Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amúgy nem Hercules film, de volt itt Titánok harc meg haragja is, de hogy minek..... Nem is tudom mikor láttam utoljára értékelhetõ jelmezes filmet. Talán a 2004-es Trója volt az utolsó. A 300 nem tetszett.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
nem is tudtam, hogy ilyen állat létezik 😊 a hasonlóság tagadhatatlan
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De a medvekutyaembert tényleg kikérem magamnak... ugyanis Lautner egy alpaka... <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Medvekutyaember veleszületett melegségétõl akar szabadulni (csak a csillámbuzi lopja a csajt, a klubja pedig mindig vissza rántja seggre pacsizni)
-- hiányzik az a fránya szerkeszt gomb lehetõség (tudom, tudom hogyan lehet "megszerezni" --
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
istenem én még ennyit nem kínlódtam valamivel amit filmnek hívnak.
elsõ óra: tátott szájúnak hiányzik a csillámbuzi ezért nem csinál semmit
utolsó elõtti fél óra: ezek itt most komolyan a Rómeó és Júliát akarják megidézni pár szerencsétlen "látom a jövõt és jelent" bevágással
utolsó fél óra: tátott szájú megtalálja csillámbuzit, és ugyan úgy nem csinálnak semmit.
És közbe néha begyalogol a képbe a meztelen fiúk klubjából a medvekutyaember, aki szívesen lenne nem meleg, de hát így született, így nincs választása.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
10bol 10000 pont.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mozijeggyel valóban nehezebb 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egyet kell hogy értsek. Pofátlanság volt így eladni a fimet és a borítókra feltenni ezeket az alakokat. Annak idején az Underworld reklámja volt még hasonló szégyen, mikor a narrátor így mondta el a szöveget, miközben peregtek a film képsorai: "Kate Beckinsale... Görög Zita... Underworld... ekkor és ekkor a mozikban."
Görög Zitával próbálták eladni a magyaroknak a filmet, amikor kemény 10-20 másodpercet szerepelt benne, és egy szava nem volt az alatt az idõ alatt se... Ez egy tisztességtelen marketingfogás. A nézõk tudatos becsapása. De a pénzért semmi nem drága. A legtöbb tréler is így van összevágva.... ha azt megnézed gyakorlatilag mindent látsz. Semmi pluszt nem nyújt a film ami a trélerben nem szerepelne. A film többi része ugyanis jellegtelen üresjárat, a jó részeket meg ellövik az elõzetesben.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nem hiszem, hogy a sorozat nélkül van értelme megnézni, hiszen lényegében fanservice a film. Annak viszont kellemes, mint egy hosszú epizód.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Mellesleg egy elsõfilmes rendezõnek, aki - mint olvastam - nem igazán remekelt semmiben miért adnak egy ilyen filmet?
Elõreszólok, hogy nem néztem a sorozatot. Egy elég egyszerû tini nyomozós történet - bár a tini idézõjelben hiszen csupa felnõtt emberrel van dolgunk 😛 - amolyan tévénézõs csajos film, nekik biztos befog jönni. Az állandó narrálás a végére engem nagyon lefárasztott meg a 256 gigás pendrive is. (Termékmegjelenés hegyek).
5/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Kedves kis love story egy utópisztikus világban, ahol az emberi kapcsolatok nagy részét már mesterséges intelligenciával helyettesítik. Ahol a barátot, társat, szerelmet, intim kapcsolatot egy szoftver biztosíthatja.
Joaquin Phoenix alakítása nagyon jó, Scarlett Johansson hangja pedig telitalálat, igazi auditív gyönyör. A téma eléggé aktuális, talán egy nem túl távoli valós jövõképet vetít elénk, amibe belegondolni is ijesztõ. Tovább nem ragozom, nagyon jó film, mindenkinek érdemes megnézni akár egyedül, akár barátnõvel.
Ha pl. Peter Jacksonnak adták volna a rendezõi széket, biztos más lett volna a végeredmény. Õ már mutatott valamit a fantasy mûfaj terén, ezt is jobban oldotta volna meg. Szóval csomó elpocsékolt lehetõség volt ebben a filmben.
De szép bauxit, honnan van?
Szerintem sokak fõ problémája az volt ezzel a filmmel, hogy maga a marketing cseszte át az embereket de piszkosul.
A fõhõst ugyanis minden plakátról lehagyták, és akik helyette szerepelnek azoknak kb 0 ráhatása van a történetre. Nem tusom igaz-e pletyka hogy Keeanu annyira akart szerepelni hogy utólag írták be a fimbe de a szerepét elnézve nem kizárt hogy ez igaz. Ha rögtön a legelején gyerekkorában belefojtják a patakba(amit a jóságos földesúr megakadályozott) nem tûnt volna fel a történetben a hiánya.
