Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Mind rossz sajnos.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

The Protector
Gyors Értékelések.

Turbo:Gyerekeknek készült,érzõdik mindenen,viszont ott a tanúlság is benn ahogy lennie kell.Egyszer nézhetõ felnõtt fejjel,élvezed isde gyerekeknek kötelezõ és jó!

FArkas:Spoileres értékelés.Egyszerûen katasztrofális volt minden szinten sajnos.Látvány,kamera,rendezés,borzalmas.De lehet csak az mondatja velem,hogy a film többször is pofánvágja saját magát és az univerzumot.
Az adamantiumról elmondják h csak annyi van a világon belõle amennyi a farkasban van,erre találnak még egy robotnyit is.Szép.Az adamantium elpusztíthatatlan,hát itt hevítve pusztul(hümmögve elnézem).A harcoknál a kardokat fel kellett volna szeletelnie,itt összeakadnak.A letört adamantium karom helyére visszanõ a csonkarom 5perc alatt,holott a tesója már letörte neki és nem nõtt vissza.
A sztori is hatalmas blõdség.A kis japót beállítják rendes tagnak,mesél farkasról h milyen faszagyerek stb....mennyire tiszteli és hálás,erre így hátbatámadja.A csókjelenet is röhejes,ennyi idõ alatt nem mûködik a kémia 2 ember közt,teljesen felesleges volt.Röviden,hatalmas csalódás sajnos.

Breaking Bad:3.évadnál járok.Nagyon tetszik a sorozat.Érdekes és nagyon izgalmas.Nagyon bejövõs.

Ahogy i2k mondaná:Szigorúan magánvélemény

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

WhiteStar
van már 😉

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Blasta
"kard+lézerpisztoly nálam jöhet dögivel"

Ohh a durva W40K mozifilmunkket add meg nekunk Urunk 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

davidka003
Scott Pilgrim vs. the World
Voltak benne unalmas részek de 8-ast adok rá, mert nagyobb bejön a képregény stílus meg az animés verekedések.
Angolul kell nézni ez egyértelmû. Elég jó úgy.
Szinkron szörnyû.

Scott Pilgrim Trailer

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Thor 2 (pár napja már láttam, most írok róla)
8/10

Nem is értem, de nekem nagyon bejött. 1 nem tetszett, mert sok Földi jelenet, gyenge akciók (Jégvilág kivéve) + film vége gyenge
Itt ezeket javították, bár van Földi jelent, de legalább nem egy poros kisváros, hanem London + sok Asgardi és Svatalheim-jelenet, film végi leszámolás meg ötletes akcióval van megoldva
Loki sztem ebben a fimben volt a legjobb, viszi a filmet
Sztori egyszerû DE DIZÁJN NÁLAM NAGYON DE NAGYON BEJÖTT, erõsítettek a sci-fis vonalon, kard+lézerpisztoly nálam jöhet dögivel
Ami nagyon bejött a film humora, végre nem abból állt egy blockbuster-humora, hogy egy kis kutya lehugyozz valakit, hanem remek beszólások és snittek
nálam simán a Feledés mellett az év blockbusterje eddig (amiket láttam), ott jó és eredeti, ötletes sztori, itt remek könnyed szórakozás

fõgonosz gyenge, de nekem elég volt

Stáblista végi jelent, pedig borzalmas de még is WOW volt, a jelenet és színészi játék (Del Toro), díszlet borzalmas, amit elõre vetít WOW!!!
Percy Jackson: Sea of Monsters

Hasonló mint az elsõ rész, ifjusági fantasy-kaland film hülyeségekkel, ajánlott célközönség Harry Potter-mániások
Van 1-2 jó ötlet és látvány, van rettentõ sok hülyeség, de betudható max. 12 éveseknek készült
3/10, hát nem én vagyok akinek készült, ennyi
sztem is a film vége (Wolvinak) full szar, addig tûrhetõ
IMYke2.0.0.0
Jake Gyllenhaal-nak semmi baja a szemével.
A filmet amúgy nem láttam, de 100%, hogy karakter-szerep miatt volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cobol
Prisoners: 8/10 jó film,majd 2 és fél óra de lekötött.Kár hogy ez a mûfaj mostanában hanyagolva van. (Jake Gyllenhaal szem rángatózása direkt volt a karakter miatt?)

Jobs:4/10 elég unalmas volt,és ha tényleg ilyen volt a foszer természete az gáz.

