Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Mások szerint meg nem ... 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tarantino miatt már többször is elgondolkodtam ennek a filmnek a megnézésén, de valahogy sose voltam olyan hangulatban hogy megnézzem (hiába bírom a japánokat). De örülök hogy valaki szerint ennyire jó, hamarosan bepótlom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

vérpocok
Sukiyaki Western Django (2007)

Aki nem látott még japán westernt, nézze meg ezt a gyöngyszemet. Végig szórakoztatott a majd 2 órás mozi, és humorban sincs hiány a filmben de a zúzós akciók és a drámai vonulat arányait egyaránt jól eltalálták. Nem túl giccses, nem túl teátrális, ugyanakkor mind a színészek mind a képi világa megér egy misét.

Nem hiába atyáskodott Tarantino a film fölött, ennek látszik is a hatása, talán sokaknak már elõre ismerõsen is cseng a címben a Django név, persze semmi köze a sztorinak az évekkel késõbbi Django elszabadul-hoz, de van olyan jó a film mint az, sõt... nekem jobban tetszett.

A konfliktus egyszerû mint egy százasszög. Valahol a vadnyugaton, egy poros faluban nagyot változik az élet amikor elterjed a hír, hogy a közelben hatalmas kincs rejtõzik. Szerencsevadászok lepik el a környéket, de amikor két rivális banda, a fehér Genji és a vörös Heike is megjelenik a színen, a falu elnéptelenedik. A két csapat közötti ellentét évszázadokra nyúlik vissza. Egy nap magányos férfi lovagol be a faluba és hamar kiderül, hogy mestere a fegyvereknek. Látva a rejtélyes idegen képességeit, mindkét banda felajánlja, hogy lépjen be közéjük...

Vajon honnan is ismerõs a történet? 😄D Nyilván Sergio Leone westernjei elõtt tiszteleg a film, amelyekben Eastwood játszott, és ugyanakkor Kurosawa elõtt is. Ez egy igazi vérbeli látványos western film japán stílusban, megsózva csipetnyi Tarantino-val... az íze pedig remek lett.

8/10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

k0trapali
A Hobbit - Smaug Pusztasága

Az elsõ rész annyira nem jött be a Gyûrûk Ura trilógia után, de mostanra, hogy már azt is többször láttam teljesen megbékéltem vele.
Most megtekintettem a 2. részt is ami tetszett! CGI néhol gyengécske, biztos a sárkányra tartogatták az erõt mert az gyönyörû lett! Jó mozgalmas egy percig sem unalmas folytatást láttam és várom a befejezõ részt nagyon! Mérges is vagyok, hogy "hamar" vége lett! 2:40 perc. Jöhet a bõvített változat!
IMYke2.0.0.0
Nem foglalkozom a mainstream megítélésével - engem szórakoztasson, a többi nem érdekel.
Nekem az elsõ rész is nagyon bejött, és szinte 100%-ra vehetõ, hogy a második is tetszeni fog.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Hát sokról nem maradtál le 😊 Korrekt, szórakoztató film, de semmi kiemelkedõ.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Bizony nem. Csakis otthonra elérhetõ legjobb minõségben vagyok hajlandó megnézni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Ja, hogy még nem is láttad a filmet? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

genndy
Hát akkor ez is lesz annyi: 4-5 hónap a sima BD, utána még 4-5 hónap az Extended. Én is a karácsonyi szünetben találkoztam már a bõvítettel, aztán pár nap múlva mentem is megnézni a második részt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ részt is a megjelenése után 1 évvel néztem meg 😊

Bachstein
BD-n a sima verzió megjelenésétõl számolva olyan 4-5 hónap után dobták ki az extended versiont, szal egyhamar még ne számolj vele!
IMYke2.0.0.0
Értem, akkor várok még - így is akad mit nézni 😊

Bachstein
Lesz.
IMYke2.0.0.0
A "The Hobbit The Desolation of Smaug"-ból vajh' lesz Extended vagy Director's?
Mert akkor nem foglalkozom az alapváltozattal.

n000rbi
<#eljen>

Felvéve a listába.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

IMYke2.0.0.0
😊))
Nekem (sajna?) jól jönnek. Van olyan film, ami alatt egyetlen képet sem készítettem - max a stáblistáról.

Sir Quno Jedi
Én így is törlöm és nincs szükségem "emlékeztetõre" se. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ha 10,5 TB-nyi kapacitásom lenne, akkor nem törölném õket. <#eplus2>
A 3,3 TB kevés.

