Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" A vége botrányos ennek is, mint midegyiknek."
Ennek van köze ahhoz, hogy a valódi végét a Marvel - Agents of SHIELD sorozat nyolcadik részébe tették igazából? 😄

Sir Quno Jedi
De IMDB-n 7.7-en áll, ami nagyjából fedi a valóságot. Kicsit kevesebb lesz még és akkor reális is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem igazán szoktam pontozni. Egy tizes skálán érdekes lenne összehasonlítani két telejsen különbözõ témájú és stílusú filmet ugye. Ez olyan, mintha az embereket akarnád pontozni a tizesen. Vicces lehet...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bokafix2
Hol marad a pontozáááás?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sir Quno Jedi
Thor 2

Ez egy jó Marvel film, akárki akármit is mondjon. A vége botrányos ennek is, mint midegyiknek. ÁMDE menet közben faja az egész. Lassú, ahogy kell, nem kapkodják el, láthatunk sok mindent Asgarad életébõl, láthatjuk hogyan bukik el egy ennyire dekadens faj, van benne bizonyos fokú humor (igaz tiniszintre butítva) és Loki brillírozik, mint rendesen. Elsõ részben, meg az Avengers-ben hótbaromnak állították be, na itt nem, itt végülis az ami a megtévesztés ura. Thor barátai jófélék, mint rendesen és Thor is végre használja a fejét is (és nem csak lefejelésre), igaz továbbra is sík hülyének mutatják néha (ami szégyen). Végre van kis sci-fi beütése is a dolognak, ami üdvözletes (bár sajnos nem hasalnak rá eléggé itt sem).

Szóval kiválóan szórakoztam és ebbõl a filmbõl apróbb változtatásokkal sokkal jobb filmet lehetett volna csinálni (egy nagyságrenddel), de így is látszik benne a potenciál. Egynek és kezdetnek nem rossz.

Most jöhetnek a fanyalgók és kritikáik is. 😄

Blasta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze, de csak sajnos csak 10 percig kellett orult tudost játszania, utána simán átment mezei vén hulyébe/fogonoszba amit viszont akárki eljátszott volna úgy.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Malkovich tényleg jó volt, de az örült örült-tudós sir Hopkins szerintem simán vitte a primet.

Sir Quno Jedi
naugye

Blasta
Red 2 - 7/10

Hat ebben kurva kellemesen csalódtam. A show-t egyértelmuen Malkovich lopja el, nem emlékeztem, hogy az elso reszben is ilyen jo arc volt, ott csak egy infantilis idiota karaktert lattam, de amit ebben lemuvel az brillians, minden jelenetére tessenek nagyon figyelni, befosazs az a faszi 😄
A tobbiek hoztak a szokásost, Helen Mirrennek beszarás jól áll ez a karakter, Bruce is hiteles és nem áll neki olyan ritka szarul ez a szerep mint a Die Hard 5-ben. Az akciok kozepesen látványosak, semmi extra, nincs is belole tul sok, sem tul keves, bar a vegere sztem pont veszit a lenduletebol a film, hiaba ott van a legnagyobb akciojelenet. 7 pontot ugyan nem ér a film, de Malkovich miatt képtelen vagyok kevesebbet adni rá, szakadtam rajta sokat 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bakkerman
Monster University (2013)

Egyszerû,de nagyszerû animációs film. Szörny Rt.-t 9 évesen láttam,akkoriban az állam leesett a látványtól,mai napig top 5-ben van az animációs filmek között nálam,és 12 év után ez a mostani film is ugyanúgy lekötött,és mosolyt csalt az arcomra,mint az akkori 😊 1 óra 44 percre ismét gyereknek éreztem magam,és színt vitt a szürke hétköznapokba 😊 Valahol ez is a lényegük ezeknek az aranyos animációs filmeknek,amik szerintem abszolút nincsenek korhoz kötve,ez bennük a szép 😊

