Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
No Mercy for the Rude / Yeui-eomneun geotdeul (2006)

Adott egy "néma" bérgyilkos - aki ennek ellenére végig narrálja a sztorit -, matador szeretne lenni, valamint szereti a verseket és a tenger gyümölcseit. Nagyon kellemes, keserédes vicces sztori, meztelenséggel, kellõ mennyiségû vérrel, humoros karakterekkel.

7,3/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Ahh na igen, az a feherhazas Nightcrawler fight az epic volt

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
most mi lesz mi lesz? meghalt absorbing man? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo
Viszont ma elkezdtem mindenféle marveles rajzfilmeket nézni, ha már képregény meg minden, ezen még most röhögök:

tomsolo
Nekem elfogadhatónak tûnik, noha sokat nem is várok el tõle - a kedvencem ebbõl a II., az is csak 2 dolog miatt:
az elnökházas nightcrawler(mi radai rosseb a amgyar neve) fight meg a
Magnetos szabadulás miatt,
hogy mi volt a sztori vezérfonala már nem is emlékszem vmi szokásos globális szenvedés.

Blasta
"az elso trailer alapjan" <--- ezt ki akartam torolni, nem is ertem miert maradt benn, sorry, jogos!

Blasta
"A film magam pedig jonak tunik. kivancsi vagyok mennyire barmoljak el az eredeti sztorit."

Elofordult mar a tortenelemben, hogy hollywood a nagyobb bevetel erdekeben nem valtoztatott volna egy elismert sztorin sajat kenye/kedve szerint (altalaban rossz iranyba)?

Es neked is mondom, talan rosszul fogalmaztam, de Jackman sztem is egy igazan jo valasztas Wolverine szerepere. Csupan nem gondolom, hogy a szemelye barmilyen jonak is a vetulete lenne, eleg csak a legutobbi Wolverine filmet (vagy az elotte valot) megnezzuk.
Kurvara nem a szineszeken mulik EZEN A SZINTEN egy-egy film minosege.

Sir Quno Jedi
Ki beszél a trailerrõl brada?! Olvasd már el mit írtam?! A trailerben semmi extra nincs, nem az a lényeg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Azt csak hiszed Bro!
Rongyosra neztem anno Jackman oscarnyito szamat, imadtam, es tenyleg kedvelem/elismerem a faszit, rozsomakkent is es egyeb alakitasai miatt is. 😊
Csak kicsit tulertekeltnek gondolom a velemenyed a filmrol az elso trailer alapjan, that's all.
Lehet ez meg jo film, en szemely szerint eselyesebbnek tartom, hogy kozepes vagy annal is gyengebb lesz, de ez mind1.

Sir Quno Jedi
Ízi brada. Ez a te véleményed, jogod van hozzá. Azonban azt pl. tudtad, hogy az általad immár nyíltan lefikázott rozsi milyen faján énekel?! Ugyehogynem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
Sajnalatos, hogy Hugh Jackman Rozsomakkent fog felbukkanni😊

Masreszt mindenki tudja, hogy ezert nem fog Oscart kapni, viszont minden X-men rajongo szerint tokeletes valasztas volt Rozsomak szerepere legalabb annyira mint Robert DOwney Jr Vasemberere.

A film magam pedig jonak tunik. kivancsi vagyok mennyire barmoljak el az eredeti sztorit.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
" Ilyen parádés cast-ot én még nem láttam egyetlen filmben sem."

Most viccelsz ugye???? Kapasból mondok 10et. Az Ocean's trillogia castingja micsoda ehhez képest?
A casting fele kb. SEMMI emlékezetesben nem játszott, a másik fele meg szimplán csak ismert, van 1-2 komolyabb SZINÉSZ pl. McKellen és csokolom. Vicc az egesz, mitol kéne hátast dobnom?
H.Jackman-t NYOLCADJÁRA láthatjuk farkasként? Biztos uber izgalmas alakítás lesz, valszeg olyan oldalait villantja meg a karakternek, amiért felvillan majd elotte oscarbácsi esélye is nem?
<ÁSÍT>

Sir Quno Jedi
Érdemes megnézni hozzá a comic con-os bõ fél órás videót is hozzá, ahol az összes fõbb x-ment elõvakarják, beszélgetnek a színészekkel, rendezõvel, producerekkel stb. Mind a két crew ott van az új és a régi, olyan színészekkel, hogy élve beszarsz. Ilyen parádés cast-ot én még nem láttam egyetlen filmben sem. Atomdurva lesz, még akkor is ha elcseszik. Több nagy frencsájzból szedték össze a legjobbak legjobbjait. Lassan az összes kedvenc benne lesz a filmben 😄DD.

