Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swarci visszatérése kissé haloványra sikeredett, de úgy voltam vele (a korát is figyelembe véve) hogy lehetett volna rosszabb is. Nem vártam egy Terminátor 2 szintû filmet, de azt igen hogy valamivel a nagyátlag fölé emelkedjen a produkció.
Így csak egy sablonos B-mozi lett ebbõl, semmi extra, a cselekmény is kiszámítható, néha még azt is eltaláltam elõre hogy mit fog válaszolni egy-egy kérdésre.
A Stallonéval közös filmje is kb. ezen a színvonalon mozgott ami az akciót illeti, bár az jobban tetszett valamivel. Jó indulattal adok az Erõnek erejével-re egy 6-ost a 10-bõl.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A nevek is stimmeltek, csak osszekevertek a yokai vilaggal, bar szerintem jobb lett volna kihagyni belole.
Szerintem se volt valami nagy eresztes, de egy kozepes alkotasnak elment.
Bármilyen sablonos, kiszámítható is volt a film, jó volt látni együtt ezeket a legendákat. Egyik sem lesz már fiatalabb, fõleg Michael Douglas-en látszottak meg az évek (és sajnos utóbbi évek betegsége, amibõl szerencsére felgyógyult). Bár a nyugdíjas poénok egy idõ után már inkább erõltetettek, ezeknek a színészeknek már minden szerep jól áll.
10/6
47 Ronin
A japán kultúrával mixelt fantasy-t szinte nem volt kritika, ami ne döngölte volna a sárga földbe. Ennyi kritika nem tévedhet, gondoltam, és némileg finnyásan ültem neki (de fantasy hívõként nem szerettem volna kihagyni), viszont meglepõen jól szórakoztam rajta. Nem a csavaros forgatókönyv, nem Keanu színészi játéka, nem a CGI minõsége adta el a filmet, hanem valószínûleg régen láttam már ehhez hasonló road movie-t. Az alapmûvet nem olvastam, de egyáltalán nem volt ez annyira arcpirító, mint azt olvasni lehet néhány helyen.
10/6
The Family / Vérmesék
A legkellemesebb meglepetés. Hibátlan szerepválasztás, okos forgatókönyv, jó ritmus: nagyon egyben volt. Nem hibátlan a film, de végre nem frusztrálóak a gyerekszereplõk, lehet jót mulatni a kiszínezett karaktereken, és végre pont olyan hosszúra vágták, amilyenre kell - se rövidebb, se hosszabb. A végén a rendezõ nevén meglepõdtem, mivel nem tett le az asztalra egy ideje semmilyen értékelhetõt - mégis talán a legösszeszedettebb film, amit Luc Besson-tól láttam.
10/8
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egy meglehetõsen fordulatos horror-thriller-valami, a stílusra jellemzõ klisékkel persze, de nem egy dimenziós. Ettõl függetlenül a hangulat remek, a zene kiváló.
Hõsnõnk egy tehetséges képregény rajzoló, akinek horror történetei megelevenednek - olybá tûnik, hogy elõre látja és megrajzolja az emberek halálát.
Ezen történetekkel válik híressé, és ez okozza azt is, hogy a rendõrség látóterébe kerül, amikor a dolgok felpörögnek.
A fõszereplõnõnk meg egyszerûen gyönyörû.
Kép:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy korrupt és így már ex-zsaru lányokat futtat, akinek az üzlete mostanában egyre rosszabbul megy, mert sorra tûnnek el a munkás lányai - egy különös egybeesés okán felébred a gyanúja, és a betegágyból kirángatott egy gyerekes prosti anyuka utcára küldését, majd eltûnését követõen beindul egy kemény, izgalmas történettel.
Egyre nõ a feszültség a béna, akadályozó rendõrök, a lassú keresés miatt (türelmetlenné tett, hogy miért haladnak olyan lassan, miért van ennyi mellé(k)csapás (megnézed a filmet, és érteni fogod miért írtam így)).
Mesterien választanak gyerekszereplõket
A film egy valódi dél-koreai sorozatgyilkos történetén alapul, rengeteg díjat söpört be.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Swedish people are albino monkeys
(nekem is egyébként kicsit terjengõs a stílusod, de legalább információdús <#vigyor0>#vigyor0>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
<2013>2013> - Petaru Dansu (Petal Dance) - 7[/]/10
Road movie a barátságról - sok hallgatással, állandó utitársként a széllel és a tengerrel.
