Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blu-Ray 1080, 5.1 - szóval kép és hangzás nem volt gond, 27" monitor, 1.5 méter . Nyilván, nem IMAX , de kényelmes .
Szóval, engem is meglepett, hogy a film nem ült le és úgy általában egyik szereplõt sem gyûlöltem, a harcok frenetikusak voltak.
Tömve van bakikkal, és logikátlanságokkal, de ha direkt nem agyalsz azon, hogy a dimenziókapu mit keres ott ahol, hogy ha egymás agyában vannak, akkó' mi a csöcsnek kérdezi meg, hogy "Jól vagy?", hogy a japán kislány felnevelkedése és a jelenkor között sötétbõrû (egyik) fõhõsünk egy percet sem öregedett, hogy a támadók miért nem azonnal a vízbefojtással kezdik a harcot stb. stb., akkor azon kapod magad, hogy még tetszik is.
Tömve van még klisékkel is - azok közül is a fájdalmasabbakkal. Mert érzed és tudod, ha nem napszemüvegben ültél a moziban vagy a monitorod elõtt, hogy ezt vagy azt a jelenetet már láttad X vagy Y filmben.
De, ha ezt is félre tudod tenni, akkor nem fogod utálni.
5 pontról amúgy a japán kislány színészi teljesítménye és a harcok emelték fel.
"World War Z" (2013) - 7/10
Blu-Ray 1080, 5.1 - itt sem volt gond a kép és a hang.
Ahogy a Pacific Rim esetében is, itt is jó volt, hogy nem volt bedobva egy nagymellû szõke/barna és/vagy híresség, hogy meglegyen a fanservice. A "The Killing"-es Mireille Enos például tök jó volt a hétköznapi kinézetével.
Ebben a sztoriban is vannak kissé fura dolgok, de amúgy szórakoztató volt.
Resident Evil-feelingem volt, és ez jó 😊
Tudtam, hogy Magyarországon is forgattak <és nem kerültek bele a filmbe>és nem kerültek bele a filmbe>, de azért pár érdekesség a stáblistából - és Segen is meglepett.
KÉPEK:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincstobbkérdésem <#nevetes2>#nevetes2>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez teljesen jó volt, annak ellenére, hogy 10000000 láttunk már ilyesmit. Az effektek is korrektek. Érdemes megnézni.
8/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Bangkok Knockout meg keresztbe kicsontozza. De nem tom mit vártál.
Amcsik készítenek filmet a Tai Chi-ról... ez kb olyan mintha Szintiboy-t kérnék fel hogy játssza el Beethoventõl a Holdfény szonátát.
Az ilyen filmek hasonlók a pancsolt borhoz... olcsó utánzatok. Megasztáros kifejezéssel élve k*rvára nem jön át.
De szép bauxit, honnan van?
Vannak jó verekedõs filmek. Ez nem az. Egy nagy slendrián csapkolódás az egész - szó szerint - sztori meg kb. a nulla felé közelít. Kamerást Uwe Bolltól kérték el, persze azért hogy ne látszódjon mennyire gyenge a hadonászás (látszik).
A végsõ csata Reeves-szel nagyon vicces let: sliccig emelkedõ lábak utána meg doin doing. Jet Li Danny-je mindenestõl megeszi ezt a fost majd kihányja és újra megeszi.
4/10 mert voltak benne jó kocsik.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nos, így kb egy hónappal késõbb ujranézve azt kell mondanom ez még mindig az év filmje számomra. Nyugodt szívvel adtam ki érte megint az 1500 ftot, a kólám megint csak félig ittam meg pislogni meg megint nem pislogtam eleget így megint kiszáradt a kontaktlencsém😊 Egy tuti, nekem életem egyik legjobb filmje volt ez eddig egy örök klasszikus marad
10/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ez a film a világ legjobb háborús filmje. Végig izgalmas, érdekes, brutál jól szól minden.
Egy zseni a rendezõ.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amikor fogságba esnek a dzsungelben... azért a szerepért is csontsoványra fogyott de megérte mert hitelesen nyomta.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Taken - 3. típusú találkozásoknak. 😊 Aki nem látta még esetleg
ajánlom ezt a remek minisorit!
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
A gépész
A tökéletes trükk
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Amennyire beteg és perverz, legalább annyira jó film. Christian Bale zseniális, már akkor is kib*szott jó színész volt, adjanak alá egy jó forgatókönyvet, meg egy normális rendezõt és ez az ember elviszi a hátán a világot.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Két vén katona birkózása, és bölcselkedés, csapnivaló felirattal.
Jól mutatja mennyi értelme van a háborúskodásnak.
8/10
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Terminátor szintén a 2. rész szinkronját kivülrõl fújtam, számomra nem tudnának rossz terminátor filmet csinálni...😄
Szóval, például a nálunk a megjelenését követõen, hivatalosan levetített Superman 3-at például moziban láttam, középiskola 4. osztályában, még az érettségi elõtt. 1993.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tûrhetõen vicces dolog, bár szerintem nem akkora nagy durranás mint azt pár rajongó mantrázza. Némelyik jelenet valóban epic, viszont van pár ami marha erõltetett. Összeségében a középszerûtõl egy kicsit jobb.
6,2/10
Bukta vagy nem, szar kritika vagy nem, szerintem tipikus Verbinski film mint a karibok, Deep hatalmas, nekem nagyon tetszett! Nem az év filmje, de valamit tud amit sok film nem, szórakoztat....legalábbis engem
10/9
Azt kaptam,amit vártam,végtelenül egyszerû,és kiszámítható sztori,szerelem,akció,világ megmentés,repülõgép megmentés,volt ebben minden,aminek lennie kell egy SM filmben,az akkori technológiákat ismerve a látványra se volt panaszom,néhol persze eégszen túlzó volt,meg picit gagyi,de hát na,Superman az Superman,õ egy kézzel tart meg egy repülõt,meg a sztratoszférában lebeg Lojiszlénnel 😄 Az újabb dc comics filmek közül nekem még mindig a 2008-as Sötét Lovag az etalon,de ez se volt rossz. Imádok minden "szuperhõst",róluk szóló filmet,mesét,játékot,így nálam ez a 2 óra is megért egy
7/10-et
Délután jön a Man of Steel 😊
A sorozatgyilkos és a szõke nõ beszélget... bizony és ez nem vicc mert pont így kezdõdik ez a filmecske. A gyilkos neten keresztül ismerkedik áldozataival akiket aztán jó Péntek 13-on nevelkedett pszichopata kurafi módjára segít át a másvilágra.
Ez az alkotás egy B kat. olcsó horror lenne ha nem tartalmazna néhány ötletes csavart. Nagyon jó fordulatokat pakoltak be a készítõk, bár számomra a vége már kicsit viccbe hajlóan csavarosra sikeredett, de elnézem mert jól szórakoztam a játékidõ alatt.
Hogy mi következhet egy chat-en kezdeményezett ismerkedésbõl? A Julia X megadja rá a választ... persze csak ha eléggé közveszélyes egyedek futnak össze.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Na ez nem volt rossz, pedig "történelmi", életrajzi kung-fu film. Bruce Lee mestere végtelenül szerény ember, de a japán megszállás alatt õt is megtalálják...
Reális a magas pontozás az IMDB-n is. Ez egy minõségi film.
Hát ezért igazán felesleges volt a Marsra menni... ugyanis ez nem más, mint
A technológiai megvalósítás egész jó, hihetõ a bázis, a roverek, a ruhák. Meg a vége tetszett, mert
Én nem tudok többet adni rá, mint 5/10, de biztos lesz akinek tetszik.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Trailer bejövõs, és ahhoz képest hogy Mo-n forgatták elég pofásan néz ki.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Teszett - mondjuk Hulk piros vére nagy hiba volt, de túltettem magam rajta - fõleg Deadpool volt kiba jó benne, oltáriak a beszólásai, rengeteget röhögtem.
Egy kis kavar volt bennem, hogy végül is kinek az official dumája az Einsteinezés (Wolverine v Hulk?)
8/10
Hulk vs. Thor
Sztem Thort egy nagy tévedés volt az Avengerbe tenni - marhára kilóg, meg nehéz ügy ez az istenezés - ez ezen a sztorin is meglátszott. Egy csavar van benne ami érdekesé tette azért dolgot,
szerencsétlen Bannert végre sikerült elválasztani Hulktól.
Sajna ez a legnagyobb gáz is a filmben, mert a néma - csak hörgõ-börgõ - Hulk marha idegesítõ egy idõ után.
6 alatt/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Star Trek Into Darkness
Az elsõ rész sokkal jobban bejött, ez valamiért nem tudott beszippantani. Sok baromság is volt benne. HISHE-sek jól rátapintottak pár dologra 😄 (feltámasztás, no ûrhajó ezentúl 😄)
6/10
World War Z
Hú de vártam ezt, könyv nagy kedvenc, és annak ellenére, hogy tudtam, sok köze nem lesz hozzá, nagy reményeket fûztem hozzá. Nagyon, de nagyon látszott rajta a forgatókönyv toldozgatás, és a végét sem tudtam másképp nézni, mint hogy "ja akkor most jön az újraírott rész a kukázott helyett". Az izraeli rész tetszett a legjobban, de amúgy is jó volt a film, de hát ott az a "de".... Mindegy, siker lett, a név be van járatva, valószínû a folytatás, de így már egy HBO minisorozat sem elképzelhetetlen ténylegesen a könyv alapján 😊 Na jó, de, szép álom marad, pedig szerintem szétszaggatná a nézettséget TWD-bõl kindulva... 😊
HISHE-sek viszont megint megmondták a tutit az egyik legnagyobb baromságra a filmben 😄
7/10
Iron Man 3
Na igen, nem vártam sokat tõle, elszórakoztatott végül is.
5/10
Man of Steel
Bahh, elsõ óra nagyon szenvedõs volt. Clark apja, ahogy... OMG, komolyan, hogy gondolhatták komolyan? Aztán végre jött a zúzás Zodékkal, az tetszett, nagyon látványos volt. Kb ennyit ért a film. Loist valami elképesztõ erõltetett módon sikerült beleerõszakolni a jelenetekbe/történésekbe. A szerelmi szál is csapnivaló volt Clarkkal, nem jött át semmi belõle.
Szokásos HISHE. Persze így nem lett volna zúzás, de akkor is baromság volt a papos jelenet.
6/10
After Earth
Alapötlet jó volt, de a film... Lehetett volna több veszély is a Földön, Will papa üldögélése meg totál felesleges volt. Egynek elment azért.
4/10
Pacific Rim
Na ez az, ami királyság volt. Nagyon ütõs látvány, intenzív zúzások. Nem is tudtak érdekelni a klisék. Fasza volt, nagyon tetszett. (Kivéve az ázsiai csajt, ahogy beszélt, amilyen fejeket vágott, hihetetlen módon irritált.) Ennél éreztem egyedül, hogy moziban simán megérte volna megnézni.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"