IMYke2.0.0.0
99%-ban törlöm az Örök Vadászmezõkre a megnézett filmeket.
Arra jók ezek a képlopások, hogy bizonyos jelenetek, momentumok, szereplõk beugorjanak, ha eszembe jut a film és nem vagyok biztos valamiben.
Öreg Sam.

Sir Quno Jedi
Minek neked lopott képek szir-szar filmekbõl? Mit csinálsz te azokkal?!?!?!? <#wilting><#ijedt><#wow3><#falbav><#csodalk><#schmoll2><#duhos2>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Egyetlen kép - a híres "blade house"-ok egyikérõl :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
3 tucatnál is több képet loptam a filmbõl, ami - szerintem - elég beszédes adat. Miközben a legtöbb képet eddig a "Great Gatsby"-bõl.

Én ezt már csak azért is megnézem, mert japán. Köszi szépen! <#worship>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
<2013> - "Tôkyô kazoku" (Tokyo Family) (Tókiói család) - 8/10

Majdnem biztosra veszem, hogy egyedül csak én láttam, és talán senki sem fogja megnézni az ajánlóm hatására, de hátha...

Japán film. 146 perces. Nem akció film.

Egy szétszakadt nagy család életébe akkor csöppenünk, amikor az idõs, a fõvároshoz képest vidéken élõ szülõk meglátogatni érkeznek felnõtt, önálló életet élõ gyermekeiket - az apa által szinte alig megszólított, már idõsebb korban született fiút (akit életre képtelennek, önállótlannak, gyengének hitt mindig), az apai büszkeségre okot adó idõsebb fiút, aki kerületének híres és kedvelt családorvosa lett, és az örök kedvenc középsõ lányt, aki bár csak egy fodrászatot vezet, az apa szemében "sosem hibázhatott".

A történet lassan halad. Érezni, hogy valami úgyis történni fog, de meglepõ módon semmi csinnadratta, semmi "epikus" zene, felvezetéssel, megtörténik a baj.
Az addig kedvesen bár, de lerázni kívánt szülõk - akik érdekes, lassú, hajlott koruk ellenére még élvezik is ezt a kiruccanást az ismeretlenbe - hirtelen otthontalanokként a nagy városba kényszerülnek, egymástól szétválva, és ezzel külön helyszíneken jobban meg is ismerjük õket. Együtt ugyanis alig beszélnek.

Nagyon szép íve van a történetnek. Zene nélkül építik fel az emberben az érzelemhullámokat, és végül (amikor kell) lecsap egy-egy kellemes hang cunami (a 2012-esrõl meg is emlékeznek a filmben, de szerencsére kevésbé patriótikusan, mint tennék egy amcsi filmben)... és azon kapod magad, hogy alig látod a képernyõt.

Semmiképp sem ajánlom a pörgõs, akciófilmre vágyóknak, és a hollywoodi csecsbimbókon szocializálódottaknak, ha nem elég nyitottak Japánra (olyan képeket kapunk Tokióról, hm fincsi), az ottani kisemberekre (még ha csak egy kis kaleidoszkópon keresztül is láthatjuk az egészet) és alapvetõen a japánokra.

Mindenképp nézze meg az, akit nem zavar a hossza, valami bájosra és érzelmeket kiváltóra vágyik, de nem fontos a számára, hogy mindig legyen valami tanulság egy filmben, hanem elég az a lélek-visszhang, amit kivált benne.

S akkor pár kép:

Batman szerephez nem kell nagy színészi tudás, maximum Bruce Wayne szerepéhez.

Kongy
😄D Mondjuk egy Batmannek nem kell nagy színészi tudás 😄

tomsolo
Hát ha tud úgy beszélni mint a sütiszörny: fel van véve.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kongy
Hát az biztos, hogy Ben Affleck arcéle megvan Batmanhez, szóval maszkban el tudom képzelni. Már csak a színészi játék a kérdéses.

The Protector
Ben barátunk majd brillírozhat az új Batmanként😊Ha olyan lesz mint a Man of Steel akkor lesz 2mondata összesen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem szar film, csak nagyon durván átlagos.

DantszEE
Csak hogy beszálljak az aktualitásba:
Én anno piszok régen láttam, kemény egyszer a Daredevilt. És kb Farrell mogyoró gyilkolós jelenete maradt csak meg.
Mi volt benne ennyire szar? Lusta vagyok leellenõrizni az egész filmet.😄

Géza inkább a kamera másik oldalán mutat jól (ahol rendez)

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

mégvadabbdisznó
lol... Daredevil mint kedvenc film... igen sztem is kurva tehetséges volt benne amit zsinórban a 3 arany málnája is bizonyít amiben ez a film is benne volt mint legrosszabb fõszereplõ... nem mindig értek egyet a málna díjakkal de erre tuti azt adtam volna én is... pocsék film

De szép bauxit, honnan van?