Csendes, lassú, melankólikus.
Hát ez igencsak túl van pontozva az imdbn. Az egész alapsztori elég béna ezen a képernyõre írás sem segített, de a rendezés sem sajnos - pedig a Host az egyik kedvenc filmem, de nem tudom dicsérni az itt történteket.
Vannak benne jó dolgok de vagy nem akar összeállni vagy direkt - értelmetlen jelenetek - kuszálnak egyet rajta mert nagyon "mûvészi" és "ünnepélyes" akar lenni a film egy eléggé ócska ezer sebbõl vérzõ sztorival. (Mondjuk én nagyon vártam, hogy talán SK Blane vonatához hasonló irányba megy a sztori, de nem...)
Éppen hogy eléri a hatost, de csak pár színész kedvenc miatt, egyébként megy egyszer megnézni bõven elég.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elkészült a 3D-s mozink<#taps>#taps>
Városunk önkormányzata sikeresen szerepelt az EMMI 2013-as pályázatán, 10 milliós támogatást nyert a fejlesztéshez. Ehhez az önkormányzat további 30 millióval járult hozzá.
– Kell egy hely, ahol a fiatalok jól érezhetik magukat, ahol minden korosztály megtalálja a maga szórakozását. A legmodernebb technikának köszönhetõen a Jókai mozi egyedülálló élményt nyújt, a könyvtár mellett kulturális missziós feladatot is ellát. A határ túloldalán élõ magyarok itt tudnak legközelebb magyar nyelvû filmeket nézni, ráadásul a mozi kiválóan alkalmas kamaraszínházi elõadások színrevitelére is – mondta az átadón városunk polgármestere, dr. Molnár Attila, aki hozzátette, hogy a minap egy országos napilapban azt olvasta, hogy ma hazánkban két olyan egytermes mozi van ami 4K-s és 3D-s technikával mûködik. Az egyik a hévízi, a másik a jászberényi. A leglátogatottabb pedig a hévíz. Ehhez dr. Molnár Attila csak annyit fûzött, hogy a leglátogatottabb a hévízi volt, mától azonban Komárom veszi át a helyét!
Czunyiné dr. Bertalan Judit kormánymegbízott örömét fejezte ki, hogy bár az elmúlt években a plázák jelentõsen elszívták a levegõt a kis városi filmszínházak elõl, mégis a komáromi filmszínház meg tudott újulni.
– Kevés településen tudták megõrizni az igényt a kis mozik iránt. Komárom azonban képes volt erre, a vezetés pedig áldozott arra, hogy a beruházás által közösségi teret teremtsen. A Jókai mozi nem csak technikailag és felszerelésében lett korszerû, de külcsínire is tetszetõssé vált – vélekedett a kormánymegbízott.
A beruházás összegébõl nemcsak új vetítõgép vásárlására nyílt lehetõség, de a mozi belsõ felújítására is. A teljesség igénye nélkül ebbõl a pénzbõl új akusztikus burkolat került a falakra, vásároltak új vetítõvásznat, kicserélték a fény- és hangtechnikát, energiatakarékos LED lámpákat szereltek fel és megszépült a mozi belsõ udvara is.
Koltay Gábor filmrendezõ, Komárom díszpolgára régi mozis élményeirõl beszélt a hallgatóságnak. A neves filmrendezõ varázslathoz hasonlította a mozizás élményét.
– Volt egy idõszak, amikor bezárták a mozikat, nem törõdve azzal, hogy ezáltal közösségi tereket szüntetnek meg. Hiszen egy jó film lehetõséget teremt arra, hogy eszmét cseréljünk, hogy jobban megértsük a világot. A Jókai mozi 83 éves múltra tekint vissza. Noha minden megújult, azért ezek az évtizedek sugároznak a falakból. Ígérem, hogy továbbviszem a komáromi mozi jó hírét, melynek közösségformáló ereje soha nem szûnt meg – mondta Koltay Gábor.