A kamu szereplõk esete külön röhejes a tetkós palinál aki kemény 15! másodpercet szerepel az egész filmben és ezzel már sokat mondtam. Az óriás szamuráj is max 3 percet szerepel. És ezek a szereplõk saját karakterplakátot kaptak mintha lenne bármilyen szerepük is a történetben. Ez már a nézõk pofátlan hülyének nézése a javából.
Szerintem a rendezõ nem igazán tudta mit rendezzen. Mert az imitt-amott felbukkanó természetfeletti elemek sõt még maga Neo is SEMMIT sem ad hozzá az alaptörténethez. Ezen felül pedig a rendezõ mintha mindent elkövetne hogy minél vérszegényebb legyen a film. Pl elképesztõen szûkmarkúan bánik nagyotálokkal, vagy bármilyen epikusnak tûnõ jelenettel. + még kiélvezni sincs idõ mert már máris vissza kell váltani szuper közelire. Az külön fájt hogy a trailer alapján tényleg hangulatosnak tûnõ a hegyek oldalába faragott gigantikus tengu szobrokat egy az egyben kihagyták a filmbõl.
Másik dolog meg a nézõk agyhalottnak nézése. Kb 4 alkalommal mutatják hogy "jé annak a furcsa rókának a felemás a szeme és jéé a gonosz boszinak is pont olyan felemás a szeme"
Ennek ellenére amikor Neo-sama elõször találkozik a boszival emberi alakban muszáj 5-re is bejátszani ezt a szem-szem visszaemlékezést, hogy a legutolsó lobotomizált nézõ is felfogja hogy mirõl van szó.
Szinészi játék a "fõhõs" részérõl szinte nem is létezik. A japán szereplõk (fõleg az igazi fõhõs) köröket vernek a rá és mindenki másra is. Kivétel ez alól a Sógunt játszó színész aki az egész film alatt olyan fejet vág mint aki egy orbitális méretû hasmenést próbál elkeseredetten magába fojtani.
Értem már japánban miért hánytak sugárban tõle. Ez a történet nekik olyan lehet mint pl nekünk az Egri Csillagok. Egy történet a bushidó útjáról, az eltökéltségrõl, a kitartásról, az önfeláldozásról stb...
Mi sem örülnénk ha egy filmben törökök mondjuk démonokat és ostromgólemeket szabadítottak volna Egerre.
Maga a történet szerintem jó volt, bár MINDEN váratlan meglepetéstõl mentes. A harcok, valamint a végsõ leszámolás is kellemes volt (bár túl rövid és böhöm nagy szamurájjal igazán vívhattak volna egy RENDES csatát a 3 másodperces robbantás helyett) de ha a fentebb felsoroltakat kihagyják az SEMMIT sem változatot volna a filmen.
Egyszer mindenképpen nézhetõ, (otthon, letöltve) de marketingesek átcseszései miatt biztos sokan anyázva jöttek ki a filmrõl.
-------------------------
Csak, hogy megtorjem az eddigi "nem is volt ez olyan rossz" velemenyaradatot: pedig de, ez nagyon is rossz volt. Utoljara a Runner Runner volt ennyire felesleges film amit leforgattak. Unalmas klisehegy, es bocsanat ha nem dobok hatast attol ha egy ilyen film atlagos minden teren, plusz siralmas vagasok, siralmas parbeszedek es vegig kiszamithato, sablonos, unalmas sztori jellemzi. Keanu szurkebb mint valaha (sosem volt egy Daniel Day Lewis, nade amit itt muvelt mar a beka segge alatt is keves) plusz az oregedes sem all neki jol, a felpuffadt arca azokat az utolso kis arcjatekokat is elfedik amire eddig kepes volt, Oishi-t alakito szinesz hozta az egyetlen turheto jatekot, a tobbiek ripacskodtak vagy eppen csak jelen voltak.
Kar volt ra pazarolni az idot.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sokan nem szeretik, de szerintem rendben volt, bár nem óriási elvárásokkal ültem le elé. Kicsit japán, kicsit fantasy, kicsit történelmi akar lenni. Kikapcsolódásnak jó volt, az biztos, hogy láttam már ennél nagyságrendekkel rosszabb filmeket amikért tömegek rajongtak.
Swarci visszatérése kissé haloványra sikeredett, de úgy voltam vele (a korát is figyelembe véve) hogy lehetett volna rosszabb is. Nem vártam egy Terminátor 2 szintû filmet, de azt igen hogy valamivel a nagyátlag fölé emelkedjen a produkció.
Így csak egy sablonos B-mozi lett ebbõl, semmi extra, a cselekmény is kiszámítható, néha még azt is eltaláltam elõre hogy mit fog válaszolni egy-egy kérdésre.
A Stallonéval közös filmje is kb. ezen a színvonalon mozgott ami az akciót illeti, bár az jobban tetszett valamivel. Jó indulattal adok az Erõnek erejével-re egy 6-ost a 10-bõl.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]