7/10

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

norbre
közben meglett 😉
Bean

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
sziasztok.. tudom h ez nem a filmeresõs topik, de ott már rég nem járt senki ha jól látom..

tudja valaki melyik filmben van valami ilyesmi szöveg?:
- szed valami gyógyszer?
- ...
- pedig lehet hogy nem ártana

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

stargatelost
Most megy egy sorozat Atlantis címmel, nem nagy szám, de a mitológiát veszi alapul.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Seth
Halhatatlanok esetleg, bár nem egy nagy szám, de ha Titan 1-2 meg Percy tetszett,akkor ez is fog 😊

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok,valami olyasmi filmet keresnék ami a görög mitológiáról szól... Istenek,meg ilyenek, a Titánok harcát már láttam 1-2,Parcy Jacsont is mind2 részt,valami hasonló jó filmeket keresnék. Valaki tippet ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Végjáték

Olvastam a könyvet és szerintem egyáltalán nem volt rossz, jobb mint vártam.
Persze, hogy kapkodtak, mert nem lehet nem egész két óra alatt filmre vinni egy regényt. De úgy vettem észre, hogy megpróbáltak a lehetõ legjobban igazodni a könyvhöz, ami azért nagy ritkaság szerintem. Nekem pont az ér plusz pontot benne, hogy az izgalom és látvány rovására is próbáltak hûek maradni a történethez.
Nem egy Pacific Rim, ami nagy szörnnyekkel és nagy hülyeségekkel operál, de akinek az kell, nézze azt.
"Godzilla és Earthsiege utánérzés. Látványban hozta a mai szintet de semmi több."

Én meg azt nem értem, ha Del toro elmondta, hogy imádta gyerekként a japán Kaiju filmeket a hatvanas, hetvenes évekbõl és mostani színvonalon szeretne egyet megcsinálni, akkor miért meglepõ vagy negatív, hogy TÉNYLEG ezt tette? És ismerve azokat a régi filmeket, azért ennek a sztorija még mindig sokkal jobb volt. 😄

ok thx

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

cylonflatus
Mert Xavier közben blokkolta, így Shaw nem tudta használni a képességét. Magneto se vonz magához minden szir-szar fémet, csak mert uralja a fémet. Nem passzív képességrõl beszélünk, hanem aktívról, ami irányítottan mûködik. Na ennek a képességnek az irányítása felett vette át az uralmat a Prof. A képessége nélkül pedig Shaw is csak egy ember.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

davidka003
Végjáték (2013) "Ender's Game"

Számomra ez a film semmit nem nyújtott. Az egész a kiképzésrõl szól bár a CGI nem olyan rossz. Szinkron okés volt.
De nem nagyon tudom jó pontra értékelni. Kár volt megnézni. Mozi árát nem éri meg szvsz.
5/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

X men: Az elsõk 2011

Korrektül összerakott elõzményfilm, jó a szereplõválasztás, Fassbenderre mintha ráöntötték volna Magneto szerepét. Már az Eden Lake-ben is meggyõzõ volt számomra, pedig az még igen korai filmje amikor még viszonylag ismeretlen volt.

Az akciók látványosak voltak, bár hiányoltam volna még némi csatát a mutánsok között, a finálé kicsit rövid volt, de ez nem von le különösebben az értékébõl. Az új mutánsok is ötletesek voltak, látszik hogy fektettek energiát a karaktertervezésbe.

Amit nem értek: Magneto hogy tudta kinyírni Shaw-t egy pénzérmével, mikor azelõtt szitává lõtték és meg sem érezte... elvégre minden energiát elnyelt a fickó, úgy mûködött mint egy fúziós atomreaktor, erre kinyírja egy érmével...