Tudnak valamit. 15/15/15/15

Uh...ez de szánalmas! 😊
"clark kent apja mint darwin-díjas kutyamentõ"

ez volt a film egyik legfontosabb jelenete...

Blasta
A legdurvább trailer-zene "nyúlás" sztem.
Persze akkoriban még ez simán elment, manapság próbáljon meg vki hasonlót 😊

tigeroo
bevett szokás trailereknél, jóreggelt.
ProGabe
Az mondjuk tényleg érthetetlen, hogy miért nem kopogtattak be valamelyik, erre szakosodott céghez a trailer zenéjét illetõen. Ilyen az Immediate Music, vagy a Two Steps from Hell, hogy a két legnagyobbat mondjam. Pötyögjétek be ezt a két nevet Youtube-ra és készüljetek az audio-orgazmusra! 😄

Pölö:

Sõt, anno az X2-höz ezt meg is lépték, akkor született EZ A GYÖNYÖRÛSÉG.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A Youtube kommentek között is ugyanerrõl dumálnak.
Az eslõm fele Sunshine, a második fele Thin Red Line/Inception.

Szerintem ez akkor is gáz!
genndy
És a trailer zeneszerzõje sokszor nem is ugyanaz, mint a filmé. Egész más anyagból dolgozik (kénytelen) mint a késõbbi filmzene.

Egyébként engem inkább a Time-ra emlékeztet az Inceptionból, de persze simán lehet hogy már HZ is a Sunshineból vette kölcsön.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
Szerintem eltévedtél. Pl. a Requiem egy Álomért zenéjét kiscsillió trailerben hallhatod. A trailerekben általában nem a film saját zenéje szokott elhangzani (pláne a koraiakban). Ugyanis a zenéket párhuzamosan készítik kölön stúdiókban stb., így általában nincs kész bemutatható rész belõlük, vagy tartogatják a teljesre. Ez amúgy a játéktrailerekre is igaz általában. A trailerekben elhangzó zene általában a kész játékban nem is létezik egyáltalán.

Aztán vannak kivételek is.

Ebben csak annyi a gáz, hogy egy ennyire emlékezetes filmzenét választottak. Ilyen alapon lehetne a 47 Ronin elõzetese alatt Star Wars filmzene is.
Annyi pénzbõl készülnek ezek a filmek, nem igaz, hogy nem tudnak összedobni egy trailer-re való muzsikát...vagy a leendõ filmzenébõl választani.
Sir Quno Jedi
10/10/10

WhiteStar
kb egyetértek. megnéztem, jó rendesen lesokkolt, még egész jónak mondanám a kategóriájában, de hogy megint megnézzem? esélytelen. Egy ilyen film van még ami hasonló cipõben jár nálam, az pedig a Gattaca.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Bokafix2
Tarantinonak volt esze és idõben kiszállt ebbõl a slasher-akció féle vonulatból, belátta hogy nincs jövõje, ezért kezdett el inkább a történelembõl meríteni ihletet a filmjeihez és azokat vászonra vinni (Becstelen brigantik, Django elszabadul).

De Rodriguez barátunk tovább folytatja ezt a blõd stílust ezért is kezd veszíteni az értékébõl... ez a rész is lassan már a Tokyo Gore Police határát súrolja vagy inkább el is éri. Trejo-nak ez a "mindenkit lemészárolok következmények nélkül" karaktere elveszi a film élét, nem egy mindenkin áthajtó bulldózert kellett volna megformáltatni vele, hanem épp ellenkezõleg, a karakter sebezhetõségét kellett volna kiemelni, akinek komoly megpróbáltatást jelent szembeszállni az ellenséggel és áldozatokkal jár de ennek ellenére megteszi... itt meg nincs egyéb mint zúzás jobbra zúzás balra... ez nem film lett, csak egy techdemo.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

1; szted hány film elõzetes használja más film soundtrackjét?
2; ha ellopnák, gondolom nem kevés pízt kellene fizetni neki a bíróságon
Tikal
nyilván nem ellopták… abban meg semmi rossz nincs, hogy felhasználják egy trailer-hez.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Aha...miért is?
te hülye vagy
Machete Kills

Az elsõ Danny Trejo féle trash nálam a kult státusz határán mozog, és a második trailere is hasonló agymenést ígért. Sajnos azonban a folytatások 'még nagyobb, még több, még hangosabb' átka itt is inkább negatív irányba befolyásolta a minõséget.

