Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Justin a hõs lovag:
Egyszer nézõs, de elég szórakoztató volt.(ezerszer inkább ez mint a Turbó és repcsik féle kula)
Jégvarázs:
Na ez nagyon tetszett, szimpatikus karakterek, a története is jó volt, kellõen kalandos volt.
Egy valami rontott nagyot rajta az a ének.
Borzalmas volt, fõleg hogy mind ilyen nyávogós,visítós volt.
Nem tudom ez miért jó, szinte mindig át kellett tekergetnem ezeket a részeket.
Ha nem lenne tele ilyen énekkel talán azt mondnám rá, hogy többször is meg lehet nézni.
Justice League: The Flashpoint Paradox:
Na ez nagyon tetszett😄
Nem azért mert olyan hûde volt, hanem mert nem ilyen mûanyag hõs story volt és haltak benne rendesen(+véres is volt)
Nem az a tipikus dc-s rajzfilm.
meg azért jó kis akciók voltak benne.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én sosem tartottam annak. Holott, a magyar megjelenésének évében haverokkal láttam moziban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nomeg a technikai részletek nem állják meg már magukat ma, de a regényben ez nyilván rohadtul nem számít, mer nem ez a lényeg, filmen viszont kínos. Kb. Mint a Némó kapitány f@szkodásai a vizenyõalattjáróizéjével. 😄
Nehéz minden idõk no.1. scifijébõl filmet gyártani, ez a nagy büdös tényállás...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
--------------------------------------
A regeny ismereteben meglepoen elvezhetore sikerult a film. Sokkal rosszabbra szamitottam, a trailer itt is atb@szott (mint mindig) de most pozitiv volt a csalodas. Sok oda nem illo akciot, kitalalt jelenetet kepzeltem a filmvaltozatba, hogy a kozonseget becsabitsak, de nem igy tortent. Meglepoen koherens volt a film az alapanyaggal, termeszetesen rengeteg fontos resz kimaradt, dehat mast nem is varhattunk el egy elozoleg megfilmesithetetlennek itelt tortenettel kapcsolatosan.
Jo volt a foszereplo srac, egyedul a satnya testalkata nem passzolt Ender karakterehez. A regenyben jopar tarsanak ellatja a bajat (azert a filmben is) es ehhez azert egy botsaskanal komolyabb fizikumra volt szuksege. Nem azt mondom, hogy egy kis izompacsirtat kepzeltem helyette, de ez a szinesz gyerek iszonyat nyegle volt, majdnem atlehetett latni rajta. Whatever, reszletkerdes.
Termeszetesen a filmben sokkal iritalobbra sikerult bemutatniuk par karaktert (pl. Bonzo), legalabbis a cselekedeteik nem voltak felepitve, szemelyiseguk nem volt kibontva (ismet az idohiany), igy hiteltelenek voltak mint elit, szuperintelligens kadetiskolasok.
Ford szerintem a mai napig nem igazan tud szineszkedni, itt is parszor zavart az erolkodese amikor dramat kellett jatszania.
A latvany pipa, dehat ezen mar csak akkor akadunk fenn ha valamit nagyon elkurnak. Orultem annak, hogy a film veget sem valtoztattak meg valamifele nyalas modon (ahogy szoktak).
Sikerult elvezheto filmet osszehozniuk, de persze nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb vagy melyebb a filmvaltozat. Nem volt rossz es ennyi nekem eleg is egy kultikus sci-fi regeny filmvaltozatatol.
Adnek ra 7 pontot is, de tartok tole, hogy az alapanyag ismerete nelkul kevesbe szorakoztam volna jol, igy fel pontot le kellett vonjak. 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont misztikus képességek terén Jin volt a jobb, bárkit ki tudott így csinálni.
De szép bauxit, honnan van?
Nagyon éhezhetett szegény a körzetében ilyen fejjel és testalkattal. 😊
Hát ez kb olyan jó lett volna mint a Cube címû film. Ha a legvégét nem rontották volna el totálisan. 😞
"Rurouni Kenshin: The Great Kyoto Fire Arc premieres this August 1 and the follow-up, Rurouni Kenshin: The End of a Legend Arc premieres this September 13."
"A vadászat"-tal tartozom még magamnak.
Ajanlom a Jagten-t (A vadaszat) cimu filmet a kozelmultbol, eros alkotas (a Szuletesnapot mar ne is emlitsuk 😊)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Lilja 4-ever" - ebben van. 2002-es.
A címe nem ugrik be, de azt tudom, hogy egy ukrán lány eladásáról szóló filmben volt.
S emlékeim szerint, ebben is van a kedvelt elõadódtól zene, a filmmel együtt nagyon üt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!