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Mike
mennyire izlések és pofonok

számomra a University csalódás, õk ennél jobb filmeket csináltak régen

a How to train your dragon meg az egyik kedvencem, és sorozatot is megnéztem 😄 pedig ebben is van klisé bõven

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Monster University

Régen, még az inc idején le voltam nyûgözve a szõr animálásától a technikai megvalósítástól és a történet is vicces és aranyos volt

ma már a technika nem nyûgöz le, mindenki tud ilyet, a történet meg hááát... van amikor mindkét fõszereplõ ritka ellenszenves volt, néhol nagy erõlködés, ritkán jó poénok

mondjuk a pacific rim-nél jobb volt, de ez a film is csalódást okozott

6/10

Mike
Pacific Rim

Godzilla és Earthsiege utánérzés. Látványban hozta a mai szintet de semmi több. Történet enyhén szólva is gagyi 2-es alá

ezért legyen 4/10

nem értem, hogy kaphatott az imdb-n 7,2-t, vagy én nem azt a filmet néztem mint a többiek?

cylonflatus

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tyler1
2 Guns

A sztori borzalmas, hogy a faszba lehet ilyen káoszt kitalálni és ebbõl filmet forgatni? Mintha összegyúrták volna a 80-as évek akciósorozatainak legnagyobb ökörségeit egy film kedvéért. Az egészet a 2 fõszereplõ teszi emészthetõvé, a közös jelenetek szinte mindig poénosak voltak, Wahlberg 1-2 beszólásán nagyot nevettem, szóval miattuk nézhetõ, de ezt a történetet elég csak egyszer végigküzdeni, nem hagy mély nyomot.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

extra sensory
Jöhetne már egy Wolverine vs Magneto film. Az mekkora lenne... õ lenne neki a megfelelõ ellenfél. <#gonosz1> Meg se tudná közelíteni az öreg Gandalfot. 😄

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

tomsolo
Prisoners (2013)

A színészek jók voltak - bár nem tökéletesek - és a film is ilyesmi, de végeredményben rosszabb lett mint számítottam. A sztorival voltak problémáim, néhány helyzet erõltetett és illogikus lett.

7,2/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CalebJoe
Dolph Lundgren se volt sokkal jobb a Punisher szerepében, bár a hangja tetszett.<#gun>
Alternatív képregényvilágról jut eszembe, ma láttam valami TV-s ajánlót a David Hasselhoff-os Nick Fury filmbõl. Ebbõl nyilván nem a fehér karakter volt ami pofán vágott, hiszen régebben még fehér volt N.F., no de pont Hasselhoff??? 😄

Szerintem elég lenne csak a tengerbe dobni. 😉

Hablaty a sárkányidomítás után lovagként is szerencsét próbál?
CalebJoe
Ezért olyan változatos a Marvel meg a DC is mivel ha nem lenne néha valami alternatív világ sztori benne már lehet senki sem venné meg, kell néha ez is.
A rajzfilm meg sokszor eltér az eredeti dolgoktól, lehet hogy ott nem tudta szétzúzni a vibrániumot de ettõl még ha nem is tépi szét de szarrá veri bármikor Wolvie-t.
tigeroo
Justin a hõs lovag?

dreamworks

-nél már csak ennyire telik manapság?

már a plakát is untat és mintha már láttam volna az egészet...
Megnéztem az Elysiumot. Nem vártam sokat, mert mindenki fikázta, de meglepõen sokkal jobb volt, mint a kritikákból vártam. Ráadásul a hibái köé sorolt következetlenségek nagy része nálam pont következetességnek tûnt. Persze volt jó pár hibája, de azt hiszem akció, GFX/SFX, robbanás mániás korunkban nem mindenkinek jön be egy sci-fi így, ebben a kivitelezésben. Azt hiszem ez olyan film a nyelvi kavalkád miatt, amit szinkronban soha nem lehet átültetni, tehát eredetiben felirattal érdemes látni.