Én is pont most néztem meg a Nagy Gatsbyt. Mivel lemaradtam róla a moziban, de ugye fõleg a látványt dicsérték, Blu-rayen rendeltem meg a Media Marktból. Engem beszippantott a film hangulata és látványa. Szerintem nem volt baj a nõi szereplõkkel, nagyon passzoltak a korhoz és helyesek voltak.
Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Disney Film. Azokban az éneklés az önkifejezés legegyszerûbb módja. 😊

Kicsiként tetszett de manapság már nem rajongok a 10 percenként dalra fakadó szereplõkért.
Sir Quno Jedi
Öccsém, hórihorgas, csontos, girhes, melle alig, a lapockája kiszúrja az eget, iszonyat ahogy kinéz. Szerintem ízlések és pofonok, de nehéz elképzelni hogy valaki õt tartja szépségideálnak. Lehet hogy más filmekben pipec, de itt szörnyen néz ki.

stargatelost
pfejj 😄

#81328: ja, Maggie Gyllenhaal is nagyon ronda :S

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

IMYke2.0.0.0
Azért Elizabeth Debickit (õ a magas golfozó barátnõ a filnben) lecsúnyázni... jó, ízlésrõl nem vitatkozom, de szerintem még nem néztél Google-val képeket róla: Elizabeth

Kongy
Sokan baromi szépnek tartják. Szerintem ocsmány... 😄 Na de mindegy. A Sötét lovagban is, a csaj aki Katie Holmes helyett Rachel-t játszotta is hasonló kategória, aztán mindenki mondta h szépségem.... 😄

Fresh Duke
Nagyjából egyetértek.
Nekem még a happy end hiányzott a végérõl. Valahogy tudtam azonosulni DiCaprio karakterével, bár szerintem várható volt, hogy így ér véget.

#81325: Én azért egyszer nevettem rajta, mikor Freeman kiugrott az ablakon. Kár, hogy a poént ellõtték már a trailerben. 😄 Amúgy, ha nem vársz tõle többet, mint ami, akkor 1x meg lehet nézni, szerintem. (Ha nem más, akkor a vénemberek miatt, elvégre nem lehet tudni, hogy még hány filmben látod õket.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Szerintem Ben Affleck a tehetségesebb. Tuti nem láttad a Daredevilt, abban nagyon hozta a figurát, egyik kedvenc filmem.

A heavy cost. I pay it gladly.

Mr Csé
Last Vegas 1/10

hát ez mi volt? történet egy nulla kit érdekel ha egy pár öreg faszi elmegy inni meg csajozni ?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sir Quno Jedi
A nagy Gatsby

Még1x képtelen lennék megnézni, ahhoz túl lassú. Ámde ettõl függetlenül nagyon szépre, szürrealisztikusra megkomponált film. Még dikaprijó is elviselhetõ benne. Az egérarcú femme fatale viszont ultragáz, nodepláne a golfozó barátnõje. PFÚJJ. Ezeknél rondábbat nehezen szedtek volna össze, teljesen hiteltelenné teszi az egészet. Az egyetlen reális karakter a lovaspólós gennygóc, az okés. A többiek síkidegesítõ balfaszok, nem lehet aggódni értük. Mellékszereplõk viszont jók, bár itt tényleg csak díszletnek vannak, de így legalább karakteresek.

Jól szórakoztunk, de moziban visszakértem volna a pénzemet... 😄

Sir Quno Jedi
Ismerek olyat akinek tetszett a daredevil! 😄

Jakuza1
Uy valahogy, de a munkassagat nagy hajciho zengte korul koszonhetoen anno Jennifer Lopez miatt.

Ahány ember, annyi ízlés. 😊

IMYke2.0.0.0
Ízlésen (sem másén, sem a sajátom érdekében) nem fogok vitatkozni - az "Argo" a soha-többé-nem-akarom-látni-és-az-emlékét-is-törölném-legszívesebben listám felsõ 10 helyén szerepel.
74067-es hozzászólás

Az Argó-akció tökéletes példa: A színészi játéka ott nem volt nagy durranás. Nem volt rossz, de nem is olyan nagy valami. Elment. Viszont a rendezés teljesen rendben volt.

IMYke2.0.0.0
Én fordítva gondolom. Rendezõnek pocsék.