Forgatókönyv terén szinte csak összefüggéstelen jelenetekre futotta, a látvány néhol túl véres, viszont nem mindig vicces. Bár ötletek lennének, nem aknázzák ki õket: az El Cameleon nevû alakváltó bérgyilkosnak pl. alig hagynak teret, pedig ki lehetett volna hozni sokkal több dolgot is belõle.

A szinkrontól sokat nem vártam, de nem is kaptam: sokat rontott az élvezeten, kár volt lemagyarítani. Kár érted Machete, folytatásra sajnos nincs sok esély, bár amit elõrevetített az újabb kamutrailer, azt inkább le se forgassák.

10/5
Undorító módon ellopták a Sunshine filmzenéjét! (John Murphy & Underworld - The Surface Of The Sun) Az egyik kedvencem. Utánanéztem iMDB-n, és nem John Murphy a zeneszerzõje az X-Men-nek, szóval még csak az sem, hogy õ használta újra.

fúúúúj
http://filmtukor.blogspot.hu/2013/09/izomagyakpain.html
sb1
Képregényben az egyik kedvenc minisorozatom volt a "jövendõ múlt napjai" .. Jó lenne, ha valami értelmeset ki tudnának hozni belõle vásznon..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

cataflam02
X-MEN DAYS OF FUTURE PAST TRAILER

Elég gyenge lett :/

One more story

DeerHunter01
Mártírokról bõvebben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elég kemény film volt, fõleg, hogy egyre mélyebbre mentünk le végül az alapokhoz és "értelmet nyert" a kínzás...
Végén a "kisassszonynak" nem tudom mit mondhatott, de akármi is volt, szerintem neki már elege lett ebbõl/megvilágosodott és ott hagyta a szektát a bizonytalanságban. A nõ, akinek a fejére volt rakva az szerkezet....meg ahogy le lett szedve és láttuk az arcát az nem volt gyenge. Tetszett a film, de nem nézném meg újra 2 év múlva sem.

\"Erről van szó!\"

Tikal
én örülök neki, hogy nem volt Kent, igy is elég kínos volt hogy a végén felvette a szemüveget és senki nem ismerte fel 😊

Kicsit bõvebben ha lehetne a martirokrol.
A
Betolakodo már nem
Ilyen durva.

DeerHunter01
Mártírok
10/7
Nem újranézõs kategória.

A betolakodó c. filmen gondolkodom még...állítólag az is durva.

\"Erről van szó!\"

tomsolo
Drug War / Du zhan (2012)

Jók ezek a Johnnie To filmek. Ez is egy egyzilliárdszor elcsépelt alapsztori, leülsz mellé fanyalogva és nem tudsz felállni annyira folyamatosan "megy" a film. Visszagondolva volt benne egy csomó mellényúlás, kidolgozatlanság, de menetközben szinte semmit nem érzel ebbõl még úgyse, hogy nem tudod eldönteni ki is a szimpatikus hõs benne.

Hangulatba még mindig az Election 1 a legjobb, de egye fene ez megkapja a: 7/10-et.

tomsolo
Az egész Man of Steelben a legjobban zavart, hogy végig Superman volt és szinte semmi Kent dolog nem volt. Helyette kaptunk az elején lamentáló Riddickes értelmetlenséget utána szõrõs mellkasú Rozsomák totál plánt, utána pattogós Hulk feelinget, aztán egy kis AVP feelinget elcseszett lézeres mûtéttel majd volt keménykedés meg városi zúzda meg "beszélõ, segítõ(!) emlékeket".

Ez utóbbi nagyobb gáz volt mint a Costneres halál - sztem Costner volt kb. az egyetlen szinész a filmben.

