Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

itt a link a képregényrõl: Ultimate Hulk vs Wolverine
Hozzáteszek két dolgot:
- nem érdekel igazán az imdb pont, csak meglepett, azért írom ezt most
- az Elysiumra ~88 ezren szavaztak, a másikra ~250 ezren, van egy sejtésem, miszerint az Elysium is feljebb fog majd menni, ha sok "úú, látványfilm" emberke megnézi. Szerintem azért is ilyen alacsony a pontszáma, mert hozzám hasonlóan többet vártak, egy újabb D9-et és ahhoz képest tényleg sokkal gyatrább film.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gyakorlatilag nem lehet megölni mert ahhoz félbe kéne tépni az egész ipsét, hogy ne tudjon regenerálódni, de az adamantium csontozat ezt kvázi abszolúte megakadályozza hogy bármely részét is elválasszák a többitõl.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
kicsit sok volt nekem az üresjárat.Ettõl eltekintve nézhetõ volt.eleje - vége ütõs.többi elhanyagolható.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Jó film volt. Nem hibátlan de egyszer simán nézhetõ. A szereplõk eléggé vegyesek voltak pl Matt Damon nem volt valami nagy szám ellenben a Krugert játszó színész elég jól hozta a szerepét. Kár hogy Jodie Foster nem tudott kellõképp kibontakozni.
Legyen 8/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A könyvet olvasva, filmet látva, kritikákat megnézve, úgy hiszem, ha nem olvastad a könyvet, akkor irány a mozi, ha olvastad, akkor talán ki is hagyhatód.
Akik ismeretlenül nézték végig, mind jó történetrõl, rendes karakter fejlõdésrõl és mondanivalóról számoltak be, nem túl kapkodó, inkább lassabb történetvezetéssel, amit néhol megtör egy-két látványos jelenet.
Aki pedig olvasta, annak fáj a szíve, amiért ilyen kapkodó, a történések egy részét kihagyó vagy zanzásító filmet kap. Félre nem érteni, még így is le tudott kötni a film, a megjelenítés, a színészi játék mind mind remek.
Mivel én a második csoportban vagyok, nem pontoznám. De tény, nem bántam meg így sem azt, hogy beültem rá, bár ha újra olvasom, akkor sem a film jelenetei fognak megjelenni a szemem elõtt, az is biztos (ahhoz túl kevés volt)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Teljesen jó film volt. A látványtervezés remek, a vizuális effektek, díszletek, kosztümök nagyon látványosak, a zenék szerintem iszonyatosan jók, nem teljesen korhû az tény, viszont ehhez a giccses, túldíszített, alternatív korhoz remekül illettek. A színészi játék kifogástalan szinte mindenkinél (hihetetlen, de még Maguire alakítása is tetszett), viszont itt is DiCaprio viszi el a showt. Egyetlen és talán legnagyobb hibája, hogy a történet jó párszor leül, és a nem csekély 2 és fél órás játékidõben nem tudja maradéktalanul fenntartani az érdeklõdést.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem csinal az egvilagon semmi mast, mint sodrodik az esemenyekkel, menekul, kozben gyilkol, meglepodik, majd ismet menekul, majd utanamegy a csajnak mert elraboljak amig mellette alszik, rohan megmenteni egyenesen a fobejaraton (hat persze), de csunyan rafazik, elkapjak, majdnem megolik, csunyan elpaholjak de valakinek a segitsegevel persze megmenekul, hogy aztan iszonyatosan orditva es felduhodve gyozedelmeskedjen a gonosz felett. Semmi agymunka, semmi gondolkozas, elore tekintes, racionalitas.
Vicc az egesz. Nem olvastam a kepregenyeket csak 1-2 reszt, de azert nem ilyen figurara emlekeztem, total kihereltek mostanra.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vagy félálomba észreveszi, hogy vki csinál vele vmit, másnap rájön hogy szarabbul van és látja ezt a valakit sejtelmesen mosolyogni. Nem, szarozik összeköti At B-vel és elmegy vidékre kikapcsolódni. <#wilting>#wilting>
Fantasztikus dolgokat tud kisz*rni magából Hollywood.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"The Great Gatsby" (2013) - 6,5/10
Megint a lecsóba: a soundtrack über szar és anakronisztikus.
Leonardo DiCaprio: (az az akcentus és felvett brit affektálás is) zseniális! És õ mentette meg az egész filmet a középszartól is.
A világ legundorítóbb ending credits-ét tudhatja magának a film - a fade-elésektõl már majdnem rosszul lettem. Szó szerint!