Jaja Rozsit nem nagy szám kinyírni, volt hogy meg is tették csak megfelelõen kell pl: Days of Future Past comicban is
WhiteStar
miért ne tudná kettétépni? az adamantiummal erõsített csontjai csak illeszkednek egymáshoz 😄D

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

tomsolo
Pont, hogy át tudta törni - ebbõl csinálták a gammasugár fegyvert - emlékeim szerint. Mondjuk az Avengers rajzfilmben nagyon gáz imho.

Bokafix2
Az Avengers rajzfilmben pl. Hulk nem tudta áttörni a vibróniumot, amibõl az idegenek ûrhajójának a fala készült... csak fényes sugarakat szórt vagy mit, de nem tört össze... az adamantiumot is ehhez az anyaghoz hasonlítanám, mivel törhetetlen.

Hulk hiába egy kurvaerõs kötegelt állat, ami törhetetlen, az törhetetlen... ezért is tartom hülyeségnek hogy kettétépi Wolverine-t. Ezekben a comic-okban már jelentõs eltérés van mindkét oldalon, ami a szereplõk képességeit illeti.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tomsolo
hnnn...

Sir Quno Jedi
Namost a csigolyák nincsenek ám összenõve, így ott semmilyen adamantium nem tartja õket össze, csak a jó öreg hagyományos emberi fiziológia, így természetszerûleg el lehet vágni ott a fejét is, ha két csigolya közé kapja jó szögben a vágást, illetve le is tudják tépni a fejét, vagy kettõbe derékban stb. Pont mint a csirkebontásnál. Jó helyen kell vágni ugye. 😄

Logan halhatatlanságát mindig is kicsit misztikusan túlbecsülik, pediglen ezer és egy dologtól fel tudja dobni a talpát végleg, mint a pinty.

Ettõl függetlenül a elsõ filmben a tábornok lazán kiadta parancsot a számítógép billentyûzeten (most komolyan egy gyors reflexeken alapuló csatában billentyûzeten kell bepötyögni a parancsot) a szuper katonának hogy "vágd le a fejét". Pedig akkor már adamantiummal volt bevonva Logan.
stargatelost
Los Últimos Días (The Last Days) (2013)
http://www.imdb.com/title/tt1935914/

Posztapok film!!! Méghozzá olyan alapsztorival, amilyet még tuti nem vittek filmre. Az emberiség agorafóbiás lesz. Képtelenek kimenni a szabad terekbe, mert a pánikrohamtól szívrohamot kapnak. Amilyen hülyeségnek hangzik, annyira jó lett a végeredmény. Házról házra lehet csak járni, a csatornákban, metró alagutakban közlekedve, és természetesen farkastörvények uralkodnak.
Igényesen volt elkészítve, nem low-budget, mindenképpen ajánlott.

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

bakkerman
haladnak a kor "igényeivel"...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Mi az a buzi fux a nyakában, istenem!? <#falbav><#ticking><#csodalk>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elysium 9/10

Nekem bejött, scifi jöhet minden mennyiségben, még a spanyol 1 helységben játszódó scifit is megnézem, itt meg aztán kaptam frankó kütyüket a jövõbõl. Kruger pajzsa nagyon tetszett 😊
Ezzel nagyon egyetértek:
"a soundtrack über szar és anakronisztikus."
Nem értem miért kell a mai kor igénytelen agyhalott szar zenéjét beleerõltetni mindenbe, vagyis értem de megbocsájtani soha nem fogom.

Nálam itt el is vérzett a film, ráadásul igaz az is hogy a story lelassul nem is egyszer. Ezen a "movien" segített volna a minusz 30 perc tutira.
Jakuza1
Last days on Mars
3.5/10
Ez is egy nagyon rossz film.

CalebJoe
valami ilyesmi lenne:

Vatican presents - Revenge of the Fallen Pope<#nevetes1>
tomsolo
Jut eszembe <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_Pope">Battle Pope-ból</a> mikor lesz nagy estés film? 😄