benőmenő
Man of Steel-t én is nemrég néztem meg.
A 3D se sokat segített rajta, pedig egy ilyen látványfilmnél elvárná az ember, hogy hozzáad valamit. Még a full CG Kryptonnak se volt mélysége. Tovább megyek, a world war z-ben is jobb volt a 3d.
Magáról a filmrõl már elég szó esett itt.
Zack Snyder csináljon egy Dragon Ball fimet, aztán mehet is nyugdíjba. A világbéke érdekében.
ennyire én nem foglalkozok realitással egy filmben (mint egyesek, szívük joga amúgy)
az az egy jelenettel volt bajom, mert az tényleg bravúros

nekem inkább mint "filmmel" volt bajom vele, egyszerûen nem mûködtek a karakterek, nem szerethetõ senki, nincs kivel együtt érezni, kivel azonosuljak?
azért fõhõs mert rámondják, õ az kész, fogadd el
fõhõsnõ? semmi nulla volt
sok felesleges mellék karakter, ezredes vagy ki minek? Fishburne minek?
flashbakes jelentek minek, mit tettek hozzá Supi karakteréhez? 1 jelentenek volt értelme
ha már comic és eredet és flashbakes részek, ott van Betmen Begins
az egy remek munka, pedig rám nem lehet mondani, hogy Nolan-buzi lennék, de ott mindennek helye van és hozzáad Wayne karakteréhez, sztorihoz
itt meg random flashbackes jelentek, különösebb koncepció nélkül
fél órával kevesebb fight, több karakterizálás
tigeroo
mondjuk az egy "wot?" kategóriás jelenet volt, jogos.

persze lehetne sorolni még: ha superman látja a vallatószoba túlsó oldaláról a katona zsebében a mentolos cukorkát, akkor a terraformálók ûrhajójukon miért nem vették észre hogy louisnál van a kulcs, stb...

de amúgy a prímet valóban kevin costner darwin-díja és russel crow mint gps ("5 lépés után fordulj balra, majd jobbra") viszi a filmben.
valószínû az,hisz olyan frankó forgatókönyvet írtak, hogy a legjobb ötlet számukra a fater kinyírására az volt ami volt <#hehe>
az az egy jelenet tökéletrsen reprezentálja, hogy mekkora egy kóklerek voltak az alkotók és sztem tökéletsen el lehet felejteni ilyen "görbetükrõs" teoriákat
tigeroo
vagy a fiatal pap csak egy görbe tükör hogy manapság a valláshoz már mindenki ért...

ismétlem: ki mit lát bele...

ilyen mértékû logikátlanság nem nagyon volt a filmben, mondom: teljesen élvezhetõ az átlag számára a man of steel. úgy, hogy én azért bennevagyok a képregénykultúrában ezzel kapcsolatban is.
<#eljen>
"Én pl. szupi helyében komoly mérnöki tanulmányokat folytatnék, hogy ismerjem a földi anyagok szakítószilárdságát, meg a különbözõ gépek, kontrukciók, hidak, épületek stb. gyenge pontjait."

A storyline-ban benne van hogy bármi amihez hozzáér, vagy amivel fizikai interakcióba lép, nagyrészt egyben marad... mert a testének az aurája hatással van az anyag graviton részecskéire ami a gravitációs kölcsönhatást segíti elõ így nem esik szét semmi... így tud sok ezer tonnás épületeket vagy szikladarabokat mozgatni illetve a levegõbe emelni egészben

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Synchronous
a papos részhez: legalább lett volna annyi eszük hogy egy öreg fickót tegyenek be papnak akihez kötõdhetett volna Clark, mivel annak a papnak már Clark gyerekkorában is ott kellett volna lennie azon a kápolnán és legalább érthetõbb lett volna hogy miért a paphoz megy válaszért, de ezt is elbasszák...

bepakolnak egy gyereket aki kb. fele olyan idõs mint Clark egy kb. 20 éves forma, aki még meg se születhetett akkor mikor Clark gyerek volt Smallville-ban...

ez is példázza a készítõk dilettantizmusát, hogy legalább súlyt adtak volna Clark tetteinek vagy indokokat szolgáltattak volna arra hogy mit miért tesz

a hibák a filmekben minden esetben a koncepció átgondolatlanságát jelzik és a készítõket minõsítik

és megmutatják hogy mennyibe nézik azt a célcsoportot akiknek szánják a filmet

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Minden film kitaláció... mégis elvárnak mindegyiktõl némi logikai és fizikai hûséget. Nem lehet ezen a címen átlépni minden hiba felett hogy "hát ez csak fikció nem érted?" mert azért áll rendelkezésre egy egész filmes gárda és dollármilliók hogy kihozzák magukból a maximumot... minden téren.

Én úgy vagyok vele ha már fizetek valamiért mert megnézem a moziban, akkor feleljen meg a film bizonyos alapelvárásoknak.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tigeroo
te így látod. én nem. miért repesne a szívem?😄 egy vadidegen ember lenne számomra. csecsemõként került a földre, egyáltalán nem is kötõdhet az igazi szüleihez.