The Wolverine: 7/10 de csak a film elsõ fele,a második fele 5/10

Synchronous
Törvénytisztelõ polgár (2009)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legtöbb bosszúállós filmben csak a gyilkost kapják el és nyírják ki... de itt kéremszépen a gyilkost, a bûntársát, a kibeb*szott bírósági testületet, az ügyvédi társaságot, a rendõri alkalmazottakat és a végén még terítékre kerül a polgármesteri kompánia és az egész városvezetés.

De nem is ez a legzseniálisabb, hanem a mód ahogy ezt emberünk megteszi... miután piti bûnözõk kinyírják Clyde Shelton (G. Butler) családját, a bíróság bizonyítékok hiányában a gyilkost felmenti és Shelton 10 évig kénytelen nézni a törvénytelen bírósági per következményeit: a gyilkos éli világát, drogozik, kurvázik, és továbbra is sz*rik a törvényre...

Ekkor hõsünk gondol egy nagyot, és ezt a hosszú idõt egy tökéletes stratégia kidogozására fordítja, hogy megbüntessen mindenkit, aki felelõs a családját ért sérelmekért és hogy megbüntesse azokat is, akik a jog sárba tiprását színes talárokban segítik elõ vagy épp "Szolgálunk és Védünk" logó alatt. Ez a fickó egy testet öltött taktikázás, maga az überprofi, aki olyan elõrelátásról, és következetes, analitikus gondolkodásról tesz bizonyságot amilyet még nem látott a világ.

És ami a poén, az ahogyan véghezviszi mindezt: kinyírja elsõnek a gyilkost és önként bevallja mit tett, aztán bentrõl a börtönbõl írtja ki módszeresen az általa a jog vizsgáján elhasalt delikvenseket olyan vehemenciával hogy az életben maradt ügyvédek és nyomozók védõõrizetet kérnek a családjuk mellé, mert már rettegnek mikor és hogyan csap le legközelebb Shelton.

A színészeket jól eltalálták, Butler tökéletes a szerepre, nagyon hihetõen alakítja a megkeseredett apát, akinek brutálisan lemészárolták a gyerekét: ez láthatóan minden érzést kiölt belõle, mert ahogy pl. a gyilkost kinyírja még egy gore horrorban is sok...

Remek film!

9/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Synchronous
Törvénytisztelõ polgár (2009)

A legtöbb bosszúállós filmben csak a gyilkost kapják el és nyírják ki... de itt kéremszépen a gyilkost, a bûntársát, a kibeb*szott bírósági testületet, az ügyvédi társaságot, a rendõri alkalmazottakat és a végén még terítékre kerül a polgármesteri kompánia és az egész városvezetés.

De nem is ez a legzseniálisabb, hanem a mód ahogy ezt emberünk megteszi... miután piti bûnözõk kinyírják Clyde Shelton (G. Butler) családját, a bíróság bizonyítékok hiányában a gyilkost felmenti és Shelton 10 évig kénytelen nézni a törvénytelen bírósági per következményeit: a gyilkos éli világát, drogozik, kurvázik, és továbbra is sz*rik a törvényre...

Ekkor hõsünk gondol egy nagyot, és ezt a hosszú idõt egy tökéletes stratégia kidogozására fordítja, hogy megbüntessen mindenkit, aki felelõs a családját ért sérelmekért és hogy megbüntesse azokat is, akik a jog sárba tiprását színes talárokban segítik elõ vagy épp "Szolgálunk és Védünk" logó alatt. Ez a fickó egy testet öltött taktikázás, maga az überprofi, aki olyan elõrelátásról, és következetes, analitikus gondolkodásról tesz bizonyságot amilyet még nem látott a világ.

És ami a poén, az ahogyan véghezviszi mindezt: kinyírja elsõnek a gyilkost és önként bevallja mit tett, aztán bentrõl a börtönbõl írtja ki módszeresen az általa a jog vizsgáján elhasalt delikvenseket olyan vehemenciával hogy az életben maradt ügyvédek és nyomozók védõõrizetet kérnek a családjuk mellé, mert már rettegnek mikor és hogy csap le legközelebb Shelton.

A színészeket jól eltalálták, Butler tökéletes a szerepre, nagyon hihetõen alakítja a megkeseredett apát, akinek brutálisan lemészárolták a gyerekét: ez láthatóan minden érzést kiölt belõle, mert ahogy pl. a gyilkost kinyírja még egy gore horrorban is sok...

Remek film!

9/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

IMYke2.0.0.0
Ez kemény volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
gondolod

UUUU
"Mert finom a rántott hús,és a palacsinta is"

Fõleg, ha a rántott hús 4 hetes rothadt csirkehúsból készült, vagy a palacsinta alvadt tejbõl.
Már párdon, de egy rosszul elkészített ínyencség is lehet borzasztó.

Ha valaki leirja, egy adott filmre, hogy jó az nem feltételezi, hogy egy azonos tipusú rossz filmre is ugyanazt mondja.
Például Marvel filmeknél van jó és rossz.
Vagy esetleg itt van a Sötét Lovag ami jó volt és drámának azért nem nevezném, ahogy a Pacfic Rimet sem, ami pedig egy alacsony szinvonalú mû.

Szóval ez a máshogy ülök le egy film elé elég erõltetett szagú kifogásnak tûnik, mivel a minõséget nem a típusa határozza meg egy filmnek.

MrSpock
Én is így vagyok vele. Máshogyan ülök le egy látványosnak ígérkezõ alkotás,vagy egy egyszerû drámai film elé,mivel én azt vallom,egy filmet csak mûfaján belül lehet értékelni. Mert finom a rántott hús,és a palacsinta is,de valahogy mintha nem egyforma anyagból készülnének. 😄 Egyéni dolog,kinek mi ízlik jobban. Jó ember,meg minden apróságnak örül 😄

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Thor 2 : Nekem,és barátnõmnek bejött. Kép,hang tökéletes,és maga a története is bõven verte az elsõ részt. Jó,azért alapból kedvelem az efféle jól megcsinált képregényfilmeket,és utóbbi idõben azért valahogy eltalálják az egyensúlyt. Csak így tovább,és nem morcoskodom,hogy még egy rókabõr. 😊
Loki nagy forma volt,tud valamit nagyon. Pár poén is ütött,de fõleg a vizualitás,és hang ami ott volt. 😊
9/10

Go Jeff Go!!!!

kill3r21
Én minden filmhez máshogy állok, és igy könnyû 😊
Calver
bájdövéj bár a rajzfilmet nem láttam, de ebbõl - vagy ennek a folytatásaként? - készült egy határozottan vállalható videojáték is <#nezze>

"The trees move. Do you not see it?"

WhiteStar
Heavy Metal (2000)

rajzfilm. metál zenével. azt hiszem elárultam mindent amit fontos lett volna megemlíteni 😄

halhatatlanságot keresõ gonosz, nagycsöcsû keméncsaj fõszereplõ, ûrben utazgatás, gyilokparty, satöbbi. élvezhetõ cucc 😊

7.5/10

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

IMYke2.0.0.0
Részben.
Másrészt, õ megkérdõjelezhetetlen tényként közölte, holott korábban egy másik személy leírta, hogy szerinte meg a cím jó.

Bachstein
Jó, csak tomsolo állandóan imhózik, holott anélkül is mindenki elsõre érti, hogy mindenki a saját véleményét közli. Gondolom IMYke erre utalt. De ha nem, akkor bocs, hogy közbepofáztam.
davidka003
Schindler listája

10/10 még mindig.
Annyira szépen ki van dolgozva a téma. A szereplõk nagyon jól eltaláltak. Zenék csodálatosak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dynamic
Tedd hozzá: szerinted = Nem értek veled egyet
IMYke2.0.0.0
Könnyû neked örömet okozni 😊))

ProGabe
Persze, hogy szerinte. Pont, hogy akkor kell odaírni, hogy kitõl idéz, kinek a gondolatait írja le, ha nem a sajátját.
Nem kötekedésbõl, de rengetegen fennakadnak azon, hogy nem írogatja mindenki lépten-nyomon, hogy "szerintem". Hát ha az öreganyám mondandóját írnám be valahova, csak azzal kezdeném, hogy "öreganyám szerint", amikor meg a saját hülyeségeimet szórom szét, akkor meg csak írom és kész.

Szerintem! 😄

/off

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kill3r21
Thor Sötét világ!
Sokkal sokkal jobb mint az elsõ rész, nagyon böszme látvány, jó poénok jó sztory, így tovább Marvel
9/10
Cuchulainn
R.I.P.D.

Egynek elment. Az alapötlet és a karakterek kifejezetten jópofák, és a vizuális megvalósítás is ötletes. A történet sajnos faék egyszerûségû és klisés. Jobb lett volna, ha valami kevésbé nagyszabású konfliktust választanak és inkább a karakterinterakciókra koncentrálnak, mert így semmilyennek és összecsapottnak érzõdött a sztori.
Rengeteg potenciál volt benne, kár hogy nem éltek vele

5/10

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

genndy
Ugyanaz, mint a Földét: a gravitáció (illetve a forgás miatti gyorsulás). Mondjuk az arányok furák voltak (~100 km vs 1-2 km, még ha valami sûrûbb keveréket is használtak). De alapvetõen nem hibás elképzelés, nem kell bezárva lennie.

