Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adott egy "néma" bérgyilkos - aki ennek ellenére végig narrálja a sztorit -, matador szeretne lenni, valamint szereti a verseket és a tenger gyümölcseit. Nagyon kellemes, keserédes vicces sztori, meztelenséggel, kellõ mennyiségû vérrel, humoros karakterekkel.
7,3/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az elnökházas nightcrawler(mi radai rosseb a amgyar neve) fight meg a
Magnetos szabadulás miatt,
hogy mi volt a sztori vezérfonala már nem is emlékszem vmi szokásos globális szenvedés.
Elofordult mar a tortenelemben, hogy hollywood a nagyobb bevetel erdekeben nem valtoztatott volna egy elismert sztorin sajat kenye/kedve szerint (altalaban rossz iranyba)?
Es neked is mondom, talan rosszul fogalmaztam, de Jackman sztem is egy igazan jo valasztas Wolverine szerepere. Csupan nem gondolom, hogy a szemelye barmilyen jonak is a vetulete lenne, eleg csak a legutobbi Wolverine filmet (vagy az elotte valot) megnezzuk.
Kurvara nem a szineszeken mulik EZEN A SZINTEN egy-egy film minosege.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Rongyosra neztem anno Jackman oscarnyito szamat, imadtam, es tenyleg kedvelem/elismerem a faszit, rozsomakkent is es egyeb alakitasai miatt is. 😊
Csak kicsit tulertekeltnek gondolom a velemenyed a filmrol az elso trailer alapjan, that's all.
Lehet ez meg jo film, en szemely szerint eselyesebbnek tartom, hogy kozepes vagy annal is gyengebb lesz, de ez mind1.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Masreszt mindenki tudja, hogy ezert nem fog Oscart kapni, viszont minden X-men rajongo szerint tokeletes valasztas volt Rozsomak szerepere legalabb annyira mint Robert DOwney Jr Vasemberere.
A film magam pedig jonak tunik. kivancsi vagyok mennyire barmoljak el az eredeti sztorit.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most viccelsz ugye???? Kapasból mondok 10et. Az Ocean's trillogia castingja micsoda ehhez képest?
A casting fele kb. SEMMI emlékezetesben nem játszott, a másik fele meg szimplán csak ismert, van 1-2 komolyabb SZINÉSZ pl. McKellen és csokolom. Vicc az egesz, mitol kéne hátast dobnom?
H.Jackman-t NYOLCADJÁRA láthatjuk farkasként? Biztos uber izgalmas alakítás lesz, valszeg olyan oldalait villantja meg a karakternek, amiért felvillan majd elotte oscarbácsi esélye is nem?
<ÁSÍT>ÁSÍT>
Tudnak valamit. 15/15/15/15
ez volt a film egyik legfontosabb jelenete...
Persze akkoriban még ez simán elment, manapság próbáljon meg vki hasonlót 😊
Pölö:
Sõt, anno az X2-höz ezt meg is lépték, akkor született EZ A GYÖNYÖRÛSÉG.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az eslõm fele Sunshine, a második fele Thin Red Line/Inception.
Szerintem ez akkor is gáz!
Egyébként engem inkább a Time-ra emlékeztet az Inceptionból, de persze simán lehet hogy már HZ is a Sunshineból vette kölcsön.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Aztán vannak kivételek is.
Annyi pénzbõl készülnek ezek a filmek, nem igaz, hogy nem tudnak összedobni egy trailer-re való muzsikát...vagy a leendõ filmzenébõl választani.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
De Rodriguez barátunk tovább folytatja ezt a blõd stílust ezért is kezd veszíteni az értékébõl... ez a rész is lassan már a Tokyo Gore Police határát súrolja vagy inkább el is éri. Trejo-nak ez a "mindenkit lemészárolok következmények nélkül" karaktere elveszi a film élét, nem egy mindenkin áthajtó bulldózert kellett volna megformáltatni vele, hanem épp ellenkezõleg, a karakter sebezhetõségét kellett volna kiemelni, akinek komoly megpróbáltatást jelent szembeszállni az ellenséggel és áldozatokkal jár de ennek ellenére megteszi... itt meg nincs egyéb mint zúzás jobbra zúzás balra... ez nem film lett, csak egy techdemo.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
2; ha ellopnák, gondolom nem kevés pízt kellene fizetni neki a bíróságon
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az elsõ Danny Trejo féle trash nálam a kult státusz határán mozog, és a második trailere is hasonló agymenést ígért. Sajnos azonban a folytatások 'még nagyobb, még több, még hangosabb' átka itt is inkább negatív irányba befolyásolta a minõséget.
Forgatókönyv terén szinte csak összefüggéstelen jelenetekre futotta, a látvány néhol túl véres, viszont nem mindig vicces. Bár ötletek lennének, nem aknázzák ki õket: az El Cameleon nevû alakváltó bérgyilkosnak pl. alig hagynak teret, pedig ki lehetett volna hozni sokkal több dolgot is belõle.
A szinkrontól sokat nem vártam, de nem is kaptam: sokat rontott az élvezeten, kár volt lemagyarítani. Kár érted Machete, folytatásra sajnos nincs sok esély, bár amit elõrevetített az újabb kamutrailer, azt inkább le se forgassák.
10/5
fúúúúj
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végén a "kisassszonynak" nem tudom mit mondhatott, de akármi is volt, szerintem neki már elege lett ebbõl/megvilágosodott és ott hagyta a szektát a bizonytalanságban. A nõ, akinek a fejére volt rakva az szerkezet....meg ahogy le lett szedve és láttuk az arcát az nem volt gyenge. Tetszett a film, de nem nézném meg újra 2 év múlva sem.
\"Erről van szó!\"
A
Betolakodo már nem
Ilyen durva.
10/7
Nem újranézõs kategória.
A betolakodó c. filmen gondolkodom még...állítólag az is durva.
\"Erről van szó!\"
Jók ezek a Johnnie To filmek. Ez is egy egyzilliárdszor elcsépelt alapsztori, leülsz mellé fanyalogva és nem tudsz felállni annyira folyamatosan "megy" a film. Visszagondolva volt benne egy csomó mellényúlás, kidolgozatlanság, de menetközben szinte semmit nem érzel ebbõl még úgyse, hogy nem tudod eldönteni ki is a szimpatikus hõs benne.
Hangulatba még mindig az Election 1 a legjobb, de egye fene ez megkapja a: 7/10-et.
Ez utóbbi nagyobb gáz volt mint a Costneres halál - sztem Costner volt kb. az egyetlen szinész a filmben.
A 3D se sokat segített rajta, pedig egy ilyen látványfilmnél elvárná az ember, hogy hozzáad valamit. Még a full CG Kryptonnak se volt mélysége. Tovább megyek, a world war z-ben is jobb volt a 3d.
Magáról a filmrõl már elég szó esett itt.
Zack Snyder csináljon egy Dragon Ball fimet, aztán mehet is nyugdíjba. A világbéke érdekében.
az az egy jelenettel volt bajom, mert az tényleg bravúros
nekem inkább mint "filmmel" volt bajom vele, egyszerûen nem mûködtek a karakterek, nem szerethetõ senki, nincs kivel együtt érezni, kivel azonosuljak?
azért fõhõs mert rámondják, õ az kész, fogadd el
fõhõsnõ? semmi nulla volt
sok felesleges mellék karakter, ezredes vagy ki minek? Fishburne minek?
flashbakes jelentek minek, mit tettek hozzá Supi karakteréhez? 1 jelentenek volt értelme
ha már comic és eredet és flashbakes részek, ott van Betmen Begins
az egy remek munka, pedig rám nem lehet mondani, hogy Nolan-buzi lennék, de ott mindennek helye van és hozzáad Wayne karakteréhez, sztorihoz
itt meg random flashbackes jelentek, különösebb koncepció nélkül
fél órával kevesebb fight, több karakterizálás
persze lehetne sorolni még: ha superman látja a vallatószoba túlsó oldaláról a katona zsebében a mentolos cukorkát, akkor a terraformálók ûrhajójukon miért nem vették észre hogy louisnál van a kulcs, stb...
de amúgy a prímet valóban kevin costner darwin-díja és russel crow mint gps ("5 lépés után fordulj balra, majd jobbra") viszi a filmben.
az az egy jelenet tökéletrsen reprezentálja, hogy mekkora egy kóklerek voltak az alkotók és sztem tökéletsen el lehet felejteni ilyen "görbetükrõs" teoriákat
ismétlem: ki mit lát bele...
ilyen mértékû logikátlanság nem nagyon volt a filmben, mondom: teljesen élvezhetõ az átlag számára a man of steel. úgy, hogy én azért bennevagyok a képregénykultúrában ezzel kapcsolatban is.
A storyline-ban benne van hogy bármi amihez hozzáér, vagy amivel fizikai interakcióba lép, nagyrészt egyben marad... mert a testének az aurája hatással van az anyag graviton részecskéire ami a gravitációs kölcsönhatást segíti elõ így nem esik szét semmi... így tud sok ezer tonnás épületeket vagy szikladarabokat mozgatni illetve a levegõbe emelni egészben
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
bepakolnak egy gyereket aki kb. fele olyan idõs mint Clark egy kb. 20 éves forma, aki még meg se születhetett akkor mikor Clark gyerek volt Smallville-ban...
ez is példázza a készítõk dilettantizmusát, hogy legalább súlyt adtak volna Clark tetteinek vagy indokokat szolgáltattak volna arra hogy mit miért tesz
a hibák a filmekben minden esetben a koncepció átgondolatlanságát jelzik és a készítõket minõsítik
és megmutatják hogy mennyibe nézik azt a célcsoportot akiknek szánják a filmet
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Én úgy vagyok vele ha már fizetek valamiért mert megnézem a moziban, akkor feleljen meg a film bizonyos alapelvárásoknak.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"