Az egybegyûltek ezt követõen megnézték a teljesen felújított, korszerû, modern mozit, mely elsõ látogatóinak egy kis filmnézéssel is kedveskedett.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
De szép bauxit, honnan van?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
tetszettek benne az utalások, rejtett poénok (iskolabusz), illetve tényleg, játékadaptációnak elment, de mint film nagy csalódás..vagyis nem csalodás, mert nem vártam tõle mást, de mégis hiányzott belõle valami.
sajna , még ha a szinkron nem is, de a forditás nagyon gyatra. Angol Paul. WTF???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez nyilván réteg-film lesz, hiszen poszt-apokaliptikus sci-fi KÉPREGÉNY feldolgozás. Meg eléggé nemzetközi. Itt arra gondolok, hogy egy japán japán film vagy olasz olasz film vagy bármilyen egyéb magában akkor se tûnik akkora katyvasznak ha messze áll a kultúrájuk, humoruk, gondolkodásuk. Ellenben keverve már lehetnek gondok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
wtf did I just watch?/10
Jó nagy baromság volt, a rendezõt megnézve nem is csodálom. De valószínûleg sokaknak be fog jönni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Tudod, mint amikor ronda no nincsen, csak keves pia. 😛PPP
Szoval a 6/10 kisse illuminalt allapotban nem kicsit gyenge muzsika. Mondjuk en pia nelkul neztem, lehet ez volt a baj, mert akkor lehet bealudtam volna rajta, ami megmentett volna ettol a foshalmaztol. 😛
Simon vizet kér a csapostól!!! 😛
Azert nem eros ilyen osszetetelben ez kicsit ?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha jót akarsz nézd meg a HyperDrive 1-2 szezonját. Bexarsz. Na az a beteg angol humor. Annyira marslakónak tûnik nekünk, amennyire csak ez lehetséges. ÁMDE ha az ember megszokja (kemény meló, még kivagydoki után is), akkor elkezdesz ráérezni és már értelmet nyer a fanyar baromkodás. Tudnak azé a fijjúk (meg lányok, mer a nõi fõszereplõ sem semmi, ultragáz, de a jó értelemben).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Yo, Bitch!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Rendezte: Edgar Wright
Simon Pegg neve nem lehet ismeretlen, hiszen a Mission Impossible Fantom protokoll filmben már sikeresen feldobta az egyébként erõltetettre sikeredett hangulatot.
Elõre szólok, hogy ebben a filmben bár nem fogy olyan mennyiségû alkohol mint a Dallas akármelyik részében, rengeteget vedelnek (és a szoksásos módon nem is fizetnek érte) ezért a jóérzésû, absztinens kedvest és a gyerkõcöket a kismókusokkal együtt küldjük a nappaliból mielõtt mi magunk (vagy a barátokkal) leülünk egy karton sörrel(min. per fõ) és egy üveg könnyû töménnyel(borókapálinka) a tv elé.
Ezt a filmet ugyanis nem szabad józanon nézni és bár elsõre nehéznek tûnik, de jól idõzítve mi magunk is gurítsunk le egy üveggel, korsóval, korttyal mikor Simonnak eszébe jut, így garantáltan tökéletes lesz a katarzis.
Adott pár jó barát, egy jelentõs, tinédzserkori(de beteljesületlen) emlék és jó pár eltelt év.
Érdekel mi történik ha újra összeállnak?
Nézd meg ezt a 109 perces brit filmet!
Az Angliában is laposnak számító poénozás közepette egyébként sok érdekes kérdést is feszeget a film, úgymint képesek-e megváltozni az emberek mélységükben vagy a felnõtté válás csak egyfajta kifejlesztett külsõ burok a gyerekkorban kialakult személyiség köré. Meglepõ módon vendégszínészként az a Pierce Brosnan is feltûnik aki már több jelentõsebb filmben alakított kellemes mellékszerepeket így nem csoda, hogy az itt elmondott 8 mondata közül egyre sem fogunk emlékezni.
Már említettük, hogy ez egy angol film ezért jó nõt ne is keressünk a filmben(talán a szendvicslányokat leszámítva) így a papír zsebkendõt hagyjuk nyugodtan a helyén, nem lesz szükség alkalmazni.
A sûrû kortyolgatás közben a Doctor Who korai sorozatainak megfelelõ minõségi cgi-kkel fogunk még találkozni - az ember nem is gondolná mennyi mindenre jó egy lámpa(!) vagy éppen egy üveg tinta - érdemi szerepe nem sok lesz talán a végén megjelenõ több fontba is kerülõ jelenet marad meg emlékezetesnek retinánk eseményhorizontján.
Végül ha érdekel mi tudja megállítani(vagy még az sem) az ALKOHOLIZMUST akkor feltétlenül ülj le a képernyõ elé, persze jó alaposan felszerelkezve.
Pár spoilermentes kép - nem szoktam de Simon Pegget és Nick Frostot eléggé bírom, ha már erre költötték a pénzüket: