Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mi volt...? Mi volt ez? 2013-ba ilyen filmet csinálni? A költségvetése kb. egy gagyi amatõrfilmével van egy szinten, de legalább nem kellett sok gázsit fizetni... annak a 2 embernek aki szerepelt benne... a rendezõ helyében elbújdosnék jó messzire és letagadnám hogy valaha bármi közöm is volt a filmszakmához.
Hát ilyen filmet még én is tudok csinálni... mert ebbe az ég világon semmi nem volt: se látvány, se jó sztori, se színészi játék, semmi ami értékelhetõ lenne... csak egy fickó aki egy bezárt házban kóvályog szobáról szobára és hol a falra firkál, hol könyvet olvas, hol a semmibõl elõbukkanó idióta jelmeszes mutánsokat öl halomra.
Tiszta küszködés volt nézni ezt a filmet, egyszerûen még az étvágyam is elment közbe annyira kritikán aluli... ne nézzétek meg.
0/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Komolyan, ha én itthon a kis lakásomban vágnám/effektezném a filmet, feltunne ez és keresnék rá valami alternatívát (pár órás meló lehet ezen a szinten)
<#falbav>#falbav>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Lauda es Hunt a Forma 3-as idokben baratok voltak. Egy kecoban is laktak. Ez kimaradt a filmbol nem tudom, hogy miert akkor lehetett volna meg egy reteg melyseget adni a karaktereknek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Rush(2013):
10/10
Életem top10 legjobb filmje között van az biztos.
Nem vagyok egy nagy Forma 1 rajongó, sõt nagyon ritkán nézem de ez a film ezzel a 2 karakterrel egyszerûen csodálatos.
Általában a "kezdeti gyûlölet késõbb hatalmas tiszteletté alakul" típusú filmektõl hányok de itt ez mesés, és ha igaz amit cimborám mondott a filmrõl, hogy centiméterrõl centiméterre ez történt Niki Laudával és James Hunttal akkor ez a film mégértékesebb számomra.
Mindenkinek ajánlom azoknak is akik rühellik az autóversenyes filmeket.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
6.5/10
Az eleje visszahozott valamit a 1990-2000es akciofilmek hangulatabol valamit, de sajnos a vegere nagyon ellaposodott.
Azonban boven belefer az egyszer nezheto kategoriaba.
Cronenberg bácsi filmje nagyon tetszett - a kissé erõltetettnek tûnõ orosz akcentus ellenére is (ezt megszoktam a végére) - pedig végeredményben a történetnem nagy eresztés, de nem tudtam mellõle felállni.
Vigo barátunk meztelen pélós verekedésén pedig igencsak meglepõdtem, respect neki hogy bevállalta.
7,21458/10 😊
Ennyi erõvel a Hófehérkére is rá lehetne írni, hogy megtörtént eseten alapul, mert az megtörtént, hogy a Grimm tesók leírták egy könyvbe...
4,5/10
(pedig bírom Simon Pegget és a "Shaun of the Dead" -es bandát és stílust, de ez most valahogy nem volt az igazi...)
Bazinga!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mert ennyi erõvel a Becstelen Briganty meg a Wolfenstein 3D játék is az: hiszen Hitler élt, a többi meg le van szarva.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
helyesen
Tulajdonképpen a Blöff, vagy éppen a Rocknrolla is hasonló felépítésû volt, mint ez a film mégis csupán egyfajta erõltetett próbálkozások - hol jobb, hol rosszabb - voltak újra lenyúlni azt a stílust és történetvezetést amit ez a film betonozott le. Ettõl függetlenül nekem nem tetszett.
Calver:
Mai fejjel, hogy már láttam sok hasonló filmet, pláne Guy Ritchie hasonszõrû filmjeit (Blöff, Rocknrolla), talán megbocsájtható bûn, ha csak 6/10-re értékelem. Azért a Metascore: 66/100-as értékelés nem esik messze az én értékelésemtõl. Így talán nagy bûnt nem követtem el 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The Big Lebowski 8/10
Pótoltam azt a filmet, amelyet filmes körökben "must-see" jelzõvel illetnek. Összességében szórakoztató volt, imádtam a két barát karakterét (Bridges és Goodman), bár kicsit még néztem volna.
Lock, Stock and Two Smoking Barrels 6/10
Sokan azt mondják, ha tetszett a Blöff, akkor biztosan ez is fog. Tulajdonképpen a film hasonló felépítésû volt, mint a Blöff, vagy éppen a Rocknrolla, nekem valahogy mégsem jött át teljesen. A karaktereke jók voltak, voltak benne jó jelenetek, de talán nem '13-ban kellett volna megnéznem annyi remek film után. Biztosan sokkal értékesebb film lenne számomra is, ha idejében néztem volna meg.
Dallas Buyers Club 8/10
Szerintem tagadhatatlan, hogy McConaughey zseniális színész. Lassan DiCaprio szintre emelkedik, ha így folytatja. A régebbi filmjeiben is már megmutatta zseniális színészi képességeit, és ezt napjainkban sem takargatja. Az meg, hogy fizikailag is így odatette magát, az egyértelmûen az elhivatottságot mutatja. Jared Leto szintén profin alakította a mellékszerepet, amiért megérdemelten kapta meg a goldenglobe-ot. Az alakítások, a történetvezetés jó volt, néhol viszont vontatottnak éreztem. Viszont így sem értem, hogy miért nem mutatták be Magyarországon ezt a filmet...
All is lost 9/10
Talán kicsit elfogult vagyok a filmmel kapcsolatban, ugyanis imádom az olyan filmeket, amik inkább tettekkel, mimikákkal adja el a történetet, és nem párbeszédekkel. Ezért is imádtam a The Tree of Life-ot. Viszont itt csak egy színész szerepelt 100+ percen át, méghozzá a semmi közepén, egy hajón. Imádtam minden percét, talán egy kicsit több "totált" vághattak volna bele, mert a viharos jeleneteknél nem jött annyira át, mint a film többi részénél.
SPOILER ON
Aki látta a filmet, nyugodtan írja meg, hogy õ mit gondol a végérõl, érdekelne a véleménye. Meghalt, vagy sem? Az én véleményem szerint, igen. De lehet csak túl sok filmet láttam, és csak túlgondolom, hogy a kameraváltással akart a rendezõ arra utalni, hogy a halál Redfordot utolérte, de a pillanat amire minden egyes nap gondolt (megmentik), a film utolsó kockájában megjelent. De az már nem a valóság...
SPOILER OFF
The Hunger Games: Catching Fire 6/10
Ritkán ülök úgy filmhez, hogy egy trailert megnéznék róla, vagy olvasnék a történetérõl (a Wall Street farkasát 1 éve vártam, mégsem tudtam róla szinte semmit). A Hunger Games elsõ részével is így voltam, ami végül nagyon lekötött, és még jónak is értékeltem. Azonban ez a második rész nekem már nem jött át annyira. Nyilván a lehetõ legjobban folytatták (és tudom, hogy könyv szerint van a történet), azonban nekem már nem tetszett úgy, mint az elsõ rész. Így a harmadik rész is kérdéses, hogy megnézem-e.
Escape plan 7/10
Értékeléseimet mindig úgy adom egy filmre, hogy kategóriáján belül. Tehát úgy tessék nézni ezt a 7/10-et. A történet elején érdekes, mégis egyszerû. A karakterek pont annyira vannak kidolgozva, mint azt egy akciófilm elvár (minimálisan). Arnold-ot és Sly-t akkor is örömmel nézném, ha egy drámában szerepelnének, de az igazi szerepük mégiscsak a kõkemény akció. Nem hazudtolták meg magukat, hozták a kötelezõt. Humor ügyben is rendben van a film, ahol kellett, hatott a gyors poén, a börtönigazgató klisészerûen köcsög volt, a börtönön belüli arab klán fõnöke klisésen köcsög volt, de még is segítõ karakter volt, a vége klisésen egyszerû volt. DE felesleges is ezt taglalni, hiszen ez egy klisés filmkategória. Összegezve, vasárnap esti RTL szupermozi.
-------------------------------------
(enyhen spoileres lehet, de nem veszesen)
Varakozasokkal tele ultem le a film ele, mert Coen-eket alapvetoen kedvelem, es a tema is eleg jonak igerkezett egy okos, felnott dramahoz. Valoszinuleg a varakozasaimmal ellentetes csalodasom az oka a lepontozasnak, de reszemrol ennel tobbet nem ert a film sajnos.
Gyakorlatilag azt se nagyon lehet elmondani, hogy egy tortenetet latunk, mert sztorija nincs a filmnek. Ami nem is lenne nagy gond, ha a karakterek vagy a helyzetkomikumok/szituaciok izgalmasak vagy viccesek lennenek, de ezekbol nagyon keves akad (ellenpeldanak lasd az Uvegtigrist mondjuk vagy a Carnage-t).
De rendben van, nincs sztori, nincsenek kulonosebben emlekezetes szituaciok, akkor biztos van egy olyan foszereplonk aki megmenti a filmet.
Bizonyos tekintetben van. Es nincs.
Llewyn Davis karaktere teljesen azonosulhatatlan, szemelyeben a vilag legnagyobb ingyenelojet, felelotlen semmirekellojet ismerhetjuk meg, aki raadasul meg arrogans es ellenszenves alak is. Izgulni valamennyire lehet erte, mert alapjaban veve nem rossz ember aki csak boldogulni szeretne, csak eppenseggel kurva keves pozitiv tulajdonsaga maradt ami miatt kedvelni lehet. Vannak "baratai" akik segitsegevel legalabb fedel van a feje felett, de ez a teny is vitathato reszemrol. Egy ilyen senkihazinak a tokom se nyujtana napokon-heteken at segito kezet, hiszen meghalalni nem kepes, csak visszael a segitseggel. Egy igazi szuletett loser, aki raadasul meg is erdemli mindazt ami tortenik vele (ami nem sok, leginkabb alloviznek vagy lassu fuldoklasnak nevezhetnenk). Ezaltal a film kb. nem nagyon halad sehova. Lathatunk nemi dramat a vegefele, de az is keveske.
Szoval a karakter sem kepes megmenteni a filmet, barmennyire is hozza IGAZAN KIVALOAN Oscar Isaac.
Es itt elerkeztunk a film kb. egyetlen pozitivumaig, ami miatt legalabb plusz 3 pontot lehet a filmre adni. Igen, Oscar gyonyoruen hozza ezt a nem tul egyszeru es osszetett karaktert. Miatta voltam kepes vegignezni a filmet, miatta nem ereztem kidobott 2 oranak. Raadasul a filmben elhangzo osszes dalt sajat maga enekelte, es ez sem eppen elhanyagolhato ugyanis sztem gyonyoru hangja van, tokeletes valasztas volt erre a szerepre.
Kar, hogy soha tobbet nem akarom latni a filmet.
- Még mindig kurvajó
8/10
Robotzsaru 2
- a faszba, ez meg mi volt?
egyedül murphy bekékesített páncélja tetszett.
Minden más gagyi.
3/10
Ennek örömére:
Nagyon nagy film!Szinte végig röhögtem,bírom az ilyen angol filmeket.
James McAvoy-nak jól állt ez a geci idióta szerep <#vigyor1>#vigyor1>
Szürreális, humoros, véres, naturalista.
Csak ajánlani tudom! 😊
"Joel Coen & Ethan Coen later admitted that they added that disclaimer so the viewer would be more willing to suspend disbelief in the story."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ennyi. A film cselekményének egyetlen másodperce sem valós.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Yo, Bitch!
Tom Hanks már nem vállal olyan szerepet, ami bizonyos nívó alá esik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Yo, Bitch!
Rém hangosan és irtó közel
Beszélnünk kell Kevinrõl
A háború császára
Virágot Algernonnak
A virágot Algernonnak nem mostani mert 68-as az eredeti, a feldolgozás pedig 2000-es de az egyik legjobb drámának tartom, hasonló a Nevem Sam-hez annyi különbséggel hogy itt a fõszereplõt megokosítják... szerintem remek dráma, aki teheti nézze meg.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Bírom az ilyen texasi redneck filmeket, ráadásul parádésan eltalált szereposztással. Egy csepp krimi, egy adag jó forgatókönyv, nagy alakítások, némi erotikával fûszerezve - bûnösen szórakoztató.
10/8
Tulajdonképpen "csak" az ellentéte annak, ahogy a filmben bemutatták.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem csalódtam, tényleg veszett jó film. McConaughey-nek ezért simán járna az Oscar, eszméletlen milyen fejlõdésen ment keresztül a csávó, és milyen zseniális minden filmjében mostanában. Leto meg szépen tért vissza, õ tuti megkapja az Oscar-t, teljesen jogosan. 9/10
Yo, Bitch!