Nem volt egyébként rossz film, de a D9 után én is többet vártam Blomkamptól. 6/10

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Körülbelül pont annyira felejthetõ is.

Az egész film kb egy Johnny Mnemonic, meghintve egy kis Colin Farell-es Total Recall-al, meg egy kis Crank-kel, aztán annyi.

Amit meg totál nem értek, hogy a gyûrû levegõjét ugyan mi tartotta benn? Mert se egy nyamvadt erõtér (pedig pl Kruegernek van pajzsa!), se semmi. A LEO-t elérõ kézi rakétavetõt meg nem bírtam ki röhögés nélkül.

Inkább fi volt ez, mint sci...

5/10

IMYke2.0.0.0
Tedd hozzá: szerinted.

tomsolo
mint mondtam ezzel nem lenne baj, ha nem lenne hülyeség a cím

IMYke2.0.0.0
Nem is kell a címnek mindent elárulnia...

tomsolo
ja csak kár, hogy az ördögûzést nem az megszállt személy üdvösségért végzik <#gonosz1>

cylonflatus
Vao, ugyanez jutott az eszembe amikor néztem! Kirázott a hideg...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Myselor
nem kell tõlem félni.nincs velem semmi baj😊
bakkerman
lány vagy igaz?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Nagyon kevés kivételek közé tartozik, de a magyar cím jobb és szebb, mint az eredeti.

IMYke2.0.0.0
Kezdek félni tõled. 😊
Az meg más másik kérdés, hogy elbizonytalanítottál a nemedet illetõen 😊

IMYke2.0.0.0
Nem töményen nézem 😊
Minden este egy filmet.

Így csináltam a japán filmekkel is. Tegnap megnéztem az 1. részt például.

Elysium, még nézem. Mi ez, valami elbaszott Johnny Mnemonic remake?

tomsolo
The Exorcism of Emily Rose (2005)

(Nem vágom miért kell szuperkreatívkodni a fordítoknak:
Ördögûzés Emily Rose üdvéért?)

Szóval ez egy jó film, tetszett hogy egy szimpla tárgyalótermes vonalat csináltak és nem a horrorra gyúrtaak rá.

7/10

Myselor
tudod,ízlések...mások vagyunk ez egy film persze hogy sok a baromság benne vagyis ami nem túl valóságos na mindegy 😊
stargatelost
Ha Twilight, akkor mindig ezt rakom be, ez a kép mindent elmond mekkora baromság 😊 :

Én is végignéztem, de annyi ostobaság meg hülyeség volt benne, hogy a szokásos csillámvámpír fikázásokon kívül is van alapja a leszarozásnak 😊

#67149 és
#74688 -ben leírtam errõl a "remekmûrõl" az érveket, miért is egy foskazal 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Myselor
hát ha úgy vesszük kb minden😊a történet az elején kicsit nehezen és nyálasan indul be.ez annyira nem tetszett és az hogy bella kicsit döntésképtelen meg ilyenek.régebben ezért rosszul itéltem meg.de aztán láttam egy újabb részbõl pár jelenetet,aztán megtetszett és végülis rávettem magam hogy megnézzem.ma néztem meg egymás után az utolsó 2részt.egyszerûen baromi érdekes az egész.nagyon tetszett a történet felépítése,a karakterek és akik játszották õket szerethetõek számomra bár néha edward nem annyira.de ez nagyon fontos hogy szeressem a karaktereket.😊 a helyszínek a zenék úgy tényleg minden egyben volt.még elnéztem volna pár részt.szerintem nem lehetett volna jobb és nem csak lányoknak való,csak divat ezt is leszarozni mint mindent.😊
genndy
Fejtsd ki kicsit jobban is mi tetszett bennük.
(nem köcsögölés, én is simán végignéztem mindet és nem kapartam ki a szemem, de azért sok hibát föl tudnék sorolni, jópár ponttal kevesebbet érnek nálam)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tikal
lányoknak elnézzük 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
jöhet a sárdobálás. de akkor is😊
Twilight Saga összes rész
9,8/10
tomsolo
O.o

Egyet-kettõt el tudok képzelni, de hogy egyben töményen mindet végig bambizni, az felér egy virtuális lobotómiával.

davidka003
Igazából nekem csak az utolsó nem tetszett. A többi nem annyira rossz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;