Ami elõtt fejet kell hajtani: smink, maszk és kellékesek.
A CGI kicsit zavaróan sok is volt, meg nem is.
Elizabeth Debicki, hmmmm fincsi volt!
A film sikeresen el tudta rontani a kedvem, és érzem, hogy ezzel el is érte a lényegi szándékát: egy férfi bármit megtesz a szerelméért, még ha az a világ számára szivárványharcnak is tûnik, vagy a kiszemelt személy meg sem érdemli."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A nagy Gatsby
6.5/10
Valahogy nem tudom, hova tenni a filmet, a ket veglet kozott talalhato a jo es a kozepes film kozott.
Ezt az erzest pedig a film eleje es a vege kozotti szoges ellentet okozza.
Velemenyem szerint maga a film eleje valahogy olyan pocsek, hogy tobbszor kedvem lett volna abbahagyni a megtekinteset, a modern zenek teljesen szurrealissa tettek a regi kosztumoket es annak az erzeset, amit azok keltettek. Es nem azzal van a baj a film elejevel, hogy vontatott vagy sok a monolog ill. a parbeszedek jellegtelensege, hanem egyszeruen az egesz valahogy olyan gyegren kozepesre sikerult. Ellenben viszont a befejezese zsenialis, ami megmagyarazhatattlanna teszi a gyenge kezdest."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nem jött be. Eszméletlen lapos történet,Maguire gyerek rohadt gyenge alakítása,a kor amit ábrázoltak az nem a 20-as évek volt,hanem valami giccses színkavalkád. 30 perc után már ásítottam,és 1 óra 30 percnél kinyomtam,nem bírtam tovább várni arra,hogy történjen már valami. Sokat vártam tõle,de csalódás.
4/10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha jól emlékszem bizonyos típusú mérgek nem hatnak Loganra, az adamantiumos kezelés miatt - pedig az adamantium nélkül Logan elõtte sokkal jobban generálódott.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Bár a Farkas 1-ben ez nem zavarta a tábornokot hogy Logen ölõ adamantiumtölténmyeket használjon. 😊
A levágáson én is csodálkoztam, de lehet hogy az adamantium forró adamatiummal vágható (bár én se tudok semmilyen utalást erre, tudtommal az adamantium "törhetetlen" és pont.)
Igen, a csontkarmait növesztette vissza. Amikor a robot elengedi, akkor kihúzza a kezébõl a maradék karmokat.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elõször arra gondoltam, hogy a csontkarmokat vették elõ - eredetileg az volt neki ugyanis - dehát azokat pont lecserélték adamantiumra az X-weapon fejlesztés alatt.
Ja és persze... Hõsünk kezébõl adamantium karmok pattnak elõ amikkel tulajdonképpen BÁRMIT szét tud szabdalni. És még a harcot is szereti.
Igen egy ilyen embernek MINDENKÉPPEN PG-13-as film kell!
egyébként a lányt miért akarták elrabolni?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem rossz, de nem is jó. Túlságosan csepegõs lett, és lehet hogy talán azért van mert túlságosan sok kínai filmet láttam mostanában, de kezdem unni ezt a sok (anti)kommunista feelinget. A harcok nagyjából rendbe voltak - várázslás van benne - fõleg a kiskölykök jól nyomták. Jackie-t megint ellõtték humorforrásnak, de nagyon kilógott a karaktere.
Lehetett volna sokkal jobb. 5,8/10
Kevin Spacey fõszereplésével.
Csak azért néztem meg, mert ajánlották.
Hát nem tûnt olyan nagy számnak aztán kb a felénél érdekes lett. A vége meg meglepõ. 😄
8,5/10
Na majd jöhet a Hetedik. Talán ma.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#nemvolt>#nemvolt>
Számomra az idei év legjobbja, eddig elsiklottam felette!
Technikai és zenei dolgokba bele lehetne kötni de felesleges..
A film remekmû...
Ilyen szintû filmekbõl kellene több...
10/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Adott egy funky szuperhõs. Könyörgöm miért kell mostanában minden ilyen filmben hányingeres melodrámát csinálni velük? (Buzi Nolan.)
A japán csajnak elég érdekes feje volt - egy ideig, mert utána olyan ostoba képeket vágott velük hogy felröhögtem mindig mikor megjelent a színen. Csavar nincs, célnélküli szenvedés az egész.
A Hulk vs Wolverine sárbatiporja.
4/10