senki nem halt meg sztem a bunyó közben, mert amikor a formáló gépezet leszállt és elkezdett dolgozni addigra a legtöbben elhagyták a magas épületeket és a föld alá menekültek... csatornákba/metróalagutakba stb... a végén mutatja is hogy onnan jönnek elõ az emberek.
A verekedés csak látványelem volt a filmben, ha izgalmas filmet akarsz nézni akkor a Smaragd románcát ajánlom, vagy a Fegyverek szavát... muszáj volt bunyózniuk, sakkjátszmával nem dönthetik el a Föld sorsát, de amúgy én nem gondolom úgy hogy tét nélküli lett volna a bunyó, elvégre Zod meghalt. Amúgy nem lehetett volna Zod-ot elcsalni, mivel meg is mondta hogy az embereken fogja kitölteni a bosszúját, Ha Clark elrepül lehet ottmaradt volna irtogatni, és randalírozni.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Nem tudom jobbra értékelni. Nem volt ez rossz, de nem is volt jó. Még mindig a legkevésbé irritáló szuperhõs film az idén, de azért nem kiemelkedõ.
Kent karaktere különösebben nem volt nekem szimpatikus, Lois pedig ismét az a fajta nõ akibe csodálom, hogy Kent beleszeret. Poén egyáltalán nincs, nuku, zéró.
A sztorival volt a legkevesebb bajom, piros pont, hogy sok logikátlan butaságot nem fedeztem fel,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Unalmas volt viszont a sok kriptoni vs. ember harcokat nézni. A két szuperarc végsõ párbaja pedig már tényleg idegesített. Egyrészt a bolygó megmentéséért vívott harcban Superman miatt valószínûleg több ember leli halálát mint egy "szimpla" 9/11 után. Nem gondolom, hogy az emberiség megtudna bocsátani egy IDEGENNEK ebben az setben.
Másrészt akövetkezõt Mátrix 3-ban is rühelltem, amikor két kvázi sebezhetetlen arcot kell perceken keresztül nézni amint csépelik egymást illetve épületeket bontanak le a bunyójuk alatt. Tét nélküli idohuzas, semmi izgalmas nincs benne. Arról nem is beszélve ismét, hogy hány ártatlan városlako murdált meg közben... Superman igazán elcsalhatta volna Zod-ot kevésbé lakott területre (persze, az nem lenne látványos).
Egyébként Zod karaktere korrekt volt. Radikális de érthetõ célok által vezérelt fogonosz.
Ajánlani a filmet nem tudom, de a legelsõ Superman film óta nem is készült olyan adaptáció ami érdemes lenne erre. Mar a trailert látva az merült fel bennem, hogy ez a karakter már régen kifujt, 21. századra nem igazán adaptálhato, igazán elfeleljthetnék már. És láss csodát...
A következõt már le sem töltöm.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csodálatos volt! Csak az index cinemtarixot tudom idézni:
"Izgulni úgy, ahogy filmen régen izgultunk. Észrevenni a stáblistánál, hogy megmaradt a popcornunk. Örülni annak, hogy az év filmjét nem szinkronizálták!"
IGEN!
Érdekes módon a "Az utolsó gyémántrablás"-t és a "Bolondok aranya"-t többen is bemondták ismerõsök közül, amibõl arra gondolok, h vagy jó filmek, vagy az ismerõseim nem véletlenül ismerõseim (hasonló filmeket nézünk?) vagy a kereskedelmi csatornákon annyit nyomták már, h mindenki látta már rajtam kívül és nem is voltak ezek olyan rosszak... 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
kellemes vígjáték volt,szokásosat hozták a színészek.nekem nagyon tetszett,kellemes 2óra volt😊
-> jönnek Zod és barátai
-> színre lép a katonaság
-> Szupi egy idõre elveszti az erejét
-> kisvárosi bunyó
-> nagyvárosi bunyó
Hasonló analógiára van gyúrva a kettõ... a Reeve-s hatás érzékelhetõ rajta történetileg, ráadásul a terraformáló energiasugarában C. Reeve cameója is feltûnik egy pillanatra.
De azelõtt a Superman visszatérben is azért választották Brandon Routh-ot Clark szerepére, mert hasonlít Reeve-re. Ezzel nincs is baj, Reeve jó Superman volt, de nem kellett volna egy az egyben lemásolni egy már elkészített Superman mozit.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amennyire akartam szeretni, annyira unalmas volt számomra 😞
Pedig nincs vele semmi komoly baj: a sztori kerek, a szereplõk jók (Zod tábornok rulez!), a trükkök látványosak. Jók a visszaemlékezések a gyerekkorra, fiatal évekre, és a fõsztori is korrekt. Semmi bonyolult, de korrekt. Érthetõ a fõszereplõ és az ellenfele motivációja is, mindkettõnek megvan a saját nézete, célja, ami mellett minden áron kitart (szerencsére pont emiatt nem az a tipikus, "azért fõgonosz, mert gonosz és kész"). Néhány logikai hiba azért van, amit nehezen emésztettem meg (Nolan bábáskodása miatt több ésszerûséget vártam).
Tehát a film tök jó, akit kicsit is érdekel nézze meg nyugodtan, de ÉN unatkoztam rajta.
Csak emiatt 6/10, de tényleg szerettem volna többet adni rá.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nem tudom, hogy meg merjem-e majd nézni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szörny egyetem az jó?régen szerettem a szörny rt-t még ezt nem láttam.
Nicolase Cage sem volt egy \'vasz iszt dasz\'.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez egy ilyen mûfaj, ez van sajna
Tényleg nagyon jó játék a "Beyond Two Souls" (vagy inkább interaktív mozi), de akkor is játék és szerintem nem ebbe a topikba való, ahogy a "The Wolf Among Us" se.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a karakterek rajzolása, az tényleg ízlés kérdése, bár sztem hasonló minden animációs-filmben ez az elnagyolt emberábrázolás, talán pont a Pixar a kivétel, ott talán a Hihetetlen család volt hasonló dizájnjú, az meg személyes kedvencem, szóval nekem azzal se volt gondom

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
de ha tutit akarsz, Baywatch :-D
Sztori egyszerû, menni A-ból B-be, de amúgy remek kis mese, csak a Pixar 1-2 remekmûvéhez képest gyengécske. De a képi világ és grafika gyönyörû, ritka szép mese, öröm volt nézni. Remek apró kis poénokkal, de akadt pár poén ami nagyon ütött, aki látta érteni fogja
1; az apa számolja a családot
2; az apa prezentálja, hogy õ neki is vannak ötletei
7/10, remélem Pixar észbe kap
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hú de rég láttam ezt, még anno, az aktuális Kedves miatt 😊
Thnx!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Mindenesetre jövõre megnéznék egy Spawn - Deadpool crossovert 😊Hollywood, az ötletet ingyen adtam, lehet lopni!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Olyan rég láttam, már nem is emlékeztem csak pár jelenetre, tehát újra elõvettem... még mindig üt ez a film, a 90-es évekhez képest a szidzsiáj pazar, jók a fordulatok, szép az átalakulás, azt mondom ha idei film lenne még sokkal többet is ki lehetett volna belõle hozni.
A szörnyek kellõen durvák, fõleg a fõnök, bár sajna õ mindig a pokolban van, csak a Violátor jár fel a felszínre. Vicces volt újranézni. Hogy én mennyire utálom a dagadt bohócokat... de ez még az észt is osztja... állandóan. Öröm volt nézni ahogy Spawn megsértette személyiségi jogaiban... (értsd:kitaposta a belét) Az akciójelenetek kafák, fõleg az eleje tetszik mikor azzal a hatalmas páncélököllel bíbelõdik az egyik megbízatása közben.
Külön kitérve a pokoli lények mûködésére: jó ötlet volt ez a manifesztációs dolog... bármire gondol azonnal megvalósul, persze csak a testén belül, és így komplett fegyvert csinálhat magából. A büdösbohócot is így intézte el. Szívesen megnéznék egy folytatást. A sok pókember meg Betmen után jöhetne már egy ilyen movie is.
8/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
De gondolatban megjegyezte, hogy milyen jó lett volna neki is gyerekkorában egy ilyen kutya.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/10/16/ezert_lett_csontsovany_matthew_mcconaughey/
Popcorn mozinak egyszer elment, de semmi extra. Dolgok amik idegesítettek:
- szõrõs superman (Wolwerine hatás), ugrabugra az elején (Hulk hatás) és még egy csomó ilyen, mintha úgy rakták volna össze más filmekbõl
- szinte semmi "Kent" feeling nem volt benne, a végére beleerõlködtek ugyan egy jelenetet, de Superman szinte végig Superman volt és ez nem jó így
- óriási és felesleges zúzdák tömege, valamint pár értelmetlen harci jelenet (pl. a terraformáló ellen)
- lens effect trágyahegyek
Ami jó volt, az a Costneres jelenetek, meg tetszett pár Kriptonos cucc )pl. kijelzõk)...
6,2/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ne nézzétek meg...értékelhetetlen.
azthittem vicces lesz meg minden jonah hill,de egy rakás szemét.végignéztem de kár volt belekezdeni is xd
Csak hogy felvegyem a kesztyût.
1. Megindokoltam miért vártam mást. Mert a témát elég jól ismerem.
2. Ez nem egy Star Wars vagy G.I. Joe. Egy komoly hangvételû film ami a valós ûrben játszódott és gravitáció hiánya központ volt, és ezt számomra teljesen lerombolta az amit az 1. pontban írtam majd a többi is, de fõleg az.
3. De ami a legfontosabb!!! Ez egy személyes kritika volt amire nyugodtan lehet ellen kritikát írni, nem pedig játszani a megmondó embert és ledegradálni a másikat.
Egyébként nem tudom
Az pontosan a valosag hu masa. 😛 Szal itt nem ertem a magyarazatod, hogy nem lehet valosagos, csak valosaghu. 😛
Persze amugy en sem gondoltam 100%-ban valosaghuen bemutatott dologra, de az is igaz hogy egy csak egy film, nem is kell teljes mertekben a valosaghoz ragaszkodni, persze ettol meg lehet a mai ismeretek szabalyai kozott maradni, ehhez nem kell dokumentumfilmnek lennie egy